Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jim Tonic

nagyúr

válasz L3zl13 #35 üzenetére

Én nem olvastam itt renew kifejezést, de:
    A RENEW (REMARKETED) besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével. Ezek a termékek vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve el.fordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek. Továbbá szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a HP-Magyarország által még nem forgalmazott termékek (összes pavilion, illetve néhány presario típus) világ-garanciája és támogatása hazánkban jelenleg sajnos nem érvényes.

Az ASIS besorolású termékek jogilag használtak, nem rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével sem. Ezek a termékek vagy beszámításos, vagy visszavásárlásos üzlet miatt váltak a program részévé, illetve el.fordul, hogy garanciális esetek, vagy cseregépek voltak. A hp minden ASIS kategóriájú gépet az újraértékesítés előtt letesztelt és ha szükségesnek látta tökéletesen felújított.

Vagyis az én értelmezésem szerint ASIS kategóriájú termékekről esik itt szó.

[Szerkesztve]

Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

Új hozzászólás Aktív témák