Hirdetés
- Windows XP
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
p2pp
őstag
válasz
FrankóStein #8393 üzenetére
Gspace +1 Like.
Fél éve használom gond nélkül.
Anno a Gms vásárolt appok is mennek.
Google Fotók, Térkép is megy napi szinten. -
illjo
senior tag
válasz
FrankóStein #8396 üzenetére
Mivel a downgrade mindent legyalul, érdemes előtte csinálni.egy backupot pl hisuite al. Az appokat nem fogja visszahozni, azokat újra kell telepíteni, csak a beállításaikat. De a fotókat, névjegyeket, rendszerbeállításokat, jelszavakat igen.
A legideálisabb szerintem az, ha van egy használaton kivüli huawei telefon, arra phone clone al átklónozni a telefonod, majd a mók.és visszafrissítés után vissza klónozni onnan. -
FrankóStein
aktív tag
Ha valaki belakta a telefont, majd egyszer csak megcsinálná a gms mókot, majd felfrissiti a telót a legfrissebb verziora, akkor a telefon szinkronizalas miket hoz vissza? Alkalmazasokat, jelszavakat, képeket? Ha szeretnék mindent visszakapni, akkor mókolás előtt mit kell tennem?
-
jeni
félisten
válasz
FrankóStein #8391 üzenetére
nem áll szándékomban mókolni a telót,csak szívtam vele,így inkább maradok a tiszta megoldás mellett.
és a kérdés arra utalt,hogy várható-e onnan hivatalosan leszedve minden trükközést mellőzve. -
jeni
félisten
Van valami hír az MVM Next EnergiApp alkalmazásáról ,hogy valaha befog-e kerülni a Huawei AppGallery közé?
-
illjo
senior tag
válasz
Gyulu25 #8384 üzenetére
Próbáld meg akkor az A pont tutorial videoját, az eleje a firmfinderes downgrade, azt ugord át. Ez az a manuális, googlefier nélküli mók verzió, amit hivatkozni.szoktunk,ming ictfix.net-es verzió. FingR86 is ezzel csinálta. Lassítsd le a lejátszási sebességet hozzá. Ez az: [link]
Előtte csinálj egy factory reset et -
Gyulu25
tag
válasz
Gyulu25 #8367 üzenetére
Kb 10-szer próbáltam, de most feladom...
SW-t nem frissítek egyenlőre, remélem a telefon sem akarja annyira magát, ezért phone clone-al klónoztam a régit és kipróbálom végre a HMS-t. Első ránézésre nem olyan nagyon gáz, sőt, csak ugye mindenhova újra be kell jelentkeznem...
Lehet van élet a GMS után is? -
kp78
addikt
Telekom alkalmazás megy nektek a telefonon?
-
sharp4
őstag
válasz
FrankóStein #8377 üzenetére
Olyan helyekről, amelyekről nem hallottam, legszívesebben utánvéttel fizetek. Ha megérdkezett, akkor kérlek szólj.
-
sharp4
őstag
válasz
FrankóStein #8375 üzenetére
Én is megtaláltam ezt az oldalt, de ha jól láttam utánvétes fizetési lehetőség nem volt.
-
sharp4
őstag
válasz
FrankóStein #8373 üzenetére
Innen meg is érkezett?
-
Gyulu25
tag
Telealk.com oldalról, de sztem csak 1 db lehetett nekik, mert most nincs is már készleten, most szállítás alatt van, tehát biztos lesz még nekik, csak 1000 Ft-al többért.
-
illjo
senior tag
válasz
#72445440 #8365 üzenetére
Több esetben is magát a microG appot megnyitva,az app 'add account' lehetőségét használva adtam hozzá a google fiókot. De aztán,mikor már a play belépés hiba jött elő és újból kezdtem, az egészet, már simán engedte a fiókot hozzáadni. Végülis sikerült az egész.De hogy próbálják akadályozni, az biztosnak látszik. Jó pár kevesbé szenvedős mók procedúra és talán a gyakorlat miatt hobban kizárható júzer error kapcsán mondom ezt.
-
illjo
senior tag
válasz
#72445440 #8362 üzenetére
A kb. két hete történő legutolsó mókolásomkor, igaz, az egy p40 lite volt, én is megszenvedtem vele. Először még a fiókhozzéadást sem akarta. Aztán, ha jól emlékszem, a play áruház is ezt a hibát mutatta, már vpn el is próbálkoztam, mert van egy olyan hiba, amikor a google nem enged a szerverére, systemhacks ajánlotta egyik új videójában a vpn használatát.
De az sem oldotta meg. Elég sokszor újból beki kellett futnom, míg végül sikerült. Már majdnem átmentem az ictfix.net es manuál mókra, külön szedtem le apkpure ból gps alk t. Aztán sokadik, googlefier gombbal történő gms app törlés után sikerült. Próbálom erőltetni a visszaemlékezést, mert amiket korábban leírtam tanácsokat kollegának, még volt valami fontos momentum.De lehet, hogy nem? Passz.. -
illjo
senior tag
válasz
FingR86 #8359 üzenetére
A G app folyamatosan legyen megnyitva a mókolás során, ne zárd be. Ahogy mondtam, amikor pl leállítod, eltávolítod a google play szolgáltatásokat, ne nyomj rá a 'kész' re, csak indítsd újra,megnyitva hagyva mindent. A googlefierben az erre szolgáló gombbal tábolítsd el a gms appokat és kezdd újra.
Vagy marad az ictfixes, nanuális mókolás
A leírásodból mintha az látszana, hogy kimaradt vagy a gsf nek, vagy a gps nek az újrateleoítése. -
Gyulu25
tag
Harmadjára futok neki, kétszer ott akad meg a történet, hogy újraindulásnál (kb a yt-t telepítés után), egyszerűen "üres" a play áruház, ezzel a hibaüzenettel: "Hiba történt az információk szerverről való lekérése során. DF-DFERH-01" Hiába nyomok az újrára, nem csinál semmit.
Van megoldás, vagy kezdjem újra.Pedig tényleg tök jó a video, teljesen érthető, követhető, mármár szájbarágós, de mégsem....
-
Gyulu25
tag
válasz
Gyulu25 #8351 üzenetére
Sajnos az XDA-s linken lévő letöltés már nem elérhető..
Valahol esetleg biztonságos Googlefier van?? -
illjo
senior tag
válasz
Gyulu25 #8343 üzenetére
A gms topikösszefoglalóban a mók B pontját javasolom, a downgrade részt kihagyva, a portugál srác tutorial videoja szerintem a legérthetőbb, legkövethetőbb a googlefier es mókhoz. És ő meg is nyitja az LZplay kínai appot, ahogy ish40w írja.
Amikor olyan lépéshez érsz, mikor fel kell telepíteni egy gms appot, aztán újraindítani, a telepítés után ne nyomj rá a 'kész' re, hagyd úgy, és haggy megnyitva is mindent, úgy indítsd újra a telefont. Tapasztalat szerint néha bekavar a googlefierbe, ha le 'készezzük' a telepítést.Ez az a video:[link]
A mók megkezdése előtt mindenképp nyomj egy factory resetet (visszaállítást) a beállításokból, nem hard reset kikapcsolt telefonon!
Nem tudom, miért duplázta meg szerkesztés után😃 -
illjo
senior tag
válasz
Gyulu25 #8343 üzenetére
A gms topikösszefoglalóban a mók B pontját javasolom, a downgrade részt kihagyva, a portugál srác tutorial videoja szerintem a legérthetőbb, legkövethetőbb a googlefier es mókhoz. És ő meg is nyitja az LZplay kínai appot, ahogy ish40w írja.
Amikor olyan lépéshez érsz, mikor fel kell telepíteni egy gms appot, aztán újraindítani, a telepítés után ne nyomj rá a 'kész' re, hagyd úgy, és megnyitva is mindent, úgy indítsd újra a telefont. Tapasztalat szerint néha bekavar a googlefierbe, ha le 'készezzük' a telepítést. -
Gyulu25
tag
-
illjo
senior tag
válasz
#72445440 #8334 üzenetére
Én ezeket az azonosítójúakat ajánlottam.anno.valakinek,más használta őket:
Base: 409481
Cust: 382942
Preload: 384706
Vártam a megerősítést hogy jók e. Vagy nem kaptam meg, vagy másért nem tettem ve összefoglalóba. Megnéznéd őket, ha validálod, beteszem összefoglalóba, azzal a figyekmeztetéssel, hogy azért egyeztesse a saját fw el őket. -
illjo
senior tag
válasz
#72445440 #8334 üzenetére
Hát, én nem keresgetem, linkeltem neki,mit használjon,ha dload al csinálja.
Ha jól emlékszem, te tettél be valahova jó firmfinderes fw verziókat,mimd a hármat. Aztkellene betennem az összefoglalóba,hogy azokat válasszák ki firmfinderben
De ha esetleg megvan neked a base, cust, oreload fw számok, akkor nem keresgetem -
illjo
senior tag
válasz
#72445440 #8329 üzenetére
Végülis igen,elképzelhető.. Ki lehet deríteni,ha telepíti a googlefiert és ha az LZplay app hibát jelez, akkor kell a downgrade.
Én a magam részéről még mindig biztonságosabbnak ítélem a dload osmegoldást,mert ott,főleg, hogy megadtam a fw t is, nehezebb mellélőni, mint a firmfindernél. És kiveséztük sztem anno, hogy az a dload fw biztonságos, a sok azzal készült downgrade is bizonyította,hogynem okoz semmilyen problémát. Nem mellesleg nagyságrendekkel egyszerűbb is a használata, egy letöltés, kicsomagolás, másolás, elindítás metódussal. De ezt döntse el maga. -
illjo
senior tag
válasz
Gyulu25 #8327 üzenetére
Szívesen.Igen, ha mókolni akarsz,ne frissíts SEMMIT, Hms core t sem.
Mók előtt felesleges klónozni, ugyanis a szüjkséges downgrade során minden törlődni fog. A B) pontot ajánlom, ahova azt írtam, pl p40 lite. Mivel ott csak emui 10 lehetséges. De most még neked is az van.A telefon firmware jét, még régebbire kell downgradelni, egy még korábbi emui 10 re, ahhoz, hogy futtatni lehessen a mókot. A B) pontban a dloados, pendrive os módszer van leírva ehhez a leggegyszerűbb fajta downgrade hez. De ehhez kell olyan átalakító, pl type c otg kábel, amivel pendrive ot tudsz csarlakoztatni. Nem egy nagy beruházás és másra is jó lesz. A video szerit csináld meg a downgradet. Hogy ne kelljen firmwaret keresgetni hozzá, idelinkelem a dload fw t. Pc n csomagold ki, vagy akár telefonon is, és a dload mappát másold a pendrive ra, majd downgradelj a video szerint. Ami amúgy abból áll csak, hogy beütöd a tárcsázóba a *#*#2846579#*#* kódot, rányomsz a hívásra és az előugró menüből kiválasztod a 4-es pont sowtware uprgradet, majd a következő menüből, amit fekdib az 1. Memory card upgradet. A 'frissítés', azaz a downgrade,miután a pendrive on megtalálta a fw ert, automatikusan elidul. A dload mappa a pendrive gyökerébe legyen másolva, tehát semminek ne legyen az almappája.A mók csak ezután jön. Ne számíts túl egyszerű metódusra, figyelni kell a videot. Ez után jöhet a frissítés, majd a klónozás. Utóbbi sorrendje mindegy, frissítéssel már nem vesznek.el az appok.
Dload fw:[link] -
Gyulu25
tag
válasz
#72445440 #8325 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
És neked is illjo!Kezd tisztulni a kép.
Akkor ha jól értelmezem a lépéseket:
1. Bekapcsolás után, netrecsatlakozás előtt azonnal tiltsam az SW frissítést
2. PhoneClone-al klónozzam át a jelenlegi telefont (a teljes tartalmát, vagyis mindent, amit szeretnék az újon is)
3. Kövessem ezt a leírás és video szerinti anyagot [link] 2. GMS (google) telepítés (mók)-es pontját. Ez alapján szépen települ minden, aminek kell. A nem megfelelően működő gms appokat frissítsem (vagy ezáltal lehet frissül is?)
4. ezután frissülhet a telefon a legfrissebb verzióra.Vagy előbb a 3-as, majd utána a 4-es pont?
-
illjo
senior tag
válasz
Gyulu25 #8324 üzenetére
Akkor ne frissítsd fel emui 11-re a telefont,ha rá szeretnéd tenni a stabil gms mókot,mert sokkal egyszerűbb 10-ről a megfelelő verziójú firmware re vissza downgrade elni onnan kiindulva. De ha nincs ilyen szándékod, frissítsd. Sőt, mók után is a legfrisebbet érdemes használni, azaz frissíteni úgy is.
A gspace nagyon nem egy stabil megoldás, ez persze használat függvénye,,van akinek elég.
A phone clone t érdemes használni, nagyon leegyszerűsít mindent. Amik fent vannak ag ben appok,,azokat onnan lehet frissíteni. A google appok nem, vagy korlátozott funkciókkal fognak futni.
Azokra az appokra a frissítést, letöltést, amelyekhez nem kell gms, de nincsenek esetleg fent ag ben, én az aurora store t ajánlom. Az egy play store szervert alternatív klienssel elérő app áruház, tehát végső soron egy play áruház. Megtalálod a letöltést és hogy állítsd be, itt a topik összefoglalóban a gms hack re kattiintva, ami a gms topikomra irányít, és annak az összefoglalójának az elején az aurora is ott van. Illetve a gms megoldások és kiegészítőik is -
Gyulu25
tag
Sziasztok!
A múlt hét folyamán sikerült a Telekomtól elcsípni kb. az utolsó P40 Pro-t előfizetéssel, 3 év teljes garival. P20 Pro-m van, amivel meg vagyok elégedve, de több mint 2 év után vágyok az újra, így lett a P40 Pro!
Néhány kérdés: Gondolom gyári sw verzióval fog kijönni, és ha jól láttam nem érdemes egyből (vagy egyáltalán?) ráküldeni a frissítéseket.
Ha nagyon nem akarok magamnak sok problémát (vagyis fagyasztás, kiolvasztás stb), akkor a gspace lesz az én app-om. Ezzel megy minden? Értesítések (pl. messenger üzenet) érkeznek, vagy ezt elfelejthetem.
Célszerű azokat a programok az AppGallery-ből letölteni, amik, ott is elérhetők?
A PhoneClone használható, vagy az esetleges zavarok miatt hagyjam (vagy csak képek, tel számok, stb.-re használjam)?
Köszi előre is! -
-
illjo
senior tag
válasz
#72445440 #8315 üzenetére
Nincs előfizetésem semmilyen, csak a sima 5 giga. Amúgy,mindegy, úgyis csak 1 hónap.
Van egy kollega gms topikban, igaz lite al, de téglásította a telóját downgrade nél. Ahogy néztem, rossz fw t akart ráhúzni, de az biztos, hogy nem azt, amit én szoktam dloadozni. Ajánlottam neky,recovers helyreállítást, de,azt mondja semmi. Nem néznél.rá? -
cH1
aktív tag
[link]
Van új nyereményjáték, én egy hónap ingyen felhőtárhelyet már be is húztam. -
illjo
senior tag
válasz
#72445440 #8304 üzenetére
Done!
'T. Vodafone!
Gondolkodtam az ajánlataik alapján a szolgáltató váltáson, de HMS telefonom van és a huawei appgalleryben nincs fent a my vodafone app. Nem terveznek ezen a jövőben változtatni?
Üdv!'
Mivel a kötelezően megadandó telefonszámom alapján látják, és nyilatkozni is kell, hogy nem vagyok az ügyfelük, így láttam jónak😃 -
illjo
senior tag
P40 lite topikban osztották meg. Mók nélküli simple nfc fizetéshez, a hsz írója szerint működik a megoldás:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- TV antenna és jelerősítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Windows XP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest