- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
"mesterségesen generált problémák" - ez nagyon jó szó rá
Anno Win7-et is szidalmazták sokan, h csak mert más az XP, nem ezt szokták meg, azt mégis csak megemésztették. Az, h néha beújítanak dolgokat, akár a kezelőfelületen, v máshol, az meg érthető, mert nem lehet a végtelenségig totál egyfajta sémára építeni a rendszert, hiába azt szokta meg a user. Felületnél is kell néha kcsit módosítani a dizájnon és egy idő után kinövi magát a klasszikus desktop más köntösbe öltöztetése. Vagy 2018 körül egy Win10 majd egy Win7 klón lesz megint ???
(#61) bunfi : max 8.0-nál, kellett külső progi asztalhoz, de mivel asztal csempére katt, v Win gomb lenyom átváltott tized másodperc alatt, engem nem zavart. Meg ha szem, ha asztal csempét bal felső sarokba tetted, mintha akkor is asztalt hozta volna be bootkor, de ezt nem mondom biztosra.
8.1 Update meg már mikor kijött, szal ennél ezek nem gondok, ahogy szinte start menü is felesleges...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A windows 8-nál is az lett a baj, hogy nem windows 7-et kaptak az emberek, sőt, inkább az xp-nek jobban örültek volna. Ezért sokan még csak ki sem próbálták és már fikázták is rendszer gerincből. Nekem is furcsa volt, mert a béta verzióban mire megtaláltam a kikapcsolást másfél óra telt el a bekapcsolástól... Pedig nem mondom magam hülyének windows terén.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest