Hirdetés
- Windows XP
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a készülék bebizonyította anno mennyire fantasztikusra / időtállóra sikerült a Mate 20 Pro. Megmondom őszintén a kamera és minimálisan jobb kijelző nem tudja ellensúlyozni nálam az árkülönbözetet / google hiányát, így 14 napos elállás mellett döntöttem a roppant baráti MM-os árazás ellenére is. Sajnálom, pedig messze a legszebb készülkék a piacon.
-
Aryon87
félisten
Aurora nektek megy?
-
sonice
tag
Udv.
Kiprobaltam ezt a petalmail appot.. Tul sok beállítási opcio egyenlőre nincsen.. Egyszerű, letisztult mint a gyári email progi.. Viszont a teszt levelek mind spamba kerultek.. 🤔 Gondolom még nem annyira ismert ez a vegzodes @petalmail. No mindegy meglassuk idovel hozzarendelheto lesz e a Gmail vagy egyeb kiszolgalo. -
thedivision2
aktív tag
Sziasztok! Emui 11 alatt működő gyári okos vezérlő appot tudunk valahonnan szerezni? Sajnos letöröltem és az eddig letöltött 9-es és 10-es verziók vagy el sem indulnak, vagy a "a biztonsági szabályzat tiltja az okos vezérlő használatát" üzenettel nem működnek. Esetleg valami alternatíva ?
-
embe
nagyúr
Tiszta gagyi ez a fórum.
Ne mondjátok már hogy ezeket a képeket telóval készítettétek! -
Aryon87
félisten
Köszi, de nem szeretem a flip tokokat. Utoljára a G4-en használtam a Quick circle feeling miatt.
Teló a szekrényben pihen munkaidő alatt -
jeni
félisten
ilyen még mindig van RAKTÁRON olcsón
HUAWEI P40 Pro gyári Smart View Flip Cover (51993783) Khaki
Aryon87
ne vacakolj fóliákkal,akár hydro ,zselés vagy bármivel.
a fentit megveszed azonnalira 1 órán belül és használod. -
cH1
aktív tag
[link]
Jött egy Petal mail. Első ránézésre nem tűnik túl érdekesnek. -
p2pp
őstag
Ha Gspace alól indítok el vmit 1 idő után összeomlik.
Pl. Waze.
De ez szerencsére megy simán Gspace nélkül is.
CellMapper szintúgy. Na itt beragad a GPS is.
Így már nem rögzítek vele inkább semmit.
Minden kézi kezelésen van, mert ha hagyom autómatán, akkor felzabálja az aksit. -
Aryon87
félisten
Én naplemente esetén 5x zoommal fotózok (ahogy az esetek 90%-ban is, a sima kamera nekem már uncsi, a zoom az érdekesebb perspektívákat szokott adni), valamint naplemente esetén a fénymérést is alkalmazom.
Ez tavalyi ugyan, de kb ilyen eredmények születnek. Szerkeszteni szoktam a képeket, csak annyira nyúlok bele amennyire szükséges.
Automata eredeti és szerkesztett:
Ez meg pro mód RAW-ból kidolgozva. Így utólag nézve a színekkel még játszottam volna, túl sárgásra csináltam...
-
Aryon87
félisten
Na ez az a rész, ahol a szoftveres HDR-nek nem kellene belenyúlnia a képbe. Naplementés képeket rendre elcseszi. Minden máskor jó ha van, de nem itt. Pro módban érdemes meglőni inkább. Nincs semmi baj, túl okos lett a szoftver
És ez független az AI-tól.
1 év alatt én már kitapasztaltam mit és hogyan, mit mikor. -
sonice
tag
Leica standard módban még fakobbak a színek.. 🤔
-
thebiker
tag
válasz
thedivision2 #7556 üzenetére
Nekem is így működik. GMS hack nélkül. Aurorából frissítettem. Kellett egy bejelentkezés az ügyfélkapura. Után már le tudtam tölteni a QR kódokat.
-
Janaboy
veterán
válasz
thedivision2 #7556 üzenetére
gms hack nélkül?
Nekünk nem akart elindulni, 1 mpre felvillan majd kilép.
Az apkt honnan szedted? -
embe
nagyúr
válasz
#72755712 #7550 üzenetére
Huhh akkor én másról beszélek. Én a úgymond arra vagyok kíváncsi, mennyi a kijelző idő a legutóbbi töltés óta.
Jelenleg Poco-t használok, és szerintem ott mindig a legutolsó 24 órát mutatja a saját akkustatisztikája.. Tehát nem az összes töltés óta használt kijelző időt. -
Janaboy
veterán
Az új Eeszt nektek sem megy, ugye?
Kár hogy az aktuális fwre nincs GMS hack. -
Aryon87
félisten
Eddig én vagyok a legjobb ezek szerint akksival
Pedig nem kímélem, összevissza töltöm, éjjel teszem fel és ébredésig rajta is marad. Ha 10 órát van a kábelen, akkor addig van. De nekem a 7 óra SoT-ot hozza ha kell. 14 hónapos lesz a teló e hónap végén.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Vilt egy mate 20pro tartalèkba. P49pro-t le kell tenni.Nem bír 2-3 óra kijelző időt.Pedig nem töltöm éjszaka,nem töltöm (mindig) 100%-ra..Mikor érdemes elvinni cserèltetni az aksit?
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Mobilfox tokokat próbálta már valaki?
-
illjo
senior tag
válasz
FingR86 #7515 üzenetére
És csak, hogy eloszlassuk a legendákat, deutsche post tájékoztatója:
'For this service, the current customs clearance fee of EUR 6 (incl. VAT) will be charged in addition to the import charges. Such service fees for customs clearance similar to Deutsche Post’s disbursement fee are common in other countries. For example, fees of EUR 10 or more are charged in Austria and the Netherlands.'
6 euro! Ahogy látjuk, ausztriában és hollandiában min. 10 euró a közvetítő díj.
Persze megint csak minket húznak le.. -
illjo
senior tag
válasz
FingR86 #7515 üzenetére
Ugyan már, senki sem dolgozik ingyen. Eddig is, ezután is amivel legalább adminisztrációs dolga van egy vámügynök szervezetnek, meg fogja fizettetni a vámközvetítési szolgáltatói díjat. Cseh és szlovák postáról biztosan tudom. A többi érintett eu s postára, csomagküldő cégre nem fogok rákeresni egyesével😃
De rákerestem, ausztriában így tájékoztatnak a kormányzati oldalon;
'For the advancement of these duties at the customs service, Österreichische Post AG or the transport company or delivery service transporting the parcel, respectively, collects a service fee.' -
jeni
félisten
A korábbi linkelt Huawei P40 Pro edigitalos aksi az gyári eredeti!
Tutirafcby
Nagyon jól tudom hogy mennek az OLK-ban a dolgok, ha látnád.
huuuuh -
törölt tag
válasz
FingR86 #7515 üzenetére
Az viszont valószínűleg hungarikum, hogy a posta 2 hete ül az USA-ból 1 hét alatt Budapestre ért laptop antennámon, ilyen cég, mint a magyar posta, csak a szarka és a lajhár keresztezéséből jöhet létre. Persze, megy a parasztvakítás, hogy felkészültek...
Közben sírnak az állami támogatásért, mert veszteségesek (összevetésképpen a Deutsche Post komoly nyereséggel dolgozik). -
illjo
senior tag
Ez igaz, bár gondolom más eu tagállamokban is számítanak fel díjakat.Nem tudom, most hogy működik a gyakorlatban, azóta még nem rendeltem kínából. De ideális esetben, ha van lehetőség az eladónak megfizetni az áfát, és a vámkezelési díjat online fizetéssel egyenlítjük ki, 150 euro értékhatárig is 400 ft a díj.
-
Aryon87
félisten
válasz
#72445440 #7509 üzenetére
Csórikám szenved, de melóba tökéletes alapdolgokhoz. pár perces használatokra van, épphogy fél szemmel egy Telex cikket olvasok vagy egy messenger üzenetre tudok válaszolni. Arra bőven jó ez, az más kérdés, hogy lassúcskán nyitja az appokat, de nem sietek sehova
Megnézem ezt a Gizzmo-t.
Szerk: maradok Aliexpressen -
illjo
senior tag
válasz
Sumptuous #7504 üzenetére
Nekem csak jó, ha kísérletezel, annál több lehetőség kerül napvilágra.
Igazából, ha nem ment át, azt szerettem volna sugallni, hogy nincs e kedved kipróbálni a macrodroidos gsf futás megakadályozását a háttérben. Ha működne az elv, akkor úgy betonbiztosan nem futna soha a gsf, kombinálva az akkukezeléssel -
Sumptuous
senior tag
Igen, szeretek kísérletezni. Próbálom minél jobban nyúzni most a telefont. Jelenleg eljöttem otthonról, szinte folyamatosan megy a waze, a parkolást a simple-el intézem, helymeghatarozással, google fiókkal való belépéssel..hátha egyszer hibázna a gsf akkukezelő általi fagyasztása, de nem tudom térdre kényszeríteni.
Pedig töltögetek alkalmazásokat, a térerő is hol elmegy, hol visszajön..De nem okoz gondot.. (csak a repülőgép üzemmód nyírja ki a mókot, de a korábban említett módszerrel az is 1 perc alatt orvosolható.)
Az akku jelenleg így alakul: [kép] sot: [kép] végig 80-100% fényerő. Én maximálisan elégedett vagyok.
-
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Windows XP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest