- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
ajánljatok valami jó sorozatot, amit érdemes megnézni.nem baj, ha régebbi, és inkább sci-fi szerűség legyen, mint agyalós öregeknek való kösz.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
spammer
veterán
The Strain 1x01
Már megint a hülye klisék rontják le az alapvetően érdekes és hangulatos, kicsit Stephen Kinges beütésű sorozatot. Összességében tetszett, de gyakran kettős érzést váltott ki: egy része frankó volt, más része ilyen országos TV-s tucat... Meglátjuk, hova tart majd, a pilot picit hosszú volt, a trailert meg kár volt megnézni, egy csomó mindent lelőtt.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
MurdR
veterán
Na a topicban olvasottak alapján arra a döntésre jutottam, hogy elkezdem nézni a Homelandot.
Csak az eleje ilyen "uncsi" és idővel beindul a gépezet? Most tartok az első résznél.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
callmeakos
veterán
Ha nincs minimum részenként 1 Darth Vader cameo ne is lássam ezt az izét
All→M8
-
törölt tag
The Strain Pilot
Eeeeezzaaaaaazzz
Ez lesz a nekem való sorozat. Remélem a sok buta, kövér amerikainak is tetszeni fog, mert az utóbbi pár hónapban eddig ez volt a legjobb pilot.
Izgalmas volt, jó a sztori, jó a megvalósítás. Ha minden marad így, akkor ebből egy nagyon jó sorozat lehet -
spammer
veterán
The Leftovers 1x03
Bitang jó rész volt. Jó, hogy végre szerepet kapott a "Doktor", jó volt látni, szépen kezd megöregedni, "fog rajta az idő".
-
P00By
nagyúr
Lenne egy problémám, hátha vki találkozott már vele!
Sorozatbaráton keresztül akarnék nézni vmit, de csak vidto.me-re vannak feltöltve. Viszont annál mindig ez fogad, más javás videóval nincsen probléma! Ötlet? -
törölt tag
Most kezdtem el a Rectify című sorozatot. Több kommentet is olvastam, amik azt állították, hogy jó sorozat. Reménykedem benne.
-
br.rak
őstag
Nem sok CGI hiányzik és a fekete-fehérben elég hangulatos volt (csak 1 felirat maradt For Screening purpuses, a többit levágták vagy kiblurozták, meg néha bejött pár másodpercig egy egy CGI hiányát jelző felirat, de semmi több)
Capaldi mint új doktor okés (bár nekem állandóan Wenger ugrik be róla )
De ez a nyitány, nem volt az igazi, nagyon sok felesleges időkitöltő rész volt benne , maga a rész koncepciója már már önismétlés volt, a maga morális tanulságával is. (bár ebbe sok sokáig képernyőn lévő sorozat beleesik)Nálam már korábban suhant a kaszás,most hogy kijött kíváncsi voltam, de szerintem nekem ennyi volt (jó lehet vissza vissza nézek még ), viszont akiknek eddig bejött szerintem tetszeni fog ezután is.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Július 21-től kezdve minden nap este az m1-en valami Twin Peaks nevű sorozat lesz. Hátha valakit érdekel.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kinnt a neten a Doctor Who új évadának az első része, de SENKI ne töltse le, preair verzió, szar cgi-vel, plusz még fekete fehér is.
Live-Die-Respawn
-
bobalazs
nagyúr
The Strain na ez is kinn van, lesz mit nézni.
-
Viszlát
addikt
Masters of Sex S02E01, végre valami értelmes a sok szemét között...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
aizen92
addikt
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
tDr1v3r
veterán
Homeland 2x01-04
Ez megintcsak jó volt
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
törölt tag
Egy jó hosszú alvás kell, 5 hét, és már kezdődik is
-
törölt tag
Wow, beszarás, most azonnal akarom
-
-
spammer
veterán
The Legend of Korra 3x05
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
Hannibal: "They just pitched us the next season and it just blew us away,"
Ezt fokozni még
És itt a lényeg!! : "gets into that territory, you start to peel away the mass audience. It's just the way it is. Because the quality of that show is undeniable.""The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
whiskeys
őstag
Helix nekem nagyon bejött. Esetleg valami hasonló?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
bok92
addikt
Welcome to Sweden 1x01
Nem volt rossz, de annyira jó sem. Remélem a későbbiekben javulni fog a helyzet...
Surviving Jack s01
Ez viszont egy remek 90-es években játszódó vígjáték. Remek színészek, jó kis történet. Érdemes belekukkantani.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz Victoryus94 #14660 üzenetére
Hannibal
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
aizen92
addikt
válasz Victoryus94 #14658 üzenetére
True Detective, Fargo Ezek a "most" felkapottak
-
Victoryus94
őstag
Sziasztok!
Olyan sorozatot keresek, ami 2010 utáni, és szinkronos, vagy feliratos. (pontos kategóriát nem tudok mondani.. igazából nem látok benne rendszert, mi fog meg, és mi nem)
Ezeket szoktam nézni:
Trónok harca
Mentalista
Castle
Once upon a time
The tomorrow people
Arrow
Búra alatt
S.H.I.E.L.D.
The hundred
Believe
+Magyar: Hacktion
(bele néztem a continuum-ba, meg volt valami áramszünetes sorozat is; emellett néztem suits-ot, meg még néhány egyéb sorozatot is (pl. célszemély), de ezek nem nyerték el a tetszésem hosszú távon)
Csontit néztem, de már unom; Misfits-et is sokáig néztem, illetve a Hősök, de a "The Secret Circle" című sorozat is tetszett.Olyan sorozatot keresek, aminek van már legalább 1 évada (max 4), és el tudok lenni velük néhány napig.
Illetve a felsorolt sorozatok alapján van esély rá, hogy tetszik majd.Előre is nagyon szépen köszönöm annak, aki segít megtalálni a következő kedvencem
[ Szerkesztve ]
-
gyenesmartin
őstag
Odyssy 5-öt ismeri valaki?
-
mayday00
őstag
personofinterest
VIASAT3 ’’A harmadik évad egyből a második évad záróepizódja után, július 29-én indul és minden hétköznap 14:20-tól lesz látható!”
A célszemély 1-2 évad összefoglaló
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
törölt tag
"7. rész nagy valószínűséggel hétfőn, aztán utána majd csak valamikor következő héten lesz időm fordítani".
Fordító twittere.
Nem uncsi amúgy? Csak én untam meg a 3 résznél?[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
az Orange is the new black magyar feliratok megakadtak s02e06-nál? Egy ideje nem nagyon jött ki újabb. Erről tud valaki valamit?
-
bara17
tag
Köszi szėpen mindenkinek! Valószínűleg ebből a newsroom vagy az utópia lesz . (Rectify-t nézem ) de a többin is mėg gondolkozom
-
tDr1v3r
veterán
Homeland S01
Magasak voltak az elvárások, de meglépte... oda-vissza nagyon jó volt, az utolsó két rész meg nagyon szépen megkeverte a dolgokat.
Mindjárt kezdem is az S02-t...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
dokee78
félisten
-
Ace owner
addikt
Blacklistet néz(te) valaki? Most tartok a 11. rész fele és nagyon tetszik. Nagy forma ez a Red és leszámítva pár szépséghibát nagyon rendben van szerintem. Nem egy House of Card szintű sorozat, de szerethető. Hamarosan jön a 2. évad is elvileg
Galaxy Fold 4
-
spammer
veterán
1 éjszaka, 10 ember, 13 epizód, srácok és lányok ismerkedni próbálnak egy szórakozóhelyen, közben mindenféle vicces/kínos helyzetekbe keverednek. Nekem nagyon tetszett, kiváló kikapcsolódáshoz, lazuláshoz, főleg így estére. Nem váltja meg a világot, de humoros, kedves, feelgood komédia, szerethető karakterekkel, "haver-sitcom" kedvelőknek is (3 barát szállítja a jó dumákat). Kár, hogy ennyi volt, újabb évadot szívesen néztem volna, akár más környezetben, más karakterekkel.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz bara17 #14633 üzenetére
Vannak átfedések a te és saját kedvenceim között, ezért esetleg ajánlom neked is a figyelmedbe az Utopia c. sorozatot, én ma fejeztem be az első évadot.
[link]Ez az összeesküvés elmélet hívőinek paradicsoma, az ötödik részben derült fény arra, hogy miért is az én sorozatom.
A zene, vagy inkább hanghatások nagyon eltaláltak, furák, szokatlanok, de nagyon passzolnak a sorozat hangulatához, a színek erősen túl vannak húzva,szaturálva, a növények nem zöldek, nagyon zöldek, az ég nem szimplán kék, cseszettül kék, meg is van a zenével együtt a szürreális hatás.
Viszont én is vakarom a fejemet, ebből mit tudnak kihozni a második évadra, mert szerintem ez egy tipikusan egy évados sorozatnak néz ki, nem tudom mekkora siker lett, de nem zárom ki, hogy ezért dobnak ki egy másodikat is, akkorát viszont tuti nem fog ütni mint az első.
Egyébként simán adtam volna neki anno díjat a forgatókönyvért, nagyon nem szokványos a történet és éppen ezért leköti az embert.
Az biztos, hogy a második évad szintén a képernyő előtt fog találni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
callmeakos
veterán
Kivételesen most itt a helye a heti Szirmai agymenésnek
All→M8
-
spammer
veterán
The Legend of Korra 3x04
Huh, ez megint állati jó rész volt. Azt veszem észre magamon, hogy belemerülök a jelenetekbe és vissza kell tekergetnem, mert már jönnek az újabb jelenetek, de én még mindig az előző(ek)ben vagyok leragadva. Annyira jól vannak koreografálva és komponálva a jelenetek, hogy könnyű elveszni benne. Ha már most ilyen jó, mi lesz a fináléban?
[SPOILER]
Azért az Avatar zene felcsendült a végén, mikor az airbender újoncok jelentkeztek és Tenzinnek könnybe lábadt a szeme.
[/SPOILER]A következő rész szerintem holnapra marad.
-
bara17
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valamilyen jó dráma sorozatot?
Amik eddig bejottek:breaking bad, dexter, prison break, suits, Rubicon, banshee, house of cards walking dead
Ami nálam annyira nem játszik az a krimi téma : True detective stb.
(Ja és a GoT-t ne ajánljátok :-D )
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Last ship 1×03 Jó kis rész volt. Keveset pofáztak benne. Pörögtek az események rendesen
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
aizen92
addikt
Lassan itt a Comic Con!
Jegyet lefoglaltátok már??? ( indokolatlan cenzúra - BBT )(#14628) AkosAkos: Ez a kép zseniális....
[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
-
spammer
veterán
Tegnap kezdtem a 3. évadot. A második gyengébb volt az elsőnél (2 főszál, és egyik sem lett túl erős), de azért okés volt. Egyébként már az első évadnál látszott, hogy hosszú távon nem tudják tartani azt a szintet. De én már túl vagyok a Doctor Who első évadjain is, annál borzalmasabbat művészet csinálni, szóval annyira nem félek, maximum majd apránként fejezem be, ha nagyon rossz lesz.
-
törölt tag
spammer, OITNB s02-t végignézted már?
-
törölt tag
The Leftovers 1x2:
király volt ez is. Így tovább. És még három napot kell várni. -
bok92
addikt
Most veszem észre, hogy 3 éve ledaráltam a Dadust... Na, nem baj. Még mindig nagyon jó!
-
törölt tag
The Leftovers pilot:
gyááááá, mekkora volt ez. Csak ne rontsák el..
Lássuk a másodikat.[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
The Sopranos | GTA 5 Reenactments | Intro Credits
The Sopranos GTA 5 Intro vs. The Original | Side-by-side Comparison„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
törölt tag
Berendelték az Orphan Black 3 évadát. Sajna én még a kettő vége felé lemaradtam.. Már túl unalmassá vált.
Az OITNB is hasonló szitu, 2x3-nál leragadtam.
Under the Dome 2x1 jó volt.
Utopia királynak ígérkezik.
Taxy Brooklyn egyszerűen fos.
The Leftovers-et most akarom kezdeni. -
törölt tag
Extant Pilot
Yaaaay, egy újabb sorozat, amit nem fogok nézni.
A zenék rendben voltak, bár nem mindig találták el az alkalomhoz illőt, a hangokkal már nagyobb baj volt, némelyiket egy 60 éves rossz horrorból vehették elő. A sci-fi elemek rendben vannak, kellően futurisztikus, a kütyük tetszettek, a CGI-vel sem volt semmi gond. Azt viszont nem értem, hogy egy űrhajóra/állomásra miért kell több száz villogó led...?
Ez az egész annyira egyszerű és buta. Az utolsó jelenet tette fel az i-re a kaszát, a legócskább, legsablonosabb dolgot húzták meg a végén, borzalom, de tényleg.
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy ahol neves(ebb) rendezők nevei jelennek meg 1-1 sorozatnál, ott van egy kis minőségi javulás, értem ezt megjelenítésre, képi világra, az operatőri munkára, a környezetre, kicsit mozisabb az egész. Régen ehhez elég volt filmre forgatni, most már nem tudom mi kell ehhez.
Viszont a megvalósítás az nem minőségi, hanem gagyi, ócska és buta, buta, buta. Ami sajnálatos, mert ahol van pénz és lehetne jót alkotni, azt elszúrják a forgatókönyvvel és a rendezéssel.
Viszont érdekes témá(ka)t boncolgatnak, ha ez(ek) bejön(nek) valakinek és szemet huny a butaságon, akkor élvezheti is a sorit, nálam ez még a szódával elmegy kategóriát sem közelítette meg.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
-
-
bok92
addikt
Fargo s01e01
Mi lesz még itt?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Underrail - klasszikus izometrikus rpg-h&s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest