-
IT café
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Burt1793 #4824 üzenetére
Tehát videót nem nézhetek, saját zenét nem hallgathatok, Youtube-t nem használhatok ezután? Csak Spotify-t, mert ő így döntött?
És nem mindig én vezetem az autót, azt is tegyük hozzá, de én kezelem a zenét, hogy ne a páromnak kelljen vezetés közben ezzel foglalkoznia, vagy fordítva (mondjuk a gyereknek teszek be valamit).
Eddig csak az indult el, amit ÉN elindítottam. Most meg itt egy okos-kodó alkalmazás, ami helyettem dönt. Ez bosszant mindösszesen.
Ja, és most mondja a párom, hogy neki ezt csinálta már a fülesével is: automatikusan elindult a Spotify zene, pedig nem is kérte. Pfff
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest