Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
Folytathatják a lapos föld hívőkkel stb köszönjük.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Derrewyn
senior tag
válasz Pécsi gyerek #1 üzenetére
Na igen, remélhetőleg elindul valami az ilyen tartalmakkal kapcsolatban. Saját véleményhez lehet joga bárkinek, de a tudományosan cáfolható nézetek terjesztését nem kellene engedni.
-
Noukoum
veterán
Nyugodtan mehet velük az összes olajlobbi és autógyártók által fizetett villanyautó ellenes propaganda tartalom is.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Somatom
veterán
Miért kell így szelektálni? Töröljék a Youtube -ot és akkor nincs ez a probléma.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
törölt tag
Mér, nem lapos? 🤔.
-
Fred23
nagyúr
Nem szeretem, mikor a YouTube akar cenzúrázni, de jelen esetben van némi indokoltsága. Ha komolyan veszik, hogy a személyes tapasztalatokról -bármilyenek is- lehet szabadon beszélni, elfogadható lehet akár.
Nem érdekel amúgy se a vírus, se az oltás. Kaptam kínait a környezetem megnyugtatására, részemről ennyi volt.
-
-
törölt tag
válasz johnyblaze #19 üzenetére
Te könnyen vagy, hány életed van még?
-
joey04
titán
Ezzel már elkéstek.
-
ergoGnomik
tag
Egyébként az oltásos-nyomkövetős rész igaz, csak az ostoba anti-vaxxerek ezt is rosszul tudják, mint általában mindent. Nem az oltottakban van a nyomkövető, mivel nem az Illuminátusok és reptiliánok átverésének bedőlt birkákat kell nyomon követni, azok nem tudnak ártani a háttérhatalom terveinek. Az oltatlan "látókat" kell figyelni, mert azok a veszélyesek! Ezért az oltás hatóanyaga észlelhetetlen nanokvantumrezgéseket bocsát ki, amitől az oltatlanok szervezetében 5G nyomkövető csip keletkezik. Az oltásban található biomagnetikus nanorobotok ezt a csipet lebontják, ezért nincs az oltottakban. Szóval ha az oltatlanok el akarják kerülni a megfigyelést, jobban teszik ha mégis beoltatják magukat, hogy elvegyülhessenek a tömegben. Ja, és az arra érzékenyeknél az 5G követőcsip a Covid tüneteitől megkülönböztethetetlen szimptómákat okoz, beleértve súlyos esetben a halált is.
-
nagyúr
Mondjuk az is érdekes, hogy azt az egyszerű tényt napi 45x bemondja a rádióban a professzor, hogy az oltottak kevesebb, mint 1%-a betegszik meg, de azt a szintén egyszerű tényt, hogy az oltatlanok kevesebb, mint 1%-a betegszik meg, szentségtörés elmondani, azonnal törlik bárhonnan. Pedig mindkettő igaz...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
válasz ergoGnomik #25 üzenetére
ez mondjuk tényleg igaz!
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Édesapám a második oltás (kínai) után kapta el, esélyes hogy az oltóponton mivel egymás nyakába lihegtek százan. Szerencsére nem került lélegeztetőgépre de többször nem volt magánál és oxigént is kapott. Több hónap alatt gyógyult fel.
Nekem nincs bajom az oltással, csak nem kellene csodát várni tőle. Mindenben van rizikó, az oltásban is, kérdés ki mit vállal be.
Én átestem a covidon úgy hogy nem vettem észre (antitest teszt igazolta, ennek ellenére esélyes hogy én leszek az ellenség mivel nem oltattam be magam és a kártyám le fog járni)[ Szerkesztve ]
-
Ez valami katasztrófa amúgy, bármilyen kapcsolódó hír alatt tele van minden idiótákkal, akik láthatlag ismerethiány miatt beszívták ezeket az oltás/vírus/értelem/bármitagadó nonszenszeket.
Nekem már para, hogy lassan a társadalom működőképessége fog veszélybe kerülni a konteók miatt.Mutogatni való hater díszpinty
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Helyes. Gödény meg hasonlók videói miatt áll olyan alacsonyan az átoltottság, ahol most. (most tekintsünk el nyunyó anyótól)
koko52: ilyen dolgokat a facebookon láttam, meg ennél szörnyűbbeket. Ugyanakkor ha minden igaz lenne amit leírtak, akkor az ország harmada már kihalt volna. Ezzel nem azt mondom, hogy nem igaz amit írnak vagy írtok csak nem látom a bizonyítékot rájuk és így nehéz elhinni.
Nálunk a családunk oltott, haverjaim mind oltottak, az összes kollégám is oltott, de senkinek nem volt érdemi mellékhatása némi levertségen vagy enyhe hőemelkedésen túl. A Covid hatásait viszont sikerült megtapasztalni többünknek, azt nem javaslom senkinek, akkor se, ha egyébként túléli kórházi kezelés nélkül.
Feltételezem, hogy nem falaz mindenki az egész világon / országban ebben a témában...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
koko52
nagyúr
válasz #16820480 #11 üzenetére
Csak ezt nem adatom be, a többi kötelezőt amik tesztelve vannak azokat megkaptam gyerekkoromban és az én gyerekeim is megkapták.
engem nem érdekel ki adatja be és ki nem. Az hogy mit tol a média, hányan halnak bele vagy mi lesz a hosszútávú következménye azt senki nem tudja pontosan. Nekem pedig nincs TV előfizetésem, rádiót nem halhatok. Amit látok, tapasztalok az nekem elég. Ok lehet csak itt összpontosul minden, elhiszem. Amúgy én átestem rajta tavaly csak nem vettem észre.
Oltakozzatok nyugodtan, nehogy bezárják az országot megint ."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
Sok ismerősöm be van oltva. Van akinél semmi (legtöbbnél), van aki 3 napig feküdt, a masszőröm vérhígítón él azóta amióta megkapta.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Rive
veterán
Apró probléma, hogy közben mégis igaz: illetve, hogy jelenleg inkább a veszettzöld 'olajlobbi' jelszó az, amit konteónak szokás tekinteni, szemben a fejlődő lifecycle-analízissel.
:vállvonás:
Konteóssal nem vitatkozom./// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
törölt tag
Jó, mondjuk ez nem kötelező oltás valóban. A probléma ott van, hogy ha mondjuk mindenkit be tudtak volna oldani, akinek nem valami immun vagy allergén probléma miatt nem ajánlott, akkor kb meg is lett volna a nyáj immunitás és elfelejthetnénk ezt az egészet szépen. Így meg ugye terjed tovább, mutálódik tovább és előbb-utóbb a már oltottak sem lesznek védettek, mert annyira megváltozik a vírustörzs.
Az szerintem baj, hogy lassan tényleg mindenkinek hisznek az emberek, csak azoknak nem, akiknek ez a szakmája és évtizedek óta foglalkoznak vele.Ezeket az oltásokat is tesztelték amúgy. Vagy te utánajártál saját magad és elolvastad a jegyzőkönyveket és tanulmányokat mondjuk az összes gyerekkorban beadandó kötelező oltás esetén? Nyilván nem. Akkor honnan tudhatod? Spoiler: onnan, hogy erre szakosodott emberekből álló hatóságok bevizsgálták és elemezték, mielőtt ki lehetett adni használatra. Pont ahogy ezeknél az oltásoknál.
-
Noukoum
veterán
Ezerszer lefutottam már ezt a kört, mások legalább linkeltek valami 3 soros tanulmányt de te még erre sem vagy képes. Ezek után ki vagy te hogy engem nevezel konteósnak?
Látod az ilyenek miatt van szükség a cenzúrára, mert hiába adott az információtenger de ha valaki nem akar látni az nem fog látni.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Tikakukac
titán
Definiáld légy olyan kedves nekem a "tesztelve vannak" kifejezést, ez nagyon felkapott facebook és random retard oldalakon shittelés az anti vaxxerek körében, csak valahogy kifejteni nem tudja senki, hogy amúgy hogyan is kellene "tesztelni" rendesen.
De úgy, hogy itt lesz hamarosan mellettem ebéden az egyik alapanyagot gyártónál dolgozó buta vegyészmérnök is, mutasd meg neki akkor, hogy te jobban tudod hogyan kell ezt csinálni, mutasd meg ki a főnök, amúgy felvétel is van, szóval ha legyalázod tudásban, havi 1 misi felett kereshetszA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
HKorn
veterán
válasz MasterDeeJay #28 üzenetére
Akkor valszeg nála még nem alakult ki a védettség, bár ugye nehéz megmondani milyen lefolyású lett volna ha kialakul addigra.
Amúgy az egész sztori ilyen, ki tudja mi lett volna ha be vagyok oltva/nem vagyok beoltva.
Run&Ride
-
koko52
nagyúr
válasz #16820480 #36 üzenetére
Valamelyik vezető orvos nyilatkozta, hogy a tesztelés utolsó fázisa az emberi tömegeken való tesztelés. Így volt/van ez mindig (himlő, TBC stb) , na ebben nem akarok részt venni.
Amiket beadnak kötelezőket és én is megkaptam anno azok évek óta mennek, ennyi nekem elég mint laikus.
Félre értitek, nem az oltás ellen vagyok, csak várom a fejleményeket és látom sajnos, hogy valami még nem ok vele."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
törölt tag
Ideje volt.
-
-
koko52
nagyúr
válasz MasterDeeJay #28 üzenetére
Vetesd le újra! Az antitestek megvannak még, sógor most volt, lejárt neki is a 6 hónap, újra megkapja így nem oltat.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
válasz MasterDeeJay #43 üzenetére
Olyankor kell menni, amikor kevesen vannak, vagy háziorroshoz.
BTW @koko52 : Nálatok nincs hajlam trombózisra? Mert ha 4 közeli rokon, akkor kb. a másodiknál fel kellett volna tűnnie az orvosoknak...
@sheratan : Sajnos Covid-19 esetén a nyájimmunitás felejtős, de ettől még kívánatos a magas oltottsági arány.
Hogy kinek hisznek - az egy ideig még eldöcög, hogy nem hisz el valami lényegtelen dolgot egy nagyobb tömeg, de amikor már emiatt elkezd akadozni az amúgy normális máködése a társadalomnak... Pl. érdekes, gravitációtagadók nincsenek, de ha az 5G hivők elkezdenének rombolni, akkor egy idő után elmenne a mobilhálózat. Ld. még Capitolium, az ez kicsiben volt.@HKorn #29 :
@qnadam :
Anyám is addig puffogott a Pfizer mellékhatásain, amíg a kínaira nem kapott 3. Pfizert, aztán valahogy semmi baja se volt tőle@Cpt. Pirk : Leírtad helyettem
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az nem a tesztelés, hanem az után követés. De ez minden létező orvosságnál és oltásnál is így van.
A covid oltások is átmentek ugyanazokon a teszteléseken, amin az összes többi is.Egyébként a következő mRNS oltás az influenza oltás lesz, ami már kész is lett volna ha nincs covid mert azon dolgoztak előtte.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
koko52
nagyúr
Akkor hívjuk után követésnek, nekem mindegy.
hcl: egyik sem rokonom és egymásnak sem."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Az még érdekesebb. Ezt kb. az Astrazeneca produkálta, és az is elég ritkán. Hány ilyen eset lehet az országban?
(BTW hánynak volt olyan gyógyszerallergiája, amiről nem tudtak?)
A hosszú távú következményét meg egy csomó mindennek nem ismerjük (és semminek sem ismerjük, amikor elkezdjük használni, szóval mégis, honnan ismernénk?). Érdekes módon az alkoholfogyasztás, dohányzás, belső égésű motor hosszú távú hatásai ismertek, azt' mégis tolja mindenki. De a baj az a koronavírus elleni oltás
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hardcore café
- Ford topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest