Hirdetés
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz ADAM1337 #3199 üzenetére
A Sakurak minden kategoraban igazan jo belepo szintu modellek
Meg driftben is! Nagyon sokan elismerik, a fikazok pedig azert fikazzak, mert kis penzbol is lehet verseny es utokepes autot csinalni...Van akiket ez flusztral es mas nem tudvan csinalni, ugy csak fikazni kepes....Nalunk versenyben vannak tobb kategoriaban is es megszegyenitoen verik a nala 5x (szo szerint) dragabb autokat
kb 14-16db Sakura van a mezonyben, kulonbozo kategoriakban
Egyertelmu, hogy mint a TT ez is belepo szintu auto
A TT-nek is megvan a letjogusultsaga bosegesen a modellezesben, mert konnyen alakithato hobby jargany
Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy meddig erdemes alakitani, hiszen a rakoltott penzbol akar egy uj autot is lehet vasarolni - nehanyan szoktak ebbe a hibaba esni visszont a Tamiya jol el belole (azaz a Modellzona)Udv: Necro
TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
ADAM1337
nagyúr
-
Necronom
senior tag
válasz motoflug #3197 üzenetére
Ugye tudod, hogy ez full jatek kategoria?
Meg a kormanyzas sem proporcionalis ....
Alap allapotaban ez ennyit tud
Haaaat ....TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
motoflug
őstag
Basszus, én most fedeztem fel ezt a WPL márkát, és minden terméke nagyon tetszik.
WPL Hilux, WPL IFA, WPL katonai vas.
Ez a Hilux állatira menő, a többin meg kiélhetném kreatívságomat valami vad designnal.
Közösség is van mögötte jó sok hsz.-el, átalakításokkal, upgradekkel: [link] .
Alkatrészek is: [link].
Megjelent a kisördög a vállamon.
-
Necronom
senior tag
-
Necronom
senior tag
válasz ADAM1337 #3194 üzenetére
Termeszetesen van fix idopont
Februar 3., Marcius 3., Aprilis 7.
Az idopontokat mar fel evvel elore kozoljuk az erdeklodoknek es persze a versenysorozatokon resztvevoknek
Mindent meg lehet talalni a www.rcportal.hu weboldalon
A VERSENYEK menupontban vannak az idopontok es a kategoriak
jobb oldalt pedig az infok, terkep linket, forum linkek, szabalyzatok stb
Erdemes regisztralni is, mert akkor tudsz jelentkezni a weblapon es ugy mar szamolunk a jottoddel es ebedet is lehet kerni a valasztekbol, ha messzirol jossz, de egesz nap azert megehezik az emberBudapestrol nagyon sokan jarnak hozzank, kb 70%-a a mezonynek bp-i
Toobbiek, Komarom (a Slovak oldal is), Gyor, Szombnathely, Becs, Szekesfehervar - itt egyebkent nyaron aszfalt palyan versenyzunk....Szlovak Komaromban pedig kulteri offroad palyan vagyunk
Ezen kivul a teli es a nyari szezonban megyunk Száron a Sportcsarnokban, szinten szonyeges palyan
Szoval van eleg helyszin es valasztek
Erdemes kinezni hozzank...Nagyon baratsagos a tarsasag![ Szerkesztve ]
-
Necronom
senior tag
Sziasztok,
Nehany foto a szombati KCSD versenynaprol
Hatha valaki kedvet kap!
Szivesen segitunk tanacsokkal tovabbra is az erdeklodoknek, sot hamarosan lesz ismet INGYENES NYILT napok Vertesszoloson februarban es marciusban is
Mindenkit szeretettel varunk, akar autova, akar auto nelkul is, sot adni is tudunk a nyilt napokon tobbfele turaautot is!
Ternesztesen szintel teljesen INGYEN!Udv: Necro
-
Saccco
nagyúr
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
ADAM1337
nagyúr
Rendeltem alap brushed motor helyett brushless sensor nélkülit plusz szabályzó szettet, ebay-ről most várok.
[link] ő róla van szó.
Alap kefés motor helyett kiváncsi leszek, driftre lesz ugye.
Most is szépen tolja magát, de erőben tuti jobb lesz. -
opr
nagyúr
válasz Peaceliker #3182 üzenetére
Nagyon köszönöm, megyek is mazsolázni!
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz Peaceliker #3177 üzenetére
Ezt a hk-t annyiszor olvastam már, hogy nem bírom tovább. Szóval, az melyik bolt, kérhetek egy linket?
EU warehouse-a van nekije?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Peaceliker
addikt
válasz belsodavid #3178 üzenetére
azt lehet tudja mint gyári akku, csak azt nem amit a címkéje ír
persze nem mindig van így csak marha sokszor"Oh my Goa'uld!"
-
twine
veterán
válasz belsodavid #3178 üzenetére
Nem tudom mit tudnak, de szeretek minőségibb dolgokat vásárolni, ami nálam azt jelenti, hogy legalább azt tudják ami rájuk van írva...(értem ezt ebben az értéksávban, mint aksik! Természetesen nem mindenben tehetem ezt meg,sajnos nem a Rothschild családba születtem, ezért sokszor kell mérlegelnem az ár tudás arányt is)
A ZOP-ot nem sorolták a "minőségi" gyártók közé...
A gyári aksival egyébként baromira elégedett vagyok,,,komolyan elég sokáig bírja,(a leírt 20-25 perces játékidőt szerintem cca. simán hozza, bár stopperrel még soha nem mértem) csak hajt a kíváncsiság, mit tudhat a gép, egy NEM 18650-es aksikból álló cuccal....
Egyébként a segítség kérést pont erre is értettem,mert lövésem sincs egy ekkora motornak ami ebben a verdában van, mekkora a max. "értelmes" C, és mi az ami már csak "f@szhosszabításnak" számít mert semmi értelme...Egyébként vicces mert miközben írtam a postot az aksikról, csattant egyet valami a konyhában...
Hamar kiderült mi volt az:Az a "fantasztikus minőségű" töltő, amit az autóhoz mellékeltek...
Kb.6-8x használhattuk...
MOst az egyik kondi ruhája lerúgta magát egy nagyobb csattanás kiséretében...
MInnyá' fogalmazok valami szívhez szóló szép üzenetet Banggood-nak![ Szerkesztve ]
-
belsodavid
aktív tag
Nekem van egy ilyen 12428-am wltoyséktól . Gyárilag 1500mAh-s akksi van hozzá ami nem valami sokáig bírja. Nem nagyon olvastam utána de ZOP Powert rendeltem 2200mAh-val ez pot bele passzol a tartójába. 2-t is vettem 6 rugó kb. Mi a baj az akksikkal? Csak tudja azt amit a gyári?!
-
twine
veterán
Urak...ha már aksi a téma....
Az általam már többször favorizált REMO1631 verdában
"7.4V/1500MAH Li-ion(2 cells;T-plug)" aksi található!Én ebbe nyugodt szívvel bele "pattinthatok" egy ilyen 1500mAh 2s 25C aksit?
Ha jól gondolom, és igen,,,,tudtok ajánlani valahonnan ilyen aksit magasabb "C" értékkel, vagy minőségibb kiadásban? Drónos topicban azt "tanultam" ezek a ZOP termékek egy raklap sz@rt nem érnek...
Viszont feltúrva a Banggood, és Gearbest ajánlatokat, csak ezt találtam...
Illetve van még egy ami ZOP 35C-vel de az xt60 csatis...(ami nem gáz forrasztok én rá másikat,de ez is ZOP, így kihagynám)Működik faján a kis jármű, és az aksi is, de egyrészt szeretném ha lenne itthon egy csere aksi, másrészt kíváncsi volnék menyivel teljesít jobban a kis autó egy értelmesebb aksival...
Mert ez a 2db 18650-es cellából összerakott gyári aksi nem gondolom, hogy valami őrület acélos lenne...Előre is köszönet az ötletekért
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
válasz Peaceliker #3172 üzenetére
Na most nézem, hogy ezt a Tamiya szabit nem lehet mókolás nélkül LiPOra kötni, nincs rajta olyan csati, csak NiMh.
Akkor gondolkozom, hogy mi legyen, először csak meghírdetem a TT-t, hogy mennyire érdeklődnek egyáltalán.
-
motoflug
őstag
válasz Peaceliker #3169 üzenetére
A szabit hogy tudom átállítani nikkel vs. lipo módokra?
-
Peaceliker
addikt
válasz motoflug #3168 üzenetére
isdt elég jól vizsgázott, b6 klónok elég pontatlanok néha el is kezdenek túltölteni szal néha csekkolni kell őket, nem akarják e megkeseríteni az életed
amúgy nikkel-lipo vegyes használatra a legjobb a lipo rő. akkor nikkel módban hagyod szabit és lipo őr sír mikor van vége játéknak, ennyi.
"Oh my Goa'uld!"
-
motoflug
őstag
Az a baj, hogy nehezen fogadom el, hogy kb. 2000 Ft-ért ha el tudom adni a 3x használt NiMH 4200-as akksi darabját. Meg ugye balancer töltőt is kell vennem.
Abból jó a fake IMAX B6, vagy az eredeti? Az ebay-es csoportban le akarnak beszélni mindkét verzióról és helyette ISDT-t ajánlanak, de az 2-3x annyiba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz motoflug #3166 üzenetére
Persze, sima ugy, csak at kell allitani az ESC-et, mert ha LiPo-ra van allitva, akkor nagyon hamar kikapcsol a NiMh-del, ha meg a LiPo-t hasznalod NiMh beallitason, akkor tonkre vagod az aksit. Szoval kell a programozo minden keppen.
Csak azt akartam irni, hogy inkabb hasznalnam TT-t LiPo-val, mint az utodjat Nikkelessel.
(Oke, en az enyemet 2 eve be sem kapcsoltam... mert van egy TC6-om. De LiPo-val!)
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz motoflug #3164 üzenetére
Eg, es fold a kulonbseg, hidd el nekem. Fiamnak, azt hittem, motort kell csereljek, de amiota egy 10Ah LiPo van benne, hasit a gepe a fuben. Oke, a fesz is tobb lett valamivel. (2S-re csereltem a gyarit.)
Megjegyzem, a tied is veretne vele, mint allat, mert nekem is van. (Volt... mert nekem mar csak hatul hajt, es motort is csereltem benne, 3x. Most egy gyengebb, de sokkal konyebb BL van benne.)
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
motoflug
őstag
Közben FB-n kaptam tanácsokat RC Drift témában, és azt mondták, hogy a fentebb linkelt szabályzó+moci nem jó, mert nem szenzoros. Kezdésnek ajánlottak egy ilyen Tamiya szabályzót, ami később brushless mocihoz is jó lesz: [link] . A szabályzónál ez mit jelent? Note: When using servos with a current exceeding 1.5A, BEC output may be shut down. Az általam kinézett szervonál találtam ilyen adatot: [link]
Ezen felül a motor kezdésnek egy ilyen Carson lesz, elég fura, hogy ez pl. itthon is kb. ugyanannyi, mint kintről: [link].
Kell még egy pinion, azt találtam alin: [link].
Illetve egy táv+vevő, amit szintén a Hobbykingen néztem. Ebből tudtok ajánlani valamit? Én ezt néztem ki, ez jó cucc?[link]
@tvamos: Lehet azt is bevállalom, most egyelőre sok lesz, meg ahhoz már kell balancer töltő is..
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #3161 üzenetére
modellbolt nettó lehúzás.
-
SoulReaver
veterán
Szeretném lecserélni ezt a sok csillagfejű csavart, imbuszosra. Csavar boltba vigyek be mintát, vagy valami modell boltban lehet esetleg kapni?
-
motoflug
őstag
válasz ADAM1337 #3159 üzenetére
Nekem van egy Robitroinc Quick Charger-em, ami lehet tönkreteszi az akksit, vagy én nem tudom, de 15 perc alatt feltölti, utána csepegtető töltésbe megy át. Teszteltem és tényleg fel is tölti, mert az elején csak arra gyanakodtam, hogy a LED szrt be rajta, de nem.
A fent linkelt kombóban jó a szervó egyébként?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz motoflug #3158 üzenetére
Hát az a gond nekem is van nimh aksim és 2-3óra a töltési ideje.
A lipo meg az 5000mah-s kb 40perc alatt teli, és kb hasonló időt bír ki.(Igaz az nem kemény tokos.)
Én ebből amit linkeltem keménytokos fogok még 2-t berendelni.A Lipo magasabb üzemi feszültség miatt jobb merülés közben nem lassul a gép, illetve alapból nem 7,2v-on üzemel hanem a feltöltött lipo 8,4v.
Bármikor rátölthetsz én 5A-val szoktam tölteni, annyi, hogy kell rá csipogó, illetve balance-olva kell tölteni ésszel, és kb az is örök élet.Nekem is ha meglesz a 2db lipom, ami itthon van eladogatom, van egy puha tokos 5k-s lipom, meg egy 4000mah-s nimh-m.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
válasz ADAM1337 #3157 üzenetére
De ahhoz már kell
fakeIMAXB6 vagy valami hasonló balancer töltő. Most 2db. 4200-as Turnigy NIMH akksim van, az a baj, hogy a FB RC Apró topikokból kiindulva kb. értéktelenek, pedig alig használtam őket. Szóval emiatt tartanám meg inkább.Egyébként miért jobb a LiPo?
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Én is olvastam, hogy lehet CS-t. de nagyon nem értek hozzá, kicsit tartok is tőle, nehogy elrontsam, ha emellett döntök... CS nélkül is lehetne vele driftelni?
@ADAM1337: a TT-M egy teljesen gyári Type E, újan vettem elég jó áron 80EUR-volt távval, szóval árában lehet el tudnám adni, bár az alváz eléggé karcos lett, a kasztnija meg hát eléggé szét lett zúzva, ahhoz képest, hogy hányszor ment. Az akksikat külön vettem hozzá, azt nem akarom beáldozni, az egyiket még csak egyszer használtam. Szerintetek valahogy rá tudnám kötni a NIMH akksikat erre a vasra?
-
ADAM1337
nagyúr
Kiváncsi leszek a véleményedre majd.
Nekem mondjuk a tt01-en már sok modosítás van, hogy abba hagyjam.Csapágyazás.
Olajos lengés csillapítók.
3d nyomtatott kormány mű, elég szép szögben fordul.Most még egy kicsit farigcsálok a házból, illetve brushless szettre cserélek, mert ez a kefés pont driftre nem az igazi, megindul szépen, de nem annyira kezes.
-
motoflug
őstag
Számolgattam, hogy hogy jönnék ki a legjobban egy komplett drift géppel, és lehet, hogy ha eladom a TT01-et és beforgatom egy saját építésébe, akkor nem sokkal többe jön ki, cserébe olyan alvázam lesz, ami tuti jó hosszútávon. A tt01 meg lehet megmaradna rally vonalon.
Eddig ezeket dobtam össze, mit gondoltok?
Alváz:ezt kis mókolással jól meg lehet csinálni driftre, mert elvileg a Sakura XI copyja: [link].
Szervo: [link]
Motor+ESC: [link]
Kell még hozzá pinion, meg akksi,táv, töltő. Így lenne kb. 45 RTR-ben a saját akksiaimmal. Számításaim szerint még kb. egy 20-ast kéne minimum rákölteni a TT01-re, hogy jó drift vas legyen, és azt meg el tudom adni 25-ért dobozában, ha nem marad meg rallyra.Kérdés:
- Ebbe bele lehetne műteni a meglévő NiMH akkujaimat?
- Jó a fent említett konfiguráció, vagy van amiből van jobb vagy esetleg olcsóbb is, ami megteszi? Nem igazán értek még hozzá, fórumról, innen-onnan szedtem össze ezeket, de vonz ez a mókolás építgetés része is nagyon..[ Szerkesztve ]
-
Necronom
senior tag
Sziasztok,
No de jo, hogy ratalatam erre
Regota foglalkozom automodellezessel, cca 20 eve lassan
7 evvel ezelott pedig mar RC autoversenyeket szerveztunk
Mostansag telidoben 2 helyszinen mennek a versenyeink Száron es Vértesszőlősön
Mindket helyszinen tagas, jol megvilagitott, jol futott sportcsarnokban szonyeges palyan
Száron 32x24 meteres (768! negyzetmeter), Vértesszőlősön pedig 24x15 meteres (360 negyzetmeter) a palya teruleteTalan mar itt is hallottatok a KCSD versenysorozatokrol, ezeket szervezgetem, rendezem
A versenyinken kulonbozo kategoriakban mennek az on es az offroad autok, eleg nepes mezonyok szoktak osszejonni, 50-60 sot 70 fos nevezesekkel .....A kisebb csarnokban persze kevesebben vagyunk, ott inkabb jobban jatszunk es szorakozunk, a nagyobb csarnokban pedig inkabb kielezettebbek a versenyekfutamokSok dologban tudunk segiteni is, akar autovasarlasban tanacsokkal, akar beszerzesben is persze
Akit esetleg erdekel kicsit ez, vagy barmi kerdese van keressen meg itt is akar, irjon batran!par foto csak ugy valogatas nelkul:
Udv: Necro
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
-
csmat
senior tag
Sziasztok,
Erről mi a véleményetek? Nem kell hogy gyors legyen
orlando f150Vagy ez? wpl az elsőhöz sok mindent kell venni, de tetszik, hogy összerakós.
-
üszök
őstag
válasz Peaceliker #3143 üzenetére
+1 de azt a face csopikban ne hangoztad mert meglincselnek.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Peaceliker #3143 üzenetére
Komplett szettet keresek, amivel nem sok melo van, már úgyis sokat molyoltam vele.
Inkább legyen egybe, jó minden. -
Peaceliker
addikt
válasz ADAM1337 #3142 üzenetére
Most lesz aki lehurrog ezért, de szinte sosem vásárolok mo-n. Inkább várok 3-4 hetet és töredék áron veszem meg.
Itthon nemtom mi mennyi, évek óta meg sem próbálom megnézni...
Minden szabi tud féket, abs t viszont táv tud, csak én értelmét nem találtam még meg. Ha Drag break re gondolsz azt is tudja minden szabi. Hk ára amúgy nem a legolcsóbb, de sztem nem vészes, Ebayen drágább szabit nem néztem. Ez marha olcsó, de meló van vele, ennyi.
FB n van sok adok veszek csoport, ott szoktak lenni még 15k körül bl szettek"Oh my Goa'uld!"
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Peaceliker #3141 üzenetére
A vezérlőből valami jót szeretnék ami úgye féket is tud, a mostani abs brake-es ez kb elég is ehhez.
De mo-n 10k felett indulnak az esc-k és még csak kefésekhez, rabló bandák. -
Peaceliker
addikt
válasz ADAM1337 #3140 üzenetére
Ez egy jó szett, ilyen volt nekem túra autóban 5.5t mocival.
Ebayen beírod hogy sensored 540 motor vagy inkább 3650 motor. Abból bármi jó. Szabi meg van egy olyan hogy 120a sensored esc néven fut és kék és kb 4000ft. Na erre kell másik venti, máshova bekötve illetve esélyes gappad bele vastagabb meg hw program kártya fw frissítés miatt különben tolatni nem tud
Vagy szabibol nézni vmi komolyabbat, nemtom mik vannak most.
Linket most telorol nem tudok sry"Oh my Goa'uld!"
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Peaceliker #3139 üzenetére
Egy típust tudsz ajánlani ?
Most kaptam 2 fajtát de hobbykingről drága most.
esc
motorEzt a kombót láttam az autóban egy másik tt01-ben elég szépet ment, igaz alu kardánnal.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Peaceliker #3137 üzenetére
Hát ahova járok vele, szünyeg, ott müanyag kerékkel megyünk.
Ami van benne gyári motorral is meglehet csúsztatni, csak néhol gyengus.Jelenleg valami alap 540 kefés motor van benne.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Milyen brushless szettet mondanátok driftre ?
Racestarból láttam, 45A vezérlővel 3900kv-s motort az szimpatikus 9 ezerért. [link][ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
-
SoulReaver
veterán
válasz Peaceliker #3133 üzenetére
Ilyenre gondolsz?
-
Peaceliker
addikt
válasz SoulReaver #3131 üzenetére
Ahogy üszök írta, vevő 3ch ről le lehet venni 5v ot (vagyis annyit amennyit szabi ad, jobbaknál ez lehet 6v is), de akkor amint áramot kap vevő egyből ég. Ha kapocsolni is akarod, akkor kell kapcsoló elektronika, azt sztem itthon is kapni.
"Oh my Goa'uld!"
-
üszök
őstag
válasz belsodavid #3126 üzenetére
Gyakorlatilag ez a piac legolcsóbb 1/8 Tuggy-ja szerintem. Gyári elektronikával nem tudom,hogy megy nekem nem az van benne. Szedi a lábát rendesen, 10 centi fű meg sem kottyan neki. Nehéz elmondani a menet dinamikát,mondjuk a WL toys x3. A gyári kerekei nem sokat érnek,túl puha bennük a szivacs,felfújja mint a lufit. Érdemes normális kerekeket venni rá ami sajnos nem olcsó. Nem rég van nálam,nem sokat mentem vele. egy haveromé volt, őt láttam sokat menni vele. Fillérekből fent lehet tartani a linken nagyjából minden van. Ami drága az a kerék,és a bódé.
Azt azért kalkuláld bele,hogy a linken szereplő ár csak az autó maga. Kell egy táv, mondjuk 25$ kell egy töltő, na itt már pénztárca kérdése,mert 25-150 között bármi lehet. Meg kellenek akkuk aminek darabja 20$ nél kezdődik,és vagy 2x2S kell vagy 1x4S.
Az enyém amúgy eladó,mert nem sokat használom és van még 2 autó itthon.
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #3129 üzenetére
szabvány vevőbe a 3 csatornába szokták dugni. Bekapcsolás után azonnal világít,vagy ha 3 csatornás a táv lehet kapcsolgatni.
-
SoulReaver
veterán
Azon agyalok, hogy az autó ledjeit, hová fogom majd dugni, ha minden ki lesz cserélve és más lesz...
-
SoulReaver
veterán
válasz belsodavid #3126 üzenetére
Ebben a magyar fórumban a srác elég jól taglalja ezt a verdát.
-
Chris7504
újonc
Sziasztok!
Ha fordított polaritást kap az ESC attól tönkremehet? Nem lehet ugyan fordítva összedugni, de olyan a csati hogy összeérni összeért egy pillanatra. Azóta csak hátramenet van az autón. Köszi a válaszokat előre is. -
SoulReaver
veterán
válasz belsodavid #3124 üzenetére
Úgy nézem, hogy van minden.
-
belsodavid
aktív tag
válasz SoulReaver #3123 üzenetére
Ahhoz van minden alkatrész egytől egyig?
-
SoulReaver
veterán
válasz belsodavid #3122 üzenetére
Pedig ez a vrx is csak egy feltuningolt wltoys 12428, akkor inkább már a Basher Sabertooth -ot vedd, sztem sokkal komolyabb
Én valahogy mindig is szerettem bütykölgetni, ezért akarom tuningolni a mostanit. Nem egy komoly kis cucc, de nekem tetszik így is.
-
belsodavid
aktív tag
válasz SoulReaver #3116 üzenetére
Fémet nem akarok, mert akkor már veszek inkább komolyabb autót. A VRX Octane tetszik, de egyelőre nem lesz, míg ezzel érdemes játszani. Ez az RC dolog sem olcsó hobby, már ha közepes szintre lépsz akkor sem
-
SoulReaver
veterán
Boldog és rc veretésben, upgrade -ben gazdag új évet kívánok mindenkinek
Két szervóból csináltam egyet az elsőnek, ami gyárilag volt a crawlerben, csak a motorja volt szar, így az kapta az újnak a motorját és már is műxik sajnos nem jött össze, hogy a fogaskerekeket megcseréljem, mert nem egyeztek a méretek...
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #3116 üzenetére
Megy rendesen. 10 centi fű nem akadály.
Kereket nézted ugye,hogy csak 1 pár a hirdetés? Amúgy meg fel fog borulni állandóan azzal a széles kerékkel. Láttam már 1/10 buggy-n monster kereket állandóan felborult forduláskor.
Számold ki mennyit költöttél a kocsira,lassan a Sabertooth áránál jársz. Jó,mondjuk ahhoz is kell akku és táv,meg töltő.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz belsodavid #3114 üzenetére
Nem is akarsz fém alkatrészeket rendelni?
Én még ezeket beleteszem.
Fém híd, amin a kormány és a teleszkópok vannak
(#3115) üszök
Gondolom így is megy mint az atom[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #3113 üzenetére
1 db 5000 mAh 4s akksival szoktam hajtani. k.b. 20 perc lehet a játék,függően a gázállástól. Ebben egy kicsit jobb motor meg szabályzó van mint abban amit most árulnak. A gyári elektronika inkább Buggy méretű autóba való. Elméletileg tudná a 6 cellát a szabályzó de nincs 6 cellás akksim nem tudom kipróbálni.
-
belsodavid
aktív tag
válasz SoulReaver #3109 üzenetére
Hát, lóg a házban előre, hátra is az a csúszka rész. Így ha a kezemmel mozgatom látom, érzem, hogy enged a keréknél.
Ezeket rendeltem:
Eleje
Lengőkar
Csonkállvány
Kormánycsúszka[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Durva kis gép. alapból 2 db 4000 mAh-s akkuval mennyit bír menni? 50-60k körül van ez a kis szörny
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
válasz SoulReaver #3111 üzenetére
-
üszök
őstag
-
SoulReaver
veterán
válasz belsodavid #3108 üzenetére
Hogy érted, hogy lóg?
Miket rendeltél pontosan, tudod linkelni?
[ Szerkesztve ]
-
belsodavid
aktív tag
válasz SoulReaver #3105 üzenetére
Nekem már most lóg az a csúszka. Mindegy nem befolyásol a játékban, csak zavar. Rendeltem kettőt gearbestről, meg 1-1 első lengőkart, meg egy elejét, hátha. Ennek az autónak így első benyomásra gyenge pontja az első futómű. De még egyszer egyelőre nem befolyásol a játékban.
-
SoulReaver
veterán
válasz Peaceliker #3106 üzenetére
Szerintem súlyban nincs nagy különbég, meg elég erős ez a gyári motorja is. Ha nagyobb lenne, akkor könnyebben ia tudna felkapaszkodni, mert így csak neki megy pl egy padkának, de éppen nem éri el a kerék.
-
Peaceliker
addikt
válasz SoulReaver #3104 üzenetére
Akkor nagyobb átmérő kéne, de akkor attetelt hozzá kell igazítani (spúr /pinion) ha lehet ilyet és az jobban terheli (mondjuk szélesebb is) a hajtást meg lengőkarokat, stb. Plusz csúnyább is lenne
"Oh my Goa'uld!"
-
SoulReaver
veterán
válasz belsodavid #3088 üzenetére
Egyébként az a baj a fém kormány csúszkával, hogy rövidebb, mint a gyári műanyag... Kisebb lesz a kormány szög és érezhetően... :/
-
SoulReaver
veterán
válasz Peaceliker #3103 üzenetére
A kanyarokkal nincs bajom, csak megakad a kerék éa bukik
-
Peaceliker
addikt
válasz SoulReaver #3102 üzenetére
Talán jobban az lenne, mert jobban megtapadna kanyarban. Ültetni kell illetve begyakorolni a jó kanyarodást
"Oh my Goa'uld!"
-
SoulReaver
veterán
Szerintetek szélesebb abroncsokkal mennyivel lenne stabilabb a wltoys12428? Kevésbé lenne borulékony?
-
Peaceliker
addikt
Persze, érthető, más a két kategória. Csak azért (is) írtam le, mert mindig ki tudok akadni amikor komolyabb gépekkel dagonyázni mennek és kb annyi kérdés merül fel hogy szervot (esetleg többit) hogy kell vízállóvá tenni és többi dologra tett káros hatás fel sem sejlik.
"Oh my Goa'uld!"
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Kés topik
- Hegesztés topic
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest