Új hozzászólás Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
válasz Tomi_Ohl #16600 üzenetére
Valóban, köszi, jól eldugták előlem
Én is valahogy a Compactok között nézelődtem, sajna egy Xperia U-t használtam, amíg beteg volt az enyém, és kicsit még az is nagy volt nekem. Nem véletlenül választottam anno ezt a telefont, tényleg nagy kár, hogy nincs valami utódja. A billentyűzet meg tényleg mindennél jobb, nagyon utálok a képernyőn babrálni vele...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz a_tesz #16601 üzenetére
Sajnos meg kell szokni.
Esetleg Lumia 620 az ami a WP miatt elégséges hardvert kínál, de az is 3,7".
És ilyen nagy képernyőn már nem olyan rossz gépelni, mint a 3 inchen, szóval valamivel azért jobb lesz (de a fizikai billentyűzettől nem).Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
KISDUCK
addikt
És mit tud ez a nyalóka rendszer? Hiányosság és bug mennyi van? Érdekel pl.: a rádió, kamera.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz tomy86 #16608 üzenetére
Igen, szerintem itt is csak idő kérdése.
A halk mikrofon problémáról Lollipop alatt még nem hallottam semmit. Ma jött ki az AOSP 5.1, le is töltöttem, de valószínű csak holnap teszem fel, és akkor kipróbálom.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
sqpp
őstag
Holnap írok egy 5.1-es Mini Pro tesztecskét, akit érdekel az majd kukksolja reggel a blogomat
-
sqpp
őstag
[link] Akit esetleg érdekel!
A halk mikrofon problémáról holnap még tájékoztatlak benneteket, hogy van-e vagy nincs, mert ilyen későn már nem akartam tesztelni a mikrofont.
A ledes problémán kívül, eddig nem találkoztam semmivel.
-
KISDUCK
addikt
Úgy fest megeszi a telefon a 64gb-s memóriakártyát is. Átmásoltam rá az előző kártyán lévő 27gb adatot és eddig jól megy vele. Bekapcsolás után kell neki egy kis idő mire észhez tér.
-
Lion76
csendes tag
Üdv,mindenkinek!
Lenne hozzátok,egy kérdésem!
Pár hónappal ezelőtt,leejtettem a mini promat,aminek következtében,bepókhálósodott a kijelző(szemből,alig látható)!
A kijelzőn,semmi megfolyás vagy elszineződés nem látható!Tökéletes,tiszta képet mutat,csak éppen nem reagál,semmire!Van új telóm,de mivel ez nagyon a szívemhez nőtt,szeretném megcsináltatni!
Kérdésem:ki kell cserélni az egész kijelzőt,vagy kilehet külön cserélni az érintés érzékelőt(digitizer ha jól tudom)?
Előre is kösz,a segítséget! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Lion76 #16617 üzenetére
Egyben van a kijelző és az érintő felület is ennél a telónál, de legalább nem megfizethetetlenül drága, lehet rendelni viszonylag olcsón az ebayen. Én cseréltem az enyémben kijelzőt mert karcos volt, viszonylag egyszerűen meg lehet csinálni, ha megnézel egy szétszedéses videót a Youtubeon. A gond azzal van, hogy ezek a kijelzők utángyártottak, a konkrét képminőség a bekapcsolás után derül ki.
Én úgy jártam ezzel, hogy bekapcsolás után rettentő ronda sárgás képe volt, ráadásul a színvilág folyamatosan változott a használat közben, hol beállt normálisra, hol megint sárgás lett, míg végül kb. 1 hét után beállt normálisra és most olyan képe van, mint amilyen a gyárinak volt. Hogy aztán szerencsém volt-e vagy ennek így kell működnie, az jó kérdés.Amúgy használd a hozzászólás szerkesztése funkciót, miután írsz valamit és írnál még. Úgy egy hozzászólásba kerül mind.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
winhate
őstag
Help pls.
Ugy nez ki beszart a home gomb a telon egyik pillanatrol a masikra.
Mielott ez tortent kapott egy factory resetet majd par percig hasznaltam a telot es home gomb elkezdett "nem mukodni".
Evekig semmi baj nem volt a teloval. Nagyon vigyazok ra.http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
debrecenikri
tag
válasz winhate #16624 üzenetére
Ha van valami mentésed olyan időpontról, amiről biztosan tudod, hogy még nem volt baj, akkor először azt rakd vissza , utána majd meglátod. Mindenesetre nem sok esélye van szoftveres hibának. Ha nem jó, viszed "Jómunkásszakemberhez", majd ő ítélkezik.
Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
winhate
őstag
válasz debrecenikri #16625 üzenetére
Megoldodott köszi.
Ujrahuztam a romot ( gyari ) es muxik minden mar csak rootolni kell.
[ Szerkesztve ]
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz winhate #16624 üzenetére
Én hétfőn tettem vissza a gyári 2.3.4-et (.62-eset), és nem reagált a home gomb. Újraindítottam, utána jó volt, de a vissza gomb nem reagált. Szerencsére még egy újraindítás ezt a problémát is megoldotta.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No most már pár napja LegacyXperia 5.0.2-vel [link] használom a telefont, eddig jól működnek a dolgok. A szabad memória 220-250MB körül alakul, 8735 pontot adott az Antutu. 4.4-hez képest még simább a működése, jobb a hangzás és a videók képe is kicsit élesebb lett.
Class10-es SD kártya van bent a telóban, ebben a romban minden app az SD kártya második partícióján foglal helyet, így végre nem gond a különböző google szolgáltatások és egyéb appok frissítései, van rá hely.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
winhate
őstag
-
sqpp
őstag
Nekem SanDisk 32GB Class10 6500Ft- volt, ami szerintem full korrekt ár..
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz debrecenikri #16636 üzenetére
Régebben működött az Xparts, de úgy tűnik, már nem. Máshol is ezt olvastam.
-
winhate
őstag
válasz debrecenikri #16636 üzenetére
Végre sikerült megtákolni.
Szépen leírtottam róla minden felesleges apk-t majd jöhetett a titanium backup.
Isteni hogy elötte még felrakni se kellett a proggykat.Kedves google szutykok azért bekevertek.
pl miután leszedtem minden (számomra) felesleges apk -t a google szolgáltatások még szépen ott futkossott full cpu használtsággal gondolom kereste a párját amit lekaptam.
Utána az is repült az is és máris rendben lett minden.[ Szerkesztve ]
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék a telefonomra torrent klienst.
A él az lenne, hogy a 4gb-nél nagyobb fájlokat tudja használni.
Elkezdtem a szenvedést a megoldással!
Megcsináltam a 2gb fat32 partíciót, a többit ext2-re formáztam.
megcsináltam a felcsatolást a data\sdext2 könyvtárba.
Itt viszont elakadtam, mert a fájlokat a felcsatolt meghajtóba nem tudom, hogyan tegyem bele, mert csak az sd mappáját látom az usb kábellel.
Hogyan tudom felmásolni a felmountolt mappában lévő \datasdext\ mappába a négy gigánál nagyobb fájlokat?PC
-
Pityesz78
tag
Link2sd LegacyXperia kombót ki használ? Milyen ext particiót támogat?
-
tomy86
addikt
válasz Pityesz78 #16642 üzenetére
Én Xperia Rayen több, mint egy éve használom a különböző LX romokat (többnyire CM11-et) link2sd-vel kombinálva. Ext2 partícióval gond nélkül megy, de ha 5.0-t (CM12-t) akarsz, akkor ahhoz ext4-et javasolnak. Ez utóbbit még nem próbáltam ki, mert emiatt nem veszek másik sd kártyát (jelenleg class6-ost használok.
"Minimum 2GB secondary ext4 partition for /data on class 10 SD card."[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz tomy86 #16643 üzenetére
Lollipophoz jó az ext4, de az f2fs még jobb. Azzal gyorsabb. Olvashattok is róla a blogomban.
Azt a class10 kártyát odaírták, de hülyeség. Igazából mindegy a class, az a fontos, hogy a random r/w sebessége jó legyen (az meg néhány class4-esnél jobb).
Én feltettem egy class4-es kártyára, aminek ráadásul nagyon kicsik a random r/w speedjei, de így is működött, csak néhány dologban igen lassú volt.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz tomy86 #16645 üzenetére
Esetleg A1 SD Bench-csel csinálj egy random r/w test (with reboot)-ot, hogy egyáltalán megéri-e foglalkozni vele. Akinek gyors SD-je van, annak a CM11-től is gyorsabb, akinek meg lassú, annak kínszenvedés lesz.
-
Pityesz78
tag
válasz tomy86 #16643 üzenetére
hohoho én is ezt a kombót nyomnám de valami bibi van. (nem kell nekem az 5.0)
De vajon miért nem megy a link2sd? Pár éve használom más romokon gond nélkül.
Valahol félreolvastam akkor, h LX romhoz ext4 kell és a telóm szintén úgy hiszi
"invalid package" mondja ő
[ Szerkesztve ]
-
Pityesz78
tag
válasz Tomi_Ohl #16649 üzenetére
az igazság az, hogy nem tudom mi a különbség miért jobb vagy nem jobb, ha van erről valami érthető rövid leírás szivesen elolvasom
de ami leginkabb foglalkoztat most, hogy mi lehet a gond, hogy nem műxik megfelelően a link2sd ext2 vel
nha olyan érzésem van mintha nem lenne rootolva, persze ott a superuser, illetve a supersu, de csinál furcsákat
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest