-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok !
Nézi itt valaki rajtam kívül a Amcsi Benzinfalók (Fast 'n' Loud) c. autós műsort ?best regards, egy fórumozó blogger
-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok !
Látom, már páran függitek az Agents Of Shield sorozatot, bár én még csak most kezdtem el, és az első rész alapján elég bejövös egy sorozat, amúgy eddig Ward és Skye a kedvenceim a sorozatbólbest regards, egy fórumozó blogger
-
Dyrtyho
őstag
válasz spammer #15508 üzenetére
Amiket én nézek, és néztem eddig : Knight Rider, Baywatch, Harmadik Műszak,A Szökés, FlashForward, Dr. Csont, Csontnélkül, Maffiózok, Knight Rider /2008-2009 remake/, Haláli hullák, Szeretünk Raymond, A Liga, The Office, Felhőtlen Philadelphia, Már megint Malcolm, Nevem Earl (kár hogy abba hagyták) Tűzvonalban, Deadwood, Hell on Wheels, The Walking Dead, Eszementek, Hacktions, Marvel Agents, Agents of S.H.I.E.L.D.
Amiket próbáltam de nem jöttek be : True Bloode, Vámpirnaplók, Da Vinci Démonai
Szóval ebből is látszik hogy több sorozatot is nézek/néztem, és jóval kevesebb az amit próbáltam, de nem tetszett
[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
Dyrtyho
őstag
[link] Szeptemberbe muttatják be a Taxi sorozatot az RTL KLUB-on
-
Dyrtyho
őstag
A Shild Ügynökei szinkronosan....hát nem tudom, nekem angolul jobban tetszik
-
Dyrtyho
őstag
válasz callmeakos #15845 üzenetére
SamJacknek szinte mindig ez a magyar hangja, legalábbis amiket én láttam tőle, azokban ez volt a szinkronja
-
Dyrtyho
őstag
Vikingek (Vikings)
1x01
Első rész alapján bejön, talán jobban is megfogott mint a Da Vinci Démonai. Kiváncsian várom a folytatást
-
Dyrtyho
őstag
Agents Of Shield 2. évad előzetese
igéretesnek tünikbest regards, egy fórumozó blogger
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
Spoiler !!!!!!!!!!!!
Vikingek (Vikings) 1. évad
Az évadzáró epizód érdekes volt, kiváncsi leszek ebből a 4 szögből (Ragnar - Rollo - Horik Király - Jarl Borg) mi fog kialakulni a későbbiekben, meg hogy Lagertha milyen véleménnyel lesz arról, hogy Aslaug hercegnő Ragnartól terhes. Viszont amit tényleg nem értek, hogy mi ez a hirtelen betegség a faluban, hogy napról napra szedi az áldozatait ?
Szóval jó kis sorozat ez, ha nagyobb reklámja lenne, akkor azért az erős túlzás hogy jobb lenne a The Walking Dead-nél, de hogy nézettségbe verné a Trónok Harcát, az viszont tuti biztos
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
Igy a Vikingek, és a The Walking Dead hiányában, szerintetek érdemes bele kezdeni a Gotham sorozatba ?
-
Dyrtyho
őstag
Fargo
Igy első rész alapján beteg egy sorozat, nem véletlenül az a mottója hogy "hideg mint a vér, és vörös mint a hó". A fekete humor csak úgy sugárzik belőle, és ha ez ténlyeg 2006 valós büncselekményein alapszik, akkor az durva. Szóval aki még nem kezdte el, az kezdje el, nem fog csalódni benne
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
válasz jonnyjoker01 #19166 üzenetére
Én is az első részről beszélek, ami az AMC-n ment. De annyira jó volt hogy még 1x megnézem
-
Dyrtyho
őstag
Most tartok a Gotham 6. részénél, de ez egyre izgalmasabb, és mik lesznek még itt. Amúgy nem tudjátok hogy az első évad hány részes lesz még ? Mert most láttam, hogy kijött a 14. epizódja is
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
A Magyarországi Fox csatornán most indult egy Empire nevű sorozat, ami igy elsőre látásra a fekete zenéről fog szólni. Valaki nézi még rajtam kivül ?
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
Ezen besírtok, és kajak a mi nyelvünkről beszél a Don Maroni : “When im talk in hungarian ?”
-
Dyrtyho
őstag
Fargo S01xE10
Az ezzel a résszel, az első évad letudva....hát nem tudom, az első 6-7 rész még úgy pörgös volt, aztán az utolsó 3 epizód már picit vontatott lett, vártam a végkifejletett, ami várhatóan az utolsó részben teljesedett ki. A végén Lorne Malvo már picit túl eltökélt karakterré vált, és nem az a csendes gyilkos volt, aki az elején Lester pedig megkapta amit már a két bérgyilkosnál 1x megúszott Arra azért kiváncsi leszek, hogy hogy fog folytatnodni a 2. szezon, most hogy Mollyból rendörfőnők lett, és persze, lesz-e olyan akciódus mint amilyen az első évad eleje volt, hisszen kár lenne ezért a sorozatért [ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
Végre valahára nekem is sikerült befejeznem a Gotham 1. évadát
De amit nagyon sajnálok az Miss Fish Mooney kiirása, pedig már komolyan kezdtem megkedvelni igy a végére, főleg, hogy az utolsó részben baromi dögös volt, plusz valami kis izgalmat is hozott volna, erre a Pingvin csak úgy lelöki a párkányról, egyenesen bele a jéghideg folyóba. De abban azért reménykedek hogy a következő szezonban Mr. Nygma körül fog forogni minden, és Jim helyre teszi picit várost. Esetleg ő lesz a következő Falcone ? Mellesleg pedig az utolsó 3, max 4 rész mindent kárpótolt, megérte végig szendvedni azt a sok töltelék epizódot, de biztos később azoknak a karaktereknek is lesz még némi szerepük. Szóval mindent egybe vetve, bejött a sorozat, sőt, tetszett ez a Batman világ vs. CS:I féle kettőség, hogy most a rendőri oldalt kaptuk meg, nyomozással mindennel együtt, és nem azt a vagány szuperhős vonalat amit már mindenki kivülről ismer. Következő sorozatnak mit ajánlotok srácok ? Wayward Pines ? Esetleg valami mást ? Főleg ebben a kategóriában keresgélnék, akció, krimi, dráma, thriller, de valami könnyedebb vigjáték széria is jöhet. Előre is köszi
-
Dyrtyho
őstag
Aranyélet 2x05
Végre kezd beindulni a 2. évad is, ott, ahol már az előző is pörgött.
"Ahogy képest, hogy magyar..." mi ??!! Ezek után most már Hollywood sírva könyöröghet Dyga Zsombornak és a stábjának hogy tanítsák meg nekik hogy hogyan kell minőségi akció/dráma sorozatot gyártani. Ja és az egyik 24.hu-s kibeszélőben mondta a Mirát alakitó Laura, hogy eredetileg 3. évadra tervezték a sorozatot.Mondjuk bíztam benne, hogy Őrs a box után felkel a padlóról és valahogy elkeni az ugri bugri sötétbőrü száját, de hát sajnos őt is zsákolták, mint egy pár résszel korábban Oszit. De az a leszámolás, amit az utcán műveltek a két oldal, azon csak néztem best regards, egy fórumozó blogger
-
Dyrtyho
őstag
Rajtam kívül nézi még valaki a Tóth Jánost ?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest