Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows XP
-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankóStein
aktív tag
Nekem most töltődik a 12.0.0.218.
5.73 GB.P40 Pro+
-
FrankóStein
aktív tag
Azt elfelejtettem mondani, hogy a navigációs programoknal jó. Viszont ott én arra gondolok, hogy mivel folyamatos a GPS vétel, ezért tartja a jó pozíciót. Amikor fotózok, egy-egy helyen pár képet csinálok, de ha az első képen rossz, akkor a képek mindegyikén rosszak a koordináták, a többi képen sem korrigál. Ha jó az elsőn, akkor általában jó a többin is az adott helyen.
-
FrankóStein
aktív tag
Van megoldás arra, hogy a fotoknál pontos koordináták legyenek a képeken? Rengeteget túrázok, fotózok, és a Relive progi a koordináták alapján teszi a megfelelő képet az adott helyszinre, de annyira szarul méri a GPS-t a telefon (P40 Pro plus), hogy néha több száz méterrel távolabbi koordinátákat tesz a képekre, ezzel tönkre téve a munkámat...
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
#72445440 #9222 üzenetére
Igazad is lehet, de azért az értékelést mindig megnézem, ez a bolt (egyébként Aliexpresses) 98% fölötti. Nem szokás már ÁFA - t csalni, mert július óta nem tehetik meg, az árban pedig benne van az is.
A Huawei termékeiből sokan árulnak, és ha EU raktárból árulják kb fele áron, hát inkább újból kockázatok. Amit eddig onnan rendeltem töltőfejeket és külön huawei type c kábeleket, (2 - és 3db), mind eredeti, tökéletes állapotú, tökéletesen működő. Az első eladó 2x próbálta a töltőt elkuldeni, valami mágneses akármi miatt nem engedték elkuldeni, azokat visszaforditották, a 3. meg Németországi raktaras lett volna, csak az eladó hülye volt, és máshova cimezte.
Most próbálok valamit kitalalni, de ha lehet akkor nem 2x - 3x drágábban szeretném megvenni. -
FrankóStein
aktív tag
Sziasztok!
Érintőlegesen volt már itt téma a vezeték nélküli töltés.
Ma a 3. megrendelt, de meg nem érkezett CP61 töltőm miatt kezdem feladni a dolgot. (valamiért el van atkozva, még EU raktárból is rossz cimre küldte az idióta eladó)
Ezért úgy gondoltam, lehet hogy kipróbálnék egy másik fajtát, ha létezik olyan, ami hozni tudja a CP61 27W-os tolteset a P40 Pro+ - al.
Létezik olyan töltő, ami ennyivel, vagy többel is tudná tölteni a telefont, és árban se lenne több 24$-nal?
Van valakinek olyan töltője ami hozza ezt a teljesítményt, és kompatibilis ezzel a telóval?Köszönöm!
-
FrankóStein
aktív tag
Szia!
A kamera funkciókat tekintve előrelépés, minőségben nem.
Az az érzésem egyébként, hogy van a P40-ben még potenciál, csak szoftveresen kellene javitani, de amióta megvan, egy darab frissítést sem csináltak rá.
Viszont amiért már nem bánom a cserét az az éjszakai, szürkületi jobb minőség, a zoom (bár itt sosem sikerült még jó minőségű képet lőni), a lassitott videokészités, és nagyjából ennyi. A többi nekem nem fontos. -
FrankóStein
aktív tag
Én is a kamera miatt váltottam. Mert azt olvastam/hittem, hogy ez sokkal jobb a Oneplus 7 - nel.
Hát sima/és közeli fotónál jobban tetszik a Oneplus képe. Zoomnál nem tud labdába rúgni. Éjszakai fotónál viszont megint csak hasonlóak. (oneplus Gcam-al!)
Van a P40-ben pár extra, ami jó, pl lassitott videók, optikai zoom, stb, de a sima képek minősége nem jobb szerintem.
Ráadásul a videó feldolgozás terén sem gyorsabb a oneplusnál, kb azonos. A rendszer ott nem akad, de a p40 szokott... -
FrankóStein
aktív tag
Nekem pro plus van. Első telóm Huawei vonalon, előtte Oneplusaim voltak. Hát nem vagyok elragadtatva a huawei kamerájától... Pedig ezért valtottam, mindenhol az egyik legjobbnak van kikiáltva, de ha nem lenne benne optikai zoom, meg egy-két finomság, akkor azt mondanám, hogy semmivel nem jobb a Oneplus 7-eshez képest.
-
FrankóStein
aktív tag
Lehet úgy gyári visszaállitást csinálni, hogy az adatok és programok megmaradjanak? Annyit nyúztam szegény telót az utóbbi pár hónapban, hogy úgy érzem ráférne egy takarítás. Jó lenne, ha megmaradnanak a beállítások, a programok és azok beállításai, valamint az adatok.
Ha lehet, akkor milyen módszerrel?Köszönöm!
-
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
FrankóStein #8646 üzenetére
Jó tapasztalatom volt az előbb. Működik a Curve fizetés a telommal. Eddig még a kártya sem volt jó, most tankoltam a korábbi helyen, és kapasbol sikerült a telóval.
-
FrankóStein
aktív tag
Tegnap megérkezett a Curve kártyám.
Pont annyit ér, mint az app a telefonon.
Ezzel is "Tiltott Tranzakció" az automata benzinkuton.
Tehát nem csak telefonnal nem tudok fizetni, de a Curve kártyával sem... -
FrankóStein
aktív tag
Nekem frissíteni sem kellett, megnyomtam a CurvePay gombot, és el is tűnt onnan faszán...
Ujratelepitettem, végülis megvolt minden adat a fiokban, igy csak a telefonszamot kellett megadnom, aztán aktivalo koddal aktiváltam újból az alkalmazást.
No de a K&H kartyam alatt tovabbra sincs ott a CurvePay gomb...
A settingsben elérhető, de ott a Curve kártyát mutatja.
Gondoltam, irány megint az automata benzinkut, és mivel senki nincs már ilyen későn, probalgathatom hogy szereti...?
Hát sehogy. Akárhogy próbálom mindig tiltott tranzakcióval elhajt. A Curve alkalmazásban is csak annyit latok, hogy declined. Meg nem indokolja.
Egy rakat fos ez így.Ezt irja. Biztos az összeg nem tetszett neki.
-
FrankóStein
aktív tag
Az csak nekem fura, hogy a Bluemail app jelzi, ha jön emailem a gmailre? Már lemondtam erről, de miota feltelepitettem ezt, azóta jönnek az értesítések.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
#72445440 #8562 üzenetére
Mielőtt ezt olvastam elmentem egy automata benzinkutra kipróbálni amit korábban írtál. Tiltott tranzakciót irt, és most sem engedett. A módszerem nem az amit utoljára írtál, hanem amit korábban, így az első érintéskor megadtam neki az ujjlenyomatot, és mindjárt dobja is a tiltott tranzakció szöveget a pinpad, esélyem sincs elvétel után újból érinteni...
A legutolsó posztod alapján majd kipróbálom valamikor, de elég nyögve nyelős ez ilyenformán. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
#72445440 #8559 üzenetére
Oh, köszönöm a választ! Valóban, amikor a terminál kiirta, hogy vegyem el a kártyát utána már nem tettem vissza. Persze ez is eléggé vicces volt, mert már kb fél perce rajta volt, amikor alálestem a telonak, hogy mi van már, mert ugye nem látok alá. Akkor láttam, hogy azt irja, hogy vegyem el a kártyát.
Megköszönom ha irsz nekik. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
#72445440 #8543 üzenetére
Szia!
Próbáltam többször a Curve-t több helyen, mindegyik elutasitja a vásárlást. NFC-nel Curve az alapertelmezett. Eljutok az ujjlenyomatvételig, aztán a terminalok elutasitják...
A fizikai kártya még nem érkezett meg, de már aktiváltam a Curve-ben, ez összefügghet ezzel?Mit állítsak be, hogy jó legyen? A bank applikáciomban kell valamit állítani?
-
-
FrankóStein
aktív tag
Egy kérdésem lenne (egyszerűbb itt megkérdezni, mint utánajárni
) : meg lehet oldani, hogy a nem használt appok ikonjait eltuntessem szem elől az asztalról? Ez a gyári launcher tetszik nekem, ettől nem szeretnék megválni ha nem muszáj.
-
FrankóStein
aktív tag
Ha valaki belakta a telefont, majd egyszer csak megcsinálná a gms mókot, majd felfrissiti a telót a legfrissebb verziora, akkor a telefon szinkronizalas miket hoz vissza? Alkalmazasokat, jelszavakat, képeket? Ha szeretnék mindent visszakapni, akkor mókolás előtt mit kell tennem?
-
FrankóStein
aktív tag
Valaki próbálgatta már vizalatti videózáshoz a telót?
Kb meddig birja vízben? -
FrankóStein
aktív tag
válasz
#72445440 #8221 üzenetére
Nekem megint frissült a Gspace, pedig beállítottam az AppGalleryben hogy ne frissuljon... Rá sem kérdezett eddig, csak reggel vettem észre, hogy már megint jönnek a reklámok, és akkor láttam, hogy már megint a legújabb verzió van fent. Éjjel frissült magától. Neked nem? Hogy lehet véglegesiteni azt, hogy ne frissítse engedély nélkül?
-
FrankóStein
aktív tag
Néha felteszek egy kérdést, mert idővel jöhetnek újabb és jobb applikációk, hátha tud valaki a P40 Pro (plus) - hoz jobb minőségű kamera szoftvert mint a gyári?
Nagytudású, sokoldalú a gyári, de minőségben nem látom jobbnak az előző (Oneplus 7) telómnál. -
FrankóStein
aktív tag
Képek tárolását Flickr végzi nekem. ~20e ft/év. Úgy emlékszem, hogy korlátlan tarhely, és ami számomra fontos: valtozatlan minőségben tárolja a képeket, nem tömöríti/rontja.
-
FrankóStein
aktív tag
Nem értek veled egyet. Aki (mint én is) más telorol tér át, nyilván hallott a gms hianyarol, de nem tudhatja 100%-ban, hogy miben változtatja meg ez a korábbi helyzetet. És ha már adott a lehetőség, hogy hasznalhassa a telefont a korábbi megszokott progikkal és módon, akkor miért ne? Egyébként ha ez a hack tabu lenne, akkor miről folyjon a topic? Hamar kihalna, pl a hatterkepek csereberéje elég uncsi téma lenne.
-
FrankóStein
aktív tag
Tudja valaki, hogy hogy lehet az ultraszéles látószögű kamerával fotózni? A gyári appal lehet?
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
FrankóStein #7967 üzenetére
No egy gond megoldodottt szerencsére.
Direkt nem akartam frissiteni a telot a legujabb 192-es firmre, de mivel minden kötél szakadt, mégis megtettem.
Igy mar van felugro usb menu, és van adatatvitel is. Otthon kipróbálom még a saját toltojevel hogy van e gyorstoltes is. -
FrankóStein
aktív tag
Elkezdtem ismerkedni a teloval.
Ami nagyon furcsa, és nem tetszik az a rendkívül lassú töltés.
61%ig tök lassan jutott el, ezért lett gyanús.
A saját toltojevel és kabelevel azt irja most, hogy a teljes toltottsegig még 3 óra 45 perc van. Majd ha a Oneplus dash toltojere dugom annak kabelevel, akkor 1 óra 41 perc van a teljes toltottsegig. A kábeleket cserebereltem a toltofejekben, de nem valtoztak az idők.
Ez borzasztó siralmas. Mi lehet a gond?
P40 pro plusKöszönöm!
-
FrankóStein
aktív tag
Sziasztok!
Holnap tervezek venni egy P40 - et, eddig csak GMS mobiljaim voltak/van.
Ezért sürgős lenne a kérdésem: a nevjegyeket Google fiók híján hogy lehet szinkronizálni az új telora?
Vagy rosszul gondolom, és a google fiókomat eléri a teló?
Kicsit zavaros ez még nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy Note 9 - 128GB, Yettel, singlesim! (SM-N960F)
- iPhone 14 Pro 128GB ezüst (95%)
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! 86% Akkuval!
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Pink 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest