- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aryon87
félisten
Maradjunk annyiban hogy megállja a helyét a maiak közt is bőven. Azóta a technika fejlődött nem kicsit. Mate50Pro/P60Pro is bika lett, függetlenül hogy nem Kirinnel vannak szerelve.
Nekem még mindig működik a teló, pedig tavaly temettem hogy a beázást rövid ideig fogja tűrni. Igaz már porosodik a polcon, fotózáskor aktív csak, vagy ha épp töltőn van a Mate -
Aryon87
félisten
Egyértelműen igen. abban az esetben nagyon sokat számít, hogy 40mpx felbontású. Oké nem olyan széles, mint az M50Pro-nak, de legalább nem torzít a széleken. A mostani széleslátó kamerák olyan szinten bedöntik a széleket, hogy szinte fáj, semmi értelme. Amire kell, jó, de a P40Pro ezen a téren sokkal jobb. De nekem annyira nem számít, ritkán használom.
-
Aryon87
félisten
Szerintem meg van kötve a kezük. Én ezen már nem akadok fenn, elfogadom azt, amit még képesek nyújtani. Nem teljes áron veszem a telefonjukat, így nem fáj. Teljes áron egy telefont se vennék, mert irreálisan drága, gyártótól függetlenül.
Fotók hétvégén lesznek ha az idő is kegyes lesz (bár a fotós topikot ismerve.. na mind1), tapasztalat meg majd kb 1 hét múlva -
Aryon87
félisten
Hozza a szokásos formáját ahogy Huaweihez illik. Furcsa lehet a Kirin hiánya, bár én örülök a Snapdragon jelenlétének (nekem a Gcam lehetősége miatt, főleg éjjel, igaz ezt a Pixel is megadja a gyári kamerájával, elvégre a Gcam abból van portolva). Kamera ahogy látom a megszokott, az UW kamera a gyenge pontja, bár azzal nem lenne nagyobb gond, csak nagyon torzít a széleken. A 3.5x zoomkamera jó dolog, városban, táj esetén lesz kevés (nekem az lényeges). A többi az már megszokott. Simán venném GMS nélkül, eladni úgyse akarom, nem tudom elengedni a fotós extráit (selymes víz, csillag útvonalak, fényszóró csík - ezt villámfotózásnál használom)
-
Aryon87
félisten
De a Huawei kínai, a Google az nem. Kínait köpködni kell, mert kémked és ellop mindent. Az Amerikai az meg nem, ő a mindenható szent, nem kémked
(Siri, Alexa, Cortana, Google Assistant és társai, pl Chrome, Facebook+Messenger, Instagram, Whatsapp, meg talán Viber és még ki tudja mi/ki) és nem lop.
-
kp78
addikt
Köszönöm az ajánlást
Van esetleg tapasztalatod is ezekkel a tokokkal?
Mert sajnos félő, hogy ezek is olyanok, mint amikről korábban egy másik topicban írtam. -
Aryon87
félisten
-
donnie.d
aktív tag
Én továbbra is tartom a véleményem. Nem mondom, hogy nincs igazad, de felhasználóként én jobbnak tartom. Gyorsabb, fényesebb kijelző úgy, hogy a P40 Pro sem volt rossz telefont. A fényképek, videók meg más tészta, hiszen aki nem fotósként éli világát (mondjuk, aki igen az inkább fényképezőgépet vesz) annak bőven elég, ha mondjuk számítógépre, laptopra rámenti a képeket, aztán ott nézegeti, beállítja háttérképnek, s sok különbséget nem fog észre venni. Maximum, ha rámegy képszerkesztő, ami feldobja teljes méretben és láthatja milyen részletek azok, amik problémás.
A 4G & 5G dologról is írtam, hogy sok helyen nem érhető el az utóbbi mobilhálózat. Kipróbáltam a P40 Pro-n, de nekem melegedett tőle gyorsabban a telefon, valamint jobban merült ugyanolyan és ugyanannyi használat mellett. Így sokat nem használtam, s ezért is tartottam meg, hogy ha az utód meghibásodna legyen egy tartalék telefon.A legnagyobb probléma a mobilvilágban, hogy szinte lassan annyi készülék jelenik meg egy évben, hogy az ember nem tud eligazodni rajta, ha meg nem szeretne mellé nyúlni teszteket kell könyv helyett olvasnia, vagy videóteszteket nézni filmek helyett esetleg fórumokon lennie, hogy legyen valami képe arról, mit érdemes venni.
-
Aryon87
félisten
És elviekben a M40pro kamerás trükkjeit, képességeit meg kellene kapja a P40 család is, a Pro és Pro+ is képes lenne pl a több állású szelfire.
Kíváncsi vagyok a M50Pro mit tud az elődjéhez képest (a rekeszes kamera az kurvajó lehet)
Remélem EU-ba is jön, főleg a Németekhez (Telekom és Voda nem értékesíti a Huaweit)..
-
p2pp
őstag
Arra lennék kiváncsi a Mate 40 pro kamerában mennyit hoz a konyhára? A P50 pro nálam kizárva.
De attól függetlenül azért az is érdekelne, mert sokat fotózok. Használom a zoomot is bőven.
Jó a mostani 5x de néha jó lenne csak 3,5x de volt már rá példa, h a 10x is jól jött volna. -
Aryon87
félisten
En meg meglatom.
Sok telefonon gondolkodom, de sztem megvarom a jovo evi felhozatalt elobb. Nemetben legalabb hozza is jutok olyanhoz, amihez otthon nem (Pixel 6Pro, vagy az utodja, Honor Magic 4Pro es remelhetoleg annak utodja, de nem kizart a P60Pro sem.. es meg ott a (vegre) Snapdragonnal erkezo S23Ultra is, amit varok nagyon -
-
Xelo
addikt
telefonokkal kapcsolatban rengeteg minden ízlés kérdése. nekem nagyon sok instamániás ismerősöm van, ott pl a samsunggal lőtt túlszaturált képek mennek nagyot. én se mondom hogy csúnyák azok a fotók, de nekem sokkal jobban tetszik az, amikor a telefon által készített fotó a valóságot tükrözi (színek, kontraszt), majd én szerkesztem ha úgy érzem. live translate alatt pl olyan dolgokat értek, hogy pixel 6-on tudsz telefonálni japánul beszélő emberrel, te angolul hallod amit mond, ő meg japánul amit te mondassz. ugyanez működik chat progikban, te írod angolul, másik fél autámatán az ő nyelvén kapja meg az üzenetet. én sokat utazok, októberben megyek pl 1 hónapra thaiföldre, így az ilyen fícsőrök miatt okosabbnak érzem az új telefonomat. ha nem használsz (nem kell használnod) olyan dolgokat amihez gms-kell akkor teljesen érthető hogy nem hiányzik a dolog, nekem p40 pro is mókolt volt mert szükségem van a google keretrendszerére.
ettől eltekintve szerintem is a huawei volt a leginkább újító márka, amíg nem kasztrálták kb miatta fejlődött az egész mobilpiac, be is lassult az innováció a bannolása óta. petal clips tényleg pöpec.
-
Xelo
addikt
fáj a szívem érte, ezért is raktam fel áron alul. nekem jobb az ha gyorsan elviszik és túlesek a dolgon, amúgy még a végén meggondolnám magam.
100-130 körül lenne reális ahogy hardveraprón néztem az árakat, de az is vicc a telefon tudásához képest..
Aryon87: jaja, nem gondoltam volna hogy rögtön lerohannak az érdeklődők. ha téged nem zavar hogy több telefont viszel magaddal akkor akár az is jó opció lehet, ki lehet fogni jó állapotú darabokat 80-100 körül.
-
jeni
félisten
Jó dolog,hogy a Honor mobilok azért fogynak,igaz a Huawei P50 széria és a Huawei Nova 9 már kevésbé.
Ez egyértelmű,hogy a Google hiányára vezethető vissza.
Ha annyira jól sikerült a P40 Pro-ban a kamera szett lencse,azt kéne megtudni,hogy azt melyik más gyártónál viszik tovább? -
jeni
félisten
szerintem arról kéne írni inkább,hogy mókolás nélküli gyári verzióval használva az applikációk stb... hibátlanul,felhőtlenül mennek.
ezt a gyártó már másképp nem tudta kezelni,mint,hogy mentve a márkát vonalat átpasszolta a Honor-nak. Nekik kéne ezt az eddig jó Huawei vonalat tovább vinniük minden tiltás korlátozás nélkül
na ez m,ár a P40 szériától felfelé már nem igaz és problémás.
nem a márkával van a gond hanem az,hogy tiltó listára tettél és ezt agyártó is megérezte ennek az utolsó lehetőségét amely már nincs i nagyon tovább Kínán kívül. -
Aryon87
félisten
Ezt a meset nem veszem be, mikor 2 evig elvoltam a telefonnal...
Az hohy a balatonban furodtem vele, vagy lemostam, sajat felelossegem volt. De nem is volt problema. Maskepp nem kapott volna uj akkut es kijelzot mert akkor beazott volna mar regen. Szerviz utan pedig kotelesek lettek volna tajekoztatni, hogy az ip68 vedettsegnek annyi. Nem tettek meg, a telot ugyanugy hasznaltam es apoltam ahogy korabban, kar ert a felelotlenseguk miatt.
Sony eseten meg elhiszem, mert ott rendszeres volt a beazas. De egy telefonnal se olvastam beazasi problemat..Rdt: meg szep
-
donnie.d
aktív tag
Szakszerűen nem fogok tudni írni róla, inkább csak megosztom a személyes tapasztalataimat.
Igazából nem terveztem volna lecserélni a P40 Pro-t, de a teszt írások és videók után nekem nagyon megtetszett. Nekem két előfizetésem van. Az egyiket én használom a másikat pedig az anyám. Neki lejárt a hűségideje, s sehogy nem tudtam meghosszabbítani, mert a telekomnál állandóan készülékkedvezménnyel bombáztak. Így tegnap bementem, és az ügyintézővel megcsináltuk, hogy a fennmaradó részleget kifizettem, s mindkét előfizetés egyszerre lett megújítva. Nehéz döntés volt, de végül egy P50 Pro-val jöttem haza.
Mint ahogyan fentebb írtam nem vagyok mobilfüggő. Kb. hat alkalmazást használok, így nekem a Google tiltás szinte nem is érintett. Engem az sem zavart, hogy többször kellett a böngészőt alkalmaznom. Még az OTP sz*rsága sem érintett, mert az alkalmazás helyett beléptem böngészőből. Nem esett le az ujjamról a nem létező gyűrű. Nálam a szerelem a P8 Lite-tal kezdődött, s én márkahű vagyok, így annak idején nagy lépés volt Sony-ról Huawei-re váltani, de nem bántam meg. Egy telefonjukkal sem volt problémám. Ha váltottam, akkor vagy eladásra került, vagy pedig megörökölte az anyám. De egyiken sem volt karc, törés stb. Ezért mertem tavaly megvenni a P40 Pro-t, amit egyébiránt annyira megszerettem, hogy már múltkor eldöntöttem, hogy ha váltás lesz, akkor nem adom oda senkinek, s nem is adom el. Megtartom tartaléknak.
Én kifejezetten örülök ennek a Google tiltásnak, mert végre nincs tele szemetelve mindenféle f*szsággal a telefon, és nem azzal megy el pár órám, hogy törlöm őket, vagy próbálom törölni, esetleg szúrja a szemem az az alkalmazás, ami nem törölhető. A P40 Pro-nál is a tárhely jelentős részét fényképek, videók és a zenék foglalták. Utóbbi főleg azért, mert amikor csak lehet flac kiterjesztést használok. Ebből a szempontból a P50 Pro előrelépés, mert sokkal jobban szól a fülhallgatóm (Hi-Fi díjas Sound Magic E10) és a Bt-s JBL is. A hangerővel kapcsolatban azt érzem, mintha picit halkabb lenne, de cserébe sokkal nagyobb zenei hangzást tapasztaltam.A P40 Pro-val szemben itt nincs 5G. Mondjuk én nem lógtam sokat neten, ha mentem valahová, továbbá nem is nagyon érdekelt, hiszen ha megyek haza ott például az 5G nem működött. Armor tokot használtam, amiről azt kell tudni nagyon vastag, és én azt tapasztaltam, hogy a P40 Pro-nál 5G használatkor nagyon gyorsan merült, és mellette iszonyatosan melegedett, s sokszor még a tok is átforrósodott. Sokszor aggódtam is, hogy nehogy meghibásodjon, így én 4G-t használtam ezen a készüléken. Így engem nem zavart, hogy itt is csak 4G van. Villámgyorsan találja meg a hálózatot, nincsenek kapcsolódási problémák, s a lehető leggyorsabban működik. A Wi-Fi-re is azonnal csatlakozott, s a Bt eszközöket is hamar megtalálta. Nekem kicsit meglepetés volt, hogy laptopra milyen gyorsan áttolta a ma készült képeket.
Ahogy szerepelt a tesztekben az valós. Tényleg elég fürge a telefon, s gyorsabb is, mint a P40 Pro. Nyilván nem ver rá köröket, de súlyra könnyebb a telefon, kerekített kijelzője pedig azonnal érzékeli az érintést, és gördülékenyen működik a lapozás, vagy bármely alkalmazás indítása. Én a szinkronizálást nem végeztem el, mert szeretek mindent a 0-ról kezdeni, így amikor beléptem a Huawei fiókomba, akkor első dolgom volt az áruházak telepítése.Az áruházak telepítése zökkenőmentes volt, előtte töröltem mindent, amit nem szerettem volna használni, vagy nem volt rá szükségem. Egyedül az Aurora Store problémázik, bár feltelepítettem már korábbi változatát is. Vagy valami szintasztikai hibát ír ki, vagy csomag hibát. De bármelyik applikáció megtalálható más áruházba, így amikor telepíteni akartam valamelyiket, akkor azzal a hibával szembesültem, hogy nem indultak el. Vagy például a menetrendek applikáció villódzott úgy kellett bezárnom. De mikor töröltem őket, és felmentem az Aurorára, akkor ott volt link az aptoidra például. Szerintem az Aurora áruházzal lesz a gond, mert amit onnan töltöttem le, vagy frissítettem az hibátlanul működik. De egyelőre még nem jöttem rá a hiba okára. Ami ment a P40 Pro-n az megy a P50 Pro-n is.
Szerintem a kijelző kicsit világosabb, mint a P40 Pro-é. Szerintem nagyobb a frissítési ráta is, mert nagyon gördülékenyen lehet használni a telefont. A hátlap egyébként szerintem nem üveg, hanem üvegszerű, de tok mindenképp ajánlott. Nem csak a védelem miatt, hanem mert gyűjti az ujjlenyomatokat. Arra nem emlékszem, hogy a P40 Pro-hoz járt-e tok alapjáraton, de a P50 Pro dobozában a töltő és töltőfej mellett szilikontokot is mellékeltek. A telefon nagyjából 40%-on volt, de igaz, hogy nagyon gyorsan tölt. 66W-os töltő jár hozzá, s tényleg valós, amit az egyik tesztvideóban láttam, hogy nagyon hamar feltölt. Időt nem mértem, de nem kellett egy óra, hogy 40%-ról 100%-ra feltöltsön.
Sim kártyát használtam, E simre nem volt szükségem, de amikor hazalátogattam, akkor nagyon kíváncsi voltam, hogy mit tudhat majd így a telefon. Így aktiváltam az E simet, s azzal használtam a P40 Pro-t. Akinek ez fontos annak mellékvágány lehet a P50 Pro, mert sok helyen tévesen azt írják alkalmas E simre, de közben nem. Bár engem ez nem zavar.Mivel nem tudható mi várható a Huaweitől a Google szankció miatt (pl. P60 széria), s a P40 Pro-val kijöttem, így a tesztek alapján úgy döntöttem két évre elegendő lesz majd a P50 Pro. Használat közben van némi melegedés, de nem vészes. Nethasználat közben sem, mint ahogyan volt a P40 Pro-nál 5G-nél. Annál is megvoltam elégedve a kamerával, de azzal tisztában voltam, hogy van némi visszalépés az 50-s szériánál, de van előrelépés is.
A mai napon Margitszigeti sétánál teszteltem a kamerát. Bár az idő nem volt túl kegyes, de legalább a kamerát tudtam használni. Az tényleg igaz, hogy gyorsabb, mint az elődjénél. Több lehetőség van képszerkesztésre, s képopcióknál is vannak újabb lehetőségek szerkesztésre. A P40 Pro-nál volt az "illúzió" nevet viselő szoftveres képprogram, amit én többször használtam. Nekem ez az egy negatívum, hogy ez kikerült a kameraszoftverből, bár sokféle képszerkesztő letölthető, amiben benne van, de nekem ez nem lényeges. Sokat használtam őket, de ahogy nézem a P50 Pro-nál nem igen lesz rájuk szükség, elég csak fotózni.Most én csesztem el a beállítást, vagy ez így működik nem tudom. Amikor elindítottam a kamerát nem voltam tőle elájulva. A szoftver egyébként ugyanúgy működik, mint a P40 Pro-ban csak több a beállítási lehetőség, és képszerkesztési opció. Mikor fotóztam néztem a kijelzőt és nem voltam elájulva. Mintha visszalépés lenne. Vagy rögtön megnyitjuk az elkészült képet, vagy később megnézzük az albumban. Ami nekem meglepetés volt, hogy az elkészült kép "másmilyen", mint amilyet a kijelzőn látok. A zoom funkció tényleg jó, s a 3,5-ösnél például a végeredménynél nem is látszik, hogy az "nagyított". Amit írtam, hogy amikor bekapcsoltam a zoomot rögtön a 3,5-öt teszteltem, mert a tesztelők attól voltak elájulva. A kijelzőn konkrétan ocsmány volt, de a végeredményen meg tágultak a pupilláim, hogy milyenek.
Nekem az egésszel kapcsolatban olyan érzetem van, mintha amikor elindulna a kamera, akkor az nyers formában működne, és amikor rányomunk a a kép/videó készítésre akkor elindul a szoftver és a lehető legjobbat hozza ki a végeredményből. Szerintem élénkebbek a színek, mint a P40 Pro esetében és nagyon kevésszer kell használni képjavítót. Akiknek küldtem képeket, és videókat mindenki szerint szépek. Aki kíváncsi milyen képeket és videókat készítettem a P50 Pro-val, az alábbi két linkről rar archivumban letölheti (jelszó nincs, vírus nincs, mert a data.hu ellenőrzi feltöltés után).
Kamera: [link] , Videó: [link] . Kipróbáltam a makró módot, az is nagyon szépen és gyorsan működött. Mindezek mellett pedig a képszerkesztővel sem volt probléma, valamint tényleg jól működik a monokróm opció. A Selfie kamera szerintem fejlődött, de arról nem tennék ki képet, mert keveset aludtam, és nem mutogatnám a fejem, ami úgy néz ki, mint aki kihordott lábon egy agyhalált. Szóval nekem ezen a téren tetszik.A merülés szempontjából szerintem talán kicsit "éhesebb" lehet a telefon. Bár 100%-ra volt töltve nagyjából négy óra alatt 59%-re sikerült lemeríteni. Bár tény, hogy sokat használtam a kamerát, ami a P40 Pro-t is merítette rendesen, ha folyamatosan vagy sokat volt bekapcsolva. Telefonáltam is, neteztem is, tehát eléggé jól igénybe volt véve a telefon a mai napon. Google térkép, BKK applikáció, Gspace, egészség app tökéletesen működött. Csak úgy mint a két zene lejátszó, amit használtam. A böngészők is felmentek azonnal, s belépés után a szinkronizálással sem volt probléma. Kb. három órája értem haza, akkor feltettem töltőre és 55%-ról fél óra alatt 100%-ra felment. Szóval a töltési sebességgel kapcsolatban nem kamuztak a tesztelők.
Mint ahogyan fentebb írtam a telefon könnyebb, mint a P40 Pro. Ugyan szilikontokot tettem rá, amit adtak vele, de ma azért vásároltam egy erősebb tokot. Szóval engem nem zavar a kamerasziget, és fogáskor is elég stabilan áll a kézben, s egyszer sem éreztem volna azt, hogy megcsúszna, vagy épp kiesne. Telefonáláskor azt tapasztaltam, hogy sokkal tisztábban volt a hangzás, és jobban is érthető volt a másik alacsonyabb hangerőn. Bár nem mondom biztosra, hogy a telefon érdeme, hiszen E simről ismét fizikai simre váltottam, ami újként van benne.Ahogyan fentebb is írtam szeretem a márkát, és a Google hiányosság sem foglalkoztat. S a hűségidő lejártának köszönhetően van most P50 Pro-m. Hogy megéri-e váltani P40 Pro-ról? Bevallom erre nem tudok konkrét választ adni. Kamera téren hatalmas előre lépés nincs. Van, ami a P40 Pro-ban erősebb volt, az itt gyengébb, de van ami a P50 Pro-ban jobb. De konkrétan elmondható, hogy hozza a kötelezőt. Aki úgy áll a dologhoz, mint én, annak ajánlom a készüléket. Akinek kell 5G meg Google annak viszont nem. Ugyan egy napja vagyok P50 Pro tulaj, de eddig nagyon tetszik.
Aki pedig azon gondolkodik mi legyen P40 Pro vagy P50 Pro, akkor inkább anyagi téren hozható döntés, mert mindkettő jó telefon. Nem véletlenül nem adom el és nem adom tovább és marad tartalékkészüléknek, ameddig nem megy tönkre....Jujjjjjj ez hosszú lett....
Bocsánat a szófosásért, de még az új telefon hatása alatt vagyok(és a P50 Pro után elmondom egy imát, hogy támadjon fel a Huawei a hamvaiból és a következő sorozat a Főnix modell nevet viselje
)
-
Aryon87
félisten
Májusba lesz 2 éve hogy HMS rendszeren vagyok. Amiket korábban is használtam, ugyanazokat használom most is. Tény, néhány app van ami nem teljes körű, de legtöbbje megy vagy így, vagy úgy.. Szeretem a telefont, csak már unalmassá vált. Vágyom újdonságra, ami nyáron meg is lesz egy felső-középkategóriás által (Samu vagy Xiaomi).
Van néhány Csócsált Almás ismerősöm, ők röhögik hogy milyen szar ez a telefon, mert ígymegúgy, most hogy az OTP esete perpillanat nem megy, azt hallgatom néhanapján. Mert hogy nekik milyen jó, FaceID és már fizetnek stb. Én meg azt röhögöm náluk, hogy rendszeresen felsülnek a mobilos fizetésekkel (kereskedelmi tapasztalat), és akkor előkerül a jó öreg megbízható(bb) bankkártya. Nem véletlen nem használom a mobilos fizetést.Sok helyen még nincs ott a HMS logó a másik kettőnél, így még van hova fejlődni. De ami késik, nem múlik...
-
Aryon87
félisten
Az gyenge lett, bár volt már példa arra hogy lehúzták a telefont a tesztben, a valóság meg pont az ellenkezőjét adta.
12Pro bemutató Legendd által Kéne....
-
-
Aryon87
félisten
De legalább valamit csinálnak.. Ha 1 év múlva akkor 1 év múlva lesz meg HMS-re. Bár addigra sokunkat nem fogja érdekelni sztem, mert kb mindenki más márkéára megy. És csak a hülye OTP miatt. Mert alapesetben semmi gond nem lenne a HMS-sel... Túlnyomó részben persze. Nekem a jelenlegi szinten bőven megfelel. 2 app problémás és ennyi. Egyik az OTP lesz ha a smartbank nem fog menni mondjuk 2 nap múlva, a másik a nem hivatalos PH! app, amit a fejlesztő bszik áthúzni HMS-re. És ennyi. Továbbiakban meg úgyis fotós telefon lesz a P40Pro.
-
cH1
aktív tag
Kijelző hangszóróért tényleg kár, az egy nagyon szuper koszolódásbiztos megoldás, de cserébe kapott felülre plusz egy hangszórót a sztereó hangzásért. Akksi üzemidő ha talán picit gyengébb is az éhes snapdragon miatt, valamennyire kompenzál a gyorsabb töltés. Kijelző még szebb, és nekem jobban is tetszik hogy nem hajlik le mindenhol. Lényegesen egyszerűbb lesz a kijelző védelem. TOF 3D arcazonosító meg csak a Mate szériában van, a P40 Pro valami infrás 2D módszert használ, ami nem TOF, de tény hogy több mint a P50 Pro semmije.
Kamera bár papíron lehet gyengébbnek tűnik, de tesztek meg nem ezt mutatják. Ettől függetlenül nem feltétlenül mondanám egyértelmű visszalépésnek, inkább csak nem biztos hogy ez az a készülék amire megéri váltani P40 Pro-ról. -
Sztenn
tag
Ugyanez van nálam is. Egy ideje figyelem milyen új telefonok jönnek a piacra, de valahogy nincs olyan, amire azt tudnám mondani szimplán az adatokat nézve, hogy "erre megéri lecserélni ezt a Huaweit". Ebben a telóban sokminden megvan. Vízálló, IR, face unlock, gyorstöltés (40watt még most is jó) egész jó akksi, 90hz képernyő (valamiért ez a 4 oldal lekerekítés is bejön), jó kamerák, 5G, nem tepsi telefon... Ennél jobbat már nehéz csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Milyen autót vegyek?
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok