- Vírusirtó topic
- Az NVIDIA szerint Trump kormánya alatt is folytatódik a globális együttműködés
- Synology NAS
- Megkereste Elon Muskot a TikTok vezetője
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Bittorrent topik
- DIGI kábel TV
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Fogadja gratulációmat a fiatalember
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Graphics
Jómunkásember
" Katasztrofális.." ahha , a sok tinipicsa nem tudta volna hova posztolni a baromságait...
Végülis tényleg lehet benne valami, a megkent bíró nem kapta volna meg a jutalékát Cukroséktól, és ha tényleg ennyire ügyes volt a srác, akkor inkább alkalmazniuk kellett volna, mintsem leültetni
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
04ahgy
nagyúr
Nem vágom most ezt az egészet. Mit csinált az adatokkal? Lementette. Azon kívül? Eladta, nyilvánosságra hozta? Mert erről nem ír a cikk. Mi ez a nagy szájtépés?
Illegálisan behatolt valahova. Szerintem ez max. egy szabálysértésnek állja meg a helyét.
A cikk ráadásul sem üzletszerűségről, sem zsarolásról nem tesz említést.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
danih
veterán
Inkább követett el volna nemi erőszakot vagy rablást, kevesebbet kapott volna.
-
Gabor343
tag
Hát kár hogy nem sikerült összeomlasztania a facebook rendszerét min 1 hétre, úgy talán még ráébreszthetett volna pár embert, hogy van élet a facebookon kívül is... Így meg most tök fölöslegesen csukatta le magát.
-
aram01
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Hát ha már felnyomta, tehetett volna egy szívességet is. Jól hazavághatta volna az egészet.
Szerintem sokunk örült volna. Én biztos pezsgőt bontanék.Hope was the right choice, and it always will be.
-
dredbiro
senior tag
csak gratulálni tudok neki,kicsit hajaz a multkori szuperhősre
(#9) +1
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
hunbi
tag
Micsoda katasztrófa lehetett volna!!!
A legnagyobb baj abból lehetett volna ha valahogy kikerülnek azok az adatok, de az meg úgy tűnik eredeti helyükön sem voltak túl nagy biztonaságban... -
RyanGiggs
őstag
Én bevallom, még mindig nem vagyok regelve a F@szbukkon!
Pedig sok ismerősöm van fent, sőőt még játszanak is ott!!!
Mutattak már több játékot is... de én azokon csak röhögni tudok!
Én kizárólag csak AAA játékokkal tudok játszani, csak azok tudnak lekötni.
Majd ha szerződést kötnek, pl. hogy a Bioshock következő részeit
csak ott lehessen játszani, akkor megyek és ezerrel fogok regisztrálni. -
janos1988
addikt
"A per végén a rá börtönbüntetést kiszabó Alistair McCreath bíró szerint a fiú tette katasztrofális következményekkel is járhatott volna a közösségi oldal számára."
Mevaaaan Hülye bíró.
Amúgy meg másik város, nyílt wifi hálózat és keressék meg.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
rt06
veterán
valoszinuleg ezert csak 8 honapot kapott
ilyesmi magyarorszagon is "csak" vetsegnek szamit es max 1 evvel jutalmazzak
akik meg a katasztrofalis szon akadtak fenn, felejtsek el kicsit, hogy ok kepeket nezegetni, meg chat-elni jarnak fel facebook-ra es nezzek azt, hogy egy tobb milliard dollar erteku vallalkozasrol van szo, melynek adataihoz hozzafertek, s azokat ugy modosithattak, torolhettek volna, hogy a ceg tobb penzt bukjon, mint amennyit ti eletetekben osszesen latni fogtok
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
04ahgy
nagyúr
Az, hogy mit tehettek volna, az egy büntetőperben nagyon nem állja meg a helyét.
Ha valaki egy nőt elkap a sötétben, és megkötözi, majd másnap sértetlenül elengedi, az sem fog nemi erőszakért, bántalmazásért, gyilkosságért kapni, mert megtehette volna...
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Realradical
őstag
Széles mosollyal besétálok a bíróság archívumába, belenézek a régi jegyzőkönyvekbe. Vajon leültetnek-e rablásért?
Idióta bíró.szerk:
lehetne még fokozni, hogy az archívum ajtaja nyitva stb.@Cyberpunk
Nekem még backtrack linuxom is van. Akkor most induljak a hűvösre?[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Cyberpunk
félisten
Na igen itt van a kutya elásva. Ennyi erőből mindenkit lesittelhetnének, mondván feltörhetni, ha akarná. Mivel van otthon gép + internet kapcsolat.
Mert egy dolog amit elkövettem és egy ami lehetett volna. De jelen esetben nem lett. Szóval nem szeretek lehülyézni embereket, de ez a bíró egy komplett idióta volt. Kimondtam lehet kövezni.Hope was the right choice, and it always will be.
-
rt06
veterán
szamomra nem tunik ugy, hogy a bunteteseben lenyeges sulya van annak, mi lehetett volna
bar a brit torvenyeket nem ismerem, de ha a magyarbol indulunk ki (ha nagyon elterne a ketto, valaki szoljon), akkor pont annyit kapott, amennyi ezert jart neki (mint irtam, nalunk hasonlo vetsegert 1 ev adhato, adatok torleseert, megvaltoztatasaert, elerhetetlenne teteleert 2 ev, haszonszerzes vegett elkovetett buntettert 3 ev, jelentos karokozas eseten 1-5 ev, kulonosen nagy kar eseten 2-8 ev, kulonosen jelentos kar eseten 5-10 ev)
mondjuk a biro sem azt mondta, hogy "bár most nem történt katasztrófa, a lehetséges súlyos következmények miatt elkerülhetetlennek látja a börtönbüntetést."
hanem azt, hogy "You accessed the very heart of the system of an international business of massive size, so this was not just fiddling about in the business records of some tiny business of no great importance"Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz Cyberpunk #19 üzenetére
"Na igen itt van a kutya elásva. Ennyi erőből mindenkit lesittelhetnének, mondván feltörhetni, ha akarná. Mivel van otthon gép + internet kapcsolat."
nem
fogjuk mar fel, hogy a fazon tenylegesen feltorte a rendszert es onnan adatokat toltott levalaki, aki szerint ez a 8 honap megengedhetetlenul sok, meg a biro hulye, igazan belinkelhetne a vonatkozo brit torvenyt, mely leirja, hogy ezen vetsegert nem jar semmi, csak egy "ejnye-bejnye"
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
04ahgy
nagyúr
Azért 8 hónap azért, hogy behatol valahova, kárt nem okoz, csak ott van, kicsit súlyos, főleg büntetlen előélettel és főleg úgy, hogy a vádlott állítása szerint kiemelte, a rendszer sebezhetőségére kívánta a figyelmet felhívni. Ami, tegyük hozzá, tény, hogy elég sok van...
Most pedig, nézzünk is egy összehasonlítást: 8 hónap börtön ezért, vs. 10 hónap börtön (5 hónap után szabadulhat) visszaeső kábítószerfogyasztóként, kábítószer által befolyásolt és ittas állapotban, cserbenhagyásos közúti baleset okozásáért. Valahogy nem érzek egy súlycsoportot...
HGyu
-
rt06
veterán
a vadlott azon allitasaval, hogy o csak segiteni akart, imho nem esik egybe az, hogy eltakaritotta a nyomait (ergo nem csak bement, szetnezett, hanem turkalt, modositott, s mint irtak, le is toltott), s mint szinten kiderult, nem ez volt az elso ilyen eset (ugye emlitik, hogy a yahoo-hoz is bement, es ha jol ertem, szinten keretlenul)
az osszehasonlitasra nem tudok mit mondani, mert annyira nem vagyok jartas a jogban (sem a brit, sem a magyar jogban), hogy reszletekbe meno vitat tudjak folytatni arrol, mikent kepezik a bunteteseket, mennyit "er" egy/tobb ember epsege, s mennyit az itt lemasolt adat
viszont erdemes lehet szem elott tartani, amit az ugyesz is hangsulyozott, hogy - valoszinuleg szemben a te peldaddal - itt egy elore eltervelt cselekmenyrol van szo, nem pedig arrol, hogy betepve veletlenul megtorte a facebook-otCyberpunk: ezt a hir forditojaval beszeld meg, vagy olvasd el a bbc-s forrast
[ Szerkesztve ]
-
olbaidhun
őstag
Ez azért tényleg nagyon szomorú. Derékba törik az életét... miért nem alkalmazzák inkább?
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Ewert
csendes tag
Hát azért alkalmazhatták volna. Végülis Mr.Zuckerberg is feltörte a harward képtárait és ő is arra hivatkozott hogy jó szolgálatot tett ezzel az iskola IT és biztonsági rendszerének.
-
dajkopali
addikt
válasz powergoku #31 üzenetére
az indoklás szerint nem arról van szó, hogy egyszerűen a felhasználói adatbázishoz fért hozzá - habár az is ultragáz -, hanem a működtető rendszer elemeihez is, és ez komoly bűncselekmény, mindegy milyen cégről van szó, a számítógépes rendszerekbe való behatolást mindenütt a világon komolyan veszik
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Möhe
addikt
Legalább döntötte volna be az oldalt pár napra ha már ott járt.
Ha kijön, megvan a referenciája és nem kell önéletrajzot írnia. Nem hiszem hogy munka nélkül maradna az IT-szakmában. -
Realradical
őstag
Kétlem. Manapság majdnem ugyanolyan fontos a megbízhatóság, mint a szakmai hozzáértés. Gondolj csak bele egy szalagcímbe ahol az IBM munkatársa betört a Google-höz brahiból. Esetleg a 90-es években jól járhatott volna. Ma már nemigen.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
kiskaktusz
addikt
Példa statuálás volt. A facebooknak egyre nagyobb a befolyása
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 15 G6, I7-9850H, 32GB, 1TB SSD, Nvidia Quadro T2000 4GB VGA, 15,6" FHD IPS, WIN10Pro
- Tervező/gamer PC: DELL Optiplex 3080 SFF:i5 10500,64GB,1TB,HDMI,4xmDP,8xUSB,DVD-RW,Quadro T1000
- Kis tervező/gamer PC: DELL Optiplex 3080 SFF:i5 10500,32GB,512GB,HDMI,4xmDP,8xUSB,DVD-RW,nVidia T600
- Zalman S4 plexi oldalu alsó tápos RGB-s ház!
- Minőségi 80 gold 750w-os moduláris Gigabyte tápegység!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest