Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz Plazmacucci #697 üzenetére
Nem kell ilyen negatívnak lenni.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
-
félisten
-
dezowave
csendes tag
válasz RobberBaron #692 üzenetére
Persze megvan, régen váltottunk pár emailt (azért ránézek egyezik -e)
edit: ja, egyezik
------------------------------------------------------------------------
Mindenkinek:Tegnap is (szept 22), és pár napja is (szept 13) jelent meg pár kép a moddb oldalunkon születésnapok alkalmából ( a fejlesztő brigádban megszokottá vált egymás felköszöntése )
érdemes bookmarkolni: http://www.moddb.com/mods/lost-alpha
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha
-
dezowave
csendes tag
válasz RobberBaron #684 üzenetére
Fordításban jó lenne ha tudnál segíteni, meg legalább te nem esel pánikba ha xml-be van a cucc. a legtöbb fordítónk bajos, mert mindent ki kell másolni xls-be vagy txt-be, és utána meg vissza az xml-be, szal sok meló van vele, meg nagyobb a hibalehetőség is. Az email címed meg van még szerintem, mivel párszor már beszéltünk level editor ügyben 1-2éve. Amint mehet a dolog rádírok ott! Remélem most már nem hónapok, csak hetek kérdése, azt indulhat a fordítás.
-
Dhampir
félisten
válasz Plazmacucci #688 üzenetére
Vigyázz az efféle tanácsadással, mert lehetséges, hogy a papája volt a ludas.
-
félisten
-
PeL
addikt
válasz Plazmacucci #686 üzenetére
van egy kis tartozás mert az illetékes "elfelejtette" fizetni így valszeg az lesz jah
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
PeL
addikt
Besegítenék én is nagyon szívesen a magyarításban, de nem tudom meddig lesz még netem :\
-
RobberBaron
tag
válasz dezowave #681 üzenetére
Modellezéshez, animáláshoz és C++-hoz pont nem értek sajnos. Level editor, xrLC, xrAI, alife, gulag, npc logic, nagyon alapszintű LUA scripting, kb. ennyi amit tudok.
Magyarításban szívesen segítenék, pár magyarítást már csináltam is SOC modokhoz.
Ha van még jelentkező, az xml-ekt szét lehetne osztani, igaz, egy jó magyarításhoz játszani is kell az adott játékkal, ismerni a küldetéseket stb. stb... -
capulet75
addikt
válasz Plazmacucci #682 üzenetére
Állj be a sorba.
-
félisten
-
dezowave
csendes tag
válasz RobberBaron #680 üzenetére
Köszi a felajánlást, modellezni esetleg nem tudsz? A pályák már rég kész vannak, alife, sztori, küldetések, minden fenn van, és játszható is, végig is lehet vinni, max rejtekhelyeket rakunk fel még, hogy több gyűjthető cucc legyen a mapokon. Viszont van pár npc modell ami még nincs kész, és helyette 1 temp fájl van, vagy némelyik animáció béna, darabos, meg ilyenek. vagy ha modellezni nem, c? c++? sok engine bug is van még...
-
dezowave
csendes tag
Üdv. kicsit rendet kell tenni úgy látom. Ami a híreket jelenti, azt hittem eddig, hogy felesleges elmondani, a játék 90%át már kiveséztük, minden infó publikus, 2009 óta folyamatosan mennek fel a hírek róla, már tud mindenki mindent, bármi újdonság van, mindig jelezzük a moddb oldalunkon. Ott van minden hír 2008 december óta. Már elmondtuk miről fog szólni, tudja mindenki hány pálya lesz benne, a gameplay-jel kapcsolatos infók is ott vannak feketén fehéren q&a formátumban, már ami publikus belőle, de így is jóval többet mondtunk már róla, mint ez játékoknál megszokott. A legutolsó hír is most jelent meg 2 hete, és elég sok infó van benne, bár egy része csak emlékeztető jellegű, mivel már egyszer ki lett tárgyalva. Ezen felül ott van a havi screenshot áradat + naptár, plusz amikor csak tudunk fenn vagyunk ott, és válaszolunk a kérdésekre. Sajnálom, de ennél többet nem tudunk nyújtani, az meg hogy nem nézitek a moddb oldalunkat nem a mi hibánk ...ha nem beszéltek angolul az sem a mi hibánk, nem mondom, hogy a ti hibátok, de ezt legyetek szívesek ne a mi kontókra írni. Remélem nincs harag, én sem haragszom senkire, de az a kijelentés, hogy mi nem mondunk semmit a játékról kicsit bosszantó.
Ha valaki ráér fordítgatni, és akar is segíteni, akkor jelezze nekem, és megbeszélem vele a dolgokat.
ps: ja és van facebook, twitter, és g+ oldalunk is ott is mindig van valami kint.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Na, van itt élet. Még hogy behalt a topik...
-
Physicist03
senior tag
De hát én nem írtam, hogy nem fog megjelenni. Épp azt írtam fentebb én is, hogy valamikor biztosan megfog.
Szerk.: A titkolózás meg nyilván jogukban áll, csak kérdés, hogy nem válik e majd hátrányukra? Például én azon kívül, hogy Stalker fan vagyok más okot nem látok arra, hogy megvegyem a játékot
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
PeL
addikt
(#669) Plazmacucci:
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
PeL
addikt
válasz Physicist03 #665 üzenetére
Az hogy nem adnak semmi infót róla nem jelenti azt hogy nem is fog megjelenni. Egyébként a Lost Alpha facebookos oldalán pár napja postolt dezo, modelert keresnek valami kisebb munkára. Szóval a project megy ahogy eddig. A titkolózás meg jogukban áll ha éppen úgy tartja kedvük, ha megjelenik a játék ugyanúgy körbe fogják ugrálni mert mindenki kíváncsi lesz rá.
-
Stalker78
tag
Abban egyetértek a többiekkel,hogy minimális infót azért lehetne közölni néha-néha.Azt mindenképpen dicséretesnek tartom,hogy jó munkát szeretnének kiadni a kezeik közül.Nem megyek vissza messzire épp a COP - al a Misery 2 - öt játszottam és valami elképesztő,hogy az első rész után így kimerték adni.Hiba hátán hiba.Akik most türelmetlenek ezt szeretnék,hogy így legyen az LA - val is?Utána pedig jönnének panaszkodni,hogy nem jó a játék,mert ez és ez a baja van.A modokkal ép ez a baj félkészen (teszteletlenül) adják ki.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Physicist03
senior tag
Azzal szerintem nem spoilereznek el semmit ha néha leírnak egy két olyan dolgot ami újdonság lesz a játékban. Nem kellenek nagy dolgok, csak kisebbek, hogy legalább fogalmunk legyen, hogy mire számítsunk. Így nem csoda ha egyesek azt hiszik, hogy nem is jelenik meg soha a játék. Meg ha nem "reklámozzák" a játékot akkor egy esetleges dobozos megjelenés esetében ki fogja megvenni úgy, hogy semmit nem tud róla, sőt tovább megyek a létezéséről sem tud semmit mert annyira szűkszavúak a fejlesztők? Néha orosz fórumokon olvasgatom az LA-s topicban a hozzászólásokat és sokszor van, hogy valaki megkérdezi, hogy ez micsoda egyáltalán mert ő még nem is hallott róla?
-
bunfi
őstag
Akkor nem kell bejelenteni és nyilatkozni a modról. Az emberek nem szeretnek a buszra várni, mert unalmas. Ilyenek az emeberek, rajonganak valamiért és szeretnének róla többet tudni, hogy kommentek százain keresztül ömlengjenek vagy kokettáljanak rajta. Ezt tudni kell kezelni, nem profi szinten, de szerintem tudni kell. Téged nyugodtan ki lehetne nevezni community managernek és adni neked némi lőszert, amit elpuffogtathatsz és nem "negatívkodna" senki.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
PeL
addikt
válasz Physicist03 #660 üzenetére
Azért nem raknak ki infókat mert amit tudni kell a játékkal kapcsolatban azokat már elmondták, a főbb dolgokat, gondolom a gameplayről meg meg azért nem mondanak többet mert nem akarnak spoilerezni, ezt mintha dez0 említette is volna valahol.
-
bunfi
őstag
Nem vagyok negatív, csak ahogy Physicist is írta, semmi infót nem kapunk. Nem világmegváltó többmilió dolláros kampány kell, mert az a hányinger kategória, hanem közöljenek apró dolgokat. Természetesen ez egy önkéntes projekt, egy szavunk se lehetne, hiszen csak kapunk, de gondolom nem maguknak tesztelik ennyire, mert szeretnék 138x is végigjátszani, vagy megcsinálni az adott küldetést. Kellene egy kis kommunikáció (lásd. pl SGM 3 ficsőr lista). A GSC hivatalos játék vonalon pedig nem probléma, de tényleg megéri ez majd nekik, vagy nekünk?
-
Physicist03
senior tag
A legnagyobb baj az, hogy egy árva infót sem közölnek a játékkal kapcsolatban. Így nem lehet játékot készíténi Több év alatt semmi újat nem mutatnak csak a sok screenshot... Még a legkisebb mod készítői is közölnek folyamatosan infókat a projektjükkel kapcsolatban, hogy lássák a reakciókat. A LA-val kapcsolatban meg csak folyamatosan a grafikát mutogatják. Nekem ez a legnagyobb bajom. Tudom negatív vagyok, de nekem ez a véleményem. Megjelenni meg nyilván megfog valamikor, hacsak a GSC valami korlátozó iratot alá nem iratott velük.Na akkor van baj.
-
PeL
addikt
Nincs itt semmiféle ha. Ne legyetek már ennyire negatívak. Pont ezt kérte Dez0 is a múltkor, mindenki kelti a rossz híreket meg a pletykákat hogy kacsa meg meg se fog jelenni. Megmondta Dez0 hogy félkészen nem fog semmit kiadni a kezei közül hogy utána meg sorba kapják az anyázásokat hogy ez nem működik meg az nem megy. Ehhez viszont elejétől végéig mindent ki kell tesztelni a játékban ami nem kis idő, megkeresni és javítani a hibákat. Ja meg a legnagyobb meló hogy megtölteni a pályákat tartalommal. Meg fog jelenni a játék előbb utóbb ez 100%, hogy fizetős játékként vagy ingyenes modként még ez az egy dolog nem tisztázott egyelőre.
-
capulet75
addikt
válasz Plazmacucci #656 üzenetére
Amikor... Mindenképp megjelenik, max nem a hivatalos égisz alatt.
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz Plazmacucci #653 üzenetére
Hogy ne halt volna be. Még nem jött ki a játék. Ha kijön, egy 4-6 ezres HSZ számot azért jósolok neki.
-
mickemoto
őstag
válasz Plazmacucci #653 üzenetére
Nem baj,azért én figyelem (fél szemmel) és türelmesen várok.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
mickemoto
őstag
csak a topik szintentartása végett
-
mickemoto
őstag
-
davidcsaba93
aktív tag
Aki sikeresen feltette a Stalkersoupot tudna adni hozzá egy kis segítséget?
-
capulet75
addikt
válasz Plazmacucci #648 üzenetére
+1
-
félisten
-
bunfi
őstag
válasz remington2 #645 üzenetére
Hát látva a sorozat jelenlegi sorsát lehet, hogy nem feltétlenül. Sajnos elég mostohagyermek a Stalker, pedig ölnék is egy olyan folytatásért, ami nem egy szálra terhel és zabálja a ramot...
-
capulet75
addikt
válasz remington2 #645 üzenetére
Simán, sőt! A Stalkernél jobb játékhangulatot én még nem tapasztaltam. Olyan atmoszférája van amit más nem nagyon tud.
-
remington2
senior tag
Nekem a Piknik az árokparton világa nagyon tetszett, az egészről süt ez az álmos, de amúgy érdekes sci-fi jelleg. Nagyon tetszett az idegenek látogatásának egyedi felfogása, igaz, utána a könyvnek a további része a kislánnyal - számomra - már eléggé kiábrándító volt.
Szerintem a STALKER nagyon jól ki és átemelt részeket, amire egy aránylag populárisabb, többek számára is emészthető univerzumot építettek fel. Kár, hogy nem jelentek meg könyvek magáról a THQ-féle stalker univerzumról, szerintem lett volna akkora piaca, mint mondjuk a Metro 2033-nak.
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Vladi
nagyúr
Ezt azért tartom marhaságnak, mert a könyv és film más műfaj. Ugyan azt a történetet adja elő, de az egyik a fantáziára épít, van tere az aprólékos leírásnak, a másik - még ha lassú is a film - egy vizuális információ halmaz. Plusz akutszikus. Amit egy könyv 10 olvalon mutatat be, szépen kürölírva, az a filmben lehet, hogy csak egy 5-6 mp-es kép.
il sole non sorge più ad Est!
-
capulet75
addikt
-
PeL
addikt
válasz Plazmacucci #640 üzenetére
Jóval több az, max a videó lett 20 FPS-el rögzítve
-
félisten
válasz Physicist03 #635 üzenetére
Látom a 20 fps-t stabilan tartja a motor. Egyébként enngem zavar hogy minden cserje és bokor táncol.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
capulet75
addikt
Elég látványos, bár a problémát, hogy 150-ről susnyán, bokrokon át kiszúrnak, remélem orvosolják. Mert addig csak minket akadályoz a vegetáció.
-
rétisün
veterán
viszont a film elég távol áll a könyvtől, nekem valahogy nem igazán jött be
a könyvet épp tegnap fejeztem be, most adok a filmnek is még egy esélyt, pedig a forgatókönyv-verziót is elolvastam a könyv végén
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Misi 007
őstag
Még szabályosan libabőrös lettem!
-
Physicist03
senior tag
-
bunfi
őstag
válasz capulet75 #623 üzenetére
Milyen? Meg fogsz lepődni A könyv maga megítelésem szerint jó, nekem tetszik és a hangulatát visszaadja a dolognak, viszont sokmindenben nagyon különböző attól, amit a játékban tapasztalhattál. Szerintem megéri elolvasni. Más stalker könyv sajnos nincs, csak az egyszem film, amit Tarkovszkij a Sztrugackij testvérekkel közösen hozott össze.
-
Hunork
veterán
válasz Stalker78 #631 üzenetére
Háááát, nem újdonság, anno végig toltam már mindhárom részt (az elsőt kétszer is!), de XP és W7 alatt. Csak most kifogott elsőre a W8, meg gondoltam, kipróbálom ezt a Mod-ot. De most megy, remélem, a Mod sem kerget őrületbe.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Stalker78 #629 üzenetére
Reinstall után működik, bár iszonyat lassan tölt...de minden működik, minden a helyén!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Stalker78 #627 üzenetére
Köszönőm! Akkor este lesz egy reinstall, utána patch, és meglássuk, mi történik. Nekem a szinkronos van meg, remélem, nem ez a baj. Majd jelzem, hogy sikerült!
-
Hunork
veterán
De, van ahhoz is, íme: [link], igaz, ez nem ugyanaz, mint a COP mod-ja. Sokkal "egyszerűbb", és például a fegyvereket sem érinti...
-
Hunork
veterán
Üdv Stalkerek!
Egy kérdésem lenne: a Clear Sky-hoz valaki próbálta már a Misery mod-ot? Nem lassítja be a játékot nagyon?
Illetve még egy: Win8 alatt csak nekem nem megy a Clear Sky Beállítások menüje? Csak úgy tudtam orvosolni, hogy a SOC konfig fájlt bemásoltam, így ugyanolyan paraméterekkel megy, mint az első rész. A forgalmazó sem tudott mit lépni, én meg olyan vagyok, hogy mindig érdekel a tökéletes megoldás, mert az enyém csak részben az, és attól tartok, hogy ha felmegy a Misery, akkor nem érek vele semmit, mert nem tudok állítani benne semmit... Ha valakinek van JÓ megoldás, kérem ossza meg velem!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
capulet75
addikt
Olvasta valaki a Piknik az árokparton-t? Milyen? Jelent meg azon kívül is Stalker könyv?
-
Anomália
csendes tag
üdv stalkerek !
az előbb jöttem haza és megvalósult a postapokaliptikus utópia, igaz a sugárzás még nem halálos de az aszfalt már teljesen olyan mint egy anomália nem ereszt, ragad
jaa és mutáns kutyák is vannak fő fegyverük a canis merge -
Antonius1978
addikt
válasz Plazmacucci #618 üzenetére
Aha, a Way In Pripyat modban amikor az eromunel jartam, tavolrol latszodtak azok a gombok, igaz, a kapu elzarta az utat, nem lehetett odamenni, lehet hogy ez sem volt az a resze teljesen keszitve.
Amugy meg milyen palyak vannak benne, es milyen fegyverek ? -
Misi 007
őstag
De legalább random crashel kb 5 percenként!
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Plazmacucci #618 üzenetére
ezt annak idején én is letöltöttem, de túl sok mindent nem lehet vele kezdeni, hamar ráuntam én is, (ha jól emlékszem) se küldik, se npc-k, se senki
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
félisten
válasz Antonius1978 #617 üzenetére
Magában is működik, torrenten fent van ez a build. Ez maga a kiszivárgott alpha állapot. stalker build 1935. Találsz róla a neten leírást, hogy hogyan lehet elindítani és mapot váltani. Érdekes móka, de nem lehet vele ezen kívül egyebet csinálni. Nincsenek küldetések, csak a mapokon lehet rájdolni Viszont tele van olyan érdekes helyekkel ami az eredeti játékból kimaradt. Pl a generators...
-
batman91
őstag
válasz Antonius1978 #615 üzenetére
Kell hozzá a SOC, arra tudod feltelepíteni.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
batman91
őstag
válasz Antonius1978 #613 üzenetére
Ez a Stalker Shadow Of Chernobyl 1935-ös buildja. Ez a 2004-es állapotát mutatja a játéknak. Ehhez hasonló lett volna eredetileg. Alább találsz egy letöltő linket.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Antonius1978
addikt
válasz Plazmacucci #612 üzenetére
Nem rossz, ez milyen mod, es melyik jatekon alapszik ?
Latom ebben is olyan fegyver nelkuli zombik vannak, mind a Way in Pripyat-ban.
Tudnal kimenteni egy ui_icon_equipment.dds-t ? Kivancsi vagyok milyen fegyverek vannak ebben a modban... -
félisten
Ha már így behalt a topik belinkelem egyik kedvenc videómat (amit én készítettem) [link]
-
PeL
addikt
Még mindig tuti hogy folynak a munkálatok a Lost Alpha-n, Cromm Cruac-nak (Többek között az Absolute Nature és Absolute Structures textúracsomagok, és az Atmosfear Stalker modok készítője) feltettek egy olyan kérdést GSC fórumon hogy mikor adja ki az Atmosfear-t a Clear Sky-hoz, azt írta mostanában nem, mert elfoglalt a Lost Alpha miatt
-
capulet75
addikt
válasz Antonius1978 #605 üzenetére
Igazából egyfajta dialektusban ( dögevész ) a császárra utaló szó. Azt kérdezik Biff Trundish-tól ( dögevész bandatag, Pókpofák ) hogy "agyaskodja ki az Óberé nevét". Erre válaszolja az idézetemet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Antonius1978 #605 üzenetére
Ez a Warhammer 40k-ban az atyaúristen (Istencsászár) neve
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
capulet75
addikt
válasz Antonius1978 #602 üzenetére
Üdv itt stalker.
-
M@trixfan
addikt
válasz RobberBaron #595 üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek. Valóban az apró finomságok csiszolása a legnehezebb feladat. A modokban is általában ez a hiány érződik és ezt nem rosszból mondom, nyilván nem lehet elvárni 1-2 embertől ugyanazt az energiát mint egy főállású fejlesztőcsapattól. Lehet át kéne nézni egyébként az SG fórumára is, hátha ott van valami infó. Én mondjuk ugy gondolom, hogy a Prohardver közössége szakmailag sokkal komolyabb, miért pont ide ne posztolna Dez0wave ha jön valami hír?
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Antonius1978
addikt
Udv mindenkinek, akit meg nem ismernek a COP forumbol
-
PeL
addikt
válasz RobberBaron #600 üzenetére
Egyértelmű hogy titoktartás van. Ha hivatalos kiadás van akkor nem adhatnak ki semmilyen érdemi információt a játékról csak ha a kiadó azt mondja (a logikáját nem értem miért amúgy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest