Új hozzászólás Aktív témák
-
jamez
senior tag
akkoriban nem is volt még windows sem. Nortonhoz meg inkább hátráltató volt
-
Beaver
csendes tag
-
Beaver
csendes tag
Nekem van egy IBM egerem ami nem sokkal néz ki modernebbnek ennél
Még az egyetemről guberáltam amikor lomtalanítás volt
Ha megtalálom dobok fel képet.
-
Akkoriban még nem nagyon szorongatta az ember naphosszat az egeret.
Nekem az első gépemhez is volt már, de ha őszinte akarok lenni, nem sokat koptattam rajta
Bár kétségtelen, hogy a fenti példány kifejezetten csúnya, és feltehetően egy komolyabb lan party után erős fájdalmakkal vonulna haza a használója -
RootRulez
félisten
Most piacra dobhatnák a bennragadt 95 ezer darabot. Talán retro kedvelők gyűjtők vagy akárki csak heccből megvenné...
-
^Clown
addikt
Csúnya bukta, 100K-ból 5K fogyott...
-
Lenry
félisten
de csúnya. meg gondolom kényelmetlen is lehet a fogása, nem csoda, hogy nem kellett a népnek
Új hozzászólás Aktív témák
it A Microsoft a Word alkalmazás első változatának bejelentésével egy időben vezette be a grafikus felületű program kezelésének megkönnyítésére kialakított első egerét, a Microsoft Mouse-t is. A kétgombos, viszonylag primitív eszközből közel 100 ezer darabot gyártottak, de csak körülbelül ötezret tudtak belőle eladni, míg 1985-ben piacra nem dobták az egér jelentősen átalakított változatát.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest