-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
beraktam egy masodik (nemet) kartyat a telefonba, SMS-t mar tudtam vele kuldeni, szoval mukodik
viszont sehol nem talalom hogy hol tudom kikapcsolni a PIN kod kerest, a Security-nel ha ramegyek a PIN kodra, sehol nem tudom kivalasztani hogy a masodik kartyaet akarom, ugye nem kell szetszedni a telefont es atrakni a masik kartya helyere a SIMet csak ezert?a masik meg: van valakinek otlete hogy miert nem mukodik a wifi? tobb helyen is hasznaltam mar gond nelkul, most meg hiaba csatlakozott a szallodai wifihez, es kapott IP-t, semmilyen adatforgalom nem mukodik, fent a statusbaron meg kek helyett szurkevel jeloli a jelerosseget. A vicc hogy idonkent megjelenik benne az adatforgalmat jelzo nyilacska, de semmilyen app nem talal kapcsolatot (bongeszo, Google Play, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest