Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
én is ezt emeltem ki, nem Mac-en való teszteket kell nézni!
De személyes tapasztalataim szerint a legfrisebb (vagy legstabilabb, nem mindig ugyanaz a kettő) drivereimmel a Windows7 egy, még a legutolsó fekete MacBookom-hoz hardveresen hasonló, DELL noti többet gondolkodott egyszerűbb feladatoknál is, fotosopp meg ilyenek összehasonlítása megintcsak köcsögség, mert az Adobe programok mindig is szerették az almát. Mindegy, én nem tudtam megszokni azt, hogy a 'sajátgép' ha olyan kedve szottyan, elkezd gondolkodni és kell rá várni 1-2 másodpercet. Hülyeség volt felhozni amúgy ezt a témát, csak gondoltam leírom, mit várnék én el egy Win8-tól, ebben óhatatlanul benne van egy-egy összehasonlítás a konkurenciával . Aki meg térítősdire gondol, hát azért itt sem fenékig tejfel az élet, az elmúlt időszakban nem egyszer volt olyan szoftveres frissítés, ami miatt szó szerint használhatatlan lett az adott eszköz-én ilyenre pl nem sokra emlékszek MS fronton.. Meg azért a Mac OS-en is van mit fejleszteni, pláne bétás Snow Leo.. Na szevasztok!
Bambano: thx!
I am cancer in your bones
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest