Új hozzászólás Aktív témák
-
trane08
tag
Sziasztok!
Fater telojara fel kellene dobni a cm10et, mert a cm7 nem tetszik neki. Quarx oldalan van egy 10.18as build, meg egy update file(v3 ha jol emlekszem). Kerdesem az lenne, hogy az update fajl tartalmazza a frissiteseket amit az xda-n 10.25-nek ir?? -
trane08
tag
válasz
Derejebááá #17799 üzenetére
Script manager kell hozza! De ha beirod youtubera, hogy v6 script tutorial, akkor rengeteg videot fogsz talalni rola!
-
trane08
tag
válasz
Derejebááá #17796 üzenetére
Haat igazabol leiras nelkul raktam fel. A telepito vegig vezet mindenen
-
trane08
tag
Na srácok én elköszönök tőletek, átálltam a sötét oldalra(almáékhoz
). Remek kis társaság ez, csak így tovább!! Azért néha még benézek ide, hogy hogyan áll a szeretett ex készülékem sorsa
-
trane08
tag
elvileg ebben nem volt jo a touch screen, de ez javitva van:
http://defy.bytekiste.de/cm10-nightl...HTLY-mb526.zip -
trane08
tag
mai cm10: CM10 09.04 Defy+
Elvileg teszt állapotban adta ezt a mait ki.
újdonságok:
-iránytű bug javítva
-sgx libs frissítve(jobb 2D/3D teljesítmény ez miatt)
-háttérkép bug javítva
-videó teljesítmény javítva(gondolom az akadozások)
-új touch driver(ez is jelly bean újdonsága, ezek szerint eddig nem ment) -
trane08
tag
válasz
belavagyokbp #16204 üzenetére
Én is szoktam beszélni wajk mesterrel, és nekem említette meg, hogy lesz új verzió
-
trane08
tag
válasz
Sterilzona #15942 üzenetére
elvileg semmi baj nincs a cm10el! rengeteg embernek felment a telefonjara, es a mai buildot is dicserik!
-
trane08
tag
van új cm10
cm10 quarx 08.25 download -
trane08
tag
van jb alapú miui defy+ra
[link] -
-
trane08
tag
most olvasgattam xda-n, hogy az uj wiui v4 eleg porgos lett. nem probalta meg ki valaki?
-
trane08
tag
van uj wiui v4. probalta mar valaki?
-
trane08
tag
Sziasztok!
Tegnap ezt válaszolta wajk a wifi bugra:Köszi szépen a visszajelzést és a tippeket!
Defy+ híján nem tudom tesztelni a ROM-ot, pedig úgy szeretek valamit kiadni, mert ha elcsesződik valami csak magamat okolhatom
De ez volt az első kiadás, szóval köszönöm, és megnézem mit tehetek.A MIUI appok megegyeznek a két telónál a WIFit én elég erősen nyúzom, de hasonlót sem láttam.
Az jó lenne, ha esetleg a többi Defy+ user meg tudná erősíteni ezt a WiFi bugot, a kereső gomb az nem megy senkinél igaz, ahhoz egy app kell, azt megnézem. Elméletileg nem lett kihagyva semmi.köszönöm
Wajk
ha lehet, minél többen teszteljük le a romot, hogy ki tudja javítani az esetleges hibákat!
-
trane08
tag
válasz
konigjanos #15037 üzenetére
10.08: update Moto RIL to v4, fm-radio to lockscreen, hwui blacklist on mb525, fix realtime OnScreenButtons, Fix MotoPortal, Disable get local ipv6 adress
-
trane08
tag
válasz
belavagyokbp #15012 üzenetére
cm7hez képest milyen?
jelenleg azt használok, de ha hozza azt a gyorsasági szintet, akkor szerintem felrakom megnézem
-
trane08
tag
válasz
belavagyokbp #14981 üzenetére
na felraktad az új wiui-t?
-
trane08
tag
válasz
belavagyokbp #14981 üzenetére
na erre én is kíváncsi vagyok! ha feldobtad, írj egy kis beszámolót róla
-
trane08
tag
ez wr1.6 jobb mint a cm7 kangs 08.08?
-
trane08
tag
van új cm10
[link]changelog: Improved stablity of camera (bayer have problem with sound), DroidSSHD, Trebuchet, common stablity fixes. Note: in this build, need reboot for OnScreenButtons due some new cyan stuff, will be fixed in next version
-
trane08
tag
-
trane08
tag
válasz
Real_Necro #14699 üzenetére
cm7 08.05 fuzz fele-t rakd fel v6 scriptel agressziv modban. en ezt hasznalom mar tobb hete, es eddig gondolkodtam egy szifonon, de ez igy nagyon meggyozott! sokkal porgosebb igy a rendszer mint haver iphone-ja, szoval egye csak a kukacos almajat
(amugy nincs bajom az apple termekeivel, nekem is defy elott 3gs-em volt)
-
trane08
tag
válasz
Real_Necro #14682 üzenetére
jaaa, igen abban elvileg ilyen a hivas. rakd fel a 08.05 fuzz fele cm7-et, nalam semmi ilyen hiba nincs benne!
-
trane08
tag
válasz
Real_Necro #14680 üzenetére
melyik cm7-et hasznalod?
-
trane08
tag
válasz
belavagyokbp #14678 üzenetére
igen annak szántam, nem is értem, hogy miért ilyen síros fejet rak ki
-
trane08
tag
válasz
belavagyokbp #14675 üzenetére
lefuttattam a scriptet, ugy tunik, hogy meg gyorsabb lett a cm7
-
trane08
tag
válasz
belavagyokbp #14665 üzenetére
rendben kipróbálom
-
trane08
tag
válasz
belavagyokbp #14659 üzenetére
rendben, köszi! amúgy az agressive mod nem túl erős? miben másabb mondjuk mint egy balanced mod?
-
trane08
tag
válasz
belavagyokbp #14657 üzenetére
de elvileg elég csak lefuttatni a scriptet, vagy a service.jar cuccot is meg kell csinálni?
-
trane08
tag
válasz
konigjanos #14398 üzenetére
es nem lassul a rendszer?
mert nekem cm7 alatt folyamat 100mb alatt van, de igy is gyors! -
trane08
tag
ahogy xda-n olvasom, a mai cm10 javult a memoria kezelesben! sokan irjak, hogy pikk pakk megnyitja az appokat, es a multitask is jol megy! ha valaki feldobja, irja mar le a velemenyet rola
amugy koszonom a miuis beszamolokat. az a baj, hogy nekem 1200 mhz kicsit soknak hangzik az akku szempontjabol :/ 1000mhz-n lassu a rendszer? -
trane08
tag
van új cm10
[link]changelog: Fix volume rocker music controls, Realtime switch of OnScreenButtons and size of it, Phone/SMS apps now in memory all the time, Enable CPU TLS Register, Auto-Backlight Settings, Boosted governor by default... maybe forgot some more..
Erre a CPU TLS Register-re lennék kiváncsi, hogy mit is jelent
-
trane08
tag
válasz
*droidika* #14208 üzenetére
ne haragudj a kerdesert, de te tudod, hogy miket beszelsz vagy csak alszol?
mac os lenne a legjobb egy mezei pc-n?! mitol is? apple kimondottan sajat hardvereire optimizalja az op rendszeret, ezert megy a mac gepeken olyan szepen. Na mar most windowsnal pedig csomo hardverre kell optimizalni, ami valjuk be, nem a legkonnyebb dolog. Jani kollegaval meg teljesen egyet ertek, mert hoztam egy ocska laptopot, olcso penzert es xp volt rajta... lassu volt, minden baja volt. feldobtam ra a win7-t es szarnyakra kapott a gep -
trane08
tag
frissült a viber
ha valakit szépen megkérek, le tudná tesztelni cm10 alatt, hogy működik-e ? -
trane08
tag
válasz
garfimacska #13856 üzenetére
köszi a linket, de sajnos ezzel nem vagyok előrébb :/ értesíteni értesít, de nem tudom megnyitni a lockscreenről a messengert
-
trane08
tag
válasz
bepken #13836 üzenetére
nekem ez az elso cm7 rom a telefonomon, es azert fura egy kicsit
amugy en is fagyi fuggo vagyok, eppen ezert mar fent csucsul egy jo kis cm9 tema
a zseles babot is nagyon szivesen kiprobalnam, csak sajnos asszony balcsin dolgozik, es viberen dumalunk minden nap! a viber pedig nem megy a jb-n
-
trane08
tag
Na feldobtam ezt a cm7-t, szerintem ubereli a cm9 romokat eddig
toltok playrol, megy kozbe a zene, ide irok es semmi lassulas nincs
ameddig jb-n nem lesz jo a viber addig maradok ezen
-
trane08
tag
válasz
konigjanos #13815 üzenetére
tökéletes! ha megkérhetlek felrakod mind a kettőt a dropboxodba?
killzone: igen tökéletesen működik a világítás! -
trane08
tag
válasz
konigjanos #13812 üzenetére
azt tudom, most is úgy használom!
csak cm-7re kellene valami megoldás, mert most készülök áttérni rá -
trane08
tag
válasz
killzone1987 #13808 üzenetére
trane nem trance
de amúgy szerintem stabilabb mint a quarx féle, és gyorsabb is kicsit, de nekem még ez is döcögős eléggé :/
-
trane08
tag
válasz
bepken #13805 üzenetére
igen igen, amint feltölt a telefon, már dobom is fel
jó lenne erre valami megoldás, mert iphone-n is olyan kényelmes volt lockscreenről kezelni mindent :/ cm9en meg úgy oldottam meg, hogy a facebook messenger appot kiraktam a lockscreenre, és ha írtak akkor egyből arra húztam rá azt a kis karikát
olyan lockscreen is jó lenne, aminél lehet állítani, hogy mit szeretnék kirakni gyors indítóba, mert akkor a dolog megoldva! -
trane08
tag
válasz
Sterilzona #13798 üzenetére
szerintem nem lesz rá megoldás
-
trane08
tag
válasz
bepken #13785 üzenetére
hát igen, átlag használatnál nem. de ha ki van rakva egy asztalos műhely közepére, ahol egész nap fával dolgoznak, és nap végére egy komplett bútor lapot kifújsz az orrodon, gondolhatod, hogy mennyire leharcolja a telefont! nekem meló közben a zsebemben van, és semmi baja nincs az ég világon.
más: régóta keresek egy olyan programot ami azt a célt szolgálná, hogy amikor jön egy értesítés(mondjuk facebook messenger, instagram, vagy bármi) azt lockscreenre rakja ki, és onnan egyből oda is tudjak navigálni.
-
trane08
tag
válasz
cicavizio #13778 üzenetére
na az bőven jó! nála a lényeg, hogy rendes használat mellett(wifif,3g+kis játék) elmenjen 1,5-2 napot legalább, és ezek mellett gyors is legyen, gyorsabb mint a cm9!
már ki is néztem hozzá egy jó kis témát
[link]
ha esetleg van ennél valami szebb, jobb, akkor oszd meg kérlek! -
trane08
tag
válasz
konigjanos #13763 üzenetére
én is azt hittem
de elvileg nem is fog cm10-et fejleszteni, de akkor nem értem, hogy a cm7-t miért nyomja?
-
trane08
tag
ezt látta valaki?
[link]07.30-as cm7 build...érdekes
-
trane08
tag
válasz
hk9mxz #13704 üzenetére
nálam kb 1-1,5 órát volt fent, mert olyan irdatlan módon lassult mint a szemét... lezártam a képernyőt, utána felnyitom és a status bar sehol, csak egy kis idő múlva jön vissza. nálam ez azért kicsapta a biztosítékot. nem mondom, hogy nem én csináltam valamit rosszul, de az egyik fórumos kolléga leírása alapján csináltam, és neki elvileg bevált!
-
trane08
tag
PHenis
Ha feldobtad a cm10et pls egy gyors ossze vetest a cm7hez kepest! Koszi elore is(en is gondolkodok a cm10ben csak a k...va viber miatt nem teszem fel) -
trane08
tag
válasz
pete_21 #13545 üzenetére
kedves pete_21!
igen nekem epsy féle cm9 van fent, és azt kell, hogy mondjam, hogy a legjobb ami létezik
volt nálam már német rom, feb 1.3, mig, de ennél jobbat még nem találtam!
feb1.3 belassult egy idő után mint a sz@r....fél nap után ment is kukába
német rom.... hát nálam nagyon lassúnak érződött a dolog, pedig felküldtem 1100mhz-re a procit, de még akkor is. kb fél órát élt a telefonomon,
quarx 07.16 egész jó volt, de belassult az is egy idő után(gondolom feb1.3 erre épült)
aztán már kínomban eldöntöttem, hogy vissza rakom a gyári rendszert, vagy legalább egy cm7-t, és az nap jött ki az epsy buildmondanom sem kell, hogy egy megváltás volt a többihez képest! a rendszer hasít a telefonon, eddig egyszer történt lassulás, de bekapcsoltam az automata memória kezelést és most 3-4 napja hibátlan!
háát az akku idő kb olyan mint quarx féle romban... egy napot elmegy nálam(persze ilyenkor nagyon keményen megdolgoztatom), de ha csak mailokat, esetleg néha böngészek, telefonálás+viber, akkor elmegy 2 napot is simán!
én azt ajánlom, hogy mindenképpen próbáld ki, veszteni nem vesztesz semmit vele!
ui: bocs a kisebb regényért, de remélem, hogy akinek ezzel kapcsolatban kérdései vannak, megkapták rá a választ -
trane08
tag
valaki próbálta már a mai cm10-t? viberre lennék kiváncsi, elvileg már működnie kell!
-
trane08
tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest