-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Az említett clearplex, amit írtam is neked messengeren, ill a Huawei szervizben a sima mezei fólia (ami nekem 1 napig tartott )
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
FingR86
őstag
Hát innen joparan lehet azért választották ezt a megoldást mert iszonyat olcsón jutottak hozzá egy olyan készülékhez ami tudását illetően 2-3x annyiba kerül ha Samsung vagy iPhone markaban akarod megvenni. És megoldható volt a GMS is.... Akkor meg miért ne? Senki sem a pénze ellensége
-
FingR86
őstag
a rizikót nem cáfolom, de a kínlódást igen.
az eredeti módszerrel csinálva maximum 2 órás művelet.
január óta használom folyamatosan mindenféle hiba nélkül.ha nem akarsz csak egy sima jól pörgő telefont, akkor bőven elég a poco.
ha normális képeket is akarsz lőni, amire egy poco csak mondjuk 5 év mulva lesz képes ilyen szinten, akkor meg kell ez. -
FrankóStein
aktív tag
Nem értek veled egyet. Aki (mint én is) más telorol tér át, nyilván hallott a gms hianyarol, de nem tudhatja 100%-ban, hogy miben változtatja meg ez a korábbi helyzetet. És ha már adott a lehetőség, hogy hasznalhassa a telefont a korábbi megszokott progikkal és módon, akkor miért ne? Egyébként ha ez a hack tabu lenne, akkor miről folyjon a topic? Hamar kihalna, pl a hatterkepek csereberéje elég uncsi téma lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Legtobbnek a GMS hiany = mobilos fizetes es jatekmentesek #atyauristenmindmeghalunk fejezet van
Ugyanez vicces azoknak akiknek masarkaju telefonja van, lasd Huawei csoportok Facen..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
illjo
senior tag
Az összefoglalóban NINCS gms hack, hanem az ezzel foglalkozó topikom linkje, aminek a topikgazdája vagyok. Ami keresztültment természetesen a szükséges moderátori eljáráson. Így nyilván legitim a topik. Sőt, a kérésemre állították be a HMS Huawei telefonok topikjainak összefoglalóinak helyére a linket.
Nem hinném, hogy a te reszortod eldönteni, ki miért vesz ilyen telefonokat.
Ja es azonnal szedd le a yt vanced ot, mert az warez😃[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html
-
cH1
aktív tag
Ha nem kell az esim akkor watch gt 2 pro. Ha kell és nem zavar hogy naponta rakhatod töltőre akkor az új Samsung óra. Annál egyébként megy egy kis trükközéssel az NFC fizetés (legalábbis Samsung telóval tuti).
A watch 3 pro nem lett egy nagy szám. Hatalmas potenciál, tényleg kiváló anyaghasználat, de jelenleg egy nulla. Legalábbis itthon, mert tőlünk kicsit nyugatabbra varázslatos módon működik rajta a celia asszisztens, lehet vele NFC-vel (meg főleg inkább qr-el) fizetni. Megjelenés óta használom, azt hittem először hogy ez ilyen gyors publikus beta teszt és majd tuti hetente jönnek a komoly kontent updatek meg sorra kerülnek fel a telepíthető appok, de ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Legutóbbi nagy frissítés az volt, hogy már saját videót is be lehet rakni számlapnak. Mert tényleg ez az óra legnagyobb baja... -
Aryon87
félisten
GT2 Pro. Na az egy gyonyoru elegans ora. De a sima GT 2 bor szijas verzio is elegans.
Hasznaltan jo aron lehet kapni jo allapotuakat.[ Szerkesztve ]
-
cH1
aktív tag
A miui egy szuper felület, 1,5 éve használtam legutóbb, már akkor olyan funkciók voltak benne amik itt azóta se. Ami nagyon tetszett, hogy ha a band 4 úgy értékelte hogy alszok a telefont is ne zavarj módba tette. De volt az itt már hiányolt napszak szerint változó világos/sötét mód ami ráadásul az appokat is átállította (borzasztóan bugos módon mivel force dark theme volt még olyan appokra is amik nem is támogatták ).
Ha Xiaomi csinálna egy új MIX telót lapos noccsmentes kijelzővel full kerámia házban azonnal dobnám el a P40 Pro-t. És szuper boldogan nyitnám a bootloadert és tenném fel az eu developer romot. -
cH1
aktív tag
Pedig nagyon 13 pro max felé hajlok. Ami nekem szempont a minél nagyobb kijelző (ha nem hajlított plusz pont, nagyon hiányzik már hogy elég legyen alap edzett üveg kijelzővédőt venni a szilikonos drága csodák helyett), értékállóság, terméktámogatás, szervizháttér, akkumulátor üzemidő. Kamera közepesen érdekel, fotózás téren antitalentum vagyok sajnos. S22 Ultra is mozgatja a fantáziám, de nagyon unszimpatikus amit jelenleg a Samsung művel. Az új csúcs oppo kerámia hátlappal is szimpatikus, Xiaomi Mi Mix 2s-em imádtam azzal, kérdés mikor lesz itthon, aránylag sürgős lenne az új teló.
-
cH1
aktív tag
Gondolkodtam rajta, de már nem lehet kapni itthon ahogy néztem. Legalábbis nagyobb üzletekben már biztos nincs készleten. De ja... Az ára is egy vicc. Anélkül hogy utána olvasnék és megnézném a fórumokat sejtem hogy a közelségérzékelő rossz, vannak szoftveres hibák. Amíg fele ennyibe került az összes Xiaomi szerettem a márkát, sok évig volt tőlük telóm, de ennyi pénzért nem fér bele ez a minőség.
-
hockeyapu
aktív tag
Ez engem is érdekelne, mert lehet magamnak kell megoldani, mivel a voda a 2. hete megrendelt P40prot még mindig nem szállította és senki nem tud semmit! Lassan az összes ügyfélszolgálatossal beszéltem már!
Ha meg magam veszek, akkor már a plusszost![ Szerkesztve ]
"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
hockeyapu
aktív tag
Na a P40pro+ fokozottan érdekel, mert a voda 2 hét után visszadobta a P40pro rendelésemet, hogy nincs készleten, közben meg szinte állandóan fent van az online felületen ! Kérdeztem, akkor ez most mi ? Válasz: nem tudják !
"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
Snoop27
őstag
Egyet kell értenem, fél éve használom a 11PM-ot s nem dobom el magam tőle, többször akad meg és fagy le mint annó a P40 pro, s a fotók is sokkal gyengébbek, tegyem hozzá, hogy Nekem. Ez a "jaj, az android lefagy és lagol, de bezzeg az IOS" rég nem állja meg a helyét.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
firemanus82
senior tag
Nálam a takarék app tökéletesen működik. Ujjlenyomattal lépek be és írok alá. Mokolt telefonon
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- trek81 károsultjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest