-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jlaci74
aktív tag
válasz tomboy0013 #59152 üzenetére
Egy 55XH90 tulaj véleménye:
Megnéztem a linkelt videót , igen , látszik a " probléma " amit említettetek...
De! Ha nem hívjátok fel rá a figyelmet akkor egy szuper élmény a video is és a TV is .
Picit szőrszál hasogatásnak érzem időnként ezt a témát. A tipikus "csomót keres a kákán is"...
Persze, mindenki szeretné a legjobbat a pénzéért de lássuk be, sajnos manapság ( a műszaki cikkek esetén meg pláne ) 300e HUF nem egy akkora összeg amiért hiper szuper hibátlan csúcs technikát kapunk. Én nem informálódtam mielőtt megvettem ezt a készüléket , próbáltam kissebb pénzből letudni a vásárlást , nem sikerült.
Haza hoztam egy Samsung 55TU8500-ast , egy estén keresztűl állítgattam de szomorúan hajtottam álomra a fejemet ..., majd másnap visszavittem és kb. 2 óra nézegetés és beszélgetés után elhoztam a fenti készüléket, amit azóta is nagy megelégedéssel nézek / használok . -
F-ECT$
titán
-
Deck
titán
válasz tomboy0013 #59152 üzenetére
Semmi baj vele még 1,5-2m-re se.
Féltem én is, hogy zavaró lesz és lesz blooming de valós hazsnálatban nincs semmi ilyen probléma szerencsére.PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkplus TH30 Wireless Fejhallgató /// Bontatlan // Névre szóló számla + Garancia
- Logitech Z607 5.1 Surround Sound Speaker System (Újszerű állapotban!)
- WD médialejátszó
- Fél éves szinte új Yamaha HS5 + Scarlett 2i2 3rd gen erősítő + 2 db Roland kábel
- Samsung Qled 65" 8k QE65Q800TATXZG kishibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest