Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- YouTube
- Reklámblokkolók topikja
- Bitcoin topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Itt Pécsen most beborult kissé, hideg végül is nincs, kis szellő, még lazán elviselhető pulcsiba
-
addikt
ittmegmost Pécsen, gyönyörűszép az idő, frankón láccik a Mecsek, összvissz 2 felhőt látok, de azok is eléggé soványkák
-
addikt
hűvös van meg kissé párás is a levegő, majd megfagytam hajnalban a buszmegállóban
-
addikt
Elég jó idő van, olyan 15-18 fok a franc tudja, viszont akkora köd van, hogy az udvaron eltűntek a villanyoszlopok
-
addikt
Pécs - Azt nemtom milyen idő van kinn, de, hogy sötét van az biztos
-
addikt
válasz manutdzoli #3985 üzenetére
itt Pécsen nem esik, kicsit párás a levegő de nem sok felhő van, olyan 20-22 fok, jó friss
-
addikt
Itt Pécsen ma reggel hol esik az eső hol pedig megáll, asszem most éppen nem esik.egyébként kellemes reggeli idő van, olyan 20fok küröl
-
addikt
Pécs:Hétágra süt a nap, meleg van mint a rossebb
-
addikt
Pécs. Derűs napos idő, és még mindíg baró a tollam
[Szerkesztve] -
addikt
Pécs, 8 fok árnyékban .Kezd őszies lenni az idő így december elejére
-
addikt
Pécs, marhára korán van, de tuti jó idő, olyan 6-7 fok, azért december 1-én szerintem rekord, ennél rosszab ne legyen ha lehetséges
-
addikt
Pécs:Hétágra süt a nap, olyan 13-15 fok körüli hőmérséklet.Ilyen november vége se volt még mióta az eszemet tudom, remélem így is marad az idő, mostmár nem hiányzik a hideg
-
addikt
válasz Motion_Blur #2309 üzenetére
Nemtom, most sötét van .Egyébként így hajnalban tök enyhe idő van, az utak vízesek, mert egész este csepergett.Derűs napot
-
addikt
Kicsit ködös, kicsit hűvös, olyan őszies idő van, de nagyon enyhe, szerintem ma is tűrhető idő lesz
-
addikt
Pécs, most, megint pipec idő van, én meg idebenn rohadok az irodában
-
addikt
Hujjujujj, kicsit elbújt a napocska és frankó szél kerekedett, na ennyit a jó időről
-
addikt
Így negyed 10 magasságában, egyszerűn tökéletes az idő, hétágra süt a nap, gyönyörű hétfő reggel
-
addikt
Na ugye megmondtam, szuper az idő, megint hétágra süt a nap itt Pécsett, tutira ez a legszebb nap a héten, főleg, hogy péntek van
-
addikt
Fél hét Pécs újra .Este fújt a szél rendesen, mostmár elcsendesedett, az ég viszonylag tiszta, és olyan 5-8 fok körül lehet, egyéltalán nincs hideg
-
addikt
Mondtam Én, süt a nap hétágra, pompás kis idő kerekedett
-
addikt
Pécs megen:Így 6:45-kor, eléggé őszies jellegű az idő, kicsit még hűvös, de nem sok felhővel legalább, szerintem ma is szép napos idő lesz
-
addikt
Na megint énlyan jó idő nincs mit tegnap, de ez is gyönyörű, napsütés ezerrel
-
addikt
6:45, eléggé csípős reggel volt ma, kezd olyan igazán télies lenni, viszont kezd megint tisztulni az ég, remélem ma is szép napos időnk lesz
-
addikt
Pécs:Ha így folytatja kánikula lesz, gyönyörűen látszik a napsütésben a mecsek, de kár hogy nincs nálam a fényképezőm.Derűs napot, hogy Szilárd bátyánk szavaival éljek
-
addikt
Pécs 7:50, f@sza idő van, süt a nap hétágra
-
addikt
Pécs:Szélcsend, napfény olyan +8-10 körül, szép idő van
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest