- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Fedora Linux
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sweet.tv - internetes TV
- Family Link
- Synology NAS
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
Lion76 #17152 üzenetére
USB OTG kábellel akassz rá egy USB-s egeret, és máris megjelenik a kijelzőn az egér mutató, amivel aztán ugyanúgy tudod "tapizni", mint ujjal. Jobb klikk a vissza gomb, középső (görgő) klikk a menü.
Bluetooth-os egeret azért nem javaslom, mert annak a beállításához még kellene előtte bűvölni a kijelzőt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Lion76 #16617 üzenetére
Egyben van a kijelző és az érintő felület is ennél a telónál, de legalább nem megfizethetetlenül drága, lehet rendelni viszonylag olcsón az ebayen. Én cseréltem az enyémben kijelzőt mert karcos volt, viszonylag egyszerűen meg lehet csinálni, ha megnézel egy szétszedéses videót a Youtubeon. A gond azzal van, hogy ezek a kijelzők utángyártottak, a konkrét képminőség a bekapcsolás után derül ki.
Én úgy jártam ezzel, hogy bekapcsolás után rettentő ronda sárgás képe volt, ráadásul a színvilág folyamatosan változott a használat közben, hol beállt normálisra, hol megint sárgás lett, míg végül kb. 1 hét után beállt normálisra és most olyan képe van, mint amilyen a gyárinak volt. Hogy aztán szerencsém volt-e vagy ennek így kell működnie, az jó kérdés.Amúgy használd a hozzászólás szerkesztése funkciót, miután írsz valamit és írnál még. Úgy egy hozzászólásba kerül mind.
-
-
-
Isten88
senior tag
válasz
Lion76 #13610 üzenetére
Heló!
Nem "retek", hanem gyári/szolgáltatói programok, demók, ajánlások, stb. Formázhatod, fat32-be ajánlott. Ha vannak rajta számodra fontos dolgok, akkor formázás után értelemszerűen azok a továbbiakban a kártyáról elérhetetlenek, hozzáértőknek nehezen, de elérhetők lesznek. -
Isten88
senior tag
válasz
Lion76 #11087 üzenetére
Heló!
A FullHD filmeket már nem biztos, hogy gond nélkül viszi a nagy ráták miatt, a HD-val is előfordulhat, hogy gondjai lesznek, ki kell próbálni.
Én ezt használom: MoboPlayer.
Viszont ha viszi is a HD és FHD filmeket, felmerül egy másik probléma: hogy teszed rá FAT/FAT32-es fájlrendszerre az 5 gigás mkv/mp4 filmet?
Véleményem szerint erre a telefonra hagyd meg a DivX/Xvid filmeket, HDMI kimenet sincs, ami miatt megérné ezen nézni, az akksit is jobban eszi a dekódolás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az X10 mini pro utódja pont azokon a helyeken változott, ahol a leginkább kellett. Aktualizált, de még mindig kicsinyke okostelefon – a kor igényeihez igazítva.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest