Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #11598 üzenetére
Most értem haza, rápróbálok...
Amúgy nagy elhatározásra jutottam. Mivel úgy is már egy ideje a munkám is ezekhez a dögökhöz köt, az életben meg már nincsenek komoly kötelezettségeim, tavasszal elkezdem a tanfolyamokat, jogsit, meg mindenféle vackot, és elvileg ősz végére ráülhetek egy ilyen szerelvényre igazából is, ha minden rendben megy. Cégen belül maradok, szóval ha esetleg nem jön össze, akkor sem veszítek semmit, maximum egy kis lóvét, amit meg elszórnék másra amúgy is...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Milka 78
nagyúr
válasz dokee78 #11597 üzenetére
Nem vágom mi lehet a baj,nálam már a menübe beléptet,még be sem tölt a játék.Nincs próbálkozás,nyűglődés élből bedob.
Még 2x fagytam ki álló helyzetben Frankfurtban (mindenki ott fagyott ki).Depóban álltam és külső nézetben nézelődtem.Az eső is érdekesen működik,mert van amikor zuhog,de egy csepp sem kerül a szélvédőre,aztán fogja magát és megjavul.Sok embernek ordenáré nagy pingje van.Vagy mindenki mobilnettel lövi,vagy valami nagyon nem jó.
Mára elég is volt,mert elég hektikusan működik a játék. -
Milka 78
nagyúr
Az új kliensel,megváltozott a TAB panel is amiből kimaradat a kamionok közti távolság (néha jól jött) és megjelentek a kamionod fölötti név mellett az Avatarod is (gondolom steames beállított).Lagzani lagzik a játék,de mintha kicsit jobb lenne,de lehet csak a szeró üres,bár Amsterdam diliházában 40 kamionnal külsőből vaj puha volt,belsőből 30-40fps között ugrált.Régen ilyen 50 kamionos banzájnál 20 fps környékéig esett le,de még friss az élmény.
-
tatabike
őstag
Feltettem ezt az új multiplayer klienst, a tegnapi update-t, mert a régivel már nem engedett be a szeróra. Ezzel az újjal meg 3sec után letérdel az egész, és kifagy a progi. Ez mitől lehet?
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
törölt tag
Stew, van ettől újabb, ? vagy nincs még nálad sem újabb?
-
ledgeri
nagyúr
válasz Tibee86 #11568 üzenetére
Én is külön ajánlom: vannak benne akciók ám+ van a store.
Ez is meg egy csomó játékpakk onnan lett meg.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tutuhawer
őstag
válasz dokee78 #11585 üzenetére
SMS üzenetet kapok egy plusz belépési kódal, mint a banki belépésnél. A steamet ugyan nem védi meg, de a steames email címet igen
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz Dananto #11583 üzenetére
a steambe ne, de hotmailbe igen, egész decemberben, de a kérdéseim jók voltak, belépés nem volt. Most meg mindent átirányítottam a telefonomra.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Dananto
tag
taiwanból próbáltak meg belépni a steam fiókomba, ezt másokkal is megpróbálták már?
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Milka 78
nagyúr
válasz #10234880 #11574 üzenetére
Hagyj mindent gyárin,alap beállításokon...gyááá nem azt mondtad hogy hd4000-erre látom hogy 5470 mint azt mondtam is?
Amúgy minden lényegest az adott játékon belül tudsz állítani.A Catalystban ehhez nem kell turkálnod,csak zavart okoz.dokee78 : Na erről sem hallottam...akkor ő meg saját tábláját láthatja rajtam?Mondjuk addig nem zavar amig teljesítményben nem zavar be.
Na milyen a Magyar map?Nekem nagyon bejövős,tényleg elkap a hazai érzés és van is kihívás rajta...viszont sok a trafi és kellene több terület,bár folyamatosan bővül...ja és jobban fogja a gépet is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Sziaa mind ! Kis segitségre lenne szükségem,olyas valakitől,aki még 1 fokkal,jobban otthon van a grafikai beállításokba,mint én. Nos akkor a lényegre is térek.
ezen az első képen a Várakozás a függőleges frissitésére résznél melyikre tegyem? melyiknél lesz jobb 1 fokkal a játék?
második kép és harmadik képen az A.I catalyst letiltását mire tegyem? Hagyjam normálon,vagy speciálison? Mi történik mind2nél, ? Melyik mit csinal?
negyedik kép a szűrők. ott melyik a jobb? Ám az én észrevételem szerint,mint ha a Box-on picivel simábban menne a játék,mint a többin. de lehet csak úgy tünik,nemtudom. Nos tudna erről,ezekről valaki nyilatkozni melyik,mit tesz,és hogyan, éshogy melyik jobb? Pl. Stew bátyjó, vagy bárki?
Előre is köszi mindenkinek a segitséget[ Szerkesztve ]
-
szala86
aktív tag
válasz dokee78 #11570 üzenetére
Úgy tudom, hogy csak akkor működik, ha új profilnál állítod be.
1 - Másold be az legújabb frissítésben található "magyar.zip" fájlját a mod mappába!
2 - Készíts egy új profilt!
3 - A profilkészítésnél aktiváld a "magyar.zip" modot (pipáld be a jobb oldali listában)!
4 - Játékmodulként válaszd ki a legördülő (bal oldali) listából a "hungary.mbd"-t! -
dokee78
félisten
Mostani mentéssel nem lehet használni a magyar mapot?
Csak,ha újat kezdek? -
Zozzer888
addikt
válasz Tibee86 #11568 üzenetére
Ugyanúgy Steam kódot küldenek, beütöd steambe, és onnan szeded le a játékot. Paypalt elfogadnak, szal nincs velük gond.
Ezeket szoktam nézni: humble
Illetve már nem nagyon nézem, mert már megvettem mindent ami érdekel és el is viszi a gépem.
(Race 07 - minden DLCvel , + ajándék Race07 kóddal stbstb 1 euroért, Scania Truck Driver + még 3 kamionos játék 4 euroért...lehet halászgatni. Az ETS2+GoingEast az 6 euro volt cakkumpakk)[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Tibee86
nagyúr
válasz Tibee86 #11564 üzenetére
Természetesen a boltban nem volt, csak a honlap szerint van készleten...
Zozzer888: Erről a humble-ról tőled hallok először, nem vagyok egy nagy játékos. Viszont akkor elkezdem figyelni, ha annak sincs semmi hátránya a steam-es 20 eurós verzióhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Dananto
tag
válasz Milka 78 #11497 üzenetére
bár, nem mai a kérdés és választ is kaptál rá, de van még 1 lehetőség, ha nem akarsz szarakodni számlával, kártyával, mégpedig a steam kártya.
azt is elfogadja.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Tibee86
nagyúr
válasz tutuhawer #11563 üzenetére
Köszönöm!
Persze mindenképpen, úgy vagyok vele, hogy jól kikérdezem majd az eladót is (bár nem hiszem, hogy sok fogalma lesz róla, de hátha), ha azt mondja minden menni fog vele és mégse, akkor max visszaviszem.
Remélhetőleg menni fog minden, délután megírom mindenképpen.[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz Tibee86 #11562 üzenetére
Menni fog, de a számlát őrizd meg!!!
én most kicsit megyek versenyezni, később majd megdumáljuk, sikerült-e minden a multiplayerrel. OK?
[ Szerkesztve ]
-
szala86
aktív tag
válasz Tibee86 #11560 üzenetére
Semmi hátrányod nem lesz. Én is az 576-ban vettem és tökéletes. És ha akarod, akkor simán regisztrálhatod a Steam-en. Akkor a steam-en keresztül is tudsz vele játszani, illetve hamarabb szert tehetsz a frissítésekre. Én is regisztráltam a steamen a sajátom és hibátlanul működik. És a multi is menni fog! Az enyim is 4000 Ft.-volt a Going East kiegészítővel együtt.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Üdv Urak!
Olyan kérdésem lenne felétek, hogy származik bármi hátrányom abból, ha mondjuk az 576-ban veszem meg a játékot, nem pedig dupla annyiért steam-en? Nem tudok rájönni, hogy miért fele annyi, biztos valami nem kerek azokkal a "verziókkal", csak nem tudom, hogy mi.[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Érdekes hibára lettem figyelmes,legalább is meglepődtem.Álltam egy kis benzinkút parkolójában,majd jött egy tag és beállt úgy mellém,hogy se ki se be.Gondolkodtam rajta hogy a második Ardennek-i csatát előadom amolyan Halál 50 Órája stílusban és kitörök.Nézem kívülről a tag Volvóját és az én negyedi névtábláim virítanak az ő szélvédője mögött.Totális tudat hasadás
-
ledgeri
nagyúr
válasz tatabike #11554 üzenetére
Gyorsabb azt beírni, hacsak nem hibakóddal dolgoznak..
A nekem 30-40 kilométer bőven belefér, ha be kell tölteni egy játékmentést... Város előtt leállóban egyet+ helyet hagyni a kereszteződésben... aztán hagy zuzzák egymást... én relaxálni megyek a szeróra...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tatabike
őstag
válasz ledgeri #11553 üzenetére
Oké. Csak azért gondoltam, mert ugyanúgy oda volt beírva a kirúgás okaként, mint amikor valaki rossz helyen parkol.
Ez a gyorsmentés jó ötlet, csak túl gyakran kellene alkalmazni. 10-ből ha egy tud kanyarodni, ha jobbos kanyarban vagyok és jönnek szembe, már húzom is le a fűre a verdát, mert szinte 100%, hogy a szembe jövő félig átlóg a sávomba, és még Ő dudál, ha nem fér el. Van egyfajta feelingje a belső kamerás vezetésnek, csak az a baj, hogy nagyon kevesen tudnak úgy vezetni, és az a nagyon kevés sem arra jár, amerre én. Nem tudom, mit nem lehet megérteni azon, hogy a pót nem azt az ívet követi le, mint a traktor, hanem sokkal szűkebbet. De amikor már eleve a gépest is áthúzza balos kanyarban a szembesávba, mert képtelen a kanyar külső ívén tartani az orrát, pedig a pót még akkor is súrolja a felezővonalat. Ki- illetve bekanyarodáskor (utcasarkon pl.) meg túl kell engedni az orrát, mert különben a pót visz mindent. Engem eddig majdnem minden sarkon lezúztak, miközben vártam a zöldet. Látszik, hogy majdnem mindenkinek csak személyautós gyakorlata van, vagy még az sem.
Én személy szerint mindig is utáltam a belső kamerás vezetést, bumper módban nyomom, vagy max. a motorháztető látszik a látótérben (pl. NFS). Sokkal könnyebb és pontosabb úgy vezetni, látom, hogy hol vagyok. Belső kamerával meg érzésre, vagy lehet sasolni a tükröket, hogy látszik-e a kerék mellett a felező...Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
ledgeri
nagyúr
válasz tatabike #11543 üzenetére
Az F7+Enter az használatra felszóliás. Pl europort tumultis, és valaki felakad a falra, próbál lejönni, de feltartja a forgalmat. Jelentik, vagy admin észreveszi, és manuális kick.
Az AFK kick meg szerintem időlimites, automatikus, pozíciókövetés-alapú... Megáltál, vagy csak állsz- indul a számláló...
Az új kamionos sérülésere meg csak annyit tudok mondani, hogy ez egy mod, külön fejlesztés az alapjátéktól, ami nem ilyen dolgokra lett tervezve... Sűrű mentéssel, túlélhető... ajánlom!
(pl látod, hogy valaki gyorsan jön szemben, vagy messze, de gyanúsan a visszapillantóban, esetleg közeledsz egy rizikós részhez? ott a lehetőség gyorsmentő gombot beállítani, és tényleg csak egy gombnyomás, meg pici lag, amivel számolni kell...)[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
dokee78
félisten
válasz Feribacsi555 #11550 üzenetére
Próbáld ki egy ismerőssel.
Menjen előtted és nyomjon enter + f7-et. -
Feribacsi555
senior tag
válasz tatabike #11549 üzenetére
Szerintem meg azért van a kicked üzenetben az f7+enter, mert felborult az illető, elzárta az utat és nem érdekelte. Inkább ezzel az üzenettel akarják arra figyelmeztetni a népet, hogy használják, ne pedig azzal szórakozzanak, hogy hátha le tudnak jönni a korlátról stb...
-
tatabike
őstag
válasz dokee78 #11544 üzenetére
Így már értem, de azért milyen elmebetegnek jut eszébe mozgó járműre F7+Enter-t nyomni? Én azt hittem, simán csak azért teszik ki érte az illetőt, mert egyáltalán használta, amikor szükséges volt (felborult, fennakadt, stb.)
Egyik nap meg az történt, hogy vettem egy traktort, elég gyors voltam, nem dobott ki a szeró, és ugye kitette a játék a szalon elé, és elkezdte pásztázni a kamera, hogy hűha, micsoda gépet vettél, stb. Erre nézem, hogy ez nem is az a vontató, amit én vettem, hanem valaki másé, ráadásul MAN helyett DAF, később kiderült, hogy kettő is. Na mire vége lett a "bemutatkozó kisfilmnek", és kibányásztam a roncsot a forgatagból, a nullkilométeres gép úgy indított, hogy 37%-os károsodás... Pedig a szalon és a szerviz környéke elvileg "szellem-terület", nem tud egyik traktor a másiknak menni... Alig tudtam vele elvánszorogni a szervizhez...
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz dokee78 #11546 üzenetére
Nem Egy eldugot benzinkút 2 épülete közé álltam be,nem is voltam látható,de 14 perc alatt (mert ugye az aszony pont akkor készít ebédet amikor vezetek )kirúgtak.A szervíz elöl meg rendszeresen kivágnak miközben kamiont vennél/csinosítanál,igy ezeket offline intézem,jobb a békesség.
Volt olyan is amikor a tag szépen az út szélén leparkolt.Elakadás jelző+megkülönböztető,nem zavart senkit és kirúgták...gondolom felnyomta valaki,pedig konvolyban mentünk álltunk.Mennék egy kört,de persze itt a sárkány és családi hétvége van. Hétfőtől meg meló,alig lesz időm csak hétvégén max.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Bécsnél járok Mannheimbe megyek,ha valaki erre tart és meglát,meghívhat egy kávéra.
Nyiregy-Trans® 001 néven megyek dudálni villogni kötelező!
-
Milka 78
nagyúr
válasz Faterkam #11539 üzenetére
Érdekelne a válasz...csak hogy okuljak hasonló esetben én mit is mondjak
tatabike : Na ja az nálam is megtörtént,de végül is érthető.10 perc van egyhelyben, telefonálni,wc,kaja,stb...utána kiléptetnek.Sokkan csak beléptek azt 1-2 órát gép előtt sem voltak a szeró meg dugig volt.
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz #10234880 #11541 üzenetére
Mondjuk az én aláírásom miatt sem kéne mutogatni...
Két észrevételem van a multival kapcsolatban, amire nincs igazából magyarázatom. Az első, hogy gyakran látom, kb. 5 percenként, hogy valakit kidob az admin, mert használta az F7+Enter-t. Ez ugye az assistance szolgáltatás, miért baj az, hogy használja valaki? Ha felborulok fuvar közben, akkor én is ezt szoktam használni, mondjuk multiban még nem történt ilyen.
A másik, hogy tegnap engem is "kicked", mert sokat voltam távol a billentyűzettől. Na ez meg azért érdekes, mert a kamionkereskedés előtt álltam, és egy MAN-t rakosgattam össze "bent", próbálgattam a kiegészítőket, ilyesmi, aztán mire megvettem a gépet, addigra már kitett a szerver.Szóval nem értem, hogy miért vannak szankciók, ha a játék funkcióit használom, mert ugye azért vannak. Ha meg nem akarják, hogy ezeket használjam, akkor le kell tiltani a játékban őket, mint ahogy pl. a sofőrök se dolgoznak a multiban, akkor mondjuk a kamionok tutujgatását, vásárolgatását is ki lehetne tenni offline-ba. De így elég necces, hogy ha mondjuk én az első multis utamon kértem volna az assistance segítségét, akkor kivágtak volna szó nélkül...
-
ledgeri
nagyúr
-
Faterkam
addikt
-
Milka 78
nagyúr
Anyám...elszabadult itt a pokol...szeretek ide járni a sok szájkaratés fórum után!
-
törölt tag
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Milka 78 #11519 üzenetére
beregizel a Paypal -ra és regin belül beregisztrálod a bankkártyát. Beirsz minden olyan adatot,amit kérnek,és ami a kártyán van,aztán mikor megvagy vele elfogadod a feltételeket, és továbbra mész.Mikor pedig mindennel kész vagy, akkor jöhet a mehet.
Beerdrinker szivesen
-
juhiati
aktív tag
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
tutuhawer
őstag
válasz dokee78 #11513 üzenetére
Én megteszem a kerülőt ilyenkor, egyik videómon is van ilyen eset. A magyar térképen is elabasztam, és kerültem
-
dokee78
félisten
Nézem a sok "idiots" videót a multiról,erre ma én voltam az.
Autópályán fordultam meg,nem néztem jön-e valaki,ketten jöttek belém.
Biztos szidtak. -
ledgeri
nagyúr
-
törölt tag
válasz Beerdrinker #11506 üzenetére
Mehet tovább
-
Beerdrinker
tag
A TruckSim mapon játszom. Feltettem mellé az orosz térképet is. Kell új profil, vagy mehet tovább a régi?
"Where is Jessica Hyde?"
-
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #11464 üzenetére
Erre ajánlom, hogy mielőtt felvennétek, már a forgó kockában nyomni egy gyorsmentést. majd ha fel van borogatva akkor csak vissza kell tölteni... (4 óra alatt 3-4 kellett használnom... és volt hogy talpra állt a cuccom, vagy eltűnt, de legalább nem lett visszamondás, vagy ingyenfuvar sérülés miatt...)
-
ledgeri
nagyúr
válasz juhiati #11455 üzenetére
Nekem foglalt... Már megbeszélt egyéb játékos multiban leszek
(#11460) g.Viktor Tyhú.. laptopban nem vagyok otthon. Ha mással (programmal...) nem fordul elő, akkor nincs mit tenni, viszont ha mással is előfordul, akkor HW topikja (akár egy HP-s topik, vagy ha van akkor a VGA-é)
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz tatabike #11501 üzenetére
ja,jaj, hát én multkor ugy láttam a mapon,mintha külön lenne,.picit elválsztva egymástól., de látom mégse. mer pedig először scandináviát irták, és most nekem úgy jött le,hogy az mind külön van.mer akkor csak azt emlegették,de most irták,hogy azok is benne lesznek.éshát most na,.
-
tatabike
őstag
válasz #10234880 #11500 üzenetére
Hehe, ez tetszik...
"nemcsak Scandinávia lesz benne, hanem finland, kalmár sziget környék,svéd és..."
Eddig úgy tudtam, Svédország és Finnország is Skandinávia része, vagy már áthordták Afrikába? Biztos unták már a sok jeget, a finnek meg a Joolapukkit...
Nekem is feltűnt, hogy a sofőrök nem nyomják multiban, de ezen könnyen lehet segíteni. Belépsz hetente egyszer offline, ugrasz 2-3x a két legtávolabbi garázsod között, ha jó messze vannak egymástól, az kb. egy hétnyi időt jelent a játék szerint (nekem Aberdeen vs. Moszkva), és ha max. sofőröd van, mint nekem (154), akkor az 10 guriga euro kb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest