Hirdetés
- Windows XP
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cH1
aktív tag
Ha már ennyire benne vagyunk viber témában. Vissza kellett gyáriznom telómat amin még phonecloneal áthúzott viber volt aurorabol frissítve. Így nyilván nem lett semmi mentve, el is vesztek a beszélgetések, viszont párhuzamosan használtam számítógépen, ott még minden megvan. Hogy tudnám az immár AppGallery-ből telepített viberbe ezeket visszavarázsolni?
-
kp78
addikt
válasz
#72445440 #6496 üzenetére
Elsőre lehet kicsit zavaros lett.
A 2 telefonon ugyanaz a fiók van regisztrálva, gyakorlatilag amit fotózok az egyikkel, a másikon is szinkronizálja, vagy telefonkönyvet stb.
De a lényeg, h P40 Pro-n Huawei Cloud alá mentett Viber mentést a P30 Pro Play store-os telepítésű Viber app-ja is visszaállította.
Szerintem ha a 2 telefonon ugyanaz a Viber verzió van, akkor ez oda-vissza működik.
Amúgy P30 Pro-n a Play store-s verzió már kicsit előbbre is járt, mint a P40 Pro Aurora-s telepítése, ami 15.0.0. volt a biztonsági mentés készítésekor. -
FingR86
őstag
válasz
thedivision2 #6488 üzenetére
-
kp78
addikt
válasz
#72445440 #6494 üzenetére
Próbából rányomtam P30 Pro-n a P40 Pro-val készített Cloud-os Viber mentésre, h mit állít vissza. Oda mindent visszaállított (a P40 pro-ban lévő hívószámmal, pedig abban egy másik számmal volt regelve a Viber), tehát a P40 Pro-n folytatott komplett beszélgetés megjelent P30 Pron-n.
Sőt ezek után küldtem bnőnek P40-ről üzenetet, amit megkapott, majd P30-ról, amit szintén. De aztán utána úgy tűnt, h már csak a P30ra érkeztek tőle a válaszok.
Aztán inkább töröltem a P30 Pro-n a Vibert, és újratelepítettem a benne lévő hivószámra.
Akkor innen mit állítana vissza?Lehet teszek majd egy próbát, h letörlöm a mostani verziót, AppGallery-ből felteszem, és megnézem, h mit tud Cloud-ból visszatenni arra.
-
kp78
addikt
Anno PhoneClone-nal hoztam át a Vibert a P30 Pro-ról, így nincs mentési lehetőségem, pedig ha minden igaz, már az AppGallery-s verzióba is bekerült a mentés funkció.
A Cloud mentés mit ment / tud visszaállítani Viberben? -
illjo
senior tag
válasz
#72445440 #6485 üzenetére
Megpróbálhatom esetleg topikgazda topikban felvetni, járnak oda modik is.Én személy szerint a felül rögzített összefoglalót preferálom. Mondjuk én eleve minden fórumot úgy szoktam használni, hogy a legfrisebb hsz legyen az első, így nekem az összemefoglaló mindig látszik.De hát pont nem nekem kellene,😃
-
thedivision2
aktív tag
Halihó !
Valaki használja kijelzővédő fólia nélkül a telefont ? Mennyire gyűjti a hajszálkarcokat ? Tokot már elengedtem, mert tökéletes a fogása a telefonnak tok nélkül, nem rontom el vele, most elengedném a fóliát is, sajnos az frissen felhelyezett fólán pont az ujjlenyomat olvasó vonalában lett egy csík felhelyezés közben, kezd felidegelni, sokszor nem olvassa be az ujjam. Üveget semmiképp nem akarok rá és olyan tanácsot sem kérek, hogy milyet tegyek rá (nem bunkóságból, csak nem szeretnék rá fóliát).
-
Energy32
csendes újonc
Sziasztok!
Az appgalery feldobta P20-as készüléken hogy elérhető a k&h bank alkalmazása (petal search találatként). Működhet az nfc-s fizetés hms alatt?
Eddig ez tartott vissza a készülék vásárlásától... -
pixelblondie
senior tag
válasz
#72445440 #6388 üzenetére
Van azzal a telefonnal több probléma is, ha emlékszel rá, milyen sebességgel adtam el egy hét után.
Aki valaha használt Huaweit (>p9) és fontos számára a fotózás, az soha ne vegyen s21-et.
Ilyen áron ekkora tévedést még sose produkáltam, pedig az volt kb a 300. telefonom.
Szóval, ne. -
illjo
senior tag
-
illjo
senior tag
A mók instabilitására vonatkozó leírás nem állja meg a helyét. Ez a leírás inkább az egy app (pl gspace stb) telepítésével elérhető, valóban eléggé rapszodikusan működő megoldásokra igaz. Ha valaki az LZplay apoos mókot googlefier vagy manuális módon felteszi, valamint megcsinálja az itteni topikösszefoglaló helyén belinkelt topik összefoglalójának leírása alapján, stabil,,gms képes telefonként tudja használni a készülékét. Bár mostanában akadnak downgrade problémák, amiknek az elemzése (júzer error vagy direkt akadályozás huawei által?) , új downgrade eljárás ttapasztalat gyűjtése folyamatban van.
-
jeni
félisten
válasz
vadasz70 #6474 üzenetére
Google szolgáltatások nincsenek. Lesz-e valamikor? Nagy eséllyel sose!
A nem hivatalosan felmókkolt alkalmazással is mehet a teló de annak vannak működési korlátaik, vagy jó lesz vagy 1x lesz jó vagy nem lesz stabil a működése vagy sehogy se indul el.
Ellenben a Huawei Appgallery folyamatosan gyarapodik. Több olyan is felkerül/ felkerülhet ami csak a Play Áruházban volt megtalálható.
Korábban az OTP, a Szépkártya , a Simple, a PayPal nem volt jelen a Huawei Appgallery alkalmazások közt. Most már vannak ott.
Az NFC tudtommal jelenleg nem müxik.
Az EnergiiApp az se megy.Ettől függetlenül hardverileg nagyon erős a teló.
Hivatalos forgalmazótól már 200ropiért is megvehető. -
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok és ezt a telefont néztem ki magamnak de halottam hogy nincs google szolgáltatás. De azt is halottam a hogy az alkalmazások feltelepíthető tudtok valamit mondani hogy megoldható vagy vannak hiányosságok.
-
illjo
senior tag
Kollegám offline navi appot keres. Tudtok ajánlani? maps.me, sygic?
-
sniper112
aktív tag
ha valaki érdekel ezt most rakták fel nem rég
egy lépésben lehet downgradelni a telefont, a többi lépés ugyan az itt a link
[link] -
FingR86
őstag
ha valakit zavarna pár gyári alkalmazás vagy featue és szívesen megszabadulna tőle
-
cH1
aktív tag
Sajnos kirakott demo telefonoknál sűrűn előfordul, de teljesen érthető hiszen 0-24 megállás nélkül mennek. Ráadásul a demo szoftver sem mindig jó, és ha kidob hibaüzenetet/lefagy akkor bele tud égni a kijelzőbe. Nálunk a mate 20 pro 1 év után üzletben úgy nézett ki hogy inkább leszedtem.
-
FingR86
őstag
válasz
FingR86 #6453 üzenetére
Kipróbáltuk párom iphonejaval hívtuk egymást.
Neki.
Telekomos privát Sim hivasra
És Telekomos munkahelyi Sim adatra.
Neki automatikusan feldobta a rendszer azt az üzenetet hívás közben hogy váltson át a telo a magán Sim adatforgalmára.
Tehát az is dss.Nekem mivel a digis kártyán van a mobilnet mondtam páromnak hogy hívjon fel azon. És úgy meg simán működött a mobilnet. Szóval ez is igazolt dss.
Ez mondjuk nem vigasztaló mert beszélni csak a Telekomos simen szoktam net meg csak a digin van 😅
-
Sly189
senior tag
CIB Bank appja ma frissült jó hosszú idő után. Persze pont akkor vettem észre, amikor utalni kellett volna...
NFC beállításain belül megjelent a CIB Bank, mint választható app.
Próbálta valaki? Megy az NFC-s fizetés vele?
Nem voltam ma meg nem is leszek olyan helyen ahol kitudnám próbálni.
Szerk.: Újdonságok: • Nyisson bankszámlát: a teljes folyamat elérhető közvetlenül a mobilalkalmazásban. • Személyre szabott ajánlatok a mobilalkalmazásában: kapcsolattartója online is segíti! Ellenőrizze és hagyja jóvá ajánlatait a digitális aláírásával, fióklátogatás nélkül. • Fedezze fel az új felhasználóbarát megjelenést a Kártyák menüben! • Próbálja ki a továbbfejlesztett Beállítások menüt, és tegye személyre szabottá a mobilalkalmazását!
FcK
-
donnie.d
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van értelme az 5G-t használnom mobiladat esetén?
A marketing szöveg megvan, de felhasználói véleményre lennék kíváncsi, hogy lenne-e előnyöm belőle. Mennyire melegszik a telefon ilyenkor?
Elméletileg korlátlan mobilinternet csomagban vagyok, ami 5G-t támogatja. -
illjo
senior tag
válasz
FingR86 #6442 üzenetére
Sajnálom, újabb dolog merül fel, illetve visszatérek az első gondolatomhoz.
Ha értelemezem a 'váltson adatkapcsolatot..' opció magyarázatot, az szerintem ugyanazt csinálja, mint a makrós dolog, csak makró nélkül. A lényeg, hogy legyen 1 es simen mindig elég adat a hívás közbeni netezéshez és hogy legyen rajta a volte.Csak neked ugye fordítva, mint ami nálam látszik. Szerintem pont a te esetedre találták ki -
illjo
senior tag
válasz
FingR86 #6442 üzenetére
Jogos. Így nem nagyon van megoldás. Illetve ígérem, nem borzolom tovább az idegeiteket az agymenésssel, de utolsó ötletként.. Macrodroid? Ha mindig lenne az 1es sim en annyi mobiladat, ami elegendő legalább arra, hogy a hívás közbeni netezésedet tudd intézni és beállítani egy olyan makrót, ami akár bejövő fogadása, akár kimenő hívás indítása esetén átváltja az alapértelmezett mobiladatot az 1 es simre, majd a hívás befejezése után visszateszi a 2 es simet alapértelmezettnek És voltézva tudnád így használni a mobilnetet.😃
-
siskad
őstag
Van valami tippetek hogy miért nincs internet hozzáférés a telefonomon? Délelőtt még az otthoni routerrel volt, viszont most hogy eljöttem itthonról nincs. (Ez a wifi hálózat nem rendelkezik internet hozzáféréssel) Egy olyan routerről van szó amihez csatlakozik másik 4 telefon, egyikkel sincs semmi gond, illetve eddig nekem is jó volt. Ma éjszaka települt a frissítés, gyanús nekem hogy azzal lehet valami probléma, de elvileg csak egy sima biztonsági frissítés volt. Közben wipe cache és hálózati visszaállítás, router restart megvolt, ugyanúgy nincs internetem.
(Mobilnettel minden oké)
Szerk.: A routerrel lehet valami, nem a telefon hibája lesz. A többi telefonon is csak bizonyos dolgoknál van internet. Pl. Youtube, Instagram megy, de ha böngészőben rá akarsz keresni valamire már nem. Érdekes, ilyet sem láttam még.
-
illjo
senior tag
válasz
FingR86 #6435 üzenetére
De egyébként, szerintem, ha logikusan nézem, hozzáértés híján,ha ráállítod az 1.sim re az alapértelmezett mobiladatot és beállítod azt amit írtam, a váltson adatkapcsolatot.., akárműködhet is. Ha a hívást volte n bonyolítod. Mert ha az 1 es kártyán elfogyott a mobilnet, hiába az az alapértelmezett mobiladat kártya, utána át fog váltani 2-re. Szerintem. .De lehet, eleve a lényeg csak az, hogy volte n menjen a hívás
-
FingR86
őstag
kérdeznék:
1. sim Telekom
2. sim digi- telefonálásra csak a telekomos simet használom, engem is csak azon hívnak
- mobilnet a digis kártyáról megyés hívás közben megszűnik a digis net.
pl ha beszélgetés közben vagyok, akkor nem tudok küldeni egy képet messengeren keresztül
ez így normális ? -
cH1
aktív tag
válasz
#72445440 #6427 üzenetére
Előző Xiaomi telómon ez volt. Automatikusan váltott sötét meg világos téma között napszaknak megfelelően, de végül fixen sötétre kellett állítani mert néhány app teljesen meghülyült tőle. Főleg a legördülő sávos értesítések voltak olvashatatlanok, de az gondolom inkább miui bug volt.
-
Sly189
senior tag
Kezd idegesítővé vállni, hogy hiába van meg egy bizonyos App az AuroraStore vagy Aptoide-ban, nyíg azért a kbszott GMS miatt holott semmi köze nem lenne elvileg hozzá, pl egy egyszerű my Penny törzsvásárlói app...
-
sonice
tag
Automatikus sötét mod be es kikapcsolasra még mindig nincs app vagy vmi megoldas?.. 🤔 Koszi
-
laci laci
addikt
Nekem lett egy pár új dolog,vagy eddig nem vettem észre 🤔?Galèriában,illetve a yt.hangerő állításakor..wtf..
-
illjo
senior tag
válasz
FingR86 #6410 üzenetére
Én nem vagyok frissítésmániás de azt mondja meg valaki, ha már KÉSZ van az áprilisi frissítés is, miért megy ilyen nyögvenyelősen a terjesztése. Más márkáknál meg gördülékenyebben. Fb on is épp ez az egyik fő tematika, miután Ádám mimdenhova odaposztolta, hogy p30 megkata a februári frissítést. Húúúúúú..azta..
-
belan
addikt
Ha valaki új p40 prot akar silver színben médiába 200 ezer a bontatlan új itt vagyok most .
-
sharp4
őstag
Megérkezett Kínából az ívelt [üvegfólia] UV ragasztható verzióban. Egy kicsit sokalltam egy fóliáért a Gizzmo-s árat emiatt, rendeltem meg kintről.
21 nap alatt megérkezett, 4,27$-ért rendeltem akkor, most már olcsóbb ennél is.Felrakás: először próbálkoztam ilyen fóliával, és valóban nem nehéz a felrakása. A ragasztó mennyiség, amit hozzá kaptam bőven elég, még az asztalra is jutott. Minden nyílást le kell ragasztani a készüléken, mert eldugíthatja. Szerencsére a fórumtársak tapasztalait használva ezzel a problémával nem találkoztam. A csomag tartalma volt még egy nedves és száraz törlőkenőd, valamint egy UV lámpa, melyet PowerBank-al használtam. Levegős, buborékos nem lett, a gyári tok nem bántja a fóliát. Az ujjlenyomatolvasó az első körben jó volt, jelenleg még lámpázom a fóliát, és majd utána kipróbálom, hogy megfelelően működik-e.
Amennyiben a minősége valami oknál fogva hagy kívánni valót maga után, úgy gondolom akkor is megérte, már csak a felrakás gyakorlása miatt is.
Kíváncsi leszek a tartósságára..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- TV antenna és jelerősítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Windows XP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest