Hirdetés
- Windows XP
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Őszintén? Én nem hiányolok ebből a telefonból az égadta világon semmit. Mindent tud amit kell, és úgy ahogy kell. Emlékszem, a régiek még bővelkedtek funkcióban, ahogy a P30Pro is kapott 1-2 újdonságot.
Na jó, 1 dolgot azért megkaphatna a telefon, de csak azt is azért, mert egy Samu A72-nél tapasztaltam, és tudom, hogy a Mate40Pro is tudja és a miénk is képes rá: a csoportos szelfi mód. A72 képes arra, hogy ha több arcot érzékel, automatikusan átvált a kamera (1 szelfikamerája van) és az egész csoport belefér a képbe. Erre a miénk is képes, és elviekben meg fogjuk majd kapni, legalábbis logikus lenne a M40Pro után.A frissítések? Lutri. Átírják a hónapot és csókolom. Semmivel sem lesz kevesebb, csak mert májusi szinten van. A biztonsága ugyanúgy megvan neki.
Huwiéknál most a HarmonyOS az elsődleges. Türelem rózsát terem.(#7297) aureeel nem kő'
Van jobb
-
Sumptuous
senior tag
Gyári tok ezeröccázé'?
[link]
-
rdt89
addikt
válasz
Aryon87 #7291 üzenetére
Nekem is megérkezett. Én hiányolok pár extra kamera funkciót, meg fejlesztést, optimalizálást. Emlékszek a Mate 9 Pro-nál 3 havonta új opciók jöttek és reszeltek az algoritmuson, hogy még jobb legyen. Nem tudom a 3D panorámát miért vették ki, vagy, hogy videózás közben, miért nem lehet előlapi és hátlapi kamera közt váltani, vagy egyszerre a kettő is menjen, mert ezek nem olyan nagy kunsztok, már az LG G5 is tudta 5 évvel ezelőtt, vagy a kínai Nibiru One Mars H1 MTK6592-es processzorral.
-
Aryon87
félisten
na nekem is megjött a 193-as frissítés
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Holnap veszek egy P40Pró-t. Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a régi LG Velvet-ről Phone Clone alkalmazással áttolom a cuccokat akkor ott minden működni fog a google dolgok is az első frissítésig ugye jól tudom?
Köszönöm
-
Hoes
aktív tag
Nem histem el, hogy sehol sem raknak fel normál ( nem üveg ) fóliát a telefonra...
-
borsodika
őstag
Az ice boxos Google Service framework fagyasztás feloldásához mindenképp pc-n kell adb-n deaktiválni vagy megoldható a telefonról adb emulator segítségével?
-
illjo
senior tag
válasz
korpicschess #7262 üzenetére
Szerintem az a teszter app hibája. Mivel azóta is jönnek a pushok.
-
korpicschess
veterán
válasz
laci laci #7261 üzenetére
Mit tartalmaz? Csak biztonsági vagy van más is?
Egyébként nem tudom mennyire köztudott, nekem nem volt az, a Gmail értesítésekhez ki kellett szednem, hogy az akkuido erdekeben automatikusan bezarhassa a hatterben, azóta nagyon jól működik.
Push notification tester utolsó kettő meg X-es. Pedig GPS fagyasztást is megcsináltam.
-
laci laci
addikt
Jött ma frissítés..196..
-
törölt tag
válasz
#72445440 #7251 üzenetére
Már letöröltem. de innen szedtem le:
-
Aryon87
félisten
válasz
#72445440 #7246 üzenetére
Az említett kínai töltőm lassan 5 éve megvan, eddig egy telefonnal sem volt gondja vele. Van egy másik, annak 4 usb csatlakozója van, az is több mint 1 éve megvan, hibátlan. Egyik se 300Ft-os töltő, 2-3 ezres árakon mentek.
Holmi gagyit azért nem veszekAliról csak olyan eladótól vásárolok, ahol rengeteg az értékelés + kép is van a vásárlók által.
Wish és társai, na azok árulhatnak problémás darabokat. -
sonice
tag
Ugye ma aktualis az akciós folia csere? Koszi
-
korpicschess
veterán
-
FingR86
őstag
felraktam én is ezt a gsam-et kipróbálni mit mutat.
80%-ról 40%-ra 5 óra SOT, úgy érzem itt nincsenek akksi gondok.akinek van benne ébrentartási idő - az az AOD lenne ?
mert nekem az soha nem volt bekapcsolva.a helymeghatározás nincs bekapcsolva, de a BT folyamatosan aktív jelenleg egy amazfit stratos-al, de már érkezik a watch GTR 2 helyette
-
Aryon87
félisten
válasz
korpicschess #7219 üzenetére
Nincs fent.
Nem is tervezem feltenni, minden megvan ami kell.
-
zezso86
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék hogy PayPal alkalmazás van HMSre? Ha van honnan töltsem le? Köszi szép napot mindenkinek!
-
djbelo
senior tag
A gyári időjárás appot honnan tudnám leszedni? Nem találom a AppGalleryben
Köszi! Megvan
-
FingR86
őstag
-
-
FingR86
őstag
válasz
#72445440 #7212 üzenetére
az úgy tényleg gatya akksi volt.
nekem 30 és 80 között hoz 4 órát.
2 simmel, amiből az egyik digi a másik telekom.
5G nincs engedélyezve.
képernyőfelbontás intelligens, frissítés dinamikus.egyébként párszor fel volt már töltve 100%-ra is.
hát abban a 20% intervallumban amíg eléri a 80%-ot kb alig akar merülni, onnan lefelé már azért tempósabb a dolog.én még 11.0.0.175-ön vagyok mindig.
-
korpicschess
veterán
válasz
#72445440 #7212 üzenetére
Az 5 óra se valami jó, én az 5-6-ot keveslem. Azota szereztem garijegyet, majd lehet beadom.
En azt vettem eszre, hogy sok lenne az SOT, ha folyton használnám, de pont a standby merülés ami még sok.. Ez lehet a 186 szoftver, de lehet akár túl nagy önkisules, de nekem nincs mihez hasonlitanom ugye, mert használt volt.
Csak P30-nál jóval jobbat vártam. :)Kijelző felbonzást visszaraktam smart-ra, mert kulonben a kamera viewfinder nem elég éles.
-
sonice
tag
Akksi ügyben sajnos rollback sem hozott javulast, ugyhogy a gyári visszaallitast kovetoen ezt sem javaslom, csak idő pazarlas.. 🤔 Asztali gépről visszatette az emui 10et majd telon a 151es verziot.. Ezt teszteltem, de számottevő különbség nincs, talán plusz 30perc extra sot.. Igy mar nalam is ujra a 186os fut.. Az hogy hova tűnt a korabbi 2~3h plusz kijelzo ido igy örök rejtély marad
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- TV antenna és jelerősítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Windows XP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest