Új hozzászólás Aktív témák
-
hubber19
junior tag
Tegnap megérkezett az S4 : jóval minőségibb hatása és érzete van, mint az S3-nak volt. Nekem jobban is tetszik, pofásabb, és ez a fém lünetta a számozással igen tetszetős.
Ami nekem kicsit nem praktikus S3-hoz viszonyítva : nem lehet gombhoz rendelni funckiót ergo a fizetés-t nem tudtam az alsó gombhoz rendelni, mint S3-mon tettem.
Akinek van S4 és fizet vele : hogy oldottátok meg, hogy kényelmes legyen? Én most a tekerő benyomásával fogom használni, legelső alkalmazásnak felülre mozgattam.
Jobban örültem volna ha itt is párosítható, hozzárendelhető gombhoz.
A XiaomiPay sokkal lassabban éledt fel, elég sokszor kellett próbálkozni amire bejött a kártya hozzáadás opció: végül a Curve-ot szépen bevette. Ma tesztelés.Bárkinek bármi tipp az S4-gyel kapcsolatosan?
-
gretzky77
veterán
Sziasztok, üzenetek kezelésével hogy áll az óra? Gondolom válasz lehetőség nincs benne, illetve a teljes üzenet elolvasható vagy csak egy előnézeti rész, valamint üzenetben kapott képet, gondolom nem tud megjeleníteni!? Köszönöm
-
gretzky77
veterán
Sziasztok aki esetleg használja már és van tapasztalata a kártyás fizetéssel megköszönöm ha ír! OTP -s vagyok és gondolkodom az óra vásárlásán, ebben az esetben OTP kártya gond nélkül hozzáadható és használható mindenféle curve és egyebek nélkül?
-
-
hubber19
junior tag
Ki használja már az S4-et?
Én S3-ról váltok, a nagyobb fényerő miatt + remélem a HyperOS 2.0 jobb mint az egyes, BT kezelésben + értesítések kezelésében is remélek némi fejlődést.
Nekem az S3 12 napig ment, gondolom az S4 is hasonló lesz.
Tapasztalatok? -
vlevi
nagyúr
válasz
Adrián833 #15 üzenetére
Nekem is S3 van.
OTP kártyával én is tudtam használni, probléma nélkül. Azt nem kell Curve alá linkelni.
Ami miatt viszont én nem erőltetem ezt az órás kártyás fizetést, az 2 dolog
- Az egyik, hogy napi használatban nekem kényelmetlen odatekerni a kezem a leolvasóhoz. Főleg, hogy a Covid miatt elég sok helyen egy plexi mögött van a leolvasó.
- A másik pedig, hogy napközben nem mindíg hordom az órát. Azonban a fizetéshez kötelező a PIN beállítás, és ezt minden felvételkor kéri. Ez nekem így több kényelmetlenség, mint előny, ezért inkább kikapcsoltam a fizetést.
Előfordul persze, hogy jó, pl. strandon, vagy más olyan helyen, ahol a készpénzt, kártyát, telefont nem viszed magaddal, vagy nagyon el van zárva, akkor az óra még mindíg
kéznélkézen van. -
hubber19
junior tag
....hátha valaki itt :
urak, adott egy 2020-as Skoda Octavia. A fejegység eddig gond nélkül kezelte a hívásokat, de most egy új okosórám van (Xiaomi Watch S3) és meghülyült : nem akarja a hívást a kihangosítón bluetooth tolni, hanem a telefonon szól a hang.
Korábban is volt okosórám (Amazfit Bip 5) ami szintén kezelt BT hívásokat, de azzal semmi gondja nem volt. Most viszont nem akar a hang a Skoda kihangosítón átjönni.
Szerintetek mit lehet tenni? -
morze
kezdő
Már megrendelhető
-
vlevi
nagyúr
"Ennyiből jó az elődmodell is"
A specifikációk alapján felső gombot, a nagyobb fényerejű AMOLED kijelzőt olvastam, mint újdonság, illetve láttam néhány fajta plusz számlapot az S3-hoz képest.
A felső gomb nem tudom, hogy vajon forgatható lesz-e, mint pl. az Amazfit GTR4 óráknál?
Ami jó ötlet, könnyebb vele scrollozni, mint az érinti kijelzőn, de, hátránya is lehet, ha állandóan beleakad a kabát ujjába. -
janeszgol
félisten
"Az árat közlő forrás szerint az eSIM-mel szerelt modell nem érkezik Európába, ergo a Watch S4 egy óra formájú és méretű aktivitásmérő lesz, de nem lép be a WearOS-es Xiaomi Watch órák territóriumába, mint önálló eszközként is használható okosóra. "
Köszönjük. Máris csak a felét éri.
-
margithid
veterán
válasz
Csongor Oszt #8 üzenetére
Attól a rövid üzemidő tart vissza.
-
margithid
veterán
Egyébként tud valaki hasonló órát, csak pluszban esim is legyen benne.
-
morze
kezdő
Érdekes, hogy a cserélhető lünettával mennyire megváltoztatható a kinézete.
-
Predatorr
őstag
Ennyiből jó az elődmodell is, ennek semmi értelme.
-
margithid
veterán
Kár hogy az esim-es változat nem jön Európába
Így nekem nem éri meg, simán jó az S3 is -
goldister
tag
Nfc nem lesz benne?
-
Garada
őstag
Elég baráti lesz az árazás ha valóban ennyiért nyit majd az itthoni piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Valószínűleg Barcelonában, az MWC-n fogja bejelenteni a márka hivatalosan is az óra érkezését az öreg kontinensre.
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Milyen NAS-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest