Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
válasz
trane08 #14383 üzenetére
Gyerekek!
Ne szapuljuk már a CM9, CMX teljesítményét! Az adottságokhoz képest nagyon is rendben van a rendszer sebessége, ha valaki veszi a fáradtságot az értelmes beállításhoz.A pletykák miatt tegnap délben feltoltam Quarx 0802-es ROM-ját és beállítottam a v6 sc értékeket. A szabad memóriám most 140-200 MB 97 telepített programmal. A processzort 1450 MHz-re állítottam BosstedAss govenor mellett. A sebességen nem sok változást látok a CM9 és CMX között.
Egy picit talán folyamatosabb és gyorsabb a menü animálása, ami pár percenként elgondolkodik 1-2 másodpercre.
Pontbuzik kedvéért lefuttattam az Antutu tesztjét is. 2820 pontot kaptam a végén.
Szerintem mindennapi használatra alkalmas. Az mind az 5 rádió működik benne hibátlanul és az összes telepített program elindul rajta. Ami meglepett, hogy a memóriakezelése drasztikusan jobb lett. Mind a 97 programot elindítottam egyesével a Google alkalmazásai után és semmi fagyást nem tapasztaltam. Picit belassult a 3-4. alkalmazás indítása körül, de tisztességesen végigküzdötte azt a félórátDehogy legyen negatív is. Egyedül az asztal beállításait hiányoltam, hogy a 7 képernyőből 5-öt kilőjek vele, de ez sem várat sokáig magára szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest