-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaginZe
tag
ROM Lenovo A820 – ROM Android 4.1.2 MIUI
-
vihor
csendes tag
Sziasztok!
Ezeknél a dual simes készülékeknél az működhet, hogy az egyik slotba a mobil internetes sim-et teszem, ami csak internetet tud (Telenor Hipernet), hanghívást nem, a másikba meg a normál sim kártyát?
Tehát működni fog az internetem a készülékkel? -
BaginZe
tag
válasz
ekrisztian #294 üzenetére
Ezt a rejtélyt (hang nélküli hárombetűs) nekem sem sikerült megfejtenem
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Azt nem tudjátok miért nem beszélget velem Bori az egyik navigációs programból.minden jó csak a dumálás hiányzik:-)
NFS játék elindul,de a textura az csak fehér.Ha nem ismerném a játékot azt hinném ez hórallye:-) -
barnam_
nagyúr
válasz
attilav2 #291 üzenetére
Nem csak a saját jó, csak ki kell próbálni vásárlás előtt - mivel nem tudod hogy melyik milyen szabványt használ.
szerk.: amúgy azért idegesítő a probléma, mert a Blade óta akármilyen telefont használtam, soha nem kellett ezzel törődnöm, mindben ment (Galaxy Xcover, 610, 8S, 8X).
-
Tim82
félisten
-
attilav2
őstag
válasz
attilav2 #286 üzenetére
Egyébként én is komolyan gondolkodok egy A820 beszerzésén, a G300 erősen ram korlátos, bár a Dazozoo féle CM10.1-el eléggé tűrhető, és testreszabható, de ehhez kellene a hivatalosan nyitott bootloader, mert a töröttel ledobálja a hálózatot és újraindulgat, viszont a huawei még mindig nem küldött, és nemcsak nekem, bootloader nyitó kódot ez elég nagy csalódás pedig már vagy két hete kértem és azóta többször is.
Ahogy néztem a tmallboxot magyar nyelvű szoftverrel küldik, és bízom benne hogy out of the box jól fog menni és nem kell semmit mókolni, ezt az 1g ram is garantálná elvileg. Bár JB 4.2-t azért raknék talán rá mert
a két újjal lehúzható kapcsolósor nagyon tetszik, illetve ennek testre szabhatósága miatt a CM10.1-t preferálnám. Elérhető erre a telóra? -
DJGABI
addikt
Egyébként melyik ment rá a sima, hungo-féle, vagy a teljes Lenovós? Engem az utóbbi megoldása érdekelne (lehet nem is jók 4.2-höz a 4.1-es stringek...). Aki esetleg szagértőbb meg mondhatná mit rontok el [link]. Szerintem érdemes ezzel foglalkozni.
Esetleg van még a keeperv-féle módszer [link], ezzel még nem próbáltam, 2 vizsga közt lehet ránézek... de nagyon bonyolult, favágómódszernek néz ki
-
vegyszer
addikt
Most kéne megkérdezni tőle, hogy nem-e akar egy exklúzív pamut alsót venni véletlenül magának...
(persze ezt vagy negyed órára húzva a roomaing díjak végett)Sikerült lecsapni a hőn áhított távirányítóra a happy hour keretei között.
Ezek szerint a telók miatt is megéri ráálni. (35 db volt, mikor végeztem még 27 volt nekik.)
-
válasz
osztraksajt #265 üzenetére
Kinn vagyok Los Angelesben, erre a portásnak A820-a van.
Itt elfeküdtem...Erre mondják, hogy ROTFLOL ?
-
vegyszer
addikt
A jó dolgok benne:
-A töltési animáció kikapcsolt állapotban jót mutat. (nekem csak egy fix kép, de legalább jó, szerintemezt mindenképpen tovább érdemes vinni)
-A harmadik generációs gapps simán felmegy rá.)
-A Lenovóék már megint nagyon mélyen nyúltak bele a rendszerbe: A gmailt ferlrakva azonnal jött egy kérdés, hogy mi a tarka péló legyen a sorsa. (2G/3G Wifi, és tyúklábak, meg egy érthető szó ROOT) Gondolom egy alkalmazás specifikus tűzfal, ami csak azt ereszti ki a netre, amit akarsz!
-12-13 alkalmazást a marketjáből frissít azonnal, bár kína messzevan, lassan jön. 2-3 mb/perc, de frissít vagy 40-et.szerintem igen jó alap ez a mókolásra...
(az osztraksajt féle fordításbázis repoja sok eredményre vihet, de azért itt jóval több app van, kell előtte mérlegelni rendesen, mi menjen,mi ne)
sosem tudtam, hogy esemesel egy kínai, most kipróbáltam.
Az említett tűzfal
-
iMaverick
addikt
válasz
osztraksajt #265 üzenetére
Kinn vagyok Los Angelesben, erre a portásnak A820-a van.
A kínaiak már a spájzban vannak?
Mindenesetre ezen behaltam... Szerintem nem kell sok és az Apple és a Samsung megérzi a vásárlóréteg apadásának a mértékét...
-
vegyszer
addikt
Viszont az SOS jelzést le tud magától adni...
Nekem van egy olyan érzésem, hogy igen fürge rge a rendszer.
Azt miképpen lehet eldönteni, hogy igazi 4.2, vagy olyan Akai pha-3850 féle-e?
-
osztraksajt
őstag
Kinn vagyok Los Angelesben, erre a portásnak A820-a van. Azt hittem itt soha nem fogok találkozni vele, erre az első nem iphone amit látok.
El is dumáltunk, azt mondja sokat rendelik itt is. Vámolják, de 7,5% a sarc "sales tax" amit beszednek a fedexnél (itt gyakorlatilag az a posta).
-
anzo
senior tag
Csorog lefele és rögtön próba.
-
zeli
aktív tag
Én a minideal-től rendeltem, szerdán jött meg nekem, 1-2 napja használom. Én egyelőre azzal a ROM-mal használom, amivel küldték, és nem is nagyon tervezek váltani, nekem jó. Ahogy többen írták, a magyar fordítás kb. 80%-os, én azt hittem eleinte ez engem zavarni fog, de egyáltalán nem zavaró, szinte teljesen magyar a telefon, 1-2 menüpont angol, de minimális angol tudással kezelhető. 1-2 Lenovo-s app kínai nyelvű, például a Lenovo Calendar, de ezeket szerintem egyrészt ki lehet váltani, másrészt az itteni fórumozók honosították, szóval probléma megoldva. Egyébként nagyon gyors, minden működik röccenésmentesen, én szoktam nézni live streameket, azokat is simán viszi HD felbontásban.
-
bazsy_
tag
Kérdés: nektek is halványabb a visszanyíl a többi kapacitív gombhoz képest?
-
gg72
veterán
A minideal-nél kicsit lejjebb ment az A820-as ára 159 USD-re, így már olcsóbb, mint a Tmall-box-nál. Rendelt mostanában tőlük (minideal) valaki? Milyen rommal küldték?
-
t-bali3
senior tag
Többieknek jó a Viber?
Én gondolkodom egy ilyen telefonban, de sokat levelezem Viberen keresztül, baj lenne ha nem menne rendesen...
Egyébként én alap ROM-mal használnám, nem vagyok nagy buherátor -
ekrisztian
őstag
Szia!
Én használom BT kihangosítóval.Gond nélkül megy.(Toyota gyári ami motorola)
Meg egy Sound Freaq dockkal.Ez is műxik.
Fülesem nincs, ha csak párom nem ad egyet, hogy a szülinapján itt írogatok -
barnam_
nagyúr
Van olyan esetleg, aki BT fülessel hallgat zenét a telefonon?
Elegem van a madzagból, és abból is, hogy két érintkező fordított bekötése miatt nem tudok zenét hallgatni. (illetve eddig tudtam, mert volt egy adapterem, ami szétbontja a 4 pólust két jack-re, de az megadta magát.) -
Dexxter182
tag
válasz
ekrisztian #239 üzenetére
Én is SwiftKey-t használok, tökéletesen megy magyarul mindenhol! Nem tudok nélküle élni
-
vegyszer
addikt
válasz
Dexxter182 #238 üzenetére
Nem voltam benne biztos,hogy terhelhetlek vele...
Most egybeépítem, és megnézem hogy lesz belőle CWM fájl.Aztán meg ugrik a majom a forró vízbe.
ilyesmi lesz...
-
vegyszer
addikt
válasz
ekrisztian #239 üzenetére
Én SwiftKey billentyűzetet használok. Ez az első, amit az XT9 után tudok használni.
nekem idegen a qwerty, ha a fene megeszi is.
-
ekrisztian
őstag
válasz
vegyszer #235 üzenetére
Nekem is műxik.Kivéve a viber.Az random vagy ok vagy nem
Bánatom nekem meg a telefonkönyvben keresésre nem az anysoft ugrik fel hanem a normal telefon billentyű és még nem jöttem rá miért csak számokat írfuck most nézem azért oda talál igy is a névhez.Akkor meg csak simán bénán nézki így
-
válasz
pocok1970 #231 üzenetére
Kollégák!
Lehet, hogy én voltam a ludas a belső letiltó szkript-tel kapcsolatban.
A szkriptben hiányzott a jogosultság beállítása.
set_perm(0, 0, 0644, "/system/etc/vold.fstab");
Ezzel toldottam most meg a A820_JB_disable_internal_sdcard-v3.zip-et.Kéretik tesztelni.
És persze bocs. -
vegyszer
addikt
Mai napi örömöm:
A ButtonLED.1.6.HDPI_JB.apk az új BusyBox-sal a mailra, és Gtalk üzenetre is reagál!
(A másikkal nem tette, de ez nagyon tetszik)Cappa72: az ötösszámú hibahoz egy megjegyzés. 4.0v1-ről 138-as kernelre frissítve jelentkezett e hiba.
Most újrarakva a rendszert 4.1v1-ről, 138-as kernelen a hiba NEM jön elő. (mármint, hogy a 15%-os akku szintet elérve van egy értesítés, hogy dugd fel az áramra a motyót.) a második esetben ez megjelenik, és megy tovább minden rendesen.A mai napi bánat: Tegnap jöttem rá, hogy úgy laktam be a telót, hogy hangokat nem állítottam be. Miután megtettem, már a hangerő állításnak lett visszajelző hangja.
De mé', mikó úgy szeretem némán.Az ikonokat itt is megpróbáltam kiszedni, hogy ne csak narancs/ződ/kék/lila legyen, hanem a szolgáltatók színét be lehessen állítani.
Most ott tartok, hogy összesen 5 APK van szétszedve, ezekben színenként 119 képet kellene egy formátumra hozni. Ha ez megvan, lehet visszaépíteni, és egy telepítő zippet kreálni belőle.Ha valaki tud erre ötletet, hogy lehet egy rakás png képet úgy átszínezni, hogy az átlátszóság megmaradjon, lécci keressen meg.
-
pocok1970
tag
Először felraktam a CP4.2-t. Majd ezután a CWM-ből futtattam a scriptet, majd wipe data. Ezután pedig a belső SD tiltó scriptet futtattam. Újrainditottam a telót és Lenovo logó ismétlődött.
-
pocok1970
tag
Sziasztok!
Az átparticionálással vagyok gondba. Megcsináltam a particionálást. Mindent megcsináltam a leirás szerint, de amikor újrainditom a telefont akkor bejön a Lenovo logó és folyamatosan az ismétlődik. Hála istennek csináltam backupot és igy vissza tudtam állitani a telefont. Mit csináltam rosszul? A CP4.2 ROM van rajta. -
Crouger
csendes tag
Hali,
En szinten fozott JB-s Defy+ -rol valtottam A820-ra, es azt kell mondjam eg es fold. Nekem is olyan gondjaim voltak a Motorola-val, amiket irtal, csak en kb naponta inditottam ujra. Ennel a telefonnal hasonlot nem tapasztaltam, pedig jo par hete megvan mar. Vegig folyamatosan es gyorsan mukodik, pedig alaposan be van lakva (ceges cuccokkal is).
En szemely szerint nagyon meg vagyok elegedve vele. -
XenHai
senior tag
Üdv !
Lenne pár kérdésem a telefonról ! Jelenleg 1 defy+ használok főzött JB-vel megy úgy ahogy de hamar megeszi a ramot és vannak bizonyos hibák a zárt telefon miatt .
A kérdésem az lenne ,hogy 1 belakott A820 -as és mondjuk 2 hete folyamatosan megy mennyi memóriát eszik és menyire folyamatos vele a teló? Most a defy-t hetente újra kell indítgatnom mert 70M körül van a szabad ram és eléggé sokat gondolkodik a teló .Játékok terén amit visz a defy+ gondolom ennek is vinni kell (ps1 és snes emulátor).
Papíron eléggé jól hangzik a telefon és gondolkodok 1 cserén .A Lenovo mit márkát meg szeretem (Lenovo Y580 ) ha fele annyira jó mint gondolom akkor anyag minőségre nem lehet panasz de azért várok véleményeket. -
Mai visszajelzés alapján az update-recovery zip még a régi s130-as kernellel van kint, ezért a frissítés itt: A820-update-Recovery_S135-6.0.1.2-CWM_Cappa72.zip
Nincs tesztelve! (telefon híján) -
vegyszer
addikt
válasz
Dexxter182 #214 üzenetére
Én Vodafone esetén H+, meg hasonlókat látok. 3G-t eddig nem. (pár napja fordítottam meg a sim sorrendet)
Net nekem megy rajta, igaz nem tudom megítélni, hogy lassú, e vagy gyors. A másik sim 2G-n van hagyva. Ahhoz képest gyors. Az a megszokott. (40 MB egy hónapra szűkös, de nekem elég)
-
barnam_
nagyúr
válasz
Hozzáírod az apn-t (internet.vodafone.net) és menni fog.
-
Dexxter182
tag
válasz
Megoldódott
felvettem az APN-ekhez a vodafone internetet
-
zeli
aktív tag
Megjött nekem is a telefon!
Elsőre annyit, hogy ég és föld az előző telómhoz képest (ZTE Skate), nagyon szép a kijelző, gyors, eddig nagyon jónak tűnik. -
Dexxter182
tag
A820_signed_050913_010638_hun.zip + patch 2.2 ROM-nál valaki tapasztalt olyat hogy nem megy a 3G?? Esetleg ötlet?
Vodafone egyébként!
APN-ek között csak tesco mobile, meg vitamax?
-
vegyszer
addikt
válasz
ekrisztian #211 üzenetére
Érdekes, engem az ingyenesre vitt, csak nem vette észre, hogy felraktam.
UFF
fényképszerkesztésbe, vagyis ikonátszínezésben valaki jártas? -
-
vegyszer
addikt
válasz
ekrisztian #209 üzenetére
Én épp az imént raktam fel, csak egy baki viot vele:
Az, hogy amely BusyBoxra volt az appban link, hogy kell neki, telepítés után nem érzékelte.
De ezt a BusyBoxot használja rendesen.
Ki érti ezt?
(lehet volt egy frissítés közben, amit nem érzékelt az app?)Ja a fentiek közül én a ButtonLED.1.6.HDPI_JB.apk-t használom, általában sikerrel.
-
ekrisztian
őstag
válasz
Dexxter182 #208 üzenetére
-
Dexxter182
tag
válasz
ekrisztian #207 üzenetére
Tudtok adni egy linket erről a progiról?
a button meg a led kulcsszó egy icipicit elviszi a keresést
-
osztraksajt
őstag
válasz
attilav2 #205 üzenetére
Ebbe ne menjünk bele, elég messzire vezet. Még akkor szóba sem került a környezetvédelmi termékdíj amit az első MO-i forgalomba hozónak kell bevallania és befizetnie.
De a típusengedélyezés is egy meglehetősen jó móka lenne ha valaki hivatalosan akarná csinálni. Legalább 3 olyan akkreditált engedéllyel kell rendelkeznie a gyárnak ami egyáltalán alapját képezi annak hogy engedélyköteles rádiósávot használó eszköz az EU területére beléphessen hivatalosan. Amiben hogy is fogalmazzak finoman, de ezek a kisebb kínai gyártók nem igazán vitézkednek.
Egyszer már a dualsim topikban kitárgyaltuk ezt a hivatalos import dolgot, több hozzáértővel összeszedtük és megnéztük mi lenne a módja és költségei. Hát nem lett vicces a vége maradjunk annyiban.
-
attilav2
őstag
Hát tegyük fel az artisjusnak befizetem a jogdíjat a belső tárhely után, de sz*rok az NMHH-ra, meg a tanusítványokra (kell egyáltalán típusengedély?), ha a vám és az áfa meg az artisjusnak a jatt be van fizetve akkor elvileg nem kéne foglalkozzanak vele, hiszen a két legkapzsibb szerv ezzel ki lett elégítve.
A neten egyébként találtam olyan céget aki kínai telefonok behozatalával foglalkozik egyedi rendelésre, és ők sem hiszem hogy végigjátsszák az NMHH típusengedélyes cirkuszt.De mi van akkor ha csak céges használatra kell a teló? Tehát ha megrendeli nekem a cég a lenovo A820-at,
ha le van vámoltatva akkor a NAV elvileg nem szólhat semmit, nem? Tehát nem kerül továbbértékesítésre
továbbszámlázásra. Az artisjus adót vajon ilyenkor is ki kell fizetni?
Nekem se bankszámlám se paypalom, pláne kártyám sincs, és nem is szándékozok nyitni. De a cég élénk külkereskedelmi tevékenységet folytat, tehát elvileg beleférne ha megrendelnék nekem. -
BaginZe
tag
válasz
ekrisztian #179 üzenetére
Nekem azután működött rendesen a buttonled, miután felraktam a busybox-ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest