Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz Sub-ZeRo #13899 üzenetére
Ja, az lehet, semmi gond... Közben feljebb léptem a rangsorban, és úgy találták, hogy a nagy pofám ellenére lehet saját arcképem. Mondjuk én nem adtam volna magamnak...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
nagyúr
-
Tomdriver
őstag
Kitöltve
-
- = Zk = -
félisten
válasz Sordoran #13885 üzenetére
kitöltve, bár van pár opció, amit hiányolok
kamionoknál én pl amerikaival nyomom (P379)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nagyúr
válasz tatabike #13893 üzenetére
Szia!
Milyen cég ez, hogy roncsderbit játszanak?
Sordoran (#13885):Én is kitöltöttem
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
tatabike
őstag
válasz Sordoran #13885 üzenetére
Kitöltve.
Szia Sub-Zero, látom terelgeted szépen a vasat... Itt a cégnél meg csak törnek-zúznak, új Euro6-os MAN totálkár (póttal együtt), teljesen kiégett Volvo a telepen (zárlatos szivargyújtó), felborult Euro6 DAF, volt itt minden az elmúlt egy hónapban...
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
nagyúr
Igen. Meg kell tanulni vele közlekedni.
Hát nagy, nagyon nagy. De tényleg kényelmes auto.Igen, érdekes. A múlt héten volt egy 65 órás pihenő, mert pünkösd volt és tilalom volt. Na az még érdekes volt.
(#13875) erix31 : El igen, Vagyis a tanulás, mert most még nem munka ez. De igyekszem valami jó kis helyre bekerülni. Amint less időm, jövök ide, cask most sem volt net sok kúton. :/ De ha lesz, akkor jövök majd.
(#13876) Milka 78: Ez osztrák és olasz határ map, real map 1.0 .
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
Hogy ez égbe nemrakták bele, az uj mercit ebbe a nyomi ets2 studio progiba,hogy lehetne rá skint csinalni. franc a fejüket. és igy most légy boszorkány,hogy tudj egy fasz@sat elővarázsolni a semmiből,.
Ám ha valaki benne van kaminyon skin csinálásba,hogy hogy kell,az megirhatna,hogy hogy kell,hol csinalni. meg a belsejét is,hogy hogy kell csinalni. Előre is köszi a segitséget annak a valakinek.[ Szerkesztve ]
-
tag
-
Sordoran
addikt
Üdv!
Készítettem egy ETS2 kérdőívet, ha van egy kis időtök (2-3 perc) és kitöltenétek az sokat segítene! Ha elég sok kitöltés születik akkor kapunk egy szép statisztikát arról, hogy milyen is a különböző stílusú, elhivatottságú stb. sofőrök megoszlása. Kérdőívért KATT IDE!Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
törölt tag
Megvan,. Banántot viszek má,. de á helyett kérdőjel van,ugyhogy angolul,irtam,hogy Banana
pótom aki akarja kipróbálhassa LKW Walter pót[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
erix31
csendes tag
válasz Sub-ZeRo #13872 üzenetére
Tehát elkezdődött. Nem egy átlagos életformára váltottál. Kívánom találd meg a számításod, de "ide" is gyere néha, hogy kiigazíts minket mikor már azt gondoljuk magunkról a mellékelt képen 5-másodperc alatt megfordulnák összekötött lábbal, bekötött szemmel, miközben az okos telefonunkon vakon a twitteren chatelünk és a végén még maradna 2-másodperc...
-
Dr.Én
veterán
válasz Sub-ZeRo #13872 üzenetére
De szép helyeken jártok... nagyon szép..igaz kamionnal kicsit már tényleg szűkös...de legalább így kellő rutint és gyakorlatot szerez az ember
akkor tényleg nagyon remek kamion...nagy tágas egy kisebb lakásnak felel meg
adni is kell rá, sokat mond arról is aki dolgozik vele, meg kell becsülni az biztos...vigyázni rá
követek egy-két kamionos videót ...nagyon érdekes egy szakma élet...ha lehet így hívni...WOT: kissio
-
nagyúr
Ha egyszer lesz időm kipróbálom, meg a dlc-t is megveszem, de sajnos vasárnap megyünk vissza.
Nagyon jó a "kis" gép. Autómata, néha hülyén vált, de a váltó karral korrigálom.
A fogyasztás jó neki, 30-32 liter között, mindegy, milyen helyen megyünk vele.
Most spanyolból jöttünk haza, de volt közben, olasz, osztrák, meg német lerakó is. Jövőhéten is olaszba megyünk vele a 7 elején. Chipset viszünk. A fülke az nagy, 2 ember elfér benne, sárga varrot bőr minden, mert a srác ad a gépre. Csak zokniban vagyunk bent. A hűtője kicsit kicsi, az mp2-ben dupla akkora majdnem.Igaz csütörtökön egy olyan városba mentünk be, hogy tátott szájjal néztek minket, de ahova kellett menni 3,5 korlátozás volt. Persze hogy nem jó címet adtak nekünk... A legszűkebb városrészbe mentünk be... A város másik külterületi részén volt a cég.... És persze hogy én vittem be a kicsikét mert én voltam a soros a vezetésben...
Egy kis ízelítő milyen helyeken megyünk keresztül a 16 méterrel és 2,5 meter széles kamionnal.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Na srácok milyen a merga? Nekem sajnos élőben egy daf xf 105.460 SSC fülkés maradt....
-
ooszi
senior tag
Mi az a 85C ?
BY ooszi
-
törölt tag
válasz #10234880 #13854 üzenetére
a dds file-ok kezelésében, ha azt nem rakod fel pl pshotoshop alá nem fox tudni dds fileokat sem szerkezteni sem menteni.
azután tehetsz te oda bármilyen jpg-ket vagy bmp-ket gif-et vagy amit akarsz, az eredmény ugyan az lesz mint a zenédnél amimkor NEM sikerült..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #10234880 #13852 üzenetére
a pótok képeit a wehicle/trailer_eu/company alkönyvtárban találod dds formátumban.
photoshopba a képet behívva ha a mérete érdekel lekérdezhető.
dds filokról lévén szó kell hozzá egy ugynevezett nvidia dds plugin és onnantól úgy kezeli a photoshop mint bármi más képfilet.persze nem mindegy mibe mented el, mert a dds formátum mentésénél egy lenyíló ablakban szépen el lehet tévedni, de valamelyik dx5-ben szoktam én is.
-
törölt tag
Hellóú. Valaki megtudna mondani,hogy a pótokra lévő képek méretei , milyenek,amik kellenek rá? hányszor hanyasak, ha a paintbe csinálom? és százalékosan,vagy képpontba adjátok meg a méretet? Aki tud valamit, léci segitsen.köszi.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Faterkam #13850 üzenetére
én is ezt használom, hibátlan....
annyi, hogy a FFB-et lenulláztam...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Faterkam
addikt
válasz Gabesz87 #13848 üzenetére
Ez talán segít, többen is ezt használták alapnak!
keresőnek: kormány beállítás
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
tutuhawer
őstag
válasz Gabesz87 #13848 üzenetére
Én pár hónapja nem játszom, nincs is képmentésem a beállításaimról. Vannak itt, akik DFGT-vel játszanak vagy akár G25-tel, G27-tel, kisegítenek. Én nem mondom, hogy az én videóm a legjobb, legfaszább, és nem mondom, hogy úgy állítsd be, ahogy én, de azt mondom, hogy tartsd szem előtt, hogy a DFGT éppen egy kiváló kormány a játékhoz és a sok gomb lehetőséget ad neked arra, hogy a valósághoz nagyon hasonló kezeddel hasonló mozdulattal irányítsd a gépet. A youtube-on amikor kerestem, kizárólag fos videókat találtam, amikor a beállításokat néztem. Te próbáld a valós kezelőfelülethez nagyon hasonlóra belőni, az erővisszacsatolást meg mondják majd a srácok hamarosan.
/Én a Renault-kat vezettem sokat, és nagyon tetszett a beállításom hozzá, meg a DAF, amit még testközelből ismerek, azt is marha jól be tudtam állítani. A DAF váltója tekerős, mint a DFGT-n, az tök jó dolog például. /
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Gabesz87
veterán
válasz tutuhawer #13847 üzenetére
Ok, köszi. Majd megnézem. Bár már többé kevésbé beállítottam saját igényeim szerint. Elindulni is sikerült végre, a fék-gáz nem volt jól beállítva. Még annyi, hogy a kormányt hogy állítottad be, milyen értékei vannak az erővisszacsatolásnak kb? Mert jelenleg semmi ellenerő nincs benne, úgy tekeredik mint egy városi kisautó kormánya, meg folyamatosan rezeg (Szimluláva a motort/kamion rezgését gondolom), ami azért hosszú távon elég idegesítő.
-
tutuhawer
őstag
válasz Gabesz87 #13845 üzenetére
Szasz, nekem vannak gombkiosztásaim.
https://www.youtube.com/watch?v=2Fx1QM2uGPU
Régi videó, kezdő szintű videó, nézd el nekem.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Gabesz87
veterán
Tudnátok segíteni irányítással kapcsolatban? Beállítottam hogy kormánnyal vezérelném. Végigmentem a varázslón. Automata módot választottam (DFGT-m van; francnak van kedve csomót váltogatni. Kamionok úgyis automaták ma már szerintem). Indul a játék, de a kamion nem akar elindulni, hiába nyomom a gázt. Motor beindít, váltok (a módok változnak, R-N-D3, ez a 3 "fokozat" van), de az istenért nem indul el. Habár, épp most ahogy ezt írom, eszembe ötlött, nem-e ki kell engedni a kéziféket. Csak melóban vagyok, úgyhogy nem tudom megnézni. Másrészt: a kormány gombjaira nem lehet valahogy beállítani funkciókat? Mert nem találtam, hol lehetne. Vagy csak jól elkerülte a figyelmemet.
-
dokee78
félisten
Már párszor kérdeztem,de nem jött válasz:
Van bugmentes magyarország körüli map?Orosz,ukrán,román,horváth szerb?
-
törölt tag
válasz tagagaba53 #13842 üzenetére
vagy kering rakomány nélkül mint fing a fürdőbe.. én is manapság úgy tolom ..
-
törölt tag
válasz tagagaba53 #13837 üzenetére
Sztem csak nem talál be. Tényleg sok fehér biz basz van útban arra fele de az egyetlen út ami odamegy az nem lezárt.
-
törölt tag
válasz tagagaba53 #13839 üzenetére
köszi.
-
törölt tag
válasz tagagaba53 #13837 üzenetére
nem,de akkor érdekes.nemértem. nade majd énis megnézem a sajátomon. de most nincs időm,mer temetésre kell menjek
-
-
törölt tag
válasz tagagaba53 #13835 üzenetére
a kikötőbe ahogy mentél be gdansk városból,nemvolt ott az a fehér micsoda ?
-
Vakegérke
félisten
válasz tagagaba53 #13832 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz tagagaba53 #13830 üzenetére
Ez a legújabb.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
válasz tagagaba53 #13826 üzenetére
oda nemtuc bejutni. a gdansk város neve alatt,ahova nyilat tettem,mert ott van az a fehér mizé,ami van az alap térképen,ahova nemtudol,nemlehet menned.
[ Szerkesztve ]
-
tagagaba53
tag
válasz #70339072 #13827 üzenetére
kipróbáltam még a bétánál azt is, csak nekem nem jött be.
de onnan talán "Calis"-ba vagy "Amszterdam"-ba jutott volna.
de nincs jelentősége, mert a gdanski kikötőt akkor sem tudja lezárni semmilyen mod,
mivel az alapjátékban van.- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
törölt tag
válasz tagagaba53 #13826 üzenetére
ha jól láttam valami orosz városokat is emlegetett,,(petersburg) talán volt valami orosz map is a dologban? lehet az kavart be nála? mert nálam olyan a környéken sincs pl.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
meg van a skandi automata file amit át kellett írni hogy az oszlopok macskaszeme ott is világítson.
ezt a filet másold bele a brutal hd engin automat/06-os alkönyvtárába. ezért kár lenne újra lehúzni a 800 megát.jaj pardon ezt nem ide szántam,, tagababának szól.
[ Szerkesztve ]
-
mdani01
aktív tag
válasz Dananto #13774 üzenetére
via restacar:
"Ha most telepíted a Hungary Map-ot először:
Másold be az legújabb frissítésben található "magyar.zip" fájlját a mod mappába!
Készíts egy új profilt!
A profilkészítésnél aktiváld a "magyar.zip" modot (pipáld be a jobb oldali listában)!
Játékmodulként válaszd ki a legördülő (bal oldali) listából a "hungary.mbd"-t!"Így próbáld meg
iPhone 15
-
tagagaba53
tag
sőt, mivel ott kettő van így bármelyikkel mehetsz.
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
törölt tag
válasz tagagaba53 #13819 üzenetére
ahogy gdanskba fordulnál a kikötőbe.
-
törölt tag
Stew, valami nemjó. Gdanskba a kikötőre levan zárva az út. ottvan aza fehér izé. és nemlehet tovább jutni hajóval oroszba. st. petersburgba. Az scs tolta el gondolom. Brutálról error warning nincs. csak ez a 2
ERROR Unable to find unit : ferry.nynashamn
ERROR Cannot find source ferry data : nynashamnezek mik?
-
Dananto
tag
válasz #70339072 #13813 üzenetére
Hát, a pályaszerkesztőt még én is tanulgatom, mert steames játékkal nem egyszerű, hogy ne csak read only legyen, kb fél napja az idegroham kerülget :-)
Apropó, melyik gombbal lehet repülni a játékban?Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
Kisficek
csendes tag
Jelentem Semmi gond nincsen OSX 10.10.3-as Rendszeren Brutallal tökéletesen hibamentes minden Köszönet Stewennek. Lassan probálom az Actrost is
-
törölt tag
válasz #10234880 #13810 üzenetére
na,látom senki. pedig jólenne 1 normális mapot elkésziteni, ami megse röccen,mer szép alacsony, textúrák,meg minden kis mennyiségben van,lenne.és nem oly bazi textúrákat,mint pl. orosz mapnál,. némely helyen az fps leesik 8-ra is. -,-" . de nemtudom,erős gépen is kajak 8 fps-re le esik? vagy csak 30 valamenyire? érdekes.de ezt a kérdést nemtudom. na mind1. akkor nemfoglalkozok mapokkal mer kezdem észrevenni, mennyi minden kell hozza,és milyen idegölő :@ ,max ilyen kisebb kütyükkel,mint pl. kaminyon belső részével, max lámpák,. ilyenek, na persze ha fog menni. hangot meg nemcsinálok,azt Stew-re hagyom, akinek legalább nagy szakértelme van benne. . ugyhogy maradok kis dolgoknál hisz kis emberektől,csak kis dolgok jöhetnek.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Logout cikk, az első hozzászólás az enyém.
-
törölt tag
1 dolog érdekelne,mégpedig,hogy más térképből ki lehet emelni olyan városokat amik az alapba nincsenek,de mégis oda tartoznának,de mégsincsenek ott mer külön mappal csinalták?mert ha ez megoldható,akkor nekeljen már 6 mapot felrakni,csak plusz bele az alapba invertálni vagy pedig modként, Ha persze megoldható ez. Nos valaki,jártas eme kérdésbe?
-
Dananto
tag
válasz Vakegérke #13808 üzenetére
Detto :-)
Ha steames a játék, hiába is piszkálom a pályaszerkesztőt gondolom, mert nem menti el, tehát kell egy dobozos verzió is igaz?
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
-
törölt tag
válasz #70339072 #13806 üzenetére
persze. ám,amugy sem terveztem,hogy kiteszem,ha jó is lesz.mer elvileg csak magamnak csinaltam,mert már unom a régi gyárit. ja,amúgy viszont én multkor akadtam ilyen zenére, mapot szedtem le,brazilt,és abba belevolt nyomva. de még keményebb zene volt ezektől is. na arra kivancsi lennék mit mondanál.lehet fel löknéd a gépet,olyat ugranál az mán keményes rockos volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #10234880 #13804 üzenetére
hááááááááááááááááááááááááááttt
nos ha az ember az ets2 szimulátor játék menüjében boklászik nem biztos hogy énekelgetésre vágyik ami leüvölti a fejét.....
ha neked tetszik az a lényeg de nem szoktak ilyet csinálniolyan zenéket szoktak a hangmérnökök olyankor oda biggyeszteni ami szolid, nem túl hangos, és nem zökkenti ki a gondolkodó embert hiszen a menüben vacakol jár az agya pl fejleszti a kamiont.
Én talán úgy képzelem el hogy ha filmet nézel olyankor szólnak ilyesmi zenék amik a menükhöz jók amikor valami történni fog...és azt vezeti fel, pl horrorban, vagy drámában, vagy ha pl valami féle meditációs zenére gondolsz az is passzos lehet, próbálkozni kell.
de semmi kép se szerintem ilyen pop vagy disco amire ropják a lányok mert ez nem erről szól, ahogyan a pogo sem idevaló remélem vágod...
-
törölt tag
válasz #10234880 #13800 üzenetére
ezt mondtam,,,
amég a modok nincsenek beolvasva (elkezdesz vezetni) addig úgy is alma...
én a menü zenéknél ezért sem vacakoltam, úgy is a gyári érvényesül először arra a kis időre meg tök mind 1.
ha akarod ted fel az ets2.lt-re add ki azt majd röfögnek rá valamit. kezdhetsz arcra gyúrni mert a fikázás a hétköznapi nyelvezet arra fele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest