Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
andrasrx8 #11994 üzenetére
Nehezen,. max ha nemtöltötték fel, picit sötétebb oldalra , csak azt,és vagyis külön,magába.
s télleg,. valaki volt oly ügyes és kiszedte csak azt belőleVidi alatt 2ik, vagyis középső link
[ Szerkesztve ]
-
andrasrx8
csendes tag
Bankkártya nélkül hogy lehet beszerezni pl. a High Power Cargo DLC-t?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Regirck #11990 üzenetére
A multis fórumban csak eddig az amazonos termékik jutottak Igaz-e, marad-e, nem tudni... Eleinte halottam honapit is..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Paladin1492 #11972 üzenetére
És mien DLC-vel van plusz ez a TSM ????
ám Sub-Zero tán megkel venni a Scandináviát vagy mi??? Naneeeee
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Melyiket kell letöltenem?
DOWNLOAD 672 MB if you haven’t the DLC
DOWNLOAD 687 GB if you have the DLC
DOWNLOAD 1.2 GB all -
Faterkam
addikt
válasz
Beerdrinker #11976 üzenetére
Persze, ezt használja mindenki, szerintem nincs is több verzió belőle!
De 26 Kb, bemásolod, bepipálod és teszt ezerrel! (Tuti megy[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
-
válasz
Paladin1492 #11971 üzenetére
Itt le lehet tölteni.
-
Ha igaz, megjelent a TSM map 5.4-es.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sajnos ez az új minőségi patch, tényleg rontott egy keveset a teljesítményen! Sok volt a fejlődés a srácoknál, most egy kicsit visszafelé is akartak lépni! (még a végén túl jól éreznénk magunkat)
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz
Beerdrinker #11968 üzenetére
Ha a Brutal-ra gondolsz, parancsolj. Az első két link (tartalma) azonos.
-
Beerdrinker
tag
1.16-hoz van Stewen féle adviser?
-
törölt tag
tehettek volna több várost a dlc-be,.kinagyithatták volna,vagy mi
-
Faterkam
addikt
Frissítettem én is most már az 1.16.-ra, de szerintem ez így jobban akadozik, mint az 1.15 :/ Olyan helyen is, ahol eddig nem
-
ledgeri
nagyúr
Skandi DLC infók SCS blog
-
ledgeri
nagyúr
-
vakond5
őstag
Sziasztok!
Remélem van köztünk modder, aki teljesítené a kérésemet.
Annyi lenne az egész, hogy a mostani Scania T-m belsejébe szeretnék függönyt. Legegyszerűbb megoldás, ha letöltök egy modot, ami tartalmaz függönyt, és csak áttenné aki vállalja.Ha tud valaki segíteni, kérek egy privit, vagy ide választ!
Köszi előre is! -
dokee78
félisten
Mercedes Actros jöhetne már.
Amikor sok hozzászólás van itt,mindig azt hiszem ez jött. -
tatabike
őstag
Következő kérdés: ez a cuccos jó a játékhoz?
-
tatabike
őstag
Szakik, van valami bevált eljárás a mod-ok aktiválására? Gondolok itt sorrendre, egyszerre csak egyet, aztán játék mentése, aztán jöhet a következő, stb., ilyesmikre gondolok.
Mert annyira behalt a játék, hogy újraraktam, és most egy mod sincs aktiválva, sőt, még a mod könyvtárat is kiürítettem. De szeretném visszarakni a Brutalt, a TSM map-ot, meg pár traktort, skineket, ilyesmit.
Szóval, milyen sorrendben lenne érdemes ezeket aktiválni? És ha egyet aktiválok, akkor mentsem el az állást, és csak utána a következőt? -
törölt tag
Sziasztok,. légyszi,valaki,. valami ésszel felfogható magyarázatot adna arra,hogy ha kivagyok jelentkezve abból a nyomi béta mizéből, akkor mér van ott mégis a játék neve után ,hogy public beta????? most mégsem a végleges,vagy mivan??? KÉP Léci,valaki,..
-
törölt tag
válasz
Vakegérke #11941 üzenetére
SCS Extrator a vidibe megmutassa hogy kell használni, és a vidi alatt a leirásba ott a letöltési linkje.
-
Vakegérke
félisten
válasz
tatabike #11940 üzenetére
Szívesen belenéznék a base.scs-be, de nem lehet. Érdekes, a Brutal scs-ébe minden további nélkül be tudok lépni. Van rá valami spéci módszer?
Igazából a váltók beállításaira lennék kíváncsi, pontosabban arra, hogy milyen sor tartalmazza a retarder-t. Jó lenne, ha át tudnám ültetni egyéb váltóba. -
tatabike
őstag
Hehe, most azt találta ki a játék, hogy nem kezeli az egeret.
Vicces, hogy fizettem azért, hogy ne tudjak csinálni semmit. Még mod-okat sem tudok kilőni, mert nem tudok rákattintani semmire. De persze, nem szabad szidni az SCS-t, biztos user error.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Paladin1492 #11937 üzenetére
Nincs mit.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Paladin1492 #11933 üzenetére
-
peterszky
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tud okosat mondani:
Leporoltam a jó öreg Logitech Wingman Formula Force GP-t, hogy még nagyobb élmény legyen a kamionozás. Szoftver települt, kalibrálás megvolt. A játék is felismeri, viszont a beállításokkal egy kicsit gondban vagyok. A kormányzás oké, viszont a pedálokkal nem jutok dűlőre. Hiába nyomom tökig, a visszajelző csík nem megy végig egyik opciónál se (kalibrálásnál még rendben). Mit rontok el? Így hiába taposom a gázt, nem megy a verda rendesen
-
válasz
Vakegérke #11925 üzenetére
Szia Vakegérke!
Nem tudsz, egy másik letöltési linket, ahonnan le lehetne tölteni a patchet? Bármit csinálok a felénél megszakad a letöltés. Próbáltam már letöltés menedzserrel is. Nem tudnád feltölteni valamelyik felhőbe? Megára vagy dropbox-ba, de mindegy hova.Nagyon megköszönném.Kellemes hétvégét.
-
Vakegérke
félisten
Megjelent a Steam-független V1.16.2 patch. 898 MB, nem kicsi. Az összes korábbi verzióra rátelepíthető.
PC-Patch V1.16.2-Changelog:
-64-bit build
-New large truck dealer/showroom
-Truck fixes: shadows in Scania R, Scania Streamline, Volvo FH16 2012, Renault Magnum 2009 + sideskirts; mirror in MAN TGX, Renault Premium holes and collision
-Paintjob fixes: Raven for DAF, MAN, Heavy Duty
-Cargo: removed Christmas Gifts, fixed car transporter, fixed helicopter texture and straps
-Reduced stalling: bigger memory pool in 64-bit builds, better memory handling, delayed shadow loading, random look selection, sound accessories
-Improved memory management on 32-bit OS
-Steam version: Fixed free roam check in the Careerist achievement
-Map fixes[ Szerkesztve ]
-
Bunken
tag
Azt el tudja nekem valaki magyarázni, hogy a 64 bit-es verzió miért is jó nekünk?
-
ledgeri
nagyúr
Aki már másolt profilt:
Elég ugyi a legfrisebb mappát másolni csak?
-
törölt tag
válasz
Bunken #11916 üzenetére
ugyan az még a link címe is,, a kedves admin vagy direkt írta így ki mert utálja, vagy véletlenűl de én ilyenről még csak nem is írtam nekik.
itt az eredeti lev ami ment:
ONLY!!! Ets2 1.16.x version (Not runing Ets2 version 1.14.x and older)
Key Aspects of the “Brutal environment Gold 2015 (1.16.x)” version:
Enhanced gaming Experience
01: Faster FPS than of factory default game!
02: running operation without “errors” and “warnings”
03: default game & trucksim map additional textures and scripts expansion.
04: driving, listen 2.1 or 5.1 sound system, enjoy the game my Brutal HD + sound engines Gold (1.16.x) !Warning : Please use game settings “Color correction OFF” Guarantied Faster FPS use Only Brutal HD + SOUND engine + External volume up mods! If Used Other MOD files, losses This faster FPS option.
This version “yellow road lines”.
material/road/lines.ddsdeleted this “lines.dds” and use Game default white line !
If Rename usage white road line:
delete material/road/lines.dds or rename material/road/lines_w.dds to lines.dds and overwrite.my lines version white:
material/road/lines_w.dds (not use game this form)my lines version yellow:
material/road/lines_y.dds (not use game this form)game use “lines.dds” form.
Credits: Stewen, tagagaba53, and prohardver forum users & testers.
Only HD engine:
https://mega.co.nz/#!GVgyAR4K!GzuOK2eaZkX3REXu09qMQPE-w67dYCOz4pe6qZ9HJ48Only Sound engine:
https://mega.co.nz/#!OMoizaxI!Q2sat2GNeg_6ehA5ibi56-1KNE7sFPr9VKhEgLntK4UExternal volume up:
http://www.stewen.hu/ZX-Brutal-Environment-Patch1.16-SOUND-EXT-VOLUME-UP.scsBonus Link:
http://www.stewen.hu/ZX-Brutal-No-demage-Patch-1.16.scs -
rolpin
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Van egy H váltóm és egy 2 pedálos kormányom, a gondom az az hogy a kuplungot nem tudom sehogy megoldni, hogy valamelyik billentyűre tudjam rakni, mert csak kormányra vagy a váltóra akarja rakni.
Valaki tudja, hogyan tudom egy bill gombra rakni a kuplungot, vagy automatizálni a kuplungot ? -
Gyerekek, azért mert jot egy frissítés, ami az 1.16.2-őt tartalmazza az még nem a végleges. Majd ha megjelenik külön patch-ként a steamen, akkor lesz az. Ide még tuti jön egy update, ehhez a verzióhoz. Ez még mindig béta.
-
törölt tag
Kösz a tesztet fiúk de újra le kellene húzni mert amit a siteomról szedtetek volt benne hiba. és ki lett javítva,...
itt a hibátlan:
Legjobbakat kellemes játékot.
-
törölt tag
hát ez beragadt,. hiába jelentkezek ki odavisza, már bétáról sem áll át a rendes verzire,. ha mindja megőszülök,.
-
ledgeri
nagyúr
Azért picit logikus, hogyha jelentkezett valaki bétára, akkor lejelentkezett az alapról, így ha az alap frissül akkor a bétában hiába várja a frissítést.... nemde?
(Multi most megy az 1.15.1(s)-el, a 16-ot fordítják!)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Ringfit Adventure
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- OHH! Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO P620 4GB
- Asus TUF Gaming F15 i5-12500H RTX 3050 16 GB RAM 512 GB SSD 2026.09 -ig GARIS Újszerű állapotban
- Sok garis AMD Gamer Config: Ryzen 9 9900X, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest