Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Apple TV+
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
robogo81
senior tag
válasz Cheesus #4652 üzenetére
Kösz,meglesem ha megint arra járok.
Lehet kapni sokpénzért az árusoknál valami sárga-zöld gyógyszer/ellenanyagot ami sok minden jó, + arra hogy a kitörésen segítsen ,ha a szabadba érne(a leírásában ilyesmi van),kipróbáltam egy kitörésben,de dobálhattam befelé,semmit nem csinált ,a COP-ban azt hiszem volt ilyen gyógyszert,kiütött arra az időre.
Mire való?redmi note 8 . psn:robert_warior
-
mickemoto
őstag
válasz Cheesus #4202 üzenetére
Új játékot indítottam, mivel aznap raktam fel és kezdtem el vele játszani, így nem sokat haladtam még vele.
Azóta most megint újrakezdtem mivel most már magyarítással lehet játszani.Itt az elején csak a főküldetés feladatait csinálom hogy minél hamarabb eljussak oda ahol elakadtam.Kíváncsi leszek hogy megint előjön-e a gond.Most már csak az alapjátékot meg az utolsó javítást tettem föl, meg súlykorrekcióhoz a gamedata mappát, illetve a magyarítást.
Egyébként arra ami hibaüzenettel kidobott arra máshol is csak azt találtam hogy xvid kodek probléma, ahogy itt is mondták, de sajnos nem sikerült megoldani hiába raktam fel a kodeket. -
Dhampir
félisten
-
emre
veterán
válasz Cheesus #2678 üzenetére
A script akkor indul el mikor benézek a sarkon. Ez meg azóta vár ott kinn hogy megírtam az előző hsz-t.
Na, pofánvágtam, elszalad de lelőttem....egy gonddal kevesebb.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
SaGa59
őstag
válasz Cheesus #2633 üzenetére
El, de ezt írták is, hogy kiveszi a petch, mert csak fejlesztőknek kellett.
Viszont hozott egy hibát a patch.Az első induláskor belőttem a video-t, de utána akárhányszor rábökök az Optionsra jön egy ctd és az ui_mm_opt.xml-ben hiányol mindenféle beállítási "xml ágakat". És tényleg nincsenek benne olyanok.
2 teljes újratelepítés után is ilyen.Küldtem bugreportot, remélem reagálnak rá.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
galaktikus
aktív tag
válasz Cheesus #2216 üzenetére
Köszi a választ, akkor visszamegyek.
vhw: koordinátát nekem sem adott a szemét... akkor marad az amit Cheesus kolléga mondott.
Egyébként úgy vettem észre, hogy AI elég szépen gyenkélkedik amikor nem vagy az npc-k látómezejében és hátulról lövök rájuk, egyszerűen nem lát meg, hanem tűri, hogy addig lődd ameddig bele nem döglik
Ha szemből vagyok akkor bezzeg nem ilyen "jófej"... ez elég érdekes...[ Szerkesztve ]
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
kislaki92
senior tag
válasz Cheesus #2236 üzenetére
dede.Sin.én két küldetésre emlékszem.de pda-ban meglesem.mert érted x18-as laborra sem mutat a térképen semmi.viszont van nálam pár irat..az egyik "top secret" szal sztem az az...beszéltem vele.de most csak munkát tudok vállalni meg kocsit venni.nem vágom
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
kislaki92
senior tag
-
kislaki92
senior tag
válasz Cheesus #2226 üzenetére
köszi! kipróbálom..de mintha nem lett volna semmi...mind1.most úgy is oda kell mennem!egyébként kajálással rohadtul vigyázzatok..ha piros kb 5 perced van és meghalsz
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
félisten
-
Barin_Duty
tag
válasz Cheesus #2092 üzenetére
Sietni kell! A fegyvert meg pár töltény dobd külön, azokat vedd fel elsőnek és akkor könnyen végzel vele.
Ugyanott van ahol a SoC-ban volt fogva tartva Szerega vagy mi volt a neve. Lehet nem tudnám érthetően leírni merre kell menned, de nincs messze, plusz a kis térkép is a haverod. -
félisten
-
félisten
-
kislaki92
senior tag
válasz Cheesus #1722 üzenetére
jaja de a célkereszt sem volt piros ,hogy ellen lenne...csak mosolyogva követett én hátráltam...egyszer csak leb*sz egyet
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest