Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
Sotyks94 #10536 üzenetére
Azt ígérték, hogy előbb utóbb minden hajó meglesz a szimulátor modulban...tehát szerintem érdemes várni. Már nem fenyeget, hogy életfogytig tartó biztosítást buksz, ha nem vásárolsz időben. Annyira kicsi a nyereségfaktora a mostani vásárlásoknak, hogy összevetve a finomhangolásokból, fegyverek, páncélzat, hajtóművek értékeinek beállításából adódó kockázattal (el is lehet ám rontani egy hajót, nem csak javítani), hogy szerintem most nem éri meg további kiadásokba verni magamat(!!!). Én inkább félrerakom monitorra. Aztán mindenki más eldönti, mennyi fölös pénze van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Megtollasodik középkategória
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GTA V
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Subaru topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest