Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Pls help! A BAR-ban nem lehet kapni a zöld pendriveot. Viszont anélkül nem tudom a banditavezéres küldit befejezni, ami nem zavar hisz a történet megy anélkül is tovább, sőt kinyírom a faszit lesz VSS, de nem tudom ez mekkora probléma a későbiekben. Lesz-e onnan több küldetés, esetleg a későbbiekben emiatt elakadnék. Nem szívesen töltenék vissza 10 mentéssel korábbra mert így is alig van időm játszani.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
-
westcoastog
veterán
Amúgy átírtam az autók árait, de a bárban ugyanúgy csak 150-ezrekért lehet megvenni őket.
pl
[vehicle_zaz]
GroupControlSection = spawn_group
$spawn = "lost alpha\vehicles\vehicle_zaz"
class = SCRPTCAR
cform = skeleton
visual = physics\vehicles\zaz\veh_zaz_u_01.ogf
actor_visual = physics\vehicles\zaz\veh_zaz_u_01.ogf
script_binding = bind_car.bind ;--bind_vehicles.initialize
has_trunk = true
fuel_tank = 30
[B]dist_use_fuel = 10000[/B]
fuel_consumption = 0.0001
trunk_capacity = 500
actor_dist_plane = 1.32, 1.71
actor_dist_center = 2.39, 2.78
exhaust_pipe_dist = 0.77, 1.13
inv_name = Zaporozh
inv_name_short = Zaporozh
icon = ui_veh_zaz
description = zaz_descr ;--enc_vehicles_zaporozh
[B]cost = 120[/B]
[vehicle_zaz_item]:identity_immunities
GroupControlSection = spawn_group
discovery_dependency =
$spawn = "lost alpha\vehicles\vehicle_zaz_item"
class = II_ANTIR
cform = skeleton
visual = physics\vehicles\zaz\veh_zaz_u_01.ogf
inv_name = Zaporozh
inv_name_short = Zaporozh
icon = ui_veh_zaz
description = zaz_descr ;--enc_vehicles_zaporozh
inv_weight = 0
inv_grid_width = 3
inv_grid_height = 2
inv_grid_x = 22
inv_grid_y = 5
[B]cost = 120[/B]
eat_health = 0
eat_satiety = 0
eat_power = 0
eat_radiation = 0
eat_alcohol = 0
wounds_heal_perc = 0
eat_portions_num = 1
animation_slot = 4
hud = wpn_vodka_hud -
torma1981
veterán
Sziasztok.
Írjátok át az észlelést a tárgyaknak. Ha nyomod az F billt default akkor látszanak a tárgyak. Ez alpban 2 én átírtam 50-re. Jóval messzebről lárszanak a tárgyak.
-
=WiNTeR=
senior tag
Ehh, ez a stancia2 (aka npp belseje) 5 másodpercenként crashel.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
op.erik
aktív tag
Tudtok- e valamit az új frissítésről srácok?
-
SaGa59
őstag
válasz Silentfrog #3280 üzenetére
Sztrelok könyvét kellett volna. Amit felszedtél a szobájában. Összesen vagy 5 sor az egész.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Süni 1985 F
senior tag
Amikor gázmaszkban kell pda-t keresni a gyárnál felül egy helységben találtam egy széfet, valaki tudja a kódját esetleg?
TDI POWER
-
Barin_Duty
tag
válasz Silentfrog #3270 üzenetére
Elkell olvasni a rejtekhelyen talált könyvet, van benne nyom.
Egyébként lesznek még jobban eldugott dolgok is -
PeL
addikt
válasz westcoastog #3286 üzenetére
-
PeL
addikt
válasz westcoastog #3283 üzenetére
Ott kell bemenni ahol régen ki kellett menni a Garbage felé a gyárcsarnokon át. Az mellett a gyárcsarnok mellett van egy sikátor. Ott kell bemenni. Ez a járat az alapjátékban is benne volt.
-
Silentfrog
veterán
válasz westcoastog #3283 üzenetére
Még egyszer én sem találnék vissza az tuti!
-
westcoastog
veterán
Beszarok már, hol a francba kell bemenni a bárba?
Már egy ideje bolyongok körülötte de mindenhol csak zárt ajtók és kapuk vannak. -
capulet75
addikt
Ahogy itt olvastam az X18 lab számítógépéhez a BAR.ban kell egy zöld pendriveot vennem a csapostól. És mi van ha NINCS nála ilyen? Sőt semmilyen...
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Habugi
addikt
X10 labor két lépcsőházának egyikében alul van egy számzáras ajtó, ha F-et nyomok látszik hogy mögötte egy raktárféleség van tele minden jóval mert olyan közel vannak az ajtóhoz, hogy még mutatja a cuccok nevét.
Merre találom hozzá a kódot, esetleg tudja valaki? Ide leírva is megfelelne, mert a küldetést befejeztem, csak át kell billentenem a 4db kapcsolót hogy leálljon az "agyperzselő", csak tudtommal utána már nem tudok visszamenni/jönni.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
SaGa59
őstag
Mondjuk úgy, hogy elolvasták a könyvet...
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
borovi
aktív tag
válasz Silentfrog #3275 üzenetére
Én meg, de teljesen véletlenül.
-
CJ4567
nagyúr
-
Silentfrog
veterán
Tényleg megtaláltátok ott az a vackot segítség nélkül?
-
CJ4567
nagyúr
Én amikor rájöttem, hogy ott van fent, kb. így voltam:
No Sana No Life
-
borovi
aktív tag
Nem akarlak bosszantani, de nekem ez speciel 10 perc alatt megvolt. Én mondjuk mással szívtam eleget.
-
PeL
addikt
Őszintén szólva képtelen vagyok elhinni hogy pont ott valaki kereste is valaha, sztem volt aki megkérdezte a készítőket hogy hová tették mert azt hitték bugos így biztos elárulták és el lett terjesztve...
-
Silentfrog
veterán
válasz Barin_Duty #2021 üzenetére
2 órát kerestem én is!
Ezt,hogy találta meg elsőnek bárki is? -
capulet75
addikt
Mennyire okoz problémát ha simán fejbe lövöm a banditavezért és elveszem a VSS-t? A dokumentumok megvannak.
-
Habugi
addikt
válasz batman91 #3266 üzenetére
Hagyjad kell az, napi 3-4órát játszom vele de még mindig messze a vége, most megyek majd X10-be.
Modolják csak, Darwin nem alszik, eltelik pár nap és jövőhétre szépen visszatérnek a CoD-hoz!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
BorgBoss
tag
Akit érdekel új mód az LA-hoz
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
=WiNTeR=
senior tag
Pripyat Sewers-ben mi a kód? Nincs kedvem keresgélni, utállom az ilyen zárt labirintusokat (a Descent-ekben eleget szenvedtem velük.. )
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz dangerzone #3258 üzenetére
A zöld pendrive-ot használni is kell az inventoryban: jobb katt rá -> use
-
dangerzone
addikt
Valaki tudna segíteni? Az x18-as laborban vagyok, de nem tudom letölteni az infót a számítógépről. Pedig van nálam pendrive. Egy fehér is meg egy zöld is.
-
=WiNTeR=
senior tag
Elvileg az jön, hogy ha kikérdezted, akkor kapsz tőle egy compass artit és elküld téged, hogy találkozz ghosttal és együtt menjetek pripyatba. Néha beragadnak a küldik, mentés betöltésével nekem megoldódott az ilyen jellegű bajom.
[ Szerkesztve ]
-
borovi
aktív tag
Sajnos megint elakadtam. Túl vagyok az X 7-es laboron, Guiddel kellett találkoznom a templomtoronyban. Mindenki elmondta a magáét, de semmilyen küldetést nem kaptam. Csak a játék eleji "Segíts a stalkereknek Agropomban" beragadt küldetés kijelzője látható. Mi a következő feladat?
-
=WiNTeR=
senior tag
A radar főépülete mellett (ami tele van monolithokkal) egy kerítéssel körbevett terület sarkán egy kis fehér bodega van, ahova én úgy jutottam be, hogy a radar bejáratánál a tégla kerítésen végigmentem a pálya sarkára és a hegyoldalról nekifutásból beugrottam a kerítésen belülre.
-
YAKEN
aktív tag
Sziasztok.
Elakadtam a Radar térképen. Egyszerűen nem találom a bejáratot oda, amit a mutáns ürge adott meg. Csak egy zárt ajtót találtam. -
BorgBoss
tag
Na ezen besírtam "Felgyorsulok és leállítom a motort" Mire nem képes egy STALKER lélek
Minden elismerésem, hogy kikutatjátok a beállításokat. A súly hordás az tényleg jogos, mivel azt írjátok nincs súly növelő arti. Viszont én mióta gallyra vertem a játék élmény a BL2-ben a fegyver tákolással, nem nagyon folyamodok ilyenekhez csak akkor amikor tényleg a játék rovására megy az alapbeállítás.
Például a LA-t megbuherálnám, hogy legalább 500 méterenként legyen ellenség.“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
PeL
addikt
válasz miklos3391 #3247 üzenetére
Én úgy spórolok üzemanyaggal hogy felgyorsulok majd leállítom a motort. Eleget csaltam a súlylimit átírásával (90kg max) Az autók úgysem strapabíróak meg sok helyre be sem lehet velük menni. Egyébként a Countryside térkép elég viccesen nagy, egyedül azt a mapot nem gyalogolnám át, több mint 2.5km egyik végétől a másikig.
-
miklos3391
csendes tag
válasz mexikopo #3245 üzenetére
MEGOLDÁS ÜZEMANYAG PROBLÉMÁRA:
Stalker/Gamedata/config/misc/items
Ebben a mappában kell módosítani a "vehicles" ltx fált.
Kiválasztod azt a járművet, amelyiket módosítani szeretnéd, és a következő sorokat kell átírni:
dist_use_fuel: ezt az értéket növelni kell, ez az egységnyi benzinnel megtehető távolság.
fuel_consumption: ezt csökkenteni kell, ez a fogyasztás/távolság.
Ja és ha már itt jártam, a Niva 150000-es árából négy nullát töröltem, így valamelyest olcsóbb is lett!
[ Szerkesztve ]
Az a szél, amelyik nem fúj, az nem szél.
-
BorgBoss
tag
Dez0dor interjú, friss:
[link]“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
mexikopo
csendes tag
Valaki tudja hol lehet benzint szerezni a kocsikhoz? Végigvittem a játékot már csak 2 kanna benzinem van egyik kereskedő se árul se kocsit se benzint amiket találtam azokból is kifogyott. Át lehet írni ezt valahol cfgbe hogy ne fogyasszanak? Van egy traktor countryside-ba de igen hamar ki ürült akárcsak a BTR még a fedélzeti gépágyúhoz is járnia kell a motornak. A sérülékenységet át írtam a sok anomália miatt
-
Vladi
nagyúr
Megint elakadtam.
A barkeephez hogy lehet lemenni? Már mindent körbejártam, de nem lelem.
il sole non sorge più ad Est!
-
Habugi
addikt
Ha nem dob fel semmi egyéb témát csak a "szokásosakat" akkor nálad is előjött az a bug.
Arra kérne fel, hogy leszedd a helikoptereket, kapsz raksivetőt/ammót!
Amennyiben nincs ilyen opció kéne egy olyan mentési pont amit még azelőtt csináltál h átmentél ezen apropóból a Bar területére és oda visszatölteni/újra átmenni, nálam orvosolta.
(+ hasonló bugok mindegyikét is)Ismét felhívnám a figyelmet hogy mapváltás előtt egy rendes (nem quick) mentést mindig érdemes tolni az ilyen dolgok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
[Spoiler!!!!]
Most jöttem vissza a BAR-hoz Yantar-ból és segítenem kéne Petrenkoéknak. A BAR tök üres, csomó halott van kint, és két helikopter le akar szedni. Mit kell itt csinálni? Beszélnem kéne Petrenkoval de csak a szokásos opciók vannak nála, javítás stb. Le kéne előbb szedni a két helit vagy mi?
-
BorgBoss
tag
Detto így vagyok. Zóna elvonási tüneteim lettek. Én most próbáltam a reborn-t, nagyon jó lenne, ha ... Én most fogom feltenni az oblivion-t mert mégis csak SOC hiányom van. Nem érdekel, hogy nehéz. Viszont találtam egy kis érdekességet, bár nem új:
Oblivion Los Remake, na persze fejlesztés alatt.
[link]“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
borovi
aktív tag
sagajr78; batman91
Köszönöm mindkettőtöknek, sikerült!
-
-
borovi
aktív tag
Segítség, emberek, elakadtam! A Radar pályán vagyok, és egy széfből kellene kivenni az X10 labor kódját Hermannak (baráti izlom, akinek az agyat kellett megkeresni). Sajnos azonban a széfkombináció 1. számjegyét nem tudom beállítani, A 2. és 3. szám beállítható, de az első nem megy. Hiába nyomogatom az F-et, meg kattintgatok vadul, semmi se történik. Ez a széfnyitásos dolog mondjuk elég jól el lett kúrva szerintem, már a Borov széfjét is művészet volt kinyitni. Nem tudom, minek kellett túlbonyolítani.
Szóval mi a titok, hogy kell ezt a nyamvadék széfet kinyitni? (A kódot tudom: 218.) -
Dhampir
félisten
-
galaktikus
aktív tag
válasz galaktikus #3225 üzenetére
semmi már, közben megtaláltam, csak balf@szul kerestem vissza
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
galaktikus
aktív tag
max weight, max ruck-on kívül mi kell még átírni?? Hiába írom be az 500-at, így is túlterheli magát 70 körül vagy mennyinél...
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
miklos3391
csendes tag
válasz dangerzone #3218 üzenetére
A TANKOLÁS TÉMÁHOZ:
Ha benzines kannából tankolok, akkor eltűnik a kanna. Viszont ha van a hátizsákomban üzemanyag hordó, akkor passzív a refuel gomb.
Esetleg újra lehetne tölteni a kannát a hordóból, de hát ha tele van, akkor minek, üres viszont nincs, mert használat után a kanna eltűnik.Az a szél, amelyik nem fúj, az nem szél.
-
nagyúr
válasz dangerzone #3218 üzenetére
Bármilyet. Ha fegyverrel a kézben állsz elé, akkor nem mond semmit. Ha elrakod, akkor meg de.
De lehet keverem valaki mással, de volt egy ilyen nekem is, hogy nem akart semmit mondani, aztán fegyveretelenül meg mondott...
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
-
dangerzone
addikt
Spoiler:
Miután megvan az ál bandita ruhában szerzett jelszó, és átmegyek a monolitosokhoz, ott valami informátorral kellene beszélnem. De nem mond semmit a pasas. Mit kell ott csinálni?
-
Freel
tag
Sziasztok!
Annyira rákészültem a Lost Alpha-ra amennyire tuti, hogy nem fogok még vele jó darabig játszani!!!
De most már forr a vérem egy kis Zónás radioaktivitásra vágyva, így a kérdésem az lenne a nagy fanokhoz, hogy melyik modot érdemes játszani?
Kerestem párat, de egyik sem győzött meg igazán.
Az Oblivion Lost állítólag rettenetesen nehéz. A REBORN-nak valami kínja van a story móddal, a Way in Pripyat meg rövidnek tűnik...
Nincs valami kiforrott, hosszú, valóban tartalommal teli, nem genyanehéz, bugmentes mod?
Valami igazán S.T.A.L.K.E.R.-es??? -
dergander
addikt
Van olyan ember itt köztetek aki talált valami megoldást a kilépés utáni fagyásra,nálam csak a kijelentkezés segít vagy az újraindítás.
Lehet Radeon hiba,de lehet valami megoldás van rá -
Shogo_84
csendes tag
válasz Shogo_84 #3206 üzenetére
Ah bocs, a hordóbol.. hát ha normál módon nem, akkor esetleg az inventoryban jobb klikkre nincs semmi menü? Esetleg a kannán amikor mind2ből van?
Majd este megnézem, ha feljöttem x18-ból.. és meglesz még kocsi.
(Amit a Sin-es pályáról hoztam, az egyszer csak felszívódott...)
-
Shogo_84
csendes tag
Valaki esetleg tudja hogy következő patch mikor lesz?
-
Shogo_84
csendes tag
válasz miklos3391 #3204 üzenetére
A farához mész, aztán a csomagtarton nyomsz egy F-t ott a listában van a refuel.
-
miklos3391
csendes tag
Azt tudja vki, hogy hogyan lehet a piros hordókkal megtankolni a kocsikat?
[ Szerkesztve ]
Az a szél, amelyik nem fúj, az nem szél.
-
M@trixfan
addikt
Valahogy én is így gondolom. Már ezt a következő nem save kompatibilis javítást mindenképpen megvárom, de lehet az új PC-t is. Pontazért, hogy a leírt módon csak bele tudjak merülni a zónába és önfeledten tudjak barangolni benne, miközben újra átélem a Stalker küldetéseket.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Habugi
addikt
Ebben a hozzászólásban taglaltam ugyan ezt a bugot: [link]
Yantar --> Bar "kapu" előtt mentettem, oda töltöttem vissza, újratöltött a pálya mikor átmentem és megszűnt a bug. Szóval legalább egy pályarésznyit kell visszamenned mentés tekintetében. Mapváltás előtt amúgy mindig érdemes egyet menteni és nem quicksavel hanem normállal, a bugok 99%-a kikerülhető vele!(Régi Stalkerek mellett tanultam meg, ez is a Zóna egy szabálya.. )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest