Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Feljebb volt ajánlva még régebben egy VRX gép még octane volt a neve haveromnak is volt bl szettel kihozta 60-70 körül, de még plusz aksi töltő.
2s-el brutál dolgokat müvelt, igaz ő egyből vett hozzá upgrade-et jakoból vette a gépet. [link]
De ez a kardán tuti szét roppanna egy bl szettől, neki 3000kv-s moci volt benne, bőségesen elég volt.
Kardánt cserélt, ha jól rémlik meg a hídhoz vett valami rögzítőt ami erősebb. -
SoulReaver
veterán
Szívesen.
Még annak utána járhatsz, hogy pótalkatrészekkel hogy áll ez a verda. Mert ha esetleg törik valami, és nincs hozzá másik, akkor nem tudsz vele mit kezdeni. Ez az 1/14-es méret arány elég kicsi. apró buckák is dobálni fogják, ha nyomod neki. Minimum 1/10-es méretaránnyal lehet jókat szórakozni.
[A traxxas slash-em.] (Már eladtam) ezzel már lehet élvezni az offroadozást.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Szia.
Nem tudom mennyire szeretnél belemerülni a hobbyba, de 2 éve én is a wltoys 12428-al kezdtem, pedig nagyon ellene voltak itt sokan, mondván, az egy játék kategória, stb... Nem hallgattam rájuk, megvettem, költöttem rá egy kisebb vagyont, de akkor sem volt élvezhető vele a játék... Szinte mindig felborul, bármilyen terepen. 3x cseréltem benne kormány szervót, mert amikor kicsit is ütést kapott a kerék, eltörtek a műanyag fogaskerekei. Másik szervót csak is ugyan olyan 5 eres-t tudsz bele venni, van már hozzá fémfogaskerekes is, de ettől még ugyan úgy borulni fog.
Miután megszabadultam tőle, vettem egy vrx sword nevű kínai csodát. Ennek van több néven futó társa is, pl: FTX Carnage.
Ezek már jobbak egy pár fokkal. Gyárilag olajon telók, külön vezérlő, brushless motor, lipo akksi. Állítható futómű, jobban veszi a terepet is, aránylag strapabíró.Kicsit drágább, de hidd el, spórolsz vele sokat
-
JoinR
őstag
Az A959 se lesz nagy eresztés terepen, egyszerűen méretéből adódóan. Ezek közül a 12428 a legjobb természetes terepen, de csodát attól se kell várni.
Szerk: Akku: Hobbyking[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
Nekem A333 van, korábban akku gonddal fordultam itt a srácokhoz. Kertbe bohóckodni, kutyával játszani(mégse nekem kell futni utána) tökéletes, de terepező képessége nulla. Nagyobb fűben el tud akadni. Az itt ajánlott akku sokáig bírja, fél óra folyamatos móka megvan, de lehet több is.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest