Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
milanmylo
aktív tag
válasz ForRedGlory #17558 üzenetére
Le tudnád esetleg egy kicsit részletesebben írni a folyamatot? samfirmware-ről leszedtem a JP7 et mivel a sztupy féle rommal nem igazán vagyok megelégedve. Ezeket a lagfixeket honnan szedted le? Miben másabb a telepítése mint a sztupy féle romnak? Ez a második rom frissítem és kissé laikus vagyok
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
ForRedGlory
félisten
Azt hiszem ez az a kombo ami már bőven megéri hogy ne menjek vissza JM5+RyanZA-ra. Remélem holnap is ez lesz a véleményem. Érzésre is villámgyors, meg amúgy is. Ajánlott
A színeket ne nézzétek, valami gagyi progival mentettem a képet, nem az a lényeg.
Amúgy komolyan nem értem a CPU score-t... Ebben van a legbikább cucc erre az kis fos Nexus One így elgyapálja? Tudom nem az a lényeg, mert minden másban agyon veri, de szerintem itt valami bugzik[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Nálam stabilitás és WiFi-kompatibilitás szempontjából még mindig a SztupY JPK 2.1 a nyerő. Valamiért az utána lévő romokkal nem megy a pécsi hotspot.
tariattila, nem jársz mostanában Pécsen? Érdekelne, hogy a tieden mennyire megy a Széchenyi-téri WiFi újabb ROM-mal.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest