Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Dx10 alatt miért van kb éjszakai sötétség?
-
félisten
-
borovi
aktív tag
Hát, én már le is töröltem a francba. Hiába nyomkodom az R billentyűt, nem tölt semmilyen fegyvert. Így meg legfeljebb a késemmel hadonászhatnék, ami azért, lássuk be, nem akkora buli...
-
Cheesus
senior tag
-
vidaila
senior tag
Akinél eltűnnek a mentések, vagy beállítások, próbálja rendszergazda módban indítani a játékot.
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
félisten
válasz westcoastog #1692 üzenetére
Én azt alapból kikapcsoltam Am nálam a keze sem retkes.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
westcoastog
veterán
Ki van kapcsolva, most léptem vissza, még nem lőttem.
Most megugrott az fps-em. Sun shadows kikapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
Norbika88
senior tag
válasz westcoastog #1685 üzenetére
EAX ki kell kapcsolni hang beállításnál, és gém resi.
Nekem segített.Bocs, most látom Vidaila kolléga már leírta
Nagy izgalomban, nem vettem észre.
Fejhallgatóval, még mindig kiborsózok ettől a gémtől.[ Szerkesztve ]
-
vidaila
senior tag
Akinek visszhangzik az a hangbeállításoknál kapcsolja ki az EAX-ot, majd indítsd újra a játékot, mert csak az után működik a beállítás. A recsegésre megoldást én is várok, illetve a vakítóan fehéren világító égboltra.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Nálam a hanggal sincs gond.
Akinek baja van, odaírhatná mellé a konfigját is. Hátha kiderül, hogy mivel van a gond. Pl. AMD (Vele mindig gond van )
-
félisten
Nekem minden faszán működik, csak lazán beesik 25-fps alá. Átlag 32. Szobában 65
-
SzlobiG
félisten
válasz Balathruin #1683 üzenetére
Itt is, nagyon rossz recseg is mellé.
-
westcoastog
veterán
válasz Balathruin #1683 üzenetére
Nekem szabadtéren is, minden olyan.
-
Telda
addikt
Megadta magát a játék .
Mentés visszatöltéskor kifagyott és sem a mentés sem az új játék nem megy. -
Balathruin
veterán
válasz westcoastog #1681 üzenetére
Nálam csak zárt téren. Elég fura, néztem én is.
-
westcoastog
veterán
Másnak is visszhangzik a játék? Olyan mintha egy üres szobában játszanék, szidorovics beszéde, lövés, gitározás minden visszhangzik. De még a menüzene is, meg recseg.
[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
Srácok, nevezzetek nagyon hülyének, de én elakadtam Hogy kell kijönni a legelején a bunkerből?(#1680) vidaila
Igen, ez megvoltMegvan
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
vidaila
senior tag
válasz galaktikus #1675 üzenetére
Nálam is, illetve az itt mutatott képmentéseken is látom, hogy az ég fehéren vakítóan "világít", ezt melyik opcióval lehetne kikapcsolni mert roppant irreális. Illetve valakinél borult már be az idő? Mert olyan ragyogó tiszta idő volt eddig a kordonon, hogy a vihorászó, réten szaladgáló gyerekeket hiányoltam már csak.
-
galaktikus
aktív tag
ezt a DX redistet hová kell telepíteni? Aminek ki kell jelölni a helyét...
újra kell tennem az egész játékot, mert első telepítésre nem indul...
[ Szerkesztve ]
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
M@trixfan
addikt
válasz Plazmacucci #1672 üzenetére
A mértékét nem lehet állítani, csak on/off? Sokszor egy medium beállítás nem is látható módon esik vissza minőségben, de a sebességet nagyon megdobja.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Sonja
nagyúr
20 perc alatt lejött torrentről (innen), megsasoljuk.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
félisten
Ja a sun és grass shadowst kilőve megy mint a golyó, de úgy néz ki mint a többi játék
-
capulet75
addikt
Gyors kérdés: mentések, beállítások miért tűnnek el? Ez permanens?
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
rétisün
veterán
válasz #57770240 #1666 üzenetére
persze DX9 világosabb, ott jobban süt a nap
(#1667) capulet75: nekem se, ha meg akarom vármi míg torrenten lejön de sebaj, amúgy is megvárom a magyarítást.
(#1669) Dtomka: teljesen új sztori, új, eddig ismeretlen területekkel.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
capulet75
addikt
Nah első benyomás: nálam gyönyörűen fut a játék, nincs lag sem bármi más probléma (10p játék, tehát nem vonok le messzemenő következtetéseket), a VGA- egyenértékű kb egy HD5670-el, persze a proci felhúzása némileg meglöki de akkor is. Viszont ez nem fullHD csak ezerháromszázvalamennyi szer héthatvannyolc. Beszarás amúgy a grafika és az atmoszféra, azt hiszem ma nem lesz alvás.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
DX9 módban 9 fps
-
SzlobiG
félisten
Megnéztem én is dx10-el minden maxon hát ráférne egy kis optimalizálás sosincs maxon a gpu kihasználtság az fps is nagyon vegyes felvágott 30-60 között, sokat hoz ha kikapcsoljátok a grass shadow-ot úgy már 40-100 között mozgok, de nem tetszik hogy beesik.
Ezért mondtam anno a DX11-et azzal gyorsabban futna. A grafika mondjuk így is patent az fps ingadozás is majd meglátjuk mennyire szokható.
Magyarítást várjuk.
DX9-et szvsz ne erőltessétek DX10-nek gyorsabbnak kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz capulet75 #1648 üzenetére
Gondolom kétmagos CPU-val készült a kép ...
(#1646) Execute
Remélem segít.
SSD + I5-2310 kis tuninggal egy GTX660Ti-t hajtva: [link](#1647) kislaki92
Nálam nem villog semmi.(#1650) capulet75
Én is majdnem megszívtam. Mondom kifagyott szép kezdet ...[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Jhonny06
veterán
Na itt a part2, ha valakinek még kéne. Sorry, hogy eddig tartott, megszakadt a közepénél. [link]
-
félisten
5 év alatt csak bugmentesítették
-
Vladi
nagyúr
válasz M@trixfan #1615 üzenetére
Igen ebben igazad van. A kis műhelyekben tudnak odafigyelni a minőségre. A tömegtermelés megint más tészta.
Sajnos, bár ez itt off, sok esetben pont a tömegtermelés öli meg a minőségi kisipart. Pl: feleségem horgol. Gyönyörű dolgokat, ékszereket stb. Bárki nő látja elolvad. Viszont nem tudja, csak ilyen kínai gagyi árban eladni. Mert a paraszt inkább megveszi a kínai boltban 200-ért, minthogy odaadjon a szép és minőségi dologért 500-at. Aztán előbbiből elnyű 8-at mire a második épp, hogy feslik. Gyalázat.
Aha. Laza 1 nap és lecsorog torrenten.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
kislaki92
senior tag
valaki ott a kéznél..meg amikor tárazok akkor a tár is ilyen kockás...valakinél volt ilyen?
szerk.: felirat az átvezetőkben nektek sincs?
[ Szerkesztve ]
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
-
kislaki92
senior tag
villogó égbboltra van egy megoldás...de úgy meg vissza veszi a szépségét...sun shadow...de a kezemre még mindig nem találtam meg...egyébként hatalmasan szép,gyönyörű...de ahog ylátom a régi sztoriból valami maradt
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
bluyoo
nagyúr
Először is nagyon ott van ez a játék! Dezowave nagyot alkottatok!
Másodszor nálam szerintem csak egy magot használ. Így meg belassul (10-.. FPS) ha mindent max.-ra húzok.
Viszont a nekem régen is bevált CPU Control2 -vel három magot beállítottam és érezhető javulást eredményezett 30FPS környékén. Mondjuk harcba még nem bocsátkoztam. Viszont csak négy magig kezeli a CPU-kat.
Ha valakit érdekel és tenne vele egy próbát:
1. telepíted
2. indíts S.T.A.L.K.E.R.-t, majd ugorj ki a windowsba alttabbal
3. indítsd el a CPU Controlt
4. jobbra fent a MOD kézire álítani
5. bal oldalon látni fogod a futó folyamatokat
6. jobb klikk az XR 3DA.exe-re
7. hozzáadás cpu listához itt kiválasztod hány és melyik magot használja a program (jobb lent a profilnál látni fogod nálam 0111 vagyis 2-3-4mag)
8. én az összes többi folyamatot egy magra korlátoztam 1 mag(1000) bal egérgomb (így a játék használja csak a fennmaradó magokat) folyamatosan nyomva tart kijelöl az összes program majd jobb klikk hozzáadás cpu listához és kiválasztod a használandó magokat.Bazinga!
-
Balathruin
veterán
Egész jól megy APU-n is, de a brutál effekteket azért kivettem (sun shadow, grass shadow). Még állítgatok, de nekem a 20FPS is elég a korábbiak után. Terheléseket mivel lehet jól mérni?
Szerk.: Ide dual 6 magos I7 és GTX Titan x4 (legalább x2, de ha nem működik akkor csak 1) kéne 32GB hipergyors rammal és 4 raidba kötött ssd-vel, akkor talán nem akadna. Persze ezt elég sok munkával lehetne javítani, az engine így is csúcson jár szerintem.[ Szerkesztve ]
-
kislaki92
senior tag
a kezemen is furcsák a fények ha kis fegyót fogok
-
Mate
nagyúr
Nálam harc közben is 23-25 fps körül van. Normál esetben 28-30 körül. Élvezhető a játék, minden maxon. GTX 650 ti boost-al, ami azért nem egy hihetetlen erőmű.
-
Execute
tag
válasz Plazmacucci #1633 üzenetére
Haha
Arra gondolok, hogy CPU limites lesz a dolog, mert azt az egy magot megizzasztja rendesen. Megpróbálom feljebb húzni, kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Musicking
aktív tag
-
félisten
-
capulet75
addikt
Telepítésnél van bármi trükk vagy csak kicsomagolom a 4 rart és exe?
-
kislaki92
senior tag
az égbolt itt is villog , valaki?
-
Dhampir
félisten
Innen is tölthető.
-
Phobion
őstag
Valaki nem nyomat egy kis streamet, vagy nem lehetséges?
-
Execute
tag
Persze megy a háttérben aida64 és a fraps. A billentyűzetemen folyamatosan látszik a vga, proci és ram terhelés.
Azt vettem észre, hogy a vga-t sem hajtja ki teljesen (a képen is látszik). Ugyanezzel szenvedtem egyébként a COP Miseryben... . Van valamilyen energiatakarékos "feature" AMD-éknél, amiről nem tudok? -
AkoS6666
csendes tag
Nos hát ööö hd5770-el elég játszhatatlan hiába állítgatom a dolgokat ide oda, arra rájöttem, hogy a napnak a megvilágítása okozza az óriási fps csökkenést, ezt lehet állítani konzolból r2_sun off/on -al viszont így nem lesz napből jövő árnyéka semminek, de kb többszöröződik az fps.
Ha nem a nap irányába nézek és kikapcsolom akkor kb 2x több fpsem van, ha pedig egyáltalán nem a nap felé nézek akkor akár meg is 5xöződik, így több mint 100fpst produkál... a jó öreg optimalizálatlan eninge...[ Szerkesztve ]
-
galaktikus
aktív tag
nálam el sem indul...
bejön a logo, aztán sötét képernyő mintha indulna, aztán kidob az asztalra...
nincs valakinek ötlete, hogy mit csináljak?Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
nmy1212
aktív tag
Nálam a mentések eltűntek. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
M@trixfan
addikt
Megmondom őszintén amikor ugyanezen én is elgondolkodtam akkor rájöttem, hogy a legjobb dolgok nagyon sokszor kis manufaktúrában készülnek és nem is csak az informatikán belülre értem. Az egyik high-end stúdió mikrofonokat gyártó cség is szinte egy személy, a fejlesztőmérnök.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
-
kislaki92
senior tag
válasz Plazmacucci #1604 üzenetére
maxon?
-
félisten
-
Execute
tag
i7 4770K 4Ghz
7950 3gb CF (1100@1400)
16 Gb Rammaximum settings @ 1080p
15-20 FPS
WTF? :S
-
Musicking
aktív tag
Fentebb írtam milyen progikkal szedjétek ezekről a tárhelyekről, a part2-t a vége felé nekem is dobálta de 1-1 szál mindig tudta folytatni. Beálltam seedelni, lehet jobban járnál hogy a hiányzó darabot torrentről cibálnád le.
[ Szerkesztve ]
SpinTires térképek: https://userscloud.com/go/1q2nebwr69wm/ , S.T.A.L.K.E.R. mods:https://mega.co.nz/#F!3MtwVBpZ!yS78_98dwg4MnYAHR_NYIw
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest