Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
tatabike
őstag
válasz #10234880 #11993 üzenetére
Nem tudom, de nekem fent van 16.2, a Brutal, a TSM és a Going East, és Görögországban egy helyen letérdel a játék...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
törölt tag
válasz andrasrx8 #11994 üzenetére
Nehezen,. max ha nemtöltötték fel, picit sötétebb oldalra , csak azt,és vagyis külön,magába.
s télleg,. valaki volt oly ügyes és kiszedte csak azt belőle Vidi alatt 2ik, vagyis középső link[ Szerkesztve ]
-
andrasrx8
csendes tag
Bankkártya nélkül hogy lehet beszerezni pl. a High Power Cargo DLC-t?
-
nagyúr
válasz #10234880 #11989 üzenetére
Boltban, vagy steamen keresztül. Amúgy meg már csöpögtettek egy kis infót róla, szerintem 2-3 héten belül. De akkor várható az új actross is szerintem.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
ledgeri
nagyúr
válasz Regirck #11990 üzenetére
A multis fórumban csak eddig az amazonos termékik jutottak Igaz-e, marad-e, nem tudni... Eleinte halottam honapit is..
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
nagyúr
válasz #10234880 #11980 üzenetére
Nem kötelező megvenni. De nem is erről volt szó. Hanem arról hogy kevesled a városokat... A 19 város meg nem kevés szerintem. A going to east-ben kevesebb volt...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
válasz Paladin1492 #11972 üzenetére
És mien DLC-vel van plusz ez a TSM ????
ám Sub-Zero tán megkel venni a Scandináviát vagy mi??? Naneeeee
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Melyiket kell letöltenem?
DOWNLOAD 672 MB if you haven’t the DLC
DOWNLOAD 687 GB if you have the DLC
DOWNLOAD 1.2 GB all -
Faterkam
addikt
válasz Beerdrinker #11976 üzenetére
Persze, ezt használja mindenki, szerintem nincs is több verzió belőle!
De 26 Kb, bemásolod, bepipálod és teszt ezerrel! (Tuti megy[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
válasz Beerdrinker #11974 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
nagyúr
válasz #10234880 #11965 üzenetére
Ha neked nem elég a 19 város, ha jól számolok, akkor ne is vedd meg a dlc-t... Ha megnézed a videókat, kicsit minőségibb meg szebb városokat, helyeket kapunk, mint az alap + going east dlc...
-
tag
válasz Paladin1492 #11971 üzenetére
Itt le lehet tölteni.
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
tag
Ha igaz, megjelent a TSM map 5.4-es.
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sajnos ez az új minőségi patch, tényleg rontott egy keveset a teljesítményen! Sok volt a fejlődés a srácoknál, most egy kicsit visszafelé is akartak lépni! (még a végén túl jól éreznénk magunkat)
[ Szerkesztve ]
Gazember
-
Vakegérke
félisten
válasz Beerdrinker #11968 üzenetére
Ha a Brutal-ra gondolsz, parancsolj. Az első két link (tartalma) azonos.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Beerdrinker
tag
1.16-hoz van Stewen féle adviser?
"Where is Jessica Hyde?"
-
törölt tag
tehettek volna több várost a dlc-be,.kinagyithatták volna,vagy mi
-
Faterkam
addikt
Frissítettem én is most már az 1.16.-ra, de szerintem ez így jobban akadozik, mint az 1.15 :/ Olyan helyen is, ahol eddig nem
-
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Skandi DLC infók SCS blog
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #11959 üzenetére
Most láttam meg (ennek használatával keresgélve), hogy a buszmegállókból meg hasonló apróságokból kell vagy 10-15 hogy látható legyen a századszázalék váltásakor... elment vele egy napom úgy is, hogy melyik városban csak ez hiányzott oda csak TP-ztem...
-
vakond5
őstag
Sziasztok!
Remélem van köztünk modder, aki teljesítené a kérésemet.
Annyi lenne az egész, hogy a mostani Scania T-m belsejébe szeretnék függönyt. Legegyszerűbb megoldás, ha letöltök egy modot, ami tartalmaz függönyt, és csak áttenné aki vállalja.Ha tud valaki segíteni, kérek egy privit, vagy ide választ!
Köszi előre is!"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
-
dokee78
félisten
Mercedes Actros jöhetne már.
Amikor sok hozzászólás van itt,mindig azt hiszem ez jött. -
tatabike
őstag
Következő kérdés: ez a cuccos jó a játékhoz?
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
Szakik, van valami bevált eljárás a mod-ok aktiválására? Gondolok itt sorrendre, egyszerre csak egyet, aztán játék mentése, aztán jöhet a következő, stb., ilyesmikre gondolok.
Mert annyira behalt a játék, hogy újraraktam, és most egy mod sincs aktiválva, sőt, még a mod könyvtárat is kiürítettem. De szeretném visszarakni a Brutalt, a TSM map-ot, meg pár traktort, skineket, ilyesmit.
Szóval, milyen sorrendben lenne érdemes ezeket aktiválni? És ha egyet aktiválok, akkor mentsem el az állást, és csak utána a következőt?Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Vakegérke
félisten
válasz #10234880 #11947 üzenetére
Khm... Blamázs, nem találom a váltókat. Meg tudnád mondani, hogy melyik könyvtárban vannak milyen címszó alatt? A "gearbox"-ra rákerestem, nem találtam semmit. Már mindent feltúrtam eredmény nélkül.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
Sziasztok,. légyszi,valaki,. valami ésszel felfogható magyarázatot adna arra,hogy ha kivagyok jelentkezve abból a nyomi béta mizéből, akkor mér van ott mégis a játék neve után ,hogy public beta????? most mégsem a végleges,vagy mivan??? KÉP Léci,valaki,..
-
törölt tag
válasz Vakegérke #11941 üzenetére
SCS Extrator a vidibe megmutassa hogy kell használni, és a vidi alatt a leirásba ott a letöltési linkje.
-
Vakegérke
félisten
válasz tatabike #11940 üzenetére
Szívesen belenéznék a base.scs-be, de nem lehet. Érdekes, a Brutal scs-ébe minden további nélkül be tudok lépni. Van rá valami spéci módszer?
Igazából a váltók beállításaira lennék kíváncsi, pontosabban arra, hogy milyen sor tartalmazza a retarder-t. Jó lenne, ha át tudnám ültetni egyéb váltóba.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
tatabike
őstag
Hehe, most azt találta ki a játék, hogy nem kezeli az egeret.
Vicces, hogy fizettem azért, hogy ne tudjak csinálni semmit. Még mod-okat sem tudok kilőni, mert nem tudok rákattintani semmire. De persze, nem szabad szidni az SCS-t, biztos user error.
-
Vakegérke
félisten
válasz Paladin1492 #11937 üzenetére
Nincs mit.
-
tag
-
nagyúr
-
Vakegérke
félisten
válasz Paladin1492 #11933 üzenetére
-
peterszky
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tud okosat mondani:
Leporoltam a jó öreg Logitech Wingman Formula Force GP-t, hogy még nagyobb élmény legyen a kamionozás. Szoftver települt, kalibrálás megvolt. A játék is felismeri, viszont a beállításokkal egy kicsit gondban vagyok. A kormányzás oké, viszont a pedálokkal nem jutok dűlőre. Hiába nyomom tökig, a visszajelző csík nem megy végig egyik opciónál se (kalibrálásnál még rendben). Mit rontok el? Így hiába taposom a gázt, nem megy a verda rendesen
What else you gonna do on a Saturday?
-
tag
válasz Vakegérke #11925 üzenetére
Szia Vakegérke!
Nem tudsz, egy másik letöltési linket, ahonnan le lehetne tölteni a patchet? Bármit csinálok a felénél megszakad a letöltés. Próbáltam már letöltés menedzserrel is. Nem tudnád feltölteni valamelyik felhőbe? Megára vagy dropbox-ba, de mindegy hova.Nagyon megköszönném.Kellemes hétvégét.
-
nagyúr
válasz Bunken #11927 üzenetére
Jah értem. Jóformán anniy a lényeg, amit leírtam. A 32 bites memória korlátozást feloldották ezzel a 64 bites indítással. Meg egy kis memória optimalizálás került bele.
-
Vakegérke
félisten
Megjelent a Steam-független V1.16.2 patch. 898 MB, nem kicsi. Az összes korábbi verzióra rátelepíthető.
PC-Patch V1.16.2-Changelog:
-64-bit build
-New large truck dealer/showroom
-Truck fixes: shadows in Scania R, Scania Streamline, Volvo FH16 2012, Renault Magnum 2009 + sideskirts; mirror in MAN TGX, Renault Premium holes and collision
-Paintjob fixes: Raven for DAF, MAN, Heavy Duty
-Cargo: removed Christmas Gifts, fixed car transporter, fixed helicopter texture and straps
-Reduced stalling: bigger memory pool in 64-bit builds, better memory handling, delayed shadow loading, random look selection, sound accessories
-Improved memory management on 32-bit OS
-Steam version: Fixed free roam check in the Careerist achievement
-Map fixes[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Bunken #11922 üzenetére
A memória limit feloldása, amit jónéhány mod okozott. De az SCS blog oldalon fent van, miért is mentek 64 bitre.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Bunken #11921 üzenetére
Nálad mi az egész ETS 2 mentés mappa? Csak a Save mappa, vagy az Euro Truck Simulator 2 mappa mindennel..
-
Bunken
tag
Azt el tudja nekem valaki magyarázni, hogy a 64 bit-es verzió miért is jó nekünk?
-
ledgeri
nagyúr
Aki már másolt profilt:
Elég ugyi a legfrisebb mappát másolni csak?
-
törölt tag
válasz Bunken #11916 üzenetére
ugyan az még a link címe is,, a kedves admin vagy direkt írta így ki mert utálja, vagy véletlenűl de én ilyenről még csak nem is írtam nekik.
itt az eredeti lev ami ment:
ONLY!!! Ets2 1.16.x version (Not runing Ets2 version 1.14.x and older)
Key Aspects of the “Brutal environment Gold 2015 (1.16.x)” version:
Enhanced gaming Experience
01: Faster FPS than of factory default game!
02: running operation without “errors” and “warnings”
03: default game & trucksim map additional textures and scripts expansion.
04: driving, listen 2.1 or 5.1 sound system, enjoy the game my Brutal HD + sound engines Gold (1.16.x) !Warning : Please use game settings “Color correction OFF” Guarantied Faster FPS use Only Brutal HD + SOUND engine + External volume up mods! If Used Other MOD files, losses This faster FPS option.
This version “yellow road lines”.
material/road/lines.ddsdeleted this “lines.dds” and use Game default white line !
If Rename usage white road line:
delete material/road/lines.dds or rename material/road/lines_w.dds to lines.dds and overwrite.my lines version white:
material/road/lines_w.dds (not use game this form)my lines version yellow:
material/road/lines_y.dds (not use game this form)game use “lines.dds” form.
Credits: Stewen, tagagaba53, and prohardver forum users & testers.
Only HD engine:
https://mega.co.nz/#!GVgyAR4K!GzuOK2eaZkX3REXu09qMQPE-w67dYCOz4pe6qZ9HJ48Only Sound engine:
https://mega.co.nz/#!OMoizaxI!Q2sat2GNeg_6ehA5ibi56-1KNE7sFPr9VKhEgLntK4UExternal volume up:
http://www.stewen.hu/ZX-Brutal-Environment-Patch1.16-SOUND-EXT-VOLUME-UP.scsBonus Link:
http://www.stewen.hu/ZX-Brutal-No-demage-Patch-1.16.scs -
rolpin
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Van egy H váltóm és egy 2 pedálos kormányom, a gondom az az hogy a kuplungot nem tudom sehogy megoldni, hogy valamelyik billentyűre tudjam rakni, mert csak kormányra vagy a váltóra akarja rakni.
Valaki tudja, hogyan tudom egy bill gombra rakni a kuplungot, vagy automatizálni a kuplungot ? -
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #11911 üzenetére
Bocs fiúk, igazatok van, steamen tényleg ez a végleges. A retail jön ki később. Bocsesz!
-
nagyúr
Gyerekek, azért mert jot egy frissítés, ami az 1.16.2-őt tartalmazza az még nem a végleges. Majd ha megjelenik külön patch-ként a steamen, akkor lesz az. Ide még tuti jön egy update, ehhez a verzióhoz. Ez még mindig béta.
-
törölt tag
Kösz a tesztet fiúk de újra le kellene húzni mert amit a siteomról szedtetek volt benne hiba. és ki lett javítva,...
itt a hibátlan:
Legjobbakat kellemes játékot.
-
törölt tag
hát ez beragadt,. hiába jelentkezek ki odavisza, már bétáról sem áll át a rendes verzire,. ha mindja megőszülök,.
-
ledgeri
nagyúr
Azért picit logikus, hogyha jelentkezett valaki bétára, akkor lejelentkezett az alapról, így ha az alap frissül akkor a bétában hiába várja a frissítést.... nemde?
(Multi most megy az 1.15.1(s)-el, a 16-ot fordítják!)
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Linux kezdőknek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest