Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Phrag
senior tag
válasz cracky86 #15294 üzenetére
Na speciel tegnap ezért is lett elegem a xNXT™ 9.2 - Switch to NXT ROM felrakásából. Vakított a bill világítás és leállt hibával az elején a nyelv választásná. Előtte egy másik custom volt, de az meg egy idő után szintén program leállásokat generált. Igaz barátnőm telója, nagyon nem is érdekel, őt meg pláne, de én is custom párti vagyok az én telómon, de itt valami borzalom. Esküszöm visszatettem a gyári "fos" ICS-t + kapott root-ot és mintha újjá született volna. A lényeg, hogy lehessen netezni meg telefonálni vele..
Apropó! Normális, hogy a térerő ingadozik? Kézben leugrik 15-20%-ra, ha leteszem akár 80 körül is van ugyanott. Árnyékol a kezem vagy mi a baj? Fura. Van hogy 1 csík sincs, pedig Bp szívében vagyok.
-
Bergo
tag
válasz Zoli133 #15297 üzenetére
Igazából nem tudom hogy a másik kernel mibe másabb mert sok van belőle és lehet nem is tudni ki mibe piszkált bele és mit módosított rajta. Így meg lutri is mint ahogy a főzött rom és végül csalódást okozott. Nem merek garanciát kockáztatni se a hiba lehetőségét egy ismeretlen bizonytalan valaki által mókolt kernel miatt.
De ha tudsz írni egy megbízható rendes tesztprogramot azt lefuttatom rajta hogy tudjam hogy áll a telefonom egy másik gyári kerneles főzött romos "versenyben"
-
Zoli133
addikt
-
Bergo
tag
válasz fatal` #15295 üzenetére
Jó de ugyan azt a tesztet futtattam le ugyan azzal a telefonnal csak másik rommal, szóval jobbnak kellett volna lennie de nem.
Amúgy tudom hogy a ramot hogy kezeli a telefon de ha folyamat több mindent futtat a háttérbe az többlet fogyasztást is jelent és ha akarsz használni valamit nekiáll bezárni háttérben futó alkalmazásokat és addig is akadozik a rendszer.
Amúgy meg nekem már a gyári rom jelenleg 415 órája fut és nem lassú nem akad és tökéletesen működik. Szóval a gyári romot is tudni kell használni és akkor ezek a főzött romok... háááát. Nem lesznek jobbak. Sőt.
A nyitott bl pedig egy 2 élű kard mert egyik felét nézve gyorsabb a nagyobb órajelű proci de a másik felét nézve kevesebbet fog bírni és hamarabb megadja magát (jobban is melegszik) és többet is fogyaszt magasabb órajelen és ennek a telcsinek az akkuja elég tré sajna. Nekem igaz így is átlagba 2 napot elmegy nem csak 1et mint általában. Szóval ezért bl-t nyitni nem is akarok. De egy zárt bl-es főzött romú telefonnal szívesen összehasonlítanák az én gyárimat amit megfelelően használok és nincs is ilyen problémája hogy belassul stb. -
fatal`
titán
Az a bajod, hogy a szintetikus teszteket nézed, amik szarok. A szabad memória pedig semmit nem jelent, a ram azért van, hogy használva legyen.
A gyári romot pl. hetente kellett újraindítanom, mert annyira belassult a rendszer, ellentétben a főzött romokkal amik 3-400 órát is kibírtak akár.
Nyitott BL + CM pedig ég és föld bármilyen gyári, vagy gyári alapú romhoz képest.
-
cracky86
aktív tag
válasz fatal` #15292 üzenetére
igen, de a smulltronic rom pl trükkösen megy fel, tudod hány embert megszivatott a telepítés menete. csak én 2-3-szor leírtam/linkeltem, hogy hogyan is lehet életet lehelni bele, mert ha valamit elrontott, vagy kihagyott, akkor vakitó volt a bill. háttérvilágítása, meg nagyon szaggatott, fagyott a rendszer.
-
Bergo
tag
Egyszer már felhoztam ezt a témát itt a fórumba de nem volt nagy reakció rá. A gyári romal a szabad memóriám 200MB és a szabad ram is 170-200MB mert csak pár alkalmazás fut a háttérbe. Az antutun is csináltam mérést és 5300 körüli az eredmény [ezzel]
És azokkal a főzött romokkal rosszabbak voltak az adatok mint a szabad memória mint a szabad ram tekintetébe. És a mért eredmény is rosszabb volt vele. Itt a fórumba meg inkább ment a terelés hogy ez a mérés így meg úgy és nem kaptam visszajelzést csak 1 vagy 2 embertől. És abból is kiderült hogy valóban nem jobb a főzött rom. Szóval nálam rosszabban teljesítettek azok a főzött romok. De leírhatjátok hogy nálatok a főzött rommal mi az eredmény és gyári kernek van-e fent (de leginkább a zárt bl-es gyári kernelesek érdekelnének proci húzása nélkül mert nem akarok bl-t nyitni és a procit se húzni)
-
Bergo
tag
Üdv!
Én próbáltam zárt bl-el rátenni több nem gyári romot is köztük a Smultronic 5.0-t is és borzalmas rosszak voltak. Nagy csalódás volt és nem tudom hogy a gyári kernel miatt voltak e rosszak de hogy így zárt bl-el nem érdemes mást rátenni az is tuti. Nekem csak rossz tapasztalataim vannak róluk. Egyenlőre a gari miatt nem nyitok bl-t de úgy vagyok vele hogy ha a másik kernelek is ilyenek mint a romok akkor nem is fogok A JB tetszik ugyan de ha nem adják ki mini prora akkor mókolni nem fogok vele. -
fatal`
titán
válasz D-Phrag #15286 üzenetére
" Meg milyen dolog, hogy egy rom 4-5 féle készülékre is megfelel.."
A 4-5 készülék szinte semmiben nem tér el, miért ne működne? A nyitottra való romoknál is van amelyikre csak pár fájlt kell flashelni, a zártnál is így van, ezért kell készüléktípust választani az aromában.
Már zárton is jobbak a custom romok, mint a gyári szemét.
-
D-Phrag
senior tag
Zárt bootloaderes telóra szinte lehetetlen custom romot tenni? Már kettőt is megpróbáltam, de csak a baj van vele. Egyszerűen nincsenek jól optimalizálva ezek a romok. Meg milyen dolog, hogy egy rom 4-5 féle készülékre is megfelel..
Ment vissza a gyári ICS + EROOT azt jóvan. -
Redcaster
őstag
válasz PearCyp #15282 üzenetére
Én mikor megvettem 2012 június-július környékén, akkor azt hiszem a 2.2.4-es (lehet hogy hülyeséget írtam ,nem emlékszem már) android volt rajta. Mint írtam, azzal is volt már probléma. Mivel T-Mobilos vagyok, és azt mondták, hogy decemberben jön az ics, így vártam, de mivel nem adták ki, így január végén magam raktam fel. Most nekem is 587-es van fent, és a probléma még mindig fent áll
Ha tényleg egy app okozza, azt hogyan deríthetném ki, hogy melyik?
-
-
fatal`
titán
válasz Redcaster #15280 üzenetére
Valamelyik app ügyködik a háttérben és az előtérben lévő alkalmazást pause módba teszi, majd rögtön visszaadja a fókuszt.
A Google Mapsben volt ilyen bug korábban, de azt már javították.
De még azt is el tudom képzelni, hogy a gyári ROM bugja, mert közben azt is lecseréltem.
[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
Üdv!
Már lassan egy éve van Mini Pro-m, és eddig majdnem maximálisan elégedett vagyok vele, minden részét imádom, ám egy gondom van vele ami eléggé idegesítő egy idő után.
Néha játékoknál, Angry Birds, Temple Run hogy csak egy párat említsek, játék közben többször van, hogy megakad a játék, tölt 4-5 másodpercet, néha még a játék kiadójának az emblémáját is mutogatja, majd visszalép a lepause-olt játékba. Aztán continue-t nyomok, megy pár másodpercig, majd megint eljátssza újra és újra. Ilyenkor mindig újra kell indítanom a telefont, és utána megoldódik, bár mostanában van hogy az sem segít. Megnéztem a telefon belső memóriáját, több mint 100 mega szabad hely van. Habár mikor megvettem a telefont, és az első játék az Angry Birds volt, akkor is csinálta már mikor nem volt tele szeméttel.
Remélem valami használható segítséget tudtok nekem nyújtani, előre is köszönöm!
-
PearCyp
tag
érdekes módon addig dugdostam be-ki a jackeket, amíg abbhagyta ezt a dolgot.
biztos hazárdot kapott a jack elektronikaSzemélyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
Nazara
őstag
Tegnap megvettem a készüléket, és nagyon örült neki barátnőm. Most este laktuk be, közben én is nyomkodtam, és nem gondoltam volna, hogy ilyen sima lesz ez a gyári 4.0.4. Ha nagyobb bug nem kerül elő, akkor mindenképpen marad ez rajta.
Még majdnem én is elcsábultam.
Köszönöm a segítséget mindenkinek, ha kérdésem lenne, jelentkezem.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
cracky86
aktív tag
válasz Isten88 #15272 üzenetére
telefonról még nem zenéltem erősítőn keresztül, ott mindíg fülessel szoktam, ott viszont a gépektől nem hallok alapzajt, mert szerintem valami olyasmire gondolsz. de valami jelet biztosan küld a jack aljzatba, hogy felismerje a fülest vagy headsetet, meg ugye ki-be kell kapcsolnia a saját hangszóróját is. Gondolom ezt a zajt lehet visszahallani.
-
Isten88
senior tag
válasz fatal` #15273 üzenetére
Mindegy. A mikrofon sercegése nálam mindig hallható volt, ezért cseréltettem. Engem idegesített.
Az erősítő nekem meg akkor pattog így, mikor a telefon rádugott állapotban nem csinál semmit.
Azt írom, amit Én tapasztaltam. Lehet, hogy másnál máshogy működik, nálam ez van. -
fatal`
titán
válasz Isten88 #15272 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy akkor serceg, hanem azt, hogy akkor hallani, olvass figyelmesebben. Meg, akkor ha a füledbe nyomod a jack dugót.
Ellenben semmi köze nincs a mikrofonhoz. Én nem szervízeltettem, serceg most is, azóta sincs semmi baja, videófelvételt nem használom.
Az erősítőnek pedig szintén semmi köze a mikrofonhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
(#15269) hunfatal & (#15271) cracky86: Nem csak videófelvételnél produkált sercegést, hanem mindig. A(z elsődleges és másodlagos) mikrofonok voltak a hibásak, azok sercegtek, és mivel alaplapra vannak forrasztva, ezért alaplap cserével orvosolták a problémát.
(#15271) cracky86: Nálam ha üresjáratban van rákötve a telefon az erősítőre, akkor pattog így. Amint lehúzom róla, vagy ráindítok zenére, abbahagyja.
-
cracky86
aktív tag
-
Isten88
senior tag
válasz cracky86 #15268 üzenetére
Ez nem az lesz. Ezt a jelet állandóan küldi a jackre, ha nincs rádugva semmi, elméletileg energiatakarékosságból, hogy ne kelljen állandóan a jack-re sugározni, ha nincs rádugva semmi. Erősítőn próbáld ki.
Ez a pattogás elvileg csak jacken kellene, hogy hallatszódjon - jó esetben még ott is észrevehetetlennek kellene lennie, de hát na... -
PearCyp
tag
Videó a hibáról. Kérlek nézd meg, hátha tudsz szólni valamit hozzá
szerk.: beduogott jack dugóval nem hallani WTF
[ Szerkesztve ]
Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
Valaki tapasztalt olyat, hogy elkezdett a telefon mikrofonja "cuppogni" ? vagy dobolni vagy nem tudom hogy mondjam. 12W utáni a telefon, most jelentkezett ez a probléma. probáltam gyári rommal, mindenhogy, de nem segít. pénteken viszem szervizeltetni kijelző miatt. szóljak emiatt a hiba miatt is?
Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
válasz Grande Ale #15261 üzenetére
nekem egy darabig oylan volt, kicsit az usb fedélnél és a bekapcsológombnál fura mert azok feketék, de egyébként szerintem vagány gondolkodtam hogy én is úgy hagyom. Viszont ha nem tudod, arra számíts hogy a fehér más anyagból van! nem gumírozott, hanem lakkozott
szerintem jól néz kiSzemélyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
Grande Ale
őstag
Használja valaki a fekete telefont fehér hátlappal? Feleségemnek rendelnék, csak nem tudom, hogy hülyén néz-e ki, hogy az eleje fekete...
-
-
Isten88
senior tag
Üdv ismét... :p
Egy kis segítség kellene. Próbálom feltenni a Smultronic v5.0-t, de nem akar összejönni.
Követem az utasításokat:
CWM-ből update zip from SD card, aroma telepítő végigmegy, sk17i-t kiválasztom, zárt (de nyitható) BL-em van, így Locked BL-t választok, lefut a telepítés, telefon bebootol, de a két alsó gomb veszettül világít, elveszik a CWM (CWM vesztésre számítottam) és a root jog, wifi nem tud bekapcsolni. Ha rádugom a gépre, nem tölt és nem is mutatja, hogy rá lenne csatlakoztatva a gépre, vagy ha (tel.) újraindítása után mutatja is, a gép nem ismeri fel, mintha rá sem dugtam volna. Script manageléshez el sem jutok, mert nincs root jogom. Próbáltam a Baseband 77-et (Mango-t) felflashelni Flashtoollal (.ftf), gyári .587-es kernelt is (ezzel lassabb is lett), de így sem csinál semmi láthatót, ugyanezeket a hibákat produkálja.
Próbáltam így is, de sajnos ugyanaz az eredmény.
Mit csinálok/csinálhatok rosszul?
Valami ötlet/megoldás esetleg? :/
Köszönöm előre is!Szerk.: Jó lenne, ha lenne valami megoldás esetleg rá, mert tetszene ez a ROM, ahogy most látom. Eléggé pattogós.
[ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
válasz fatal` #15249 üzenetére
magánszemélytől vettem aki közben eladta a készülékét, ezt pedig megmaradt neki. budapesten kb 5 perc keresgélésembe került, és csomagolással együtt adta, vadi újan.
Szerk.: azt mondta, hogy valami gsm boltban vette. Szerintem kérdezd körbe pár boltban, hátha...
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Isten88 #15250 üzenetére
Téglázni nem tudod. Persze olyan van, hogy egy rom nem bootol a kernellel, akkor felteszel másikat. Mivel kernelben van a CWM, így tökmindegy.
Másik topicban (vagy itt, korábban?) azt írták, hogy még rossz típusra való kernellel sem lehet téglázni. Ezt azonban nem akarom kipróbálni.
-
fatal`
titán
válasz PearCyp #15245 üzenetére
Hol vettél hátlapot? Sehol nem találtam személyes átvétellel, csak a Minire. Házhozszállíttatni meg nem fogom, mert annyiba kerül a szállítás általában, mint maga a hátlap.
(#15246) Isten88: Szerintem egy percig se használd a gyári ROMot ha már BL-t nyitsz. Ha mégis, akkor az extended stock kernelt nézd meg.
(#15247) blokad: Ha nem függetleníted, akkor igen.
[ Szerkesztve ]
-
Bergo
tag
válasz Isten88 #15246 üzenetére
Szeva!
Nekem így a gyárival és gyors és stabil a rendszer
A hívás rögzítő mondjuk nem jönne rosszul
Órajelet én nem emelnék mert akkor még kevesebbet bírna ez a gyenge akku így is 2 nap az átlag és akkor már örülök neki Mondjuk nekem még nem volt olyan progi amivel ne bírt volna el a cpu. Igaz játékra nem használom a telcsit. GPS és hasonló progik simán futnak akadás nélkül. -
blokad
senior tag
Sziasztok!
függő telefonon teljesen esélytelen a bl nyitás?
-
Isten88
senior tag
Haló!
Ha nyitok BL-t, gyári ICS (.587) alá milyen kernelt lenne érdemes alátenni, hogy stabil maradjon, de gyorsabb/gördülékenyebb? Érdemes órajelet is emelni? Ha igen, mennyire?
Hívásrögzítés sem lenne negatívum, ha valahogy működésre lehetne a kernelcserével bírni, de ez nem annyira fontos szempont.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
válasz fatal` #15244 üzenetére
én vettem új hátlapot mert a régit összekarcolgattam meg meghúztam egy csomószor vélelenül az usb fedél miatt. ujjal esélytelen volt kinyitnom, mindig valami kis tárgyat használtam, aztán egyszer részegen nemfigyeltem és valami fémmel akartam kinyitni, elszúszott és végigkarcoltam a hátlap tetejét aztán végignéztem már elég kopott volt egyébként is. aztán kiszedtem az usb fedelet, uj hátlap, azóta minden oké
-
PearCyp
tag
válasz fatal` #15241 üzenetére
én mint korábban írtam, pénteken viszem szervizeltetni mert elengedte az érintőpanel ragasztása a keretet alul :/ ma rendelték meg az alkatrészt, pénteken vihetem, elvileg helyben megcsinálják
-
Bergo
tag
Üdv mindenkinek!
Nem akarom elkiabálni de szerintem a spontán újraindulást sikerült megszüntetnem
Gyári 4.0.4es van a telcsimen és eddig 346 órája azaz több mint 2 hete megy újraindulás nélkül Gyorsan és tökéletesen ketyeg mint egy rolex Ha eléri az 500órát akkor már kijelenthetem biztosra de nem indítom újra csak azért sem és kiderítem meddig megy reboot nélkül -
PearCyp
tag
válasz fatal` #15239 üzenetére
amíg garanciális a telefonom addig csak stock kernelrrel tudok dolgozni :/
sokáig meg akarom tartani ezt a telefont mert nem kapni már hasonlót a piacon semmilyen értelemben (pici, qwerty).
de ha lejárt a garancia egyből nyitom a bl-tSzemélyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
válasz fatal` #15236 üzenetére
stock kernelre teljes jb port szvsz sosem lesz, de amit tudok portolgatok, és természetesen nem csak a build.prop ban irogattam át a dolgokat.
jó lenne ha valahogy a project butter-t tudnám átrakni, de fogalmam sincs hogy hogy :/
egyébként most már ami tényleg zavar hogy a framework színezése nem működik, és a jb böngésző néhány funkcióját sem tudom müködésre bírni stock kernellel. továbbá még az energiagazdálkodás appot szeretném még belerakni, mert az ics verzió van most (de legalább a helyén, a beállítások>energiagazdálkodás menüben)Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
PearCyp
tag
-
PearCyp
tag
meg olvassátok el a leírást
-
Veron
addikt
válasz cracky86 #15229 üzenetére
Hát nem tudom, nekem nem tűnik normálisnak, hogy minden reggel újra kell indítani a telefont, hogy jól működjön az érintőgomb. Ráadásul egy Androidnál, ahol a op. rendszer automatikusan kezeli a memóriát. Mondhatni szomorú ez így.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Nazara
őstag
válasz fatal` #15224 üzenetére
Köszi, a letiltást én is használtam már egy-két telefonon, akkor ha itt is van, az csak jó.
Egyelőre mindenképp gyári ROMban gondolkodnék,ha sikerül a tranzakció, akkor kezdeti tesztidőszak után kiderül, hogy mennyire baró.Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Veron
addikt
Nem tudtok valami okosat mondani a korábbi kérdésemre? Kösz!
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
fatal`
titán
válasz Nazara #15221 üzenetére
Azt a Samsungot szvsz felejtsd el, borzalmasan gyenge eresztés.
Én a Solat venném az erősebb vas miatt. Persze, ha prioritás a billentyűzet, akkor a Mini Pro.
Teljesen korrekt készülék Használható, de van 1-2 bug, ami idegesítő lehet a gyári rendszeren, pl. a LED nem jól működik, ha jól emlékszem sms-re nem jelez. Néhány gyári szemetet letiltogatva (ehhez nem kell root a 4.0 óta) teljesen jól működik, átlag használatra.
Persze CM-mel gyorsabb
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz SimonJanos #15222 üzenetére
Köszi a választ, szerintem végül a mini lesz, mert valahogy jobban megfogott ez a gép, a billentyűzettel is tudna mit kezdeni, de még úgyis gondolkodok rajta egy csomót.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz Nazara #15221 üzenetére
Szerintem teljesen OK a rendszer, a gyári is! Nekem semmi bajom vele: elég gyorsan fut, jól kezelhető: mindezt úgy hogy megszoktam egy iPhone 4S gördülékenységét! Aktívan használom: 273 app van össz.
A processzek között kell néha rendet tenni, mivel elég szűkös a memória.A lényeg:
ha sokat ír a barátnőd, akkor szerintem Xperia mini pro. Az enyémnek pont azért adtam "át" az X10 mini pro-mat, mert nagyon kihasználja a hardveres billentyűzetet.
Amúgy egyértelműen Sola: nagyobb kijelző, dupla mag, (kicsit) szebb fényképek (sajnos nem tudom mi van a céggel, de vmi el van szabva a kamerával )...
Mindkettő elég hamar merül, de "a szokásos oksotelefon / egy napos használat" szintet viszik.
Persze ha pont a kicsinysége számít a készüléknek, akkor a mini pro fehérben kedves kis női darab.[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
Nazara
őstag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék venni egy új telefont, jelenleg a Xperia mini pro, az Xperia Sola, valamint a Galaxy Young között vacilálok. Samsung csak vészmegoldás, a két Sony érdekelne.
Semmi mókolással, teljesen gyári ICS-en használható a telefon? Beleolvasgattam a topicba, és láttam, hogy nem igazán vagytok megelégedve a 4.0-val itt. Igazából csak internet, whatsapp, facebook, szókereső, meg kb. angry birds szintű játékokat kellene birnia, a telefonálás+sms kombó mellett.
Multitask mennyire működik gyorsan?A válaszokat előre is köszönöm!
-
SimonJanos
aktív tag
válasz SimonJanos #15211 üzenetére
Nos, az Eroot 1.2-es verzióhoz nem (sem?) kell internet kapcsolódás (sőt, ajánlott letiltani):
sikerült*!"Szűz géppel / Windows-al".
(A telepített Superuser #-t lecseréltem SuperSU-ra.)
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz SimonJanos #15214 üzenetére
Céleszköznek ott van még az órás csavarhúzó is.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz fatal` #15212 üzenetére
... én is írtam hogy tuti kis kütyü, ez az egyedül nemszeretem-dolog benne.
De!
meglett a céleszköz: egy NOKIA : ) "érintőceruza": féloldalasan be van vágva, a vége "hegyes": erős műanyag de nem annyira hogy roncsolja az USB "tömítőt".
...
Előtte / még a nagyon-öreg (12 éves) Siemens ME45-öm hátlap nyitóján (kemény plasztik) gondolkodtam /-ozom: kicsit faragva egy remek eszközt kapok, ami felfűzhető akár kulcscsomóra, stb...
... és kész is.Még lehet hogy gyártok vmi kis "baszt", ami nem engedi teljesen benyomni a tömítést.
[ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
válasz SimonJanos #15210 üzenetére
én kiszedtem teljseen, mert egy idő után a sok mindenféle fém cuccokkal kipiszkálás miatt elég sz@rul nézett ki, pedig egy ideig csak megvolt csonkítva belül, de még igy is. emiatt vettem uj hátlapot is, mert egy csomószor megkarcoltam azt is vléetlenül
megfogod, és szép lassan elkezdted csavargatni meg húzni, ha ügyesen csinálod akkor nem szakad el, hanem a gombóc eldeformálódik a végén, és kijön. nekem legalábbis igy volt.
juteszembe; ezért ugye nem szólhatnak be szervizeléskor? mert akkor meg kell keresnem a kis cuccot és visszatömködni
meg az utólag vett (lehet h utángyártott) hátlap is mennyire para? inkább az eredetivel vigyem be igaz?[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz SimonJanos #15210 üzenetére
Én leszedem a hátlapot, kopik is a festék róla. Haver levágta a takarófedelet a francba Más azt javasolta, hogy érdemes belőle csak egy kicsit levágni, hogy ne szoruljon annyira.
Ez a legnagyobb hibája a telefonnak, amit én azért túlélek.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz dokee78 #15209 üzenetére
Felpakol a megadott mappába (C:/User/Username/AppData/Roaming/Eroot) magától cuccokat és ld.:
"If any downloading starts, cancel it by clicking the green button. Don't let the eroot download anything."A "szűz gépen" való elindítást mindenképpen megcsinálom mindkét módszerrel (elsőre net nélkül, utána azzal).
[ Szerkesztve ]
-
SimonJanos
aktív tag
Nagyon jó kis készülék: de amiről régebben írtatok, azzal tele van a ...:
- hogyan szeditek ki "kulturáltan" az USB védőt?
A hátlap leszedése jó ötlet, de az sem szereti a sok le-felvétel: nekem viszonylag gyakran megesik az akksi cseréje (túrázás, bringázás, stb. = térkép, tracking, stb.) és amiatt is már jobb oldalt kicsit kilóg (a hátlap)...
Körömmel már ritkán tudom kinyitni. Próbálom nem erősen benyomni, de elég hamar véletlenül/zsebben megtörténik.Eléggé elszabták ezt...
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz SimonJanos #15208 üzenetére
Ha nem engeded ki a netre,hogyan szedje le a szükséges összetevőket?
[ Szerkesztve ]
-
SimonJanos
aktív tag
válasz winhate #15202 üzenetére
Hm, nem engedem ki a netre - meg sem jelenik a "Root" gomb, az újabb verziónál (1.33, a megadott helyről az 1.2 tölthető le) legalább az van.
Előtte a megadott mappából (C:/User/Username/AppData/Roaming/Eroot) töröltem mindent...Még próbálkozom, nem hiszem el hogy nem tudom összehozni! - de most elhúzok egyet bringázni / fürdeni / kirándulni.
[ Szerkesztve ]
-
SimonJanos
aktív tag
válasz Zsírkrétamen #15190 üzenetére
Köszi, de kipróbáltam mindenhogy...
-
SimonJanos
aktív tag
válasz dokee78 #15188 üzenetére
Köszi!
Telefon beállítások: alap! (= mindig ezt használom)
- BIZTONSÁG/Ismeretlen források (BE)
- FEJLESZTŐI LEHETŐSÉGEK/USB-hibakeresés (BE)
- XPERIA/KAPCSOLÓDÁS/USB-KAPCSOLÓDÁSI MÓD (Adattárolási mód)Az avast!-ra gyanakodtam, de fájl, hálózati, IM, P2P védelem nem fut alapból és max. a "homokozóba" (sandbox) szokta küldeni az ilyen cuccokat...
de:
- avast!: összes véedelem lekapcsolás: ua. a hiba
- avast! teljes védelem lekapcsolása 10 percre: ua. a hiba
- avast! uninstall után: ua. a hiba
- ZoneAlarm-mal nem engedem ki a netre: ua. a hiba- ZoneAlarm uninstall
- net kilőve...
= ua. a hiba!net bekapcs.: ua. a hiba
Azt hiszem kipróbálom egy "szűz" gépen: az öreg porosodó PIII-as Dell notebook-omra feldobok egy Windows XP-t és futtatom. Hátha. Mondjuk USB 1.1-e van...
-
vaga
csendes tag
Sziasztok. Ezzel találkozott már valaki? "Elnézést! A(z) Sony Ericsson Főoldal tevékenység (a(z) Sony Ericsson Főoldal alkalmazásban) nem válaszol." ilyenkor féligmeddig lefagy a készülék... Általában a kikapcsolás működik, de amúgy használhatatlan. Meg olyan is előfordult , hogy látszólag minden ok, de a hívás nem érkezik be, pedig a hívónál kicsöng... Sms nem érkezik meg... (handcent óta az jó) Mondjátok mitől működik vmi hónapokig hibátlanul utána meg fagyogat. Gyári 2.3.4 utolsó build. Újra is tettem már, de ugyanaz... Mi lehet a gond?
-
winhate
őstag
válasz dokee78 #15198 üzenetére
Nem jol forditottad amit Itt irtak.
Join Date: Apr 2012 {{NEW}} One Click Root [4.1.B.0.587/.431/ 4.0.2.A.0.62] All 2011 Xperias
Hi folks
Here is how to root any 2011 Xperia running any of the 4.1.B.0.587 4.1.B.0.431 / 4.1.A.0.562 and 4.0.2.A.0.62 firmware . No need to downgrade kernels or anything, just root it straight awayRooting
Go to settings > Security > Mark "Unknown sources"
Settings > Developer options > Mark USB debugging
Settings > Xperia > connectivity > USB connection mode > select MSC mode
PC Companion installed on your PC.1) Connect your phone to PC ( IMPORTANT > Skip PC Companion installation pop up on your phone.) and wait for the adb drivers to be installed. If these drivers don't get installed, phone would not be detected by Eroot.
Make sure nothing else ( specially flashtool ) is running on your PC in the background.2) Download this rooting toolkit. Box /// Dropbox /// 4-Shared /// Box 2 and run it. If any downloading starts, cancel it by clicking the green button. Don't let the eroot download anything.
It should now detect your phone and show an option to "-root". Just click on it, wait till it finishes
3)Rooting done ( For confirmation see if any Super User app has been installed )
4) If by chance it fails for the first time, give it another go. it won't harm your phone in any way. If you still face problem, click on show content below5) While posting in the thread for help, remember to give details. Don't just write > "it's not working, help please ".
"Confirmed working on" List
[ Szerkesztve ]
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
winhate
őstag
válasz SimonJanos #15183 üzenetére
Itt a pontos leiras.
Nekem igy mukodott. ( eloszor en is beszivtam hogy hagytam hogy letoltse a cumoit)http://pouet.net/prod.php?which=5633
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...