Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amit írtál, abban szerintem csak részben van igazad. Ugyanis egy céget, ha vásárol, a bruttó ár nem érdekli. Mivel neki oda van írva mindkettő, ezért a dolog úgy korrekt, ha elnyögi, hogy netto 100 bruttó 125 forint, aztán te eldöntöd, melyik kell.
Amelyik cég nem kifejezetten csak magánszemélynek ad el dolgokat, hanem sok olyannak, aki az áfakörben benne van, az használhatja a nettót.
Sőt, mégegy érv: neked, mint magánszemélynek az x forintot bruttósítani matematikailag jóval egyszerűbb, mint a bruttót nettósítani! Mert 20%-ot hozzácsapsz, de ha le kell vonnod 16,7-et...
Szal lehet anyázni meg faszozni, de semmi csodálkoznivalót nem találok abban, ha lebüdösparasztoznak, azután, hogy egy ''bruttóban, lécci'' hozzászólás helyett beszólsz.
Idézném egyik üzeltkötő kollégánkat: ''Drága uram, áfás ár az ábécében van...'' -
törölt tag
1., ez itt a prohardver. vagy az it.news, mert tudomásom szerint közös a fórumadatbázis.
Elloptak? Ki vóóót az? Bubo cupropenis? (gy.k. rézfaszú bagoly)
2., függetlenül attól, hogy peterkeT mod vagy sem, neki van igaza. Lehet, hogy van logikád, de hogy magyarul nem értessz...
3., Moderátort leosztani? Merész. Kétszer egymás után? Vakmerő -
törölt tag
Drágáim!
1., Azt hiszem, hogy abban azért megegyezhetünk: a notebook.hu-nak már kijárt némi büntetés. Elég unkorrekt cég.
2., A büntetés jogos is volt, félrevezették a vásárlókat.
3., Az egy teljesen más kérdés, hogy inkább a használt notik újként eladásáért és a garanciális ügyintézések színvonaláért kellett volna bírságolni, de az egy nehezen támadható felület jogi szempontból. EZ meg nem. Nem lennék meglepve, ha a háttérben nem erről lett volna szó.
4., A GVH-ról annyit érdemes tudni, hogy ők sem az atyaúristenek, és aki ezt hiszi, tévedésben van. Európa legnagyobb telekommunikációs társaságával például nem húz újat, mert nem teheti meg. Aki erre mondja, hogy dehát mértnem, mert a jog és az izé... Nézzük meg a Keresztapa trillógiát, és merítsünk ihletet. Nnna.
5., Nagyon téved az, aki azt hiszi, hogy magyarországon a garanciális ügyintézések színvonala csak a számítástechnika terén alacsony. Nagy tévedés! Veszel kocsit, és dupláját fogyasztja, mint a katalógusadat? Hááát, hibahatáron belül van, meg gyorsan tetszik menni. Ha megbaszod, se lesz semmi. Apám kocsiját másfél éven át a szervízbe hordtuk, két hét itthon, két hét szervíz felosztásban, vadonatúj autó volt. Egy év pereskedés után az amortizációt levonva a kocsi árát náluk levásárolhattuk, és kaptunk egy levelet a VW-től (Porsche Buda), hogy a továbbiakban nem óhajtanak minket kiszolgálni. Nesze. Az országban minimális szinten működik a fogyasztóvédelem. Ugyanis az ország hagyja a cégeknek, multiknak, hogy ''a vevő van értem'' látásmóddal éljenek. Ilyen sehol máshol nincs.
6., A vásárlók félretájékoztatása témakör mindenki előtt nyitva áll, aki egy ilyen outlet értékesítési rendszert hoz létre, annak ezt illik tudni. Ha nem tudta, akkor ez volt a tanulópénz. Ha tudta, akkor meg így járt.
7., A bűvös hetes. Ha hét felhasználóról tudomást szerzek, akik a notebook.hu-n vásároltak laptopot, és egy évet ment legalább bármiféle hozzányúlás nélkül és soha semmi gond nem volt vele, majd akkor elgondolkodok újra a kérdésen. Addig úgy gondolom a notebook.hu örüljön, hogy ilyen olcsón megúszta. -
mikk2000
őstag
válasz parandroid #44 üzenetére
Szia!
Először is én nem jöttem ide, hanem elloptak. Ti. én a prohardveren vagyok regisztrálva régóta, de hipp-hopp érdekes hogy itt is megjelentem.
Te kötöttél belém ez a helyzet, hiába magyarázkodsz körbe-körbe. Az hogy nincs logikád az a te bajod. -
karib
addikt
Egyrészt: a nettó-bruttó trükköt tudtommal azok tudják büntetlenül eljátszani, akik nagykerként is értékesítenek, ugyanis ott megengedett csak a nettó ár feltüntetése. Lásd pl. Metro, de ezt a kiskaput többen is kihasználják. Mások meg csak tesznek a szabályozásra
Másrészt: a Renew egy elég bonyolult dolog, de igazából érthető a HP részéről, a méretgazdaságosság ezt diktálja. Nem tökölnek minden egyes visszajövő notebookkal, hogy vajon el lehet-e még sütni újként, ha csak belerakunk egy hiányzó modem kábelt vagy kicseréljük a dobozát. Ha valami hibás, visszajött (és ilyen sok van, millióféle okból), bumm, megy a Renew programba. Plusz valszeg az eladhatatlan készletek is itt landolnak. A nagy Renew gépezet meg realtíve gazdaságosan tud üzemelni, fel vannak készülve mindenféle esetre. Rendberakják a gépeket, osztályozzák őket, aztán bagóért kiszórják, így a HP minimalizálja a veszteségeit, a kereskedő és a fogyasztó pedig alapvetően jó boltot tud csinálni. Cserébe szűkebb a választék és a szolgáltatások köre is korlátozott - ezek nem ''igazi'' HP termékek, pl. mások a garanciális feltételek, szoftverkörítés, stb. Valamit valamiért, érthető módon. Ezért nem él a világgar, nem lehet garbővítést venni, illetve ezért jelenhetnek meg olyan termékek is a Renew kínálatban, amik pl. hivatalosan nem is voltak itthon forgalomban, akár külföldi billentyűzettel stb.
Lehet azon lovagolni, hogy melyik kifejezés mit jelent, de igazából szerintem fel lett fújva ez a téma. Azt hiszem, elég világosan le vannak írva a különféle kategóriák, lehet tájékozódni. Ha az bronz nem elég kifejező, akkor az ezüst sem az - akkor kössünk ebbe bele, hogy legyen átlátható az elnevezés.
Ez van, ha elég nagyra nősz, beléd fognak kötni. Azért nem féltem a céget Meg ahogy mondják, a negatív reklám is reklám...Department of Redundancy Department
-
parandroid
félisten
Csiga írta: ''Tehát ha léteznek tömeggyilkosok, akkor a szimpla kis csalókat már ne is büntessük?''
Te írtad: ''Szóval azt mondod ha mész az utcán és agyonszúrnak, vagy kiirtják a családodat, akkor az elkövetőt ne büntessék meg, de ha a villamoson kilopják a tárcádat, na azt az illetőt igen?''
Csiga hozzászólásában a feltett kérdés értelmezése úgy hangzik, más szavakkal, hogy attól, hogy a nagyban bűnözőket megbüntetjük, a kisebb bűnök elkövetőit is szükséges büntetni. A te visszakérdezésed ennek az ellenkezőjére utal, azaz azt furcsállod, hogy ha a kisebb bűnök elkövetői büntethetők, akkor a komolyabb bűntényeké miért nem?
És még valami, függetlenül a hozzászólásod tartalmától, és attól, hogy moderátorként osztottál le (azaz akkor is rádszólnék, ha bárki más hozzászólására reagálsz ilyen stílusban - mint ahogy meg is tetted): ennek a hangnemnek itt nincs helye. Légy szíves, változtass rajta nagyon gyorsan, ha csak kötekedni jársz ide, akkor jobb, ha mielőbb elbúcsúzunk.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
mikk2000
őstag
válasz parandroid #16 üzenetére
Hm.
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
válasz Jim Tonic #36 üzenetére
''a HP-Magyarország által még nem forgalmazott termékek (összes pavilion, illetve néhány presario típus) világ-garanciája és támogatása hazánkban jelenleg sajnos nem érvényes.''
Azert ez is szep gyongyszem. Mo mar nem csak Europabal, de az egesz vilagbol kiszorult.DRM is theft
-
mikk2000
őstag
válasz parandroid #16 üzenetére
Szia kedves moderátor, attól hogy moderátor vagy még nincs feltétlenül igazad is. Tehát vagy hozz fel valami értelmes érvet, vagy halgass. Az nem érv, hogy olvassam el újra azt, amire válaszoltam. Szóval kapd össze magad.
-
tomcs
őstag
notit 2-3 ev garral szokas venni. 3 honap amit ezekre adnak az nevetsegesen keves, 1 komolyabb javitas garancia nelkul meg boven minuszba viszi az egesz arelonyet.
raadasul (megkerdeztem) ezekre a renew cuccokra nem is vehetsz fizetos garanciabovitest. ha olyan nagyon kifogastalan lenne mind akkor miert nem...
elhiszem hogy lehet ezzel jo vetelt csinalni de nagyon rosszat is. osszessegeben szerintem nem eri meg
mod: renew alatt azt ertettem amit asis-kent arulnak.... renew tenyleg az ujracsomagolt kategoria. csak az - amikor en neztem - ritka volt mint a feher kola, mindenutt csak asis gepek voltak
[Szerkesztve] -
nagyúr
Én nem olvastam itt renew kifejezést, de:
A RENEW (REMARKETED) besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével. Ezek a termékek vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve el.fordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek. Továbbá szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a HP-Magyarország által még nem forgalmazott termékek (összes pavilion, illetve néhány presario típus) világ-garanciája és támogatása hazánkban jelenleg sajnos nem érvényes.
Az ASIS besorolású termékek jogilag használtak, nem rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével sem. Ezek a termékek vagy beszámításos, vagy visszavásárlásos üzlet miatt váltak a program részévé, illetve el.fordul, hogy garanciális esetek, vagy cseregépek voltak. A hp minden ASIS kategóriájú gépet az újraértékesítés előtt letesztelt és ha szükségesnek látta tökéletesen felújított.
Vagyis az én értelmezésem szerint ASIS kategóriájú termékekről esik itt szó.
[Szerkesztve]Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
biker
nagyúr
válasz Jim Tonic #32 üzenetére
a renew az jogilag felújított, az újjal egyenértékű, és nem pedig új
a refurbished az ami jogilag új, mert az csak csomagolás cserélt.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
nagyúr
Jah, tényleg? Ez inkább demokrácia kérdése, nem? Nem sok köze van a témához.
Volt már olyan, hogy valamelyik bolt késsel támadott rá a vásárlóra, hogy az ott költse el a pénzét? Mi köze ennek az átb*szás kérdéséhez?
[Szerkesztve]Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
biker
nagyúr
háát,
1: 111111: rém gusztustalan volt, hánytam is tőle mikor elolvastam a részleteket...
2: javított, igenis MEG KELL MONDJÁK, javított vagy nem. és legyen jogom eldönteni ennek teljes tudatával, hogy kell-e ezek után.
és meg kell az ilyet valahol fogni, mert már az rém gusztustalan, hogy nettó árat írnak, írjon a METRO nyugodtan nettót, mert az a bolt nem magánszemélyek részére árusít.
De számtech boltban (mert máshol mindenhol bruttó ár van) mindíg megfordul az ideg bennem, és mikor én megkérdezem egy boltban, ''mennyibe kerül'' és benyögnek egy ''... + áfa'' árat, akkor én rém kultúráltan azzal szoktam válaszolni:
''Neked a sarki vegyesben a kenyeret úgy adják hogy 150+áfa?''
''nem, persze''
''Akkor ki a f...at érdekli mennyi + mennyi x akármennyi? he??? az ÁRAT kérdeztem kiskö..ög''
hozzá kell tegyem, ezek után mindíg én vagyok a büdös paraszt, de nem érdekel...
mert mondjatok már mégegy olyan terméket, ahol nettó ár van kiírva, és kiskereskedelmi értékesítésről van szó.
NINCS más.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
L3zl13
nagyúr
válasz Jim Tonic #23 üzenetére
''Elég jelentős eltérés lehet egy új és egy használt noti között, mivel még mindig rengeteg a mozgó/kopó alkatrész: HDD, ODD, hűtés, stb.''
Ez igaz, de én a renewzott (remanufactured) cuccot azért nem venném egy kalap alá egy használt cuccal, tekintve hogy újratesztelt, teljesen újszerű állapotba hozott cucc, tehát túlzásnak tartanám megkövetelni, hogy használtként adják el...Aki hülye, haljon meg!
-
tomcs
őstag
valahol mashol mar emlitettem, egyaltalan nem biztos hogy a tonkrement alkatresz a hibas. lasd pl. taphiba. kicserelik amit hazavagott, majd azt 1 honap utan ugyanugy hazavagja.
ezert szerintem joval nagyobb kockazat javitott cuccot venni, mert engem se zavarna ha mondjuk vmivel olcsobban megkapok vmit, aminek osszekoszolodott/tonkrement a csomagolasa es beraktak egy barna dobozba vagy mittudomen. de javitott cucc nekem sem kene. -
Sanya
nagyúr
nagyon helyes, csak kevésnek tartom a büntetést
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
L3zl13
nagyúr
''Bár ha autot vesz az ember, akkor is más feeling amikor eléri a km-számláló az 1 km-t. ''
Én ilyet még nem láttam, pedig vettem már új autót.
Ha ilyet látnék valószinűleg az jutna az eszembe, hogy visszaforgatták az órát, és vajon hány kilométert mentek már vele előtte.Aki hülye, haljon meg!
-
nagyúr
én eddig egy embert nem láttam, hogy késsel/fegyverrel fenyegették, hogy a notebook.hu-nál vásároljon.
Na ez hogy a francba jön ide?
Elég jelentős eltérés lehet egy új és egy használt noti között, mivel még mindig rengeteg a mozgó/kopó alkatrész: HDD, ODD, hűtés, stb.
-
sbazsi
veterán
az eredeti kifejezések pont annyit mondanak az átlag usernek, mint az arany bronz stb...
szvsz azért jelentős különbség van a javított/átcsoportosított cuccok között...
(pl az átcsoportosított lehet hibás )
a T-onlájn is megérdemelné a notebook.hu-hoz hasonló nem forgalomfüggetlen büntetést, a korlátlan hazugságaiért. -
sbazsi
veterán
ha nem tünt volna fel, az informatikában mindenki netto árakkal hírdet.
ezt nem tudom miért baj.
én eddig egy embert nem láttam, hogy késsel/fegyverrel fenyegették, hogy a notebook.hu-nál vásároljon.
nem látok jelentős különbséget egy zsír új noti, és egy javított között (hacsak nincs valami karcolás/sérülés rajta). Bár ha autot vesz az ember, akkor is más feeling amikor eléri a km-számláló az 1 km-t.
Na meg az újautoszagról ne feledkezzünk meg
mindazonáltal egy ''javított notebook'' matrica valóban mehetett volna rá... -
nagyúr
-
L3zl13
nagyúr
Hááát nem teljesen értek egyet.
Abban igen, hogy fel kellett volna tüntetni, hogy remanufactured cuccról van szó, de használtként, vagy javítottként kiíírni az meg a ló másik fele lenne...
Most az a kérdés, hoyg ha oda van írva, hogy remanufactured vagy ahogy régebben a HP nevezte renew, akkor az mond-e valamit így a vásárlóknak. Szvsz nem.Aki hülye, haljon meg!
-
Bandus99
őstag
Sok mas ceg is alkalmazza a netto ar nagybetukkel brutto kis betukkel (lasd Metro) ezert nem lehet elitelni hiszen ott van az info.
A SEX dolgot is lehet latni sok mas cegnel. Sajnos ha apro betuvel de le van irva az igazsag nem tehetsz ellene semmit neked kell korultekintoen olvasni.
Egeszen addig lesz ez igy mig nem jon egy torveny ami szabalyozza ezeket a felteteleket is.
Nagyon latvanyos volt anno az is mikor Tv reklamokban gyogyszereknel el kellet mondani, a mellekhatasok kockazatok stb kezdetu szoveget. A torvenynek eleget teve elhadartak az egeszet erteni ugyan nem lehetett, de elmondtak teljesitettek amit kellet.
[Szerkesztve]Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
joghurt
addikt
A Notebook.hu-ra is lazán rá lehetne verni még egy pármilliós bírságot szintén tisztességtelen magatartás miatt. Az még a legkevesebb, amikor a nettó árral reklámoznak (noha egyértelmű, hogy a bruttó árnak legalább akkora betűvel kellene szerepelnie), de legutóbb 111.111 Ft-ért ígértek laptopot, amiről persze nagyítóval kiderült, hogy elvinni csak 171.111-ért tudod, mert beleszámolták a Sulinet Expressz 60 ezres adókedvezményét. A következő lépés az lesz, hogy még az adójóváírást, a szellemi alkotások adókedvezményét és a családi adókedvezményt is levonják az árból, aztán kijön, hogy negatív árba kerül a gép.
A tej élet, erő, egészség.
-
parandroid
félisten
-
csiga997
őstag
válasz I. Richard #9 üzenetére
Azért kell ráírni nagy betűkkel, mert az egy javított notebook. Ha bemész a használtautó-picra, akkor ott ki van írva nagy betűkkel, hogy ''Használtautó piac'' és innen mindenki tudja, hogy ott nem új autók vannak. Ha valaki bemegy a nótbúkhoz és ott az van kiírva, hogy ''bronz notebook'', akkor szerinted az emberek többsége mégis mire gondol?
-
I. Richard
senior tag
válasz Jim Tonic #12 üzenetére
Hát hogyha ez a cégeknek törvényben meghatározott kötelezettsége, akkor nem vitás, büntetést érdemel a notebook.hu, de a büntetés mértéke nekem egy picit túlzottnak tűnik! Bár tény, hogy van visszatartóereje! Akkora hülye a notebook.hu sem lehet, hogy ezek után újból elmulassza tájékoztatási kötelezettségét
A macskás példánál lefelejtettem egy szájlit, természetesen nem egy kategória a két eset -
nagyúr
A legtöbb ember nem ért hozzá, minek mi az ára. Arról köteles vagy tájékoztatni. A macska szárítása a mikrosűtőben hasonló példa, de ehhez képest nagyon elrugaszkodott.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Kraptor
őstag
''Erre fel a GVH 3 millió forintra bünteti ezt a kis cégecskét.''
Azért nem olyan kicsi az Mondjuk az tény, hogy a nagyobbakat jobban meglehetne büntetni és meg is kellene de keményebben. Pl Tré onlányt én milliárdokra büntettem volna a nem korlátos hazugságuk miatt. De sajna ez mindig így van itt Mon, hogy a kicsit szívják meg míg a nagyok csak röhögnek a markukba.
[Szerkesztve] -
dat
senior tag
kb. olyan mintha a Glare Type meg Christal Bright kijelző miatt megbüntetnének, mert nem írták le a pontos specifikációját...lol...
A Tonlány esetében nem félretájékoztatás ment hanem konkrétan hazugság... -
I. Richard
senior tag
Hát szvsz ez már kezd a ''ne szárítsd a macskát a mikrosütőben'' féle témává ''emelkedni''... Miért kell nagybetűkkel kiírni, hogy ez már javított nótbúk??? Aki kiad xszázezer forintot, az vehetné a fáradtságot, hogy megkérdi, hogy miért ilyen olcsó az a noti, amit vesz... és akkor nem éri meglepetésként a tény, hogy a cucc, amit vesz már volt javítva.
Ettől függetlenül büntessenek csak, a tövény az törvény -
nagyúr
válasz parandroid #2 üzenetére
''Miért nem inkább'' megközelítés helyett szerintem a ''miért csak'' lenne helyes. Vagyis nem kellene kihagyni a szórásból pl. a mistralt, camera kft.-t, stb. De ettől még megérdemli a notebook.hu.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
csiga997
őstag
Tehát ha léteznek tömeggyilkosok, akkor a szimpla kis csalókat már ne is büntessük?
Itt egyértelműen a tájékoztatás elmulasztása volt a probléma, és nem az, hogy mit árultak. A HP gyakorlatával takarózás is melléduma: az ottani gyakorlat teljesen egyértelmű, már ők azt mondják, hogy ''mindössze'' az elnevezéseket változtatták meg azért az, hogy ''refurbushed'' kicsit többet mond, mint az, hogy ''bronz''. Nevezték volna ők is ''felújítottnak'' és akkor nem lett volna semmi. ''A vásárlók érdekében'' - na persze! -
mikk2000
őstag
Ez röhej.
Ha valaki vesz egy terméket, és az hibás, vért izzad mire el tudja intézni hogy azt megjavítsák.
Itt eleve olyan termékeket adnak, amikről kiderült hogy hibás, de ki lettek javítva. Feltehetően nagyobb odafigyeléssel lettek kijavítva, ráadásul pont emiatt az esetleges szériahibák el lettek hárítva, ha az volt a hiba oka. Tehát szvsz ez a termék ha jó áron adják, akkor igen megéri.
Erre fel a GVH 3 millió forintra bünteti ezt a kis cégecskét.
Kissé furcsa ezzel szemben, hogy a T Online céget, aki egyszerűen a korlátlan szó jelentését ignorálta, és megbélyegzett előfizetőket akik a beígértek szerint használták internetüket, ugyan elítélték, de összességében nulla, azaz nulla forintra büntették meg. Lehet hogy a GVH máshonnan akar pénzt összeszedni? -
dat
senior tag
Azért ez... elég lol. A GVH-nak nincs jobb dolga mint outlet-nem outlet dolgokba belekötni.
Ez a ''nagyobb valószínűség'' duma meg elég hogy is mondjam...vicces...
Ahogy Lali mondaná: ''Kell a pénz?...''
[Szerkesztve] -
^Bundi^
őstag
már elnézést, lehet én nem értek a számtech hez, de ha vmi nem volt jo a bronz cuccokban (pl 1 memória vidkari..stb) és azt kicserélték 1 másik tökéletesre akkor miért nagyobb a meghibásodásveszély? :S
#2 vel egyetértekNos Omnes Una Manet
-
parandroid
félisten
Gondolom enyhítésért mindenképpen érdemes fellebbezni.
Ami felmerült bennem a ügy kapcsán, amellett, hogy mindez vihar a biliben, és inkább ''nincs rajta sapka'' jellegű ítélet született, az az, hogy vajon miért nem azokra az üzletekre szállnak inkább rá, ahol a garanciaértelmezés fogalma már oly sok vihart kavart, illetve sok esetben hibás hardvereket forgalmaznak, és teszik mindezt azzal a bizonyos tenyérbemászó és bicskanyitogató arroganciával.
Szóval miért pont ez? Kinek volt útjában? Most kezdem megérteni a cég (értem ezalatt az ügyvezetőt magát) reakcióit a Kék fényes eset kapcsán. Mikor itt arról volt szó, ők közben javában benne voltak ebben a perben is...
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
efi99
őstag
Teljes költői képzavar...
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest