Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Apple TV+
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Lent vagyok az X18-ban, viszont már semmi kajám sincsen, és meghalok az éhségtől. Esetleg valami tipp hogy hogyan orvosolhatnám ezt?
-
SaGa59
őstag
válasz batman91 #3493 üzenetére
Furamód nálam ők csak az után kezdtek el maszkot árulni, miután kitakarítottam a terepet. Addig nem. Egyet adtak ajándékba, aztán az volt a szabványszövegük, hogy menj a Bárba és ott tudsz venni.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
félisten
Ha igaz a szóbeszéd, és a következő nagy javítás nem menté barát, akkor javaslom, hogy aki az elején tart, még tartson szünetet. Én beletettem egy 6-8 órát már, de inkább kezdem újra, csak ne idegesítsem magam a random bugokkal és asztalra vágással. Szerintem megéri még megvárni a következő javítást. Feltételezem a sztorielemek változása miatt nem lesz mentés kompatibilis.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
kekeeci
senior tag
válasz Plazmacucci #3495 üzenetére
(röhögőgörcsöt kaptam)
[ Szerkesztve ]
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
félisten
-
cheatergs
senior tag
A banditák terveit megszerezve a széfből kivág a játék. Mivel orvosolható?
Mindig minden mindegy
-
<MZ/X>
őstag
Elkezdhetnénk gyűjteni a modokat a LA-hez.
L.A.W.N. (Lost Alpha Weapon Name) mod ami a fegyverek nevét cseréli le a valódira, mindegyikhez van egy kis leírás. Kipróbáltam, működik
Original's never fit - Socket 370
-
Shogo_84
csendes tag
válasz capulet75 #3486 üzenetére
Vagy menj annyira közel ahogy tudsz a vége fele (másik bejárat ) és lődözz be párat ablakon, hátha sikerül kipiszkálni.
(ne lepődj meg ha esetleg valahonnan máshonnan rád veti magát, mert lehet ennyi idő alatt kijött ő is - sok szerencsét )
Ja igen azon a pályán a BTR-nél lehet zsákmányolni 3 kanna benzint!
Régebbi téma: tankolás: a nagy hordok nem jók, az csak barikád, és gyújtósnak, robbantásra jók..
NAh ideje visszamennem nekem is egy kicsit a zónába...
-
Execute
tag
Még mindig nincs valami megoldás az optimalizációt illetően? Már kezdek nagyon kiakadni, hogy lassan már nem 20, hanem 10 FPS alá is beesik...
-
Shogo_84
csendes tag
-
capulet75
addikt
válasz Alienhun79 #3483 üzenetére
Mert nem az a kód. A banditavezér darkscape-ben megmondja.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Alienhun79
tag
Lenne egy kérdésem: csak én nem tudok bejutni az x18-as laborba, a bejárati ajtó kódja 3823, beütöm s nem nyílik az ajtó , ergo nem tudok bemenni, valakinek ötlete ??
tesztoszteronstalkerista
-
capulet75
addikt
Bent vagyok a gyárnál ahol a 3 PDA-t kell összeszedni, az elején kinyírtam a bloodsuckert meg még kettőt vagy hármat az épületben ahol a két PDA volt, utána bementem a gázba, összeszedtem a harmadikat és még mindig azt osztja hogy nem öltem meg az összes vérszopót. De hát nincs több! Egy órát bolyongtam össze-vissza, és egy darab vérb@..ó mutánst sem találtam. Ugye a gázban nincs? ( Én nem találkoztam ott monsterrel.) Mert nincs több maszkom....
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz Silentfrog #3479 üzenetére
X18 lab / dark valley még nagyon az eleje
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Silentfrog
veterán
Meg tudjátok mondani,hogy az X18-as laboros küldetés után mennyi van még a játékból?
Baromira unom a bolyongást a sötétben,és ha nincs már sok a játékból akkor inkább hagyom a francba az egészet. -
Execute
tag
S.P.O.I.L.E.R
Hogy kell eljutni a Leap of Faith stashhez? Olyan, mintha lenne egy láthatatlan folyosó a levegőben a lenti hőanomáliák miatt. Pár métert sikerült is haladnom a levegőben (a kiálló vaskos csőről indulva), de mindig leesek. Nem innét kell indulni? Valaki?
-
sagajr78
tag
válasz sagajr78 #3470 üzenetére
Az alábbi linken lévő képen a doughboy a második sorban a második artifact. Na a kérdéses helyen kétszer találtam meg ezt az artifact-ot, másik két alkalommal mondjuk urchin-t sikerült ott találnom.
Az alábbi kép meg az aktuális kinézete a manusomnak. Az övén lévő vörös könnycseppszerű izé az Eye of Sauron, mellette egy Blue Beads (találtam), aztán két Ball of Twine (ezek miatt vannak a negatív értékek a páncélnál de ezek adják egyenként a 15%-nyi telepathy védelmet is, szintén talált cucc), majd két Rock jön és végül egy Flame.
[ Szerkesztve ]
-
sagajr78
tag
válasz Antonius1978 #3469 üzenetére
Nagyon halványan látszik a Forest térképen az eye of the storm jelölés amennyiben mind az 5 infót megvetted tőle. Nagyjából középtájon lesz, de ha közeledsz hozzá észre fogod venni mert már messziről mennydörgésszerű hangot hallat a hely.
Most speciel pont nincs egy sem a kérdéses artifact-ból, de akkor majd készítek valamit, noha úgy emlékszem akad fenn a neten kép róluk. Vagy a komolyabbakra gondoltál netán amit úgy lehet fabrikálni?
Kis segítség azoknak akik most járnak Pripyaty outskirts-ben és akarnak egy jó kis páncélt. Az alsó részen ahová majd Petrenkó küld hogy menjünk az ottani bárba, van négy darab emeletes épület a "település" jobb szélén. Azok közül alulról a második (vagy mondhatnám hogy Ivancov tartózkodási helyétől lefelé a harmadik) felső szintjén az egyik szobában áll a sarokban keresztben egy kanapé. Érdemes beugrani mögé mert lesz ott egy SPP 99M ruci (kis tömeg nagyon jó védelmek) meg nem kevés lőszer is.
-
Antonius1978
addikt
válasz sagajr78 #3463 üzenetére
Nekem csak a zeneszerzo helyet mutatja a kepen, amit a tudostol vettem fel, mas cumo helyet nem latok rajta (az erdo terkepen), persze attol meg ott lehet valami, csak epp az erdoben nem koricaltam meg, mert nem kellett arra jarnom.
Sajna mint mondtam mar fingom nincs, hogy miket mondott a kamzsas urge, mindent megvettem tole, aztan eladtam neki fegyvereket vagy miket, es vissza is szereztem a penzt amit elkoltottemHabugi szoval jelzi a terkep ? akkor no problemo. A jatek vege utan amugy is vissza kell mentem Sotetvolgybe, mert 3 katonafaszi megbizott valami beazonositott bandita hidegre tetelevel, amit sikeresen teljesitettem, de untam visszamenni hogy leadjam a kuldit, csak Petrenkohoz mentem egyszer vissza, hogy megjavitsa a 3 ruhamat es fegyvereimet, meg eladtam egy rakas kepzodmenyt neki ami nem kellett.
sagajr78 meg kell nezzem, mert gondolom majd meg legalabb 1x vissza kell terjek Petrenkohoz javittatni a vege elott. Amugy tehetnel fel kepet azokrol a kepzodmenyekrol, en is mindjart csinalok 1 kepet a hatizsakomrol.Hmh, most jut eszembe, hogy minden 5 lepesben mentek, az is megvan amikor Petrenkonal vagyok, megyek megnezem azt a Droughboy-t vagy mit...
-
Habugi
addikt
válasz =WiNTeR= #3465 üzenetére
Engem a durvább tűzharcok alatt elszenvedett sérülések okozta túlzott vérveszteség idegesített.
Átírtam az .ltx fájlt, azóta ha megsérülök nem vért vesztek hanem termelek! Hamar híre ment a Zónában.., egyszemélyes vérgyárrá és vöröskereszté léptem elő. A Báros is hamar felfigyelt a hírtelen jött lehetőségre, már kise tehetem tőle a lábam úgy, hogy nem húzok magam után egy infúziós állványból átalakított vértartályt!
A Zóna hosszútávó életére viszont káros hatással van, az emberek elkezdtek vérrel fizetni rubel helyett. További mellékhatásként a Bloodsuckerek minden lépésemet követik és eddig elképzelhetetlennek vélt méretüre híznak.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
sagajr78
tag
Igyekszik az ember.
Eszembe jutott egy hely ahol eddig 4 esetből kétszer doughboy-t találtam és eléggé a játék elején. Amikor az ember megy a bár felé a rostoki térképen van ugye az aréna épülete. Előtte vezet el egy út ami elmegy majd egy busz roncsa mellett is.
Na az épülethez tapadva haladva úgy, hogy balkéz felé esik az említett kis út menni kell előre míg két anomáliába nem fut az ember egy dupla cső alatt. Ezek között át kell kecmeregni (vagy megkerülni az egészet és a busz mellett visszafordulni a fal felé elmenni addig azt úgy folytatni a sétát) és tovább menni míg a fal végéig nem érünk. Itt van egy nagyon szűk kis beugró amiben lapult eddig négyből két alkalommal doughboy (ha nem nyomom a F billentyűt észre sem veszem annyira beleolvad az az artifact a talajszínbe).Érdemes a susnyást végigbújni mert az egyik sarokban például a falak találkozásánál kicsit arrébb lesz 3 láda egy halom lőszerrel. Vagy annál az elágazásnál ahol jobb kéz felé van a bárhoz vezető ellenőrző pont és a fő bejárat, előre az út az army warehouse-hoz vezetne míg balra fordulva a yantari belépőkapuhoz vinne az út érdemes felpillantani és kicsit balra nézni. Lesz ott egy fentről levezető létra a szemközti épületen és egy kis erkélyszerűség. Van ott két szétlőhető láda. A küldő tartalmaz egy halom 9x19-es spéci lőszert meg páncéltörő skulókat 5.45-ös stukkerekhez (3-3 csomagot ha emlékezetem nem csal). Jó kis tartalék vagy kiegészítés tud lenni ez is a játék korai, de akár kései szakaszában is.
-
=WiNTeR=
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele, de engem baromira idegesít így free play mod során (meg amúgy is) az autók túlzott üzemanyag zabálása, így átírtam a vehicles.ltx-ben a fogyasztást, és mostmár nem csökken, hanem nő az üzemanyag használat közben. A zónában bármi megtörténhet!
-
Habugi
addikt
válasz sagajr78 #3463 üzenetére
Állati jó részletességgel adod az infókat!!
Az utóbbi két napban sajnos nem volt túl sok időm játszani, de a tanácsod szerint visszatértem Yantarba, felvettem a Forstbe szóló küldetést, tegnap ott léptem ki hogy éppencsak betettem a lábam.
Külön frankó, hogy az általad említett itteni stash információt korábban magam is megvettem a Bárban az infóval kereskedő ferengitől, jelzi is a térkép.
Láthatatlan térkép? Kösz!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
sagajr78
tag
válasz Antonius1978 #3462 üzenetére
Az igazán fontos infó amit elad a manus, az a Forest-ben lévő stash helye, az Eye of the storm nevűé. Ez egy elektromos anomáliákkal elég rendesen körbevett sziklaszál aminek aljában van egy láda. Abban van a spéci Viper 5, egy láthatatlan térkép (sajnos nincs neki ikonja vagy megjelenítése de a dobozban a viper 5 mellett van 2 üres hely majd egy adag lőszer és az üres helyre ha ráviszi az ember a kurzort akkor kiírja hogy az egy térkép amit felvéve bejelöl egy stash-t a térképen a program plusz megjelenik az infó a PDA-n is) ami a countryside-on lévő egyik igen eldugott Leap of Faith nevet viselő stash-hez vezet.
A páncéloknál nem jelzi a program semmilyen módon a különlegességüket és sajna az egyediségek egy része sem kerül be az információk közé (például Strelok stalker suit-jának gyógyítós előnye is csak a fájlok böngészéséből derült ki számomra meg ha nagyon figyeltem akkor feltűnt hgoy mint ha gyorsabban elállna magától a vérzés és gyorsabb volt a regenerálódás sebessége is, még ha a kisebb tömege és a gyengébb védelmei látszanak is mikor felveszi azt a karakter).
-
Antonius1978
addikt
válasz sagajr78 #3446 üzenetére
Igen mar ertem, hogy mire gondolsz, mondjuk Strelok cuccan tuladtam, mert van katonai oltozetem.
Arra gondoltam, hogy ezeket az egyedi cuccokat is nyillal jelzi a jatek, de en meg olyant nem talaltam.
Viszont most jut eszembe, hogy a kiserleti Fort-12-t en is megtalaltam, 15 golyo megy a tarjaba.
A kamzsas fickotol minden infot megvettem, csak epp teljesen elfelejtettem hogy miket mondott
Valami tudos dumara emlekszem, hogy valami tudosnal ez vagy az van, de azzal annyi... -
capulet75
addikt
A Niva meddig pakolható? Mert be sem enged ülni...
-
sagajr78
tag
Ebben az esetben hagyd a csodába a csatornát és támadj te is frontálisan. Ne törődj azzal amit Ghost szövegel (egyébként is említi ezt az alternatívát is mint lehetséges problémamegoldást).
Ha a csatornán át mész akkor ugyanis hajlamos őkelme elfelejteni hogy neki oda kéne majd mennie a labor ajtajához és kinyitni azt, míg ha frontálisan nyomulsz be te is, akkor annak a pár őrnek a kinyírása után érdekes módon teszi a dolgát a manus és nyitja az ajtót...
-
cs1rk3
tag
sikerült eljutnom most már jöhetnek a 5 másodpercenkénti fagyások :p
-
cs1rk3
tag
király akkor addig késsel próbálgatom felfeszíteni a zárat vagy előröl kezdem
-
cs1rk3
tag
elakadtam bennt vagyok az erőműbe az a küldetésem hogy menjek a generátorba de nem tudom merre kell menni már körbe szaladtam az egész pályát de semmi meg találtam egy számzáras ajtót annak se találtam meg a kódját ezt merre keresgéljem vagy mi a kód?
-
sagajr78
tag
válasz Süni 1985 F #3438 üzenetére
A kristály átadása után vagy közvetlenül? Akkor csak menj át a Sakharov bunkerével szemközti barakkba ahol két kutató van. Ott beszélj a zöld ruhással és máris visszahív Sakharov hogy kész a PDA-d javításával.
Utána pillanatokon belül jön az üzenet hogy húzás vissza a bárba mert azt meg megtámadták. A sztori tehát ott fog folytatódni.Amúgy ha nem látszik a küldetés csak tölts vissza egy korábbi mentést. Előfordul nagyon ritkán, hogy van feladatod csak éppenséggel elfelejti kijelezni a PDA. Ez amúgy elég könnyen kiderül ha átolvasod a beszélgetéseket amik lezajlottak. A PDA-don erre is képes vagy és ott a messages részlegben szerepelni fog minden kapott üzenet, így azok is amik feladatra vonatkoznak. Ha ott megvan a segélykérés Petrenkotól, akkor mehetsz is oda. Ha nincs és csak simán elküldött Sakharov, hogy most javít és gyere vissza később, akkor meg irány mással dumálni, méghozzá a zöld ruhás kutatóval.
Antonius1978:
A módosított ruháknál nem lesz semmi jelzés ami eltérésükre utal. Pont ugyanúgy néznek ki mint a simák. AZ eltérés csak viseléskor derül ki. Ilyen ruha például Strelok Stalker suit-ja is. Könnyebb mint a normál változat, de kevésbé ellenálló és egyes védelmei is gyengébbek, viszont kétszer olyan gyorsan regenerálódik benne a karakter. Eladóknál olykor előfordul, hogy ugyanaz a páncél kétszer is szerepel egymás mellett. Ilyenkor az egyik a kettő közül egy módosított változat ami valamiben több vagy épp kevesebb mint az alap típus.Az egyedi fegyverek egy része sajnos stash-ekben van és hogy azokat éppen megosztja veled a program vagy sem, csak mázli kérdése (a bárban lévő kámzsás fickótól 2000-ért vett infó a Forest-be szól és az általa megjelölt stash-ben van például egy táposabb változata a Viper géppisztolynak ami alapból 9x18-as lövedéket használ és nem 9x19-est). Mások fix elhelyezésűek (például a két obokan variáns a monolith katonáknál akik X18-at őrzik vagy a már említett sniper variánsa a TR puskának az army depot-ban). Van ami zárt ajtó mögött lelhető fel (például a black kite egyedi változata lenn van egy számzáras ajtó mögött a szarkofágban egy exo suit társaságában). Az egyik legelső ilyen megszerezhető fegyver a kísérleti ukrán pisztoly aminek nagyon harmatos a karakterisztikája (Fort 12 ha jól emlékszem).
Egyedi artifact-okból is van egy halom ami se nem alap típus, se nem merger-rel előállítható, hanem véletlenül lehet megtalálni (blue/green beads, mindenféle gombolyagok meg pár másik - eddig 4 speciálisat találtam de tuti akad több is). Szóval a spéci kereskedők szerintem ezek közül fognak majd árusítani és ettől lesznek ők és portékájuk különlegesek.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Habugi
addikt
válasz Antonius1978 #3442 üzenetére
Velem is ez történt amikor megláttam a képet!
Kijöttem végre a föld alól Pripetyben, segítettem lezergelni a Monolithokat, elmentem begyüjtöttem a dícséretet majd vissza lootolni. Mit kaptam egy kedves monolithos delikvenstől?
ÓÓÓ igen, Gauss Gunt, ráadásul tök jó állapotban van és egy rakat lőszer is volt nála!!!
Első lelkesedéstől vezérelve mindjárt teszteltem is az idegszálaimon táncoló 2db fel-alá hyperventilláló helikopteren!
(#3443) Dhampir:
+1
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Plazmacucci #3433 üzenetére
Autó? Ez nem a Need For Speed.
Én pont az ilyen mászkálásokat szeretem.
-
Habugi
addikt
válasz Antonius1978 #3440 üzenetére
Haha, az öregfiú egyből ilyen szinten rápattant mi?
A rutinos róka, ugyan alagsori helyiségben, beltérben nem a legideálisabb választás, de a Zónában tutira kell menni, sosem tudni ki/mi téved be egy italra.
-
Antonius1978
addikt
válasz sagajr78 #3437 üzenetére
Aha, emlekszem, hogy valami vagon kulcsrol hadovalt Wolf, neztem is Kordoni palyan, de akkor ezek szerint hiaba, jobb lett volna odaadni neki a kulcsot az elejen, csak elneztem
Black Kite-ot meg nem talaltam, ugye en meg csak az X10ben vagyok ha jol emlekszem.
A TR301 sniper valtozatot en is megtalaltam egy toronyban a katonai raktaraknal, az obokanokbol is talaltam, meg soretest is 2-3x, a tapolt Korat meg nem lattam.
En ruhat nem talaltam ilyen tuningoltat, es mas fegyvert sem, ami alapbol tuningolt. -
Süni 1985 F
senior tag
Valaki help!
Volt az a küldi "find at thalt to ghost" aztán valami kristályt odaadtam Sakharovnak és azóta a pda-n nincs semmi új küldetés.
Valamiért nagyon láma vagyok de nem hiszem ,hogy ez a vége...
Nagyon szomorú lennék mert annyira tetszik ,hogy el sem mennék a gép elől ha tehetnémTDI POWER
-
sagajr78
tag
válasz Antonius1978 #3432 üzenetére
Azzal a kulccsal 3 dolgot lehet tenni mikor beszélsz Wolf-fal. Egyik esetben visszaadod neki, cserébe ad egy jellyfish artifact-ot. A másik két esetben nálad marad a kulcs és azzal lehet nyitni a Garbage-ban a bárba vezető kapu mellett lévő vasúti kocsi ajtaját. Odabent dobozok vannak amiket szétverve ellátmányhoz lehet jutni.
A vicc amúgy az, hogy az a kocsiajtó nincs is bezárva, mert visszaadott kulccsal is simán kinyílt.
Különleges fegyverekből meg akad pár a játékban. Én ezek alatt az egyedileg, eleve módosított cuccokat értem. Például a Black Kite spec változata kisebb visszarúgással és jóval masszívabb sebzéssel rendelkezik és nem .45-ös lőszert prüszköl hanem 9x39-eset. Találni lehet belőle egyet a szarkofág kóddal lezárt ajtaja mögött. De említhetném a sniper változatát a TR301-nek (eleve távcsővel meg hangtompítóval, igen nagy pontossággal és a legjobb sebzéssel ami assault rifle-nek van a játékban, ráadásul még gránátvetőt is lehet rátenni) vagy épp a sniper/storm obokan típusokat amik szintén nem kaphatóak csak megtalálhatóak. Pisztolyra másik példa a hangtompítóval egybeépített tuningolt Kora. Sörétesből egy SPAS 12-esből találtam speciálisat valami lecsapott embernél amit szintén nem lehet boltban megszerezni.
De vannak ilyen speciális módosított eszközök páncélokból és majd minden fegyverből. -
PeL
addikt
Hát még mikor Darkscape-be kell vissza-visszarohangálni...
-
Antonius1978
addikt
Nahat ez hatalmas bekopes : csernobili postas, megszakadok
Habugi : igen arra gondoltam.
-
Habugi
addikt
válasz Antonius1978 #3432 üzenetére
Feltételezem a Doughboy-ra gondolsz, nos magam sem találtam még..!
-
félisten
Biztos hogy a következő patch után újra kell kezdeni? Mert akkor nem is játszok tovább. Bár az eleje baszott unalmas a játéknak. Amíg nincs meg az első autó én vagyok a csernobili postás.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Antonius1978
addikt
válasz sagajr78 #3422 üzenetére
+ PeL
Ertem.Nos csak azert kerdeztem ra, mert gondoltam lehet en elkerultem oket.Amugy kivancsi vagyok, hogy mi a menkot arulnak majd, mert gyakorlatilag nincs semmi extra fegyver a jatekban...Az AK fegyverek helyett rakaptam az 5,56-osokra, a TR301-re azert mert tarat fejlesztettem rajta es tuzgyorsasagot, kozelre remek, valamint a Viper 5 is.Ha tovolra akartam loni, akkor ott volt a G36, igaz annak fejlesztese soran a pontossagot es kezelhetoseget fejlesztettem, igy kimaradt a jobb tavcso, de kozepes tavra elment.Soretesbol maradt az eleve elit SPAS, pisztolynak meg egy Walther 99, tuzgyorsasagra fejlesztve.Meg egy rovidebb csovu mesterlovesz, de azzal rikan lovok...
Minden fegyvert ami elerheto volt szamomra felfejlesztettem, de ezek tuntek a leghasznalhatobbnak...Kepzodmenyek : az osszeallito taska listajaban meg lenne hely par egyedi kepzodmenynek...
En pl eddig nem talaltam Mica nevu kepzodmenyt, es azt a fura nevut, amirol mar volt szo egyszer a forumban...Wolf kulcsa : tenyleg azzal mi van, vagy mit kell tenni, az elejen nalam volt a kulcs, es azt hiszem veletlenul valami helytelen valaszt adtam Wolfnak, utanna meg mar nem kell neki a kulcs.
-
sagajr78
tag
válasz Süni 1985 F #3426 üzenetére
Cordon, a híd alatt ahol Wolf embereivel találkoztál mikor mentél kitakarítani a banditáktól a gyárat. Van ott egy ajtó ami már nyitható. Ott lemész, majd az első lenti szobában (jobb kéz felől) ahogy belépsz nézz jobbra és le a földre, ott lesz a kulcs.
-
zuzu000
őstag
sziasztok
hogy lehet aludni a hálózsákon kívűl? arra azt írja, hogy nem vagyok fáradt, nem kell aludnom.
de este van, és nem akarok vaksötétbe mászkálni. valami hely nincs, ahol bármikor lehet alukálni? -
Süni 1985 F
senior tag
Wolf kulcsát ki tudja hol találom?
TDI POWER
-
sagajr78
tag
Habugi:
Vannak ilyen szép apró csodái a játéknak mikor csak úgy talál az ember csak merger-rel előállítható artifactot az úton. De az még jobb mikor olyat talál ami még úgy sem állítható elő.Construction Yard-on nincs Stalker vezető, csak egy kereskedő aki nem tartozik semelyik frakcióhoz. Ő a térkép alján található meg nagyjából középtájon egy épületben (épület előtt két stalker dekkol, még a nagyon alap típusból).
Egész jó cuccai vannak csak nem biztos, hogy túléli a beszélgetéseteket, mert kicsit tőlük északra van egy szivattyúállomás ahol dekkol 2 burer (köpeny nélküli, egész rondák szegények) akik mániája, hogy a játékos mozgására felélénkülő kutyák (akikkel szemben ellenségesek) miatt kijönnek onnan és akkor már a kutyák mellett egy füst alatt elintézik az egész ott állomásozó Stalker csapatot. Szóval előbb őket kell kinyírni biztos ami biztos alapon a nyugalom érdekében.
Az első feladata, hogy a rádiója megszereléséhez gyűjtsön össze a játékos két dolgot (javító készlet meg a szivattyútelep egyik épületében ledobott másik alkatrész) amikhez nem lesz quest marker csak szóban elmondja merre érdemes keresni azokat. Jutalom, hogy megmondja a Yard-on lévő mercenary bázis jelszavát így bántatlanul lehet bemenni boltolni az ottani kereskedővel (csak a kapusnak be kell mondani a jelszót).
A második feladata meg visszavinne a SIN fickók lakta vidékre és ott is a hajókhoz (amiket egy rakás zsoldos véd). Ezt már nem csináltam meg neki, így nem tudom mi a jutalom és hogy lesz vagy sem további feladata.
A yantari kutató csak egy feladatot adott sajna a forest-be. Cserébe onnan lehet a banditáktól egy rakás üzemanyagot elhozni aki arra vágyik (van ott a tanyájukon 3 kanna üzemanyag is).
Visszatérés Pripyaty-ból... Biztos vissza tudsz menni mert vezetnek onnan utak kifelé. A bejutás is csak azért volt körülményes mert épp tisztogatást végzett a sereg ezért nem lehetett használni a szokásos útvonalakat. Ha a monolith jelentette problémát ott orvosolod, akkor szerintem megnyílnak az utak. Én speciel nem próbáltam visszamenni onnan, hajtott előre a cél közelsége.
-
Habugi
addikt
válasz ' Tzs , #3418 üzenetére
Hehe, stalkerekben sosem árt bespájzolni, ki tudja mi fogad a következő sarkon..
Azért bírod úgy szuflával mert artifactok terén erősen rámentem arra, hogy olyanok legyenek használatban amelyek segítségével Strelok egy etiop távfutó képességeivel rendelkezik!
(#3419) sagajr78:
Kösz, akkor valószínüleg vissza fogok térni Yantarba az ominózus tudósokhoz, nagyon kiváncsi vagyok Forestre, dezoék pályadesignere nálam olyan kategóriába lépett akit pl. egy nagyobb játékfejlesztő cég helyében úgy hívnék meg állásinterjúra, hogy miután leülünk egymással szembe, elétolnám a szerződést és megmondanám, hogy írjon rá egy összeget amit jónak tart, majd akármi is szerepelne ott addig mennék liftel felfelé az üvegpalotában amíg valaki a fejesek közül alá nem írja/jóvá nem hagyja. Közben persze lezáratnám a komplexumot nehogy kisétáljon amíg ez zajlik!
Construction Yardon már jártam, sajnos elmulasztottam beszélni a Stalker vezetővel úgy rémlik.
Bízom benne, hogy miután kikecmergek a napfényre az ándörgránd után Pripetyben, még vissza tudok térni az említett helyszínekre, esetlegesen az underground kihagyásával/megkerülésével?!
(#3422) sagajr78:
Két napja elég nagy meglepetés ért Radaron, szokásos kora esti artifact vadászatra indultam, cirka 40méterről világított valami az aljnövényzetben, nem hittem a szememnek de egy olyat találtam amit traszmutációval lehet előállítani , pedig addig a pillanatig azt hittem hogy ilyesmik nem teremnek bokor tövében! A nevére most hirtelen nem emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Antonius1978 #3420 üzenetére
A helyük megvan már, de még nincsenek benn a játékban. A köv. patch fogja berakni azokat is elvileg.
-
sagajr78
tag
válasz Antonius1978 #3420 üzenetére
Antonius1978:
Ez lenne Veles jutalma azért, hogy két feladatot teljesített neki a játékos.
Jelenleg még nincsenek a játékban a kérdéses kereskedők, emiatt nem jelentkeznek be rádión sem.
Amit meg kínálni fognak, szerintem, azok a jobb minőségű esetleg egyedi fegyverek/páncélok meg az összetettebb és ritka artifact-ok (amiket merger-rel lehet előállítani vagy még úgy sem).Ha minden igaz akkor majd ők is helyet kapnak az új patch után a játékban.
-
=WiNTeR=
senior tag
Nem tudja valaki, hogy free play esetén hol lehet járműveket venni?
-
Antonius1978
addikt
válasz sagajr78 #3419 üzenetére
A jatek elso feleben kb volt egy olyan szoveg, hogy Dead City-ben es egy masik palyan, ha jo idoben erunk oda, megvarjuk, stb, akkor lesznek valami egyedi kereskedok, akik olyan cuccot arulnak majd, hogy kikerekedik a szemunk...
Valaki talalkozott mar ilyen kereskedovel ? Es miket arulhatnak ? -
sagajr78
tag
Habugi:
Forest meg a Construction yard alapvetően mostohagyermek. Tulajdonképpen kihagyhatóak ha nem akarsz velük foglalkozni.
Előbbi helyre a Yantar-ban lévő kutatóktól lehet feladatot szerezni (a barakkban lévő két tudós közül a zöld páncélos küld el oda egy kottáért), utóbbi helyre meg a Freedom vezetője küld ha beállsz hozzájuk. Construction Yard-on mondjuk akad pár érdekes feladat a Stalker kereskedő által adva (van keress meg bizonyos cuccokat típusú meg robbants fel bizonyos dolgoakt feladata is).Underground után már gyorsan a végére érsz. Van még maga Pripyaty, majd az erőmű, ott benn a reaktor, majd onnan kijőve a generator terület és azon belül a végső helyszín. Utóbbi 3 hely együtt talán 1 óra, max másfél és akkor nem is sietsz.
-
' Tzs ,
senior tag
Igen, bizony. De a te segítségeddel hozzáteszem A mentés nagyon jó volt, igaz nem sokat használtam el a cuccaidból Fel voltam szerelkezve mindenből dögivel! Az is tetszett, hogy a mentésed után igen sokáig tudtam futni!
Az ándörgrándba ne a sineket keresd, másfelé nézz kiutat
Hát még van a játékból azért! Lesznek jó részek, pld. az X2-ben is elkeveregtem egy ideig a Generators mapon.
Mindenképp javallott a többszöri végigjátszásS.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/
-
Habugi
addikt
válasz mexikopo #3387 üzenetére
Köszönöm! Felvettem a túrabakkancsot, előkészítettem kolbasa formájában némi hidegélelmet és vodkát majd vissza slattyogtam hozzá!
(#3415) tzs182:
Be is fejezted?? Hátraszóltál Chewbaccanak hogy adjon rá energiát?
Szép..., én még Pripety ándörgrándban kóborlok a sötétben, keresem a vasúti síneket amik kivisznek.
Milyen messze van a vége? Nem vagyok érzékelőtávban amúgy, a leírásod/játékidőd alapján már közel a vége, de pl. Forestben nem is voltam még! Mi a fene?[ Szerkesztve ]
-
' Tzs ,
senior tag
válasz sagajr78 #3414 üzenetére
SaGa, amúgy látom te nagy szakértő vagy! Lenen hozzád egy kérésem a jövőben ha tudnál segíteni, de nem akarok ide offozni. (Röviden annyi, hogy találtam egy igen jónak tűnő modot a SHOC-hoz, de az a cirkusz ami a beállítás telepítés körül van...egyszerűen nem sikerült még sehogy belőni)
S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/
-
' Tzs ,
senior tag
-
sagajr78
tag
válasz ' Tzs , #3413 üzenetére
tzs182:
Lényegében valóban kétféle vége van a játéknak. Vagy túléli a karaktered vagy meghal.
Ez utóbbinál van vagy 8-10 féle variáció attól függően, hogy mit értél el, mennyi pénz van nálad mikor belépsz a wishgranter-hez, mit kívánsz meg hasonlók. A vége ugyanaz, tehát kampec, csak más videó lesz lejátszva. -
' Tzs ,
senior tag
válasz =WiNTeR= #3412 üzenetére
Köszi akkor 2 vége van a játéknak?
Amúgy csatlakoznék egy korábbi hozzászólóhoz, a legjobb a S.T.A.L.K.E.R játékok sorában, az idegesítő kilépések bugok ellenére is. Szerintem egész hosszúra sikerült a játék. Még vagy 3-4x tuti végig kell vinnem, van még bőven felfedezetlen terület és küldetés is amit tuti kihagytam. na meg jön a magyar file is a játékhoz
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz ' Tzs , #3411 üzenetére
Ha követed a monolith hívószavát csak fel kell mászni a reaktornál a falon lévő létrán, és onnan már a sima SoC befejezés van (wish granter), free play nélkül. Annak az ajtónak a kódját én se találtam meg egyébként.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz =WiNTeR= #3410 üzenetére
Állítólag free playban is vannak küldetések. Tényleg?
Amúgy volt egy választási lehetőség, követni a monilith szavát, ott volt egy ajtó a lejárattól nem messze ami kóddal védett oda még be akarok nézni Ha tudja valaki annak az ajtónak kódját spoilerben pls írja már leS.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/
-
' Tzs ,
senior tag
válasz =WiNTeR= #3408 üzenetére
OMG, köszi!
Azt hiszem vége a játéknak
Nem lövöm le a poént amit láttam, de nagyon tetszett.
(Most visszavitt a játék az első pályára Szidorovicshoz, küldetések nincsenek, ez lenne a free play mod?)S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/
-
' Tzs ,
senior tag
Köszönöm a tippeket srácok! Melóba menet előtt meg akarom csinálni ezt a részt
-
sagajr78
tag
válasz ' Tzs , #3402 üzenetére
tzs182:
Ez már csak ilyen. A megoldás egyszerű, vedd le nullára a particles csúszkát és fel ne emeld a tekinteted a talajról. Úgy menj Ghost után hogy egy centire sem nézel fel (csak magad előtt a talajt nézed). Ekkor nem lesz gond a hülye effektekkel amik bezavarnak és kifagyasztanak. Amikor meg támadás ér hagyd a harcot ghost-ra akkor se nézz fel vagy ha nagyon nem bírod akkor éppen csak annyira, hogy ne láss semmit ami előtted 4-5 méternél távolabb van (ez bőven elég a chimera legyilkolására).Miután kiértetek a generátorok közül és jócskán eltávolodtatok, már nem lesz ilyen jellegű probléma csak ne fordulj vissza az irányukba úgy, hogy lásd is azokat.
Megjegyzem static lighting beállításon csak egyszer fagyott ki a hely, bármely másik dinamic beállításnál viszont sokszor ha nem a talajt bámulva haladtam.
-
' Tzs ,
senior tag
Nos a Generators-nál sajnos kifagy a játék mindig mindegy melyik mentést töltöm vissza vagy hogy merre megyek.
-
SaGa59
őstag
válasz ' Tzs , #3391 üzenetére
Ezekkel a "takaritsd ki a tábort" jellegű feladatokkal az a gond, hogy amikor felvetted, az adott helyen legenerált x db lényt, embert, attól függ, hogy mitől kell megtisztítani a terepet. Mindaddig, mg ezek (pontosan azok a példányok) nincsenek kilőve, nem veszi teljesítettnek a feladatot.
Gyakran előfordul, hogy mire odaérsz valamelyik elkódorog, vagy az ilyen "segíts harcolni egy csapatnak" feladatban már lezajlik a harc nagyrésze és valamelyik kilövésre ítélt monolithos ott fekszik sebesülten, de még "él".
Nézd végig az összes fekvő ellenfelet...STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest