Hirdetés
- Windows XP
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omis
senior tag
Hello ,valaki használja már a Harmony Os-t vagy még csak külföldön érhető el?
(mert elméletileg ha átváltod a régiót kínára akkor le lehet szedni )
-
Gyulu25
tag
válasz
Aryon87 #8294 üzenetére
Nekem P20 Pro fürdött, szintén Egerszalókon a Saliris gyerekmedencéjében, sajnos a 30 percet szerintem benézhettem, kb annyi perc (± 5 perc, de lehet inkább plusz) volt az első és utolsó vízben készült fotó/video közt (nyilván nem végig víz alatt), de eléggé lehalt. A szerviz viszont gar-ban cserélte, szó nélkül.
-
Aryon87
félisten
válasz
#72445440 #8284 üzenetére
P30Pro fürdött már az Egerszalóki termálfürdőben is. Persze utána kapott egy alapos csapvízes mosást. Annak se volt baja.
A telefonunk vízálló. Kis segítség: [link]
Abban az esetben veszítheti el vízállóságát, ha a telefon leesik. Na akkor már lehet parázni a mikrosérülések miatt, ami által befolyhat a víz ha olyan szitu lenne. -
cH1
aktív tag
Szervizben javítjuk/cseréljük a garanciás sérülés mentes ip68-as beázott telefonokat. Egyedül a sólerakódás miatt ugorhat ilyenkor a garancia, vagy ha valaki van olyan idióta hogy törött kijelzővel, hátlappal viszi vízbe.
-
Janaboy
veterán
válasz
#72445440 #8285 üzenetére
Pedig ezt rosszul tudod, mert vízálló:
Fröccsenés-, víz- és porálló
IP68*A készülék kontrollált környezetben végzett tesztelése alapján tanúsítottan csepp-, víz- és porálló adott körülmények között (megfelel az IP68
védettségi besorolás – IEC 60529 nemzetközi szabványban leírtak szerinti – követelményeinek).A víz- és porálló tulajdonság nem állandó, a normál elhasználódás során a védettség mértéke csökkenhet. Ne töltse a telefont, ha az nedves, vagy ha nedves környezetben van. A tisztításra és szárításra vonatkozó útmutatást megtalálja a kézikönyvben. A folyadékba merítésre, illetve az abból származó károsodásra nem érvényes a garancia.
*Az *IP68 besorolás azt jelenti, hogy bizonyos meghatározott tesztkörülmények között a készülék védett a nem áramló víz bejutásával szemben, legfeljebb 1,5 méteres mélységig, legfeljebb 30 percen át, ha a víz és a készülék közötti hőmérséklet-különbség nem nagyobb 5 °C-nál.
A sós vizet érdemes kerülni, pl a tengert. -
rdt89
addikt
Engem az érdekel mikor jön már egy kis plusz extra és kamera szoftver frissítés a készülékre, mert marha jó kis kütyü ez vitathatatlan, de van még benne potenciál és a kamera is többet tud, csak a biztonsági frissítéseken kívül már fél-1 éve nem nagyon érkezik semmi extra.
-
cH1
aktív tag
Nyáron megfürdettem Balatonban, aztán be lett építve homokvárba, majd (amit amúgy senkinek nem ajánlok) csobbant egyet medencében is. Édes vízzel nem nagyon kellene hogy probléma legyen, sós (tenger) abszolút kizaró, meg se próbáljátok, a strandi medence víz meg necces a vegyszer tartalma miatt.
Amire érdemes figyelni, hogy a szabvány szerint 1 méterig bírja a vizet. De ha pl csap alá teszed vagy bedobod a vízbe pl, pillanatnyilag érheti nagyobb víznyomás, mint amit csak 1m mélyen úszva kapna, így szintén történhetnek balesetek. -
Aryon87
félisten
válasz
FrankóStein #8276 üzenetére
Videózni nem videóztam még vele (mert amúgyis olyan jó átlátszó tiszták a vizeink ugyebár), de tavaly már fürödtem vele a Balatonban huzamosabb ideig többször is. + időnként lemosom csap alatt, mert a munkám során elég retkes szokott lenni
Köszöni jól van
-
FingR86
őstag
válasz
FrankóStein #8276 üzenetére
gyári adatok szerint IP68 ha jól tudom
annak meg ezek a mutatószámaiIP68: teljes mértékben védett por ellen, és 1-3 m méter víz alatt folyamatosan használható 30 percen keresztül.
egyébként én még nem próbáltam csak vízálló tasakban, kb most tudatosítottad bennem h vízálló
-
FrankóStein
aktív tag
Valaki próbálgatta már vizalatti videózáshoz a telót?
Kb meddig birja vízben? -
sharp4
őstag
A gyári kábel cikkszámát megtudná írni valaki?
-
laci laci
addikt
Jött frissítés...
-
Hoes
aktív tag
válasz
firemanus82 #8264 üzenetére
Nálam is gond a gyenge hangerő ha transmitterre küldöm át a zenét, sőt ha jack kábellel csatlakoztatom azbis baromi halk. Azt hittem, hogy a kábellel van a gond de nem.
-
sonice
tag
válasz
firemanus82 #8264 üzenetére
Nálam is sajnos ugyanez a tapasztalat, gyari fejegyseg illetve Bluetooth transmitter eseten is.. 🤔 Teljesen mindegy hogy zenét hallgatok vagy hivast hangositok ki, szinte alladoan full hangerore kell tennem.. Nem tudom mi lehet a probléma, Samsung esetében nincs ilyen gond..
-
firemanus82
senior tag
Korábban kérdezte itt valaki hogy autós kihangositoval nem halk e a telefon. Mivel a napokban ismét használatba kellett vennem a P30 pro-t, jelentem valóban jelentősen halkabb. Most hogy visszatértem a P40 Pro-hoz jelentősen halkabb a ki hangosítás. És android autóval is, nem csak BT kapcsolat esetén. Az autó egy Skoda Octavia, Colombus fejegyseggel.
-
Hoes
aktív tag
Szerintetek a Huawei Watch 3 Pro vagy Watch 3 Active éri meg jobban? Tudom, utóbbi nem titán és kisebb az akku picivel. Egyéb diffi?
-
cH1
aktív tag
válasz
thebiker #8253 üzenetére
Ha esim be van aktiválva és rendszeresen telefonálsz is rajta akkor bő két nap. Ez még mindig a konkurencia kétszerese. Ha nincs esim akkor már kapásból 5 nap átlag használat mellett. Nyilván van ultra energiatakarékos mód amivel vissza vált a pl gt2ből megismert oprendszerre, azzal majdnem egy hónapot is kibír, kérdés minek vennél ilyen órát ha így használnád.
-
cH1
aktív tag
Ha nem kell az esim akkor watch gt 2 pro. Ha kell és nem zavar hogy naponta rakhatod töltőre akkor az új Samsung óra. Annál egyébként megy egy kis trükközéssel az NFC fizetés (legalábbis Samsung telóval tuti).
A watch 3 pro nem lett egy nagy szám. Hatalmas potenciál, tényleg kiváló anyaghasználat, de jelenleg egy nulla. Legalábbis itthon, mert tőlünk kicsit nyugatabbra varázslatos módon működik rajta a celia asszisztens, lehet vele NFC-vel (meg főleg inkább qr-el) fizetni. Megjelenés óta használom, azt hittem először hogy ez ilyen gyors publikus beta teszt és majd tuti hetente jönnek a komoly kontent updatek meg sorra kerülnek fel a telepíthető appok, de ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Legutóbbi nagy frissítés az volt, hogy már saját videót is be lehet rakni számlapnak. Mert tényleg ez az óra legnagyobb baja... -
Hoes
aktív tag
-
Hoes
aktív tag
válasz
#72445440 #8246 üzenetére
Ahogy olvasom az órás fizetés csakis AppleyPay-jel működik egyelőre...ha Apple Watchot nézek ki akkor az nem fog működni Androiddal, akármilyen gyártóról is van szó. Viszont az iPhone működik minden okosórával! ( Ki érti ezt ? )
A Huawei Watch Series 3 Pro mutatós és jó, viszont szerintem rosszul lőtték be az árát. Ja és mivel Harmony OS van rajta, nem kommunikál rendesen EMUI rendszerrel, a Tech2 szerint.
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Melyik az az okosóra, amivel működne az NFC fizetés és jó a P40 Próhoz? Vagy jelenleg csak az Apple eSIM okosórái képesek erre? Azok meg nem jók Android mellé...
-
jeni
félisten
válasz
#72445440 #8239 üzenetére
meg van hekkelve a telód?
a frissítés óta : már nem enged belépni.
hiába frissítettem,hiába töröltem és telepítettem a linken keresztül azóta képtelenség jelszóval belépni.
még a clone móddal sem megy.
u.i.:
teljes full eeszt törlés,még a jelszavak gyűjt.-ből is. újra telepít és most valahogy megjavult. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
#72445440 #8221 üzenetére
Nekem megint frissült a Gspace, pedig beállítottam az AppGalleryben hogy ne frissuljon... Rá sem kérdezett eddig, csak reggel vettem észre, hogy már megint jönnek a reklámok, és akkor láttam, hogy már megint a legújabb verzió van fent. Éjjel frissült magától. Neked nem? Hogy lehet véglegesiteni azt, hogy ne frissítse engedély nélkül?
-
FingR86
őstag
válasz
firemanus82 #8230 üzenetére
igen, összefoglalóban be van írva.
le kell cserélni az appot egy régebbi verzióra és azzal már fog menni a szinkron. -
-
cH1
aktív tag
Gép vágja méretre, kérhetsz tokbarát verziót is, mindenképp azt ajánlom. A gyári sima szilikon tok nem nyomja fel, viszont van egy kicsit jobban a kijelzőre hajló tokom, az elkezdte az egyik sarkot.
Egyedül amit nem annyira szeretek az a tapintása. Kicsit tapadós. Viszont brutál mit kibír. Kisfiam megszerezte a telefonom és jó baba módjára karmolászta meg belenyomta a körmét, másnapra teljesen eltűnt róla minden sérülés. Feleségem nagyon telefon dobálós, nála is eddig teljesen jól teljesít. -
sharp4
őstag
Sziasztok!
Amennyiben kiszeretnék próbálni drágább fóliát is (a kínain kívül), akkor melyiket érdemes? Gizzmo féle Shield Pro, vagy esetleg Mobilfox-ot próbálta már valaki? Ezek mennyire levegősödnek fel a szélen idővel?
-
Zototh64
őstag
válasz
#72445440 #8217 üzenetére
Bankot meghagyom én is a samu note 20 ultrán.
Csak sajna vannak dolgok, amik miatt kell a gugli.
Viszont amilyen nagy samu fan voltam, egy ideje már látom, tapasztalom, hogy mindenben veri a hüvely a samut. Ez kicsit bosszantó. Ezért jöttem vissza erre.
Tavasszal eladtam a mate 30 pro-t a samu mellöl, de nem a legjobb döntés volt, az biztos.
Nem is szapulnám tovább a samut.
Minden esetre mostanáig eljutottam oda, hogy fent a gugli, majd holnap folytatom, hogy menjenek az értesítések, stb. -
Zototh64
őstag
válasz
thebiker #8214 üzenetére
Nekem is a 202-es volt fent.
Ma már vagy négyszer próbáltam, és a hisuit-ban nem jött elő a lehetőség a régebbi verzióra való visszaállításra.
Ezzel már felteszi a 131-es verziót.
Az összefoglalóban lévő videó és e között csak annyi a különbség, hogy a debug ablak feletti 3 point version-t is bepipálja. -
thebiker
tag
válasz
firemanus82 #8213 üzenetére
-
thebiker
tag
válasz
firemanus82 #8211 üzenetére
Szia,
Szerintem a 202-es verziót még senki nem próbálta. Az előző verzió 193-as volt amiről lépésről lépésre követve garantáltan de csak ideiglenesen elveszted az USB kapcsolatot. Azonban amikor a 193 -as verzióhoz érsz a frissítéssel akkor ez automatikusan megjavul és lesz UBS kapcsolat. Mivel én is a 193-asig frissítettem csak a Te általad használt verzióról nincs tapasztalatom sajnos. Esetleg az XDA-n lehet erről valami morzsa.
Egyébként most merült fel pont ez az XDA-n.
-
-
Hoes
aktív tag
válasz
Aryon87 #8206 üzenetére
A Oneplus rendszere és RAM kezelése mérföldkövekkel jobb mint a Huaweijé vagy a Samsungé, én eddig azért nem néztem őket mert kamerában alulmaradtak a csúcsoktól de a 7-es szériától felzárkóztak.
Igen, árban húzósak de ha megnézed a Samsung, Sony, Apple árait rájössz, hogy bizony jó vételnek számít! Hardveren is nagyon ütősek, ahogy összeszerelési minőségben is. -
Aryon87
félisten
válasz
FingR86 #8205 üzenetére
Ha kamerában kicsit fejlődnek
Na pont emiatt (is) nem kell
Kamerában nem ez a szint, rendszer ide vagy oda, amiben kb 2 percet ha turkálok egy hónapra vetítve.
+ ha jól tudom az O+ is elszállt az árakkal, cserébe nem is kapod azt a minőséget, mint anno egy 3T esetében. Pár komment alapján nekem úgy jött le, hogy a 3T volt az utolsó olyan tőlük, ami azt adta amit ígért azért az árért.
-
FingR86
őstag
válasz
Aryon87 #8203 üzenetére
Volt korábban 2 fajta oneplus telom is. Egy 3as és egy 6os.
Hát a hatos mind rendszer sebességben mind 4k-s video rögzítésben oda verte a p40 prot. Oda adtam a muternek amikor beszereztem a Huaweit. Néha még a kezembe fogom és sokkal porgősebb pattogósabb simább a rendszer mint ezen. Amikor meg el indítom a videó felvételt 4k/60 fps... A képernyő szinte folyékony. Nem úgy a a p40 pro-n...
Ha kamerában kicsit fejlődnek még újra vissza fogok térni hozzájuk. -
Aryon87
félisten
válasz
#72445440 #8201 üzenetére
P40Pro jelenléte mellett annyira nem félek kipróbálni az Almát, bár vannak fenntartásaim, az is a rendszer miatt. De amit Almán nem tudok használni, az menni fog a P40Pro-n (pl Vanced), mert az a telefon menni fog még 6 év múlva is (főleg ha figyelembe veszem a jelenleg is aktívan működő LG G4-et vagy P8Lite-t, amik ugyan nyekeregve a kevés ram miatt, de még futtatják az appokat). És kénytelen vagyok Almán vagy Samsungon gondolkodni, mert a másik kettő nem biztos hogy lesz szolgáltatói kínálatban. Mi11Ultra a mai napig nem kapható, ráadásul 500k feletti listaáron van, ami még részletre is túlmegy az általam meghatározott 20k-s havi kereten mindennel együtt. Honor meg.. Még az EU-s bemutatkozása is bizonytalan, mert semmi infót nem találok róla. És azért vagy 2 hónapja bemutatták már Kínában..
O+, Realme meg hasonló telefonokat meg kihagyom.
Perpillanat még így látom a dolgokat, jövőre lehet változni fogAddig még sok minden történik, pláne hogy kezdjük a 4 évadot is Cili mamával...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Windows XP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest