Aktív témák
-
Pola-Roid
aktív tag
Sziasztok!
Kb. egy hete en is Galaxy S tulaj vagyok (Wave-rol valtottam), mindent sikerult beallitani vagy megoldani, egy problemam van, amire nem talalok megoldast.
Ezt hasznalom hatterkepnek, automatikus hatter cserelessel. Na itt a gond. Ha a telcsi bekapcsolasa utan egyszer elinditom, kiirja, hogy "auto-wallpaper changer started" vagy valami hasonlo, ergo mukodik, utana ki is lephetek nyugodtan.
Kerdes az, hogy tudnam megoldani, hogy a telefon bekapcsolasakor automatikusan elinduljon, ne kelljen minden alkalommal manualisan elinditani, majd kilepni belole.
Meg lehet ezt egyaltalan oldani? -
Pola-Roid
aktív tag
Kollegak, erre nem tudna senki semmi okosat mondani?
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz sztrogoff19 #7743 üzenetére
Hat ezzel csak 2 problemam van: egyreszt csak tajkepek vannak (bar azok tenyleg szepek), en szeretem a valtozatossagot, a Flikie-n eleg sokfele talalhato, masreszt ebben nem latok automatikusan cserelgeto funkciot a lementett kepekbol. Nekem meg pont ez lenne a lenyeg, van vagy 50 wallpaper mentve es orankent frissiti. Ha mar egyszer elinditottam, majd kileptem. De addig nem...
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz ForRedGlory #7730 üzenetére
En ezt hasznalom. Nem ilyen szep, az igaz, de olyan szinten konfiguralhato, hogy az mar szinte faj
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz makaveli666 #8232 üzenetére
En tudok: szerviz. Ez tuti nem normalis, addig nezesd meg, amig garis.
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz makaveli666 #8250 üzenetére
A telo mindig tobbet mutat, mint a tenyleges. En sem tudom, miert van ez, de igy van. Jelenleg az akksi 38%-on van nalam, es a telcsi sajat akksijelzesenel felig van.
75%-nal siman azt mutatja, hogy tele van, mondjuk en ettol agyfaszt tudok kapni...Szoval ha csak ez a gond, akkos szerencsere semmi baj a telcsiddel
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz tariattila #8332 üzenetére
Nalam ez miert nem mukodik vajon?
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz compi.hu #8421 üzenetére
Koszonom a reszletes leirast
Igy se megyAzt hittem, mikor elolvastam, megvan a hiba oka, ugyanis amikor megjelent a felirat a bekapcsolaskor, mind a harom gombot egyszerre engedtem el. Most a hang fel meg a home gombokat nem engedtem el, de semmit nem csinal, csak siman bebootol es kesz.
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz ForRedGlory #8488 üzenetére
En masodpercekkel a bekapcsolo gomb elott nyomom a masik kettot, ugy, hogy az ujjam beleszurkul, megse mukodik se a recovery, se a download mod
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz Másik Zé #8880 üzenetére
Nem nagyon akarok beleszolni ebbe a szifon vs galaxy temaba (oszinten szolva letojom nagy ivben, kinek milyen telefonja van es mi a velemenye rola, a lenyeg az, hogy az enyem olyan legyen, amivel en meg vagyok elegedve), de ha tenyleg komolyan gondolod, akkor talan ezt a "Samsung,aki visszaváltoztatta.Megint! De még jó,hogy sikerült neki.Lennénk itt bajban,ha mindenki Iphone-nal szaladgálna." szoveget eltuntethetned
Lehet segitene tuljutni ezen az adok-kapok teman
[ Szerkesztve ]
-
Pola-Roid
aktív tag
-
Pola-Roid
aktív tag
Nem is vitatja senki, hogy jo minosegu a cucc
Azzal egyutt nekem a hatlap nem tetszik, kicsit nedves vagy izzadt az ember tenyere, baromira tud csuszkaln. Ilyen szempontbol a Desire hatlapja joval jobb szerintem.A foliat en sem ertem, nem csak ennel a keszuleknel, egyiknel sem. Amiota mobilt hasznalok (volt mar par, fel even belul mindig lecserelem egy masikra), soha nem raktam egyikre sem ilyesmit, megsem volt egy darab karc sem soha a kijelzon. A fel eves teloimat ugy adom, hogy a vevok mindig azon csodalkoznak, hogy lehet ez tobb honapos, nekik vadonatujnak tunik
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz Másik Zé #9068 üzenetére
Csak tipp, de szerintem hosszabb tavon (tobb nap) valamiert besokall a cucc.
Azert gondolom, mert nalam szigoruan minden este kikapcs es reggel bekapcs, es soha nem volt semmi ilyen problemam vele. Se ilyen cseng-nem cseng, ujraindul bizonyos esetekben, memoriahianyra vagy problemara hivatkozik...
Ugy vettem eszre, hogy ilyen gondok elsosorban olyan kollegaknal fordul elo, akik vagy nem kapcsoljak ki ejjelre, vagy csak flight mode-ba teszik. Persze az is lehet, hogy csak kepzelodom, es semmi koze a kettonek egymashoz
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz tariattila #9173 üzenetére
Ez navitol is fugg, az enyem speciel konnyebb es vekonyabb is, mint a Galaxy S
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz BoSSanCS #10942 üzenetére
Az ebresztohoz nem tudok hozzaszolni, mivel nem ebreszt kikapcsolva, nem hasznalom.
Viszont ilyet meg, hogy az android szolgaltatas hibat okozott, meg soha nem lattam a keszulekemen. De naponta legalabb egyszer ujra is indul, mivel kikapcsolom ejszakaraSzoval nem tuti megoldas, de egy probat meger: naponta 1x csinalj vele egy reboot-ot (8mp-ig tartsd nyomva a bekapcsologombot es ujraindul), kivancsi vagyok, utana is produkalni fogja-e ezt a hibajelenseget
-
-
Pola-Roid
aktív tag
Valami ott nagyon nem stimmel.
Felelmetes amugy, mit bir a cucc.
Napi 30-60 perc beszelgetessel, 1-2 SMS-sel, 5-10 perc wifivel meg jatekkal, orankenti wallpaper cserelve, viszont ejszakai kikapcsolassal vasarnap reggel ota megy nalam toltes nelkul a cucc, es most van 30%-on. -
Pola-Roid
aktív tag
En is kiprobaltam ezt a KIES regedites frissitest, szepen fel is rakta, na addig volt telcsim
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz keIdor #15451 üzenetére
Nem tudom
Felment a frissites, kiirta, hogy ujra fog indulni a telcsi. Ujra is indult, zene, anim, aztan ennyi, setetseg. Vibracio bevakkan neha, vagy 1-et, vagy 3-at egymas utan, egy ido mulva, ha megnyomom a home gombot, elkezd vilagitani a ket erintogomb, aztan ki sem alszik. Ezt akar egy oraig is igy csinalja, gondolom tovabb is menne, ha hagynam, csak kiszedtem az akksit -
Pola-Roid
aktív tag
válasz Vagany #15488 üzenetére
Koszi
De ennek mar mindegy telleg... Mondjuk arra kivancsi lettem volna, hogy ez most a KIES piszkalasa miatt halt be igy, vagy az esetleges - allitolag - hamarosan erkezo hivatalos frissites alkalmaval is igy reagalt volna.
Mind1, szerviz, megbutykolik, aztan valoszinuleg eladom, befejeztem az ismerkedest az Android rendszerrel, nekem ennyi eleg volt
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz tariattila #15536 üzenetére
Egy szoval nem hibaztattam
Tenyleg eleg volt belole par honap, fel evnel tovabb soha nem hasznalok egy keszuleket, es igyekszem ugy valasztani, hogy az uj mobilt mas gyartotol es mas rendszerrel felszerelt legyen. Ez most nem lett fel ev, dehat evvanJohet egy szifon vagy egy ilyen uj winfosos csoda
-
Pola-Roid
aktív tag
Gyerekek, le a kalappal az Oktogonon levo Samsung szerviz elott. Bevittem a telcsit, azt mondtak, kb. 1 het, SMS-ben ertesitenek, ha kesz, erre 2 oran belul jott az ertesites, hogy vihetem
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz tariattila #16642 üzenetére
Hat ennyi ido alatt tul sokat biztos nem... Lehet tudtak valahogy kicsalni belole egy recovery modot, aztan ennyi. Nekem nem ment
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- LEGO klub
- Interactive Brokers társalgó
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- MárkaLánc
- További aktív témák...