Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz gyuromoj #39896 üzenetére
Szerintem inkább az előbbi. Abbahagyta évezredek után a saját érdekének a keresését, az emberek kihasználását. Ez volt az első önzetlen tette az életében. Más: The Originals S5E1: jól indult ez is nagyon, én azt hittem az előző évad után már nem tudnak újat kitalálni, de ez most nagyon érdekel
Üdv. Johnny
-
drachoHUN
senior tag
Ash vs Evil Dead-re lesújtott a kaszás...
Forza JUVE!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Arrow
6x19
Nem gondoltam hogy leírom, de egész tűrhető rész volt.
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
Lucifer 3x20
Végre egy baromi élvezetes részt kaptam. Volt történés rendesen.Pecsét vajon az önzetlensége miatt tűnt el vagy hogy végre tiszta szívből törődött valakivel? PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Laraxior
titán
Nem nézte valaki a Volt egyszer két Németország / Deutschland 83 sorozatot esetleg magyar felirattal? Istennek nem találok hozzá feliratot, aztán valamikor olyan gyorsan beszélnek, hogy nem igazán értem.
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Janaboy
Topikgazda
válasz petipetya #39884 üzenetére
Szerintem valami féle
MI-k (Mesterséges intelligencia), nem véletlen hogy csillog a feje, biztos, hogy többre képesek és saját fejlődésük van, de alapvetően egy gépek, ami ha időlegesen is, de átírható.
De ezekről remélhetőleg a második évadban kapunk választ.Amúgy az se kizárt, hogy az alkotó faj meghalt, ezért tudtak könnyen kötődni máshoz. Janaboy
-
grizlisandor
veterán
válasz petipetya #39884 üzenetére
Szépen megfogalmaztad, egyetértek. Annyival kiegészíteném, hogy a CGI szép!
Igen, ott az űrbázison a lény darálta keményen az embereket. Lehet ugyanaz a lény? Csak meghibásodott a zuhanás közben? Kíváncsi vagyok, hogy ki az áldoktor csaj és mit akar, a bázison történteket előre kiterveltnek érzem. -
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
petipetya
nagyúr
Lost in Space (2018)
Nem egy kőkemény sci-fi, hanem inkább egy szórakoztató és kalandos sorozat. Szerencsére a tömény "The Expanse" mellett pont megfelelő ez a hígabb alkotás, kb. úgy viszonyul ahhoz, mint az "Orville" komolytalansága a "Star Trek Discovery"-hez. Jól kiegyenlítik egymást.
És akkor beszélgessünk az eseményekről, mert vannak kérdéseim.
Az idegen lények közül némelyik embereket ölt odafent a kaptárhajón, míg a másik megmentette a kissrácot. Szóval azok között is vannak jók és rosszak, ahogyan az embereknél is ezt tapasztaltuk a két szerelőmunkás + áldoktor esetén. Mi az a tűz a ruhájukban, miként nyernek energiát? Összességében tetszik, várom a következő feliratot hozzá.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Ragnar95
félisten
válasz jonnyjoker01 #39882 üzenetére
Én az új évadot el se kezdtem már, mert tényleg csak önsanyargatásnak volt jó kb.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Janaboy
Topikgazda
Flash
Janaboy
-
oriic
HÁZIGAZDA
Krypton
1x05
Kicsit kevesebb minden történt
de még mindig érdekel, hogy mi lesz az évad végén. A vége meg ütött,(bejött egy új frakció), én azt hittem a csávóról, hogy a korábban látott idősebb Zod testvér lesz. o.O The Expanse
3x02
Továbbra is "a" scifi sorozat számomra.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Ragnar95
félisten
válasz ígyvanferi #39872 üzenetére
Pedig az semmi volt a jó öreg köptető ivóversenyes hányós jelenethez képest Linket csak saját felelősségre nyissa meg, aki érzékeny az ilyenre
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
jonnyjoker01
veterán
-
ígyvanferi
addikt
válasz jonnyjoker01 #39870 üzenetére
A taknyos részen majdnem elhánytam magam.
-
Ragnar95
félisten
válasz jonnyjoker01 #39870 üzenetére
Az a rész volt még talán a legjobb szerintem, ott legalább volt jó mögöttes tartalom és társadalomkritika, de ott is az volt a baj, hogy mindezt erőltetett sz@r poénok köntösébe rejtették.
-
Ragnar95
félisten
válasz Janaboy #39862 üzenetére
Az valóban elég vicces volt, hogy egyedül
, senki más rá se hederített.Winn akadt ki azon, hogy az anyja ott lófrál a DEO-ban
Ettől függetlenül viszont szerintem kifejezetten jó rész volt
jonnyjoker01: Family Guy legutóbbi 4 része, ami a mid-season break után jelent meg szerintem is irtó gyenge volt, jó poén kb 0, cserébe erőltetett volt az összes. Voltak sajna bőven hasonlóan gyenge évadok már, de az előzőek pont egész jók voltak, erre most megint lejtmenetPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
jonnyjoker01
veterán
Nem tudom mennyire illik ide... Elindult pár hete a Tokyo Ghoul harmadik évada, eddig kissé mindf#!ck. Gondolom részről részre kiderül mi folyik itt
Lucifer S03E20: nagyon jó volt ez szerintem, üdítő volt látni egy kicsit mozgalmasabb részt Mondjuk az még mindig felcsesz, hogy
Chloe még mindig nem tudja igazi kilétét, már lassan a negyedik évadnál járunk, pls Legion S02E03: Nagyon durva rész volt ez is, és most már kezdem megsajnálni
Nagyon abszurdak voltak vele a jelenetek.Lennyt The Office S01-S05: Egyik kedvenc vígjáték sorozatom lett. Egyszerűen nevetséges ez az egész Vonaton kissé gáz szokott lenni amikor hangosan felnevetek
Family Guy S16 eddig nagyon béna. Nem tudom hogy jutott eszébe Seth-nek ennyire szar poénokat írni. Régebbi évadok fényévekkel lekörözik ezeket az epizódokat.
Mr Pickles S03 pedig hozza a várt színvonalat
Most nagyon van mit nézni, egy héten belül indul a The Originals, Westworld, The 100 és Archer. A The Office-t is be akarom fejezni valamikor
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
k-adi
nagyúr
Black Lightning - Season 1
Na most már a feketék is kaptak egy saját hőst meg kell jegyezzem, az összes CW-s közül ez a legjobb... végre vannak érdekesebb főgonosz(ok) és a család-szuperhősködés kettősség is úgy-ahogy megvan, nem mint a Flashben és társaiban...
Az idei év egyik meglepetése az biztos, legalábbis ilyen szuperhősös témában. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Janaboy #39864 üzenetére
Elmúlt héten semmit nem néztem, mert God of War-t toltam látástól vakulásig. Az elmúlt három napban meg pótoltam az elmaradt 8 sorozatot és 7 anime széria aktuális részeit. Expanse most volt soros. És még csak most nézem a Lost in Space első részét. (De ettől a héttől már visszatér minden a rendes kerékvágásba.)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Expanse 3x01
Wow, jó kis kezdés volt. \o/
Live-Die-Respawn
-
Janaboy
Topikgazda
Lol mar ez a Supergirl, lassan az utcai csoves is bemehet a Deohoz, azt visz amit akar es csacsoghat supergirlel.
Btw jo tudni
hogy Winn es Sheldon tesók [ Szerkesztve ]
Janaboy
-
nak0n
aktív tag
Tök véletlenül rákattintottam HBO-n a The Leftovers első részére tegnap reggel, mert nem tudtam, mit nézzek. Most végeztem az első évaddal, nem is tudom, mikor láttam utoljára ennyire jót. Remélem, a további 2 évad is hozza a szintet.
-
gyuromoj
veterán
Agents of SHIELD 5x17
(SP)Titkon vártam hogy csoda trió egyik tagja elhullik... viszont a vége jó volt, Talbot-tal.(/SP) PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Gotham 4x18
Jim megérkezésénél a régi Batman zenéje ment, az nagyon jó volt.Most akkor akik Barbara-nál vannak, nem is az ÁL tagjai?
Mire fel készült a festmény?
Jerome jó húzás volt, kíváncsi leszek milyen lesz Joker.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz FollowTheORI #39854 üzenetére
Szerintem az arra akar hajazni, hogy akármennyire okos valaki, attól még ha gyerek, akkor gyerek..
Janaboy
-
brownus
veterán
válasz bagyulajuve #39845 üzenetére
:d me too
-
nagyúr
Mondjuk szerintem ő jól hozza a pszichopatát... nem annyira "karakteridegen".
De igen... kicsit elüt a sorozat hangulatától a karaktere... picit finomítani kellett volna meg jobban beleágyazni a sztoriba. Ezzel egyetértek.Ellenben a kissrác aki elvileg "okos", meg stb... hát néha elég hülyeséget csinál meg elhisz mindent? Azok inkább WTF.
Mondjuk engem a legjobban a színesbőrű kiscsaj szenvedései meg nyögdécselése zavart... nagyon bénán tolta néha a szerepét.Ettől független azért szerintem így elsőre tényleg elmegy ez a sorozat, talán kinövi ezeket... főleg ha kap egy picit jobb/tehetségesebb írói gárdát...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
vond
MODERÁTOR
válasz Sterilzona #39850 üzenetére
Hát, nem tudom, hogy kerestél, meg miket olvastál, de elég sokat írtunk itt a topikban is róla, nekem is eléggé tetszett.
Egy kis gugli kereséssel meg az is kideríthető, hogy biztosan jön a második évad. Pontos dátum még nincs, de sokan idén őszre, vagy télre saccolják. Itt van egy nem hivatalos visszaszámláló 2018. szeptember 6-os kezdéssel, de ez korántsem biztos.
Azt is sok helyen írják a neten, hogy a készítők szeretnének még ezen kívül is 1-2 évadot.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Bad Pritt
félisten
Szerintem is nagyon túltolták. Pedig amúgy egy tök jó kis sorozat.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Sterilzona
senior tag
válasz Janaboy #39839 üzenetére
Köszönöm.
Végig görgettem de itt se találtam semmit a Taboo sorozatról. Viszont magamat is láttam, mert már egyszer kérdeztem, mikor indul El is felejtettem már.
Úgy tűnik Seth, megosztó ez a sorozat is. Nekem tetszett, hangulata, képi világa a kor amiben játszódik. S nem utolsó sorban, GoT-ból is ismert pap játszik benne. Valami fantasztikus az orgánuma, és ahogy játszik.
Nagyonröviden -
Janaboy
Topikgazda
Sose fogom megerteni az ilyen karaktert, ha egyedül lenne a vilagban akkor is szivatna magat?
Janaboy
-
bagyulajuve
addikt
válasz Komplikato #39847 üzenetére
de de...de akkor is ennyire? minden cselekménye, sőt most már, ha ott van egy jelenetben már agypéniszt kapok
Resistencia eterna
-
Komplikato
veterán
De neki EZ a lényege, hogy idegesít meg utálod, nem?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Ragnar95
félisten
Mostani részben elég erős kritikákat sikerült megfogalmazniuk, zseniális volt
A téma, illetve a medve is aha meleg vagy, az még segít is hogy elfogadjanak, de ha keresztény akkor mindenki utál a Szilikon Völgyben nagyon jók és aktuálisak voltak.hogyan gondoljuk túl a legegyszerűbb gondolatokat is [ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
nem tudom mikor láttam utoljára ennyire idegesítő karaktert, mint a Lost in Space Dr Smith-e
Resistencia eterna
-
-
Ragnar95
félisten
Nekem is tetszik az évad eddig, a szokásokhoz híven 1 dologban lehetünk biztosak: bármilyen jól is alakulnak a dolgok, Richard vagy valamelyik másik alapító úgyis elszúrja
-
mark!
őstag
érdekes eddig a silicon valley 5. évad, de most kezd érdekessé válni.
>
-
Janaboy
Topikgazda
-
oriic
HÁZIGAZDA
Timeless
2x05
Ugy tunik, hogy megsem olyan egyszeru megvaltoztatni a multat mint hittek. A kolyok vicces volt.
Live-Die-Respawn
-
S e t h
nagyúr
válasz Sterilzona #39833 üzenetére
Hardy viszi a hátán a sorozatot, nélküle meglehetősen gyenge, de vele sem kiemelkedő.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
Janaboy
Topikgazda
-
Sterilzona
senior tag
Taboo
[link]
Erről a sorozatról tudtok valamit? -
Janaboy
Topikgazda
Timelessben jol
szanaszet cseszik az idovonalat.. Janaboy
-
Ellia
addikt
WDS08 (nem spoileres):
Hát ez az évad is lement, fogalmam sincs mi lesz a jövőben, képregényt nem ismerem. Azért remélem most ugrunk az időben
. A végén lévő cliffhanger meg nagyon nem hozott lázba - mondjuk már a sorozat se, csak szimplán megszokásból nézem(ez a Neganos szál csak pár hét volt) Ja még valami, könyörgök ezeket a lövöldözős jeleneteket koreografálják meg jobban már végre...
-
Cheesus
senior tag
The Walking Dead s08
Utolsó pár részre vonatkozó kérdés:
1. Amikor Negan megmenekül a Rick-el való találkozás után, majd a szeméttelep után kocsiba száll h visszamenjen Sanctuary-ba kit vesz fel a kocsijával? Lehet h mutattták, de h őszinte legyek elfelejtettem. 2.A mostani utolsó rész elején, amikor a "jó útra tért" Sanctuarys haverok a zombikat vezetik, a településtől vezetik el, vagy épp arra felé? Valamiért ez nekem nem volt világos. https://www.twitch.tv/csehla
-
nubreed
veterán
Colony:
Gondolom sokaknak már meg volt itt. 7.3 -on áll az IMDB-n, ami szerintem elég durva alulértékelése a sorozatnak. Az első évad alapján (még csak ezt láttam, illetve a másodikból két részt) nálam simán 8.5. Tetszik ahogy felvezetik az egész témát, szép lassan és, hogy az utolsó rész végére hagyták a legnagyobb poént.
Eddig én azt mondom, hogy egy jól felépített sorozat, elég sötét, komor a hangulata, annak ellenére, hogy a fóluszban egy család áll, meg a gyerekek, nincsenek nyálas, nem oda illő jelentek és senki nem játsza túl a szerepét. Nekem az is tetszett, hogy a második évad elején kezdik el csöpögtetni azt, hogy hogy volt az érkezés. Ha ilyen tempóban bontakozik ki az egész (viszonylag lassan, de sosem ül le és mindig izgalmas), ahogy eddig is, és van benne megfelelő mennyiségű mellékszál, ebben simán benne lehet összesen 5-6 évad szvsz.Én biztos nem gondoltam volna előszőr, mikor még csak beszéltek róla, hogy a VIP, akinek az érkezését várták a Snyder által vezetett blokkba az konkrétan az egyik idegen lény lesz. [ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
callmeakos
veterán
Agents of SHIELD 5x17
Nagyon remélem hogy a végére valami nagyon ütőset húznak elő, mert ez a vaker a kamu meg a szöszi Xenaval nem igazán üti meg a mércét. És az a baj hogy nem is tudni mit akar elérni a jelenlegi történet. Igen, tudjuk hogyHydrával és azt is tudjuk hogyDaisy ereje harapja ketté a földet , de ez a fel alá poroszkálás meg maszatolás totálisan céltalan. Sajnos be kell ismerni hogy ez nem a sorozat legkiválóbb fejezete, akármennyire is ambíciózusan indult ez az évad. És attól félek ha tényleg hagyjákCoulson haldoklik az sem fog annyira ütni, mert már elpuffogtatták az egészet jó előre.Coulsont meghalni, és abból akarnak kicsiholni valami évad végi "katarzist" All→M8
-
Ellia
addikt
Ez a Lost in Space a csomó kliséje ellenére tök jó volt. Végre nem egy véres, csöcsös, gyilkolós, "darkos" valami lett, hanem egy szórakoztató sorozat. Ha pontozni kéne 7-8 körül adnék neki, mindenesetre várom a folytatást.
-
Ragnar95
félisten
válasz gyuromoj #39815 üzenetére
Közben rájöttem, hogy tegnap a felénél abbahagytam a részt, mert túl fáradt voltam hozzá, hogy végignézzem, ezért nem rémlett semmi, ami spoileres
Most bepótoltam az elmaradást, így valóban volt spoiler, bár a szerintem annyira nem nagy spoiler a folytatás szempontjából, illetve a rész közben is lehetett sejteni, hogy lesz valami csavar ésJoker csere . A másik,nem írják ki Jokert a történetből nagyobb csavar, bár azt meg kb mindegy is hogy a rész előtt vagy után tudja meg az ember szerintemRa's Al Ghu
Persze ettől függetlenül megértem, ha felhúzott a spoiler, hiszen nem azért nézi az ember a sorozatokat, hogy előre lelőjék benne a fordulatokat.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gyuromoj
veterán
válasz bagyulajuve #39816 üzenetére
Na ezt besz*ptam.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz FollowTheORI #39800 üzenetére
En is.
Alapjában véve tetszett, jo volt, de hányok már ettől az emberi hozzaallastol es foleg attol h mást nem tudnak kitalalni sztorinak.
Lesz vajon 2. evad?
Janaboy
-
demerion
tag
Sziasztok!
Vészesen kezdek kifogyni a sorozatokból és reménykedek, hogy tudtok ajánlani valamit. Igazából bármire vevő vagyok, képregényadaptációkon kívül.
Ezeket láttam eddig TVTime profil. (A progress szinte sehol sem up-to-date)Amiket kinéztem eddig: Black Mirror, 13 reasons why.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz gyuromoj #39807 üzenetére
Mi volt az a 2 nagy spoiler? Láttam az eheti részt, de így hirtelen nem ugrik be semmi, amit annyira el lehetett volna előre spoilerezni belőle.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Ebben a félévben még jön valami sci-fi a Netflixre? Mármint ami teljesen új. Altered Carbon már megvolt, ami amúgy nagyon jó volt és azt olvastam, hogy legkorábban 2019 vége felé jöhet a folytatása. Kár...
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
mark!
őstag
-
bagyulajuve
addikt
jó ez az Unsolved sorozat is és félelmetes, hogy mennyire hasonlít a 2Pac-et játszó színész 2Pac-re
Resistencia eterna
-
gyuromoj
veterán
Aki meg akar lepődni a Gotham heti részén és még nem látta, mint én. Annak nagyon ajánlom hogy kerülje a YT-t, sajnos tegnap és ma futottam be 2 elég komoly spoiler-ba. Csak nem értem miért dobta be őket?
Mondjuk a Supnattal is így jártam...[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
bagyulajuve
addikt
2 részt néztem meg eddig, eléggé bekezdtek. Izgalmas, jól is néz ki alapvetően. Jófajta.
Resistencia eterna
-
félisten
-
Janaboy
Topikgazda
-
félisten
-
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #39779 üzenetére
Nekem ez már nem volt annyire ütős mint korábban... azt hiszem "hozzászoktam" már.
Félreértés ne essék, jó sorozat továbbra is az Expanse... csak mostmár kicsit helyben topogás lett.
Nyilván még csak az első rész volt... remélem nagyobb lendületet vesz ismét a történet és a sorozat is.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest