Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Gulyopapa #14398 üzenetére
Szia!
Menj a Beállítások/Vezetéknélküli és mobilhálózatok-továbbiak/Mobilhálózatok/Hozzáférésipont-nevek -hez ha itt van megadva pipáld be, ha nincs adj meg egy újat:
Jobb menü gomb/Új hozzáférésipont-név
Név: web'n'walk
Hozzáférési pont neve: wnw
MCC: 216
MNC: 30
Hozzáférési-név-pont típusa: default,suplTöbbi üres.
[ Szerkesztve ]
-
Gulyopapa
addikt
Sziasztok.
Fiamnak ilyen telefonja van és ma leejetette.
A telefon állandóan ezt írja ki :A com.android.phone folyamat leállt.
Bármit csinálok vele, ezt írja ki.
Elvileg tiszta a telefon, nem mókolt.Mit lehet vele kezdeni ?
Köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
-
Mazsika
őstag
Olyan lehet, hogy felrakok egy costum romos és nem elmegy a cwm-em? (real ics romrol van szó)
Dáccsika
-
Foose
addikt
Na,asszem vágom. De a telón frissítés nekem eddig soha nem működött telón. Mindegy,a leírtakat követve próbálok majd eljárni. Csak előbb tudnom kell,mit is akar akkor az ismerősöm.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
cracky86
aktív tag
az OTA (over the air) frissítéssel megmarad minden programod, beállításod-többek között a Root is-, és simán wifin keresztül el tudod végezni, nem kell flashtool hozzá. a *.62-es GB romot nem lehet rootolni, azért kell feltenni egy régebbit, aztán mehet a 62-es vissza, vagy ha ICS-t akartok, akkor a flastoolos frissítés előtt le kell futtatni egy script-et, mint ahogyan ezt már írták is előttem, és a flashtoolnál nem kell wipe-olni, és akkor megmarad szintén minden beállításod, és a Root is! Röviden tömören ennyi, de először döntsd el milyen romot akarsz, azután állj neki!
-
Foose
addikt
Pfú,akkor most ketten írtok kétfélét? Vagy csak én nem értem? Az a baj,hogy még az ismi sem tudja,hogy csak simán ICS-re akar frissíteni,vagy kell a root is. Viszont természetesen Hunfatal magyarázatát hirtelen nem nagyon vágom. Speciel nem tudom mi az az OTA,bár hallottam már róla.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
fatal`
titán
-
Foose
addikt
válasz Simi121 #14350 üzenetére
Akkor megint össze vagyok zavarodva Mert én már megint abban a tudatban vagyok,hogy kell a bootloader nyitás roothoz. Egy ismerősöm kért meg hogy segítsek neki,de lehet hogy a root helyet csak sima frissítés lesz,mert jelenleg a gyári 2.3.4 van neki a telón. Szóval akkor BL tök mindegy,ha nem akarok romozni...?
Más: Ha a telón 4.0.2.A.0.62 sw van,akkor mi kell nekem a rootoláshoz? Csak mert nemrég kérdeztem itt hogy ezzel a verzióval tudok-e rootolni az 1. hsz. alapján,és azt a választ kaptam,hogy nem. (azaz igen,csak nem az ott linkelt kernel kell hozzá,asszem) Nekem simán ment a root a telómon,de nekem már a asszem 62-es sw volt a telón. Pfú remélem érti valaki mit zagyválok,mert én ezt nem nagyon vágomLehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Zoli133
addikt
-
dobobazsy
őstag
-
dragonfx
veterán
sziasztok
barátnőmnek van egy SE mini pro.ja 2.34es android van rajta állandóan dobálja fel az ajánlást hogy 4.02re frissitse.wifi.n keresztül szeretné megcsinálni az a kérdésem ha netán a frissités közben megszakad a kapcsolat akkor mi történik?ujra ketzdi vagy a telefont kidobhatja akár?ja és a másik kérdés hogy a memoria kártyáján van 350mb hely és mégis valami irásvédettség hiba miatt bizonyos random elven kiválasztott zeneszámokat nem másolja fel rá.miért?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Mazsika
őstag
-
Zsocó
aktív tag
Ha letörlök valami nagyon fontos alkalmazást, akkor csak elég ráfrissíteni a telefonra? Valamint be tudom kapcsolni olyan esetben? Még ismerkedek csak a témában
-
Mazsika
őstag
Hogy lehet rábírni az x-partsot, hogy kérjen root jogot! Új memkartyat tettem a teloba, és elment a cwm, de nem tudom ujrarakni mert az xparts nem kér rootjogot...
Dáccsika
-
fatal`
titán
válasz sesztakbence #14365 üzenetére
Akkor marad a flashtool. Nem igazán értem miért félsz ennyire tőle, nem lehet elrontani.
-
sesztakbence
tag
Nem is Jelly Bean kell nekem hanem ICS. De rádugom gépre a telot és a PCC azt írja hogy a telefonja naprakész.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz sesztakbence #14363 üzenetére
Nincs hivatalos Jelly Bean és nem is lesz. T-s készülékre csak a régi ICS (431-es build) van, ha nem akarsz flashtoollal frissíteni.
Viszont a telefon nem fog neked frissíteni, mert OTA-n nincs ICS. Csak gépre dugva PCC-vel tudsz frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
sesztakbence
tag
Sziasztok!
T-mobile-os Mini Pro-m van és már nagyon bántja a szemem az, hogy már Jelly Bean van és nekem még mindig nem írta ki a frissítést az ICS-re.. Mi lehet a gond, hogy még mindig nem érkezett meg a telefonomra a szoftverfrissítés? Nagyon szeretném már az ICS-t a telefonomra. Rootolni, flashelni meg hasonlókat inkább kihagynám. Várom a hivatalosat, de ez elég reménytelen. Valakinek valami ötlet? -
Mazsika
őstag
honnan tudom hogy mihez kell nyitott bootloader?
Dáccsika
-
Mazsika
őstag
jah, nem tudtam hogy mást is lehet rakni, ki mit ajánl? én cm-et használtam világ életembe, azért szerettem volna azt használni!
Dáccsika
-
-
Mazsika
őstag
tehát akkor most itt vége a dalnak? nem tudom nyitni a bootloadert és ennyi? nincs cm csak gyári? nem kell valakinek egy ilyen telefon?
Dáccsika
-
Zsocó
aktív tag
SK17i-n ki akartam nyitni a boot loader-t, mert megvan a nyitókód. 4.0.4-es Adnroid van rajta. Ha beütöm ezt: *#*#7378423#*#* és utána a Service info > Configuration > Rooting Status. If Bootloader unlock allowed: No van. Én úgy tudom, hogy független készülékeknél itt alapból Yes van.? Valamint csak ebben az esetben tudom a kóddal nyitni.? Ezt a készüléket csak úgy tudom rootolni, ha kernelt cserélek, amihez kell a nyitott boot loader. Szerintetek van rá valami más lehetőség?
-
Isten88
senior tag
válasz Mazsika #14344 üzenetére
Tárcsázóba *#*#SERVICE#*#* (*#*#7378423#*#*), Service Info, Configuration, és ha ott "Bootloader unlock allowed: Yes" van, akkor nyitható. Amíg zárva van, nem tudsz kernelt cserélni. Nyitás egyik útja.
-
Zoli133
addikt
-
havri1
félisten
válasz Mazsika #14330 üzenetére
tehát fent van az új rom, bekapcsoltad az USB dolgokat amiket ír a leírás, majd root kernel, és most nem csinál semmit a toolkit?
4. Flashelés után indítsd újra a telefonod. Valószínű, hogy nem fog teljesen elindulni, a SONY felíratnál elakad, vagy a fekete képernyőnél.
Bármi legyen, indítsd újra a telefonod és folytasd a rootolással --> (Bizonyosodj meg róla, hogy bezártad a Flashtoolt, mielőtt futtatod a Rooting Toolkitet).
Most csatlakoztasd a telefonod a PC-hez és Rootold a telefonod. Leírás:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601038Ez megvolt?
Aztán a vége, a gyári kernel:5. Töltsd le a kernelt. Ha Neked 4.1.b.0.431-esed van, töltsd le a megfelelő kernelt. Ugyanez vonatkozik a 4.1.B.0.587-esre.
4.1.b.0.431
4.1.b.0.431
4.1.B.0.587
4.1.B.0.587
Most flasheld a kernelt (ugyanúgy, mint ahogy a 2-es és 3-as lépésben felül leírtam.
A mobilod most már rootolt (nézd meg, hogy települt-e a Superuser app a telefonodra).[ Szerkesztve ]
havri
-
Zsocó
aktív tag
SK17i-n hogy nyitom ki a boot loader-t, ha megvan a nyitókód?
-
Mazsika
őstag
sziasztok, nemrég vettem egy xperia mini prot probáltam rootolni, de a flashtool futtatása után csak annyit csinál a telefont hogy néha felvillan a back gomb majd elalszik, a rooting toolkit meg nem csinál semmit... ilyenkor mi a teendő? tégla a teló?
Dáccsika
-
G@be22
tag
Mi a helyzet akkor ha a service menüben azt irja hogy bootloader unlock allowed: No. Ebben az esetben nem lehet sehogy unlockolni?
-
G@be22
tag
Ez pl. jo mini pro sk17i-re?
-
G@be22
tag
Na meg ha már a témánál vagyok, valaki röviden le tudná irni, hogy hogyan tudnék egy olyan másolatot csinálni a jelenlegi telcsimről, hogy bármikor visszarakhassam erre az állapotra? Lehet probálkoznék kicsit
-
Simi121
aktív tag
válasz ATM_automata #14307 üzenetére
1hsz-ben benne van az is, először root-olni kell majd telepiteni kell megfelelő apk-t.
Simi
-
G@be22
tag
Egy kérdés Nem tud valaki olyat, hogy Jelly Bean, DE az xperia mini pro féle "buborékos" launcherrel? Mert ez az egy oka van hogy még nem piszkáltam meg
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz ATM_automata #14305 üzenetére
cwm-ből , install zip with sdcard
Belépés a Recovery-be:
A Hangerő le (fekvő módban a bal oldali hangerő gomb) + Bekapcsoló gombok segítségével történik. Kikapcsolt állapotban nyomva kell tartani a 2 gombot, míg nem rezzen egyet a gép, rezzenés után el kell engedni a Bekapcsoló gombot, majd mikor bejött a Recovery, el lehet engedni a másik a hangerő gombot is.[ Szerkesztve ]
havri
-
Simi121
aktív tag
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Elolvastam az 1-es HSZ-t. Neki kéne ugranom a párom Xperia Mini Pro-jának, mert nagyon be van lassulva, szinte használhatatlan. A gyári (T-mobile), megvásárláskori rom van rajta. Feldugtam a PC Companion-ra, azt mondja, hogy a telefonon a legfrisebb rom van. Ami ugye nem igaz. Kicsit parázok a dolgotól, így egy kis megerősítésre lenne szükségem.
Letöltöttem a FlashTool-t és a Xperia Mini Pro_4.1.B.0.587_Generic CE3 WORLD by hB78.ftf-t. Ezt az 1-es HSZ-ben leírt, nem túl bonyolultnak tűnő módon fel tudom tenni a T-s telefonra? Van valami, amire oda kell figyelnem, hogy ne csináljak téglát a telefonból?
Előre is köszi, ha valaki segít.
[ Szerkesztve ]
What else?
-
Simi121
aktív tag
XDA-a van új ExMIUIv4.1, nekem szépen felment és müxik frankón egyenlőre
Simi
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest