- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Linux kezdőknek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- YouTube
- Netflix
- Windows 10
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
perge666 #78751 üzenetére
Legtöbb ps2 játék 480i - tehát a lapostévédnek de-interlacelnie kell, progresszív jel előállítása ronda képet, a béna felskálázás homályt, együttesen a kettő brutális input lagot jelentHET. Ha ezt a skálázást és deinterlacet a ps3 végezné, jobb képet kapnál, a hdmi bemenet minimális input lagja mellett.
Ahogyan a ps1 képe is jobban néz ki ps3on a tévére küldve, mint egy ps1 gép képe, hiszen a tévéd valószínűleg értelmezni se tudja a legtöbb ps1 gép/játék 240p képét és hibásan 480i-ként kezelve totálisan tönkrevágja (még a ps2-nél is nagyobb a dráma itt!).
Ami kérdés: az 50hz-es PAL ps1(2) játékod vajon 50hz-en adja-e ki a ps3. Ezt mondjárt ki is próbálom... szerk: megy! vált 50hz-re, ha felskáláztatod a ps3al és akkor is ha nem.Szóval valójában de, sokkal szebb a ps1-ps2 képe a ps3 hdmi kimenete által a tévédre küldve.
B terv: veszel egy OSSC-t vagy más jóminőségű skálázót, "vagyonokért".vargalex: persze, a komponens a kompozit után áldás, pláne ha adott játék tud 480p szélesvásznú képet. de úgy egyébként simán tud nézhetetlen lenni az is egy mai nagy, lapostévén
-
Guitar14
senior tag
válasz
perge666 #78751 üzenetére
Konkrétan a képminőségre gondolok, nem a grafikára. Utóbbi mindenhol olyan amilyen, Ps1 en a "texture warping" adja a nosztalgiát pl.
De ha egy PS1 es játékot PS1-en futtatva kompozit kábellel egy PS3-at ugyanazzal a PS1-es játékkal HDMI kábellel azért PS3-on (ha ki van kapcsolva a smoothing) elég tiszta képet ki lehet hozni. Aztán egyszer egymás mellé kéne tennem hogy valóban jobb-e. -
Guitar14
senior tag
válasz
perge666 #78748 üzenetére
Nekem inkább a képminőség lenne zavaró.
Nagyon lerontja a játékélményt szerintem, és kár, hogy a visszafelé kompatibilis PS3-ak túlnyomó többségben egy időzített bomba, sokkal szívesebben játszanék egy két exkluzív PS2 címet rajta. PS1 et legaláb baromi jól lehet játszani minddel -
válasz
perge666 #78658 üzenetére
örülök, ha van diskurzus :)
egyik kontrolleremben olyan az akku, hogy maxra töltöm, minden perfekt, mutatja xmb h három csíkos/maxon van, 5 perc játék után benyomja, hogy lemerült, tölteni kell lassan.... ezután játszunk vele a szokásos 6-8-10 órát és akkor merül le/kapcsol ki valójában
bosszantó, hogy reklamál a "gép", de végülis bírja (és tartja a töltöttséget, akár hetekig is, tehát nagyon fura...)
---
héten remélem teljessé válik a gyűjteményem, majd teszek be képeket én is
-
-
-
válasz
perge666 #78511 üzenetére
nézni kell alin ezeket, hátha valahol írnak review-ban ps3 kompatibilitásról... és ha te is azt kapod, amit hirdetnek, akkor nyert ügyed van!
viszont a képarány még így is kérdéses lehet... az x360 ismerte ezt a felbontást (1280x1024) és képarányt (5:4), még vga kábel is volt hozzá gyárilag, de volt játék, amivel így is gondok voltak (és a kép szutyok is volt) - szóval akkor sem feltétlenül veszítesz sokat, ha nem megy... és lehet akkor jársz jobban, ha eladod a monitorod és veszel itt aprón egy hdmi-s, 16:9-est helyette.
-
A`rpi
addikt
válasz
perge666 #78503 üzenetére
PS-ből HDMI jön ki, így HDMI > VGA átalakítóra lesz szükséged.
-
válasz
perge666 #78418 üzenetére
Nem lehet, hogy nem szorult rá rendesen a fém a cpu-gpu-ra nálad?
Azt nem gondolnám, hogy a paszta gyenge/kevés/stb.Milyen modell? feltört? (-> korábbi modellek azért melegedősek, ill. a tört cuccnál van lehetőség rosszul belőni a ventivezérlést... de mondjuk annál legalább látod a hőmérsékleteket, nem túl alacsony? (mert akkro visszavehetnél a venti sebességből!))
-
-
-
Elims
veterán
válasz
perge666 #78294 üzenetére
O.K.
Nem tudom,hogy a ps4 viszi e a g25-öt. :-(
Amikor volt rá lehetőségem nem próbáltam ki.
Néha szoktam látni akcióban g29-et 60e-ért.Megfordult már a fejemben,hogy veszek egyet,de eszembe jutott,hogy a g25 is a nálam töltött ideje 98%-át a dobozban töltötte.
A g29 biztos kompatibilis a ps4-gyel. ;-) Viszont akkor a seat kerékagycsapágyak/lengőkarok/stb. biztos váratna még magára. ;-) -
Elims
veterán
válasz
perge666 #78289 üzenetére
Akkor ha gondolod,nézek neked egy faszát és kifizeted pár részletben. :-)
Úgy a kocsi is meglenne+a kormány is.
Az olcsóbbal az a baj,hogy -szerintem- nem sokat ér főleg egy gran turismo-nál..
Mindegy,gondold át. ;-)Vagy..kölcsönben lenne a legjobb! :-) Használnád pár hónapot.Sokat úgysem nyomnád vele.
Legalábbis én úgy voltam vele.Megvolt kb.1-2évig,de csak pár alkalommal volt elővéve.
Ahhoz kellene egy külön szoba.Egy komolyabb/szebb nappaliban nem egy mutatós darab. :-( -
Elims
veterán
válasz
perge666 #78287 üzenetére
Nagyon húzós...
Viszont vmelyik nap láttam egy házilag barkácsoltat itt a hardveraprón.10e-ért adja az eladó egy üléssel együtt.
Ha te vennél kormányt,hallgass rám légyszives és g25 alatt ne vegyél.
Az már egy fasza kormány ps3-hoz. ;-)
Ha nem kapkodod el a vásárlást,25e körül megveszed.De inkább 2x gondold át a vásárlást....nem biztos,hogy hosszútávon használnád.Tapasztalatból írom.
Ha mégis veszel egyet,jó élményben lesz részed és az olyan játékok mint a gran turismo,picit könnyebben fog menni.Kormánnyal min.5km/h+szal tudod bevenni bármelyik kanyart joy-hoz képest.
Persze gyakorlás kérdése lesz.Idő kell,hogy megszokd. -
nomic
aktív tag
válasz
perge666 #78262 üzenetére
Én azért szeretem ha ott üldögélnek a polcon
Sok játék nagyon drága digitálisan, egyébként meg 7 év alatt most van először negatív tapasztalatom használt játékkal, szóval annyira nem zavar ez a két eset, bár azért a rongált lemez eléggé dühít. Fel nem tudom fogni, hogy lehet így bánni velük, a 6 éves BF4 lemezemen, amit újonnan vettem, majdnem új állapotú, csak a használatból eredő apró, még karcnak se nevezhető vonalkák vannak rajta.
-
nomic
aktív tag
válasz
perge666 #78244 üzenetére
Végül megrendeltem kétezerért egy másik Complete Editiont, végülis minden akciós a boltban. Majd ha holnap kipróbálom megírom nektek mire jutottam. A segítséget köszönöm!
Több játékot is vettem az előző héten, és egy újabb problémába futottam. The Last of Us prológusán sehogy nem tudtam túljutni, glitches, nem tölt be a pálya egy része, aztán végtelen loading screen. Megpróbáltam újratelepíteni, patchel/nélküle elindítani, database rebuild, autosave on/off, semmi. Aztán kivettem a lemezt, és jobban megnéztem. Ahogy látom, az előző tulajdonosa, aki beadta a boltba, megrongálta a lemezt:
A lemez szélén körbe, valamint a felső oldal közepén az a fekete színnezés az filctollal lett készítve, valamint a lemez olvasott oldalán is vannak fekete foltok. Jól gondolom, hogy emiatt nem fut normálisan a játék?
Így kéne kinéznie: [link]
Szerintetek ha így visszaviszem a boltba, van rá esély hogy visszaadják az árát/kicseréljék? Vagy ráfogják, hogy használt, oszt akkor jóvan. (GameCity-nél vásárolva)
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #77910 üzenetére
Üdv.
Vadászos játékra fájt a fogam,és Storeba megláttam a Carnivores Dinosaur Hunter nevű játékot,utánaolvasgattam és megvettem.Nem egy Deer Hunter,de játszható szerintem.
Még csak az első pályán vadásztam 2X,bár már feloldottam a 2.pályát is.Valaki esetleg játszott már vele?
-
kreten67
senior tag
válasz
perge666 #77912 üzenetére
Gondolom a CPU-nak magasabb a hőfoka? A sima pasztázás nem fog rajta segíteni.
A kupak alatti pasztázás segít rajta ,de a GPU-ról nem érdemes leszedni a kupakot . Én az enyémen megcsináltam a kupakok alatti paszta cserét és most mindkettő hőfoka közel azonos , 65 fölé egyik sem melegszik. A kupak leszedésére célszerszám szükséges és nagy tapasztalat,mert elsőre biztosan az alaplap halála lesz a végkifejlet. -
vargalex
félisten
válasz
perge666 #77910 üzenetére
Nem vagyok nagy szakértője a témának, de egy ismerős (vannak szervizes és közvetlen tapasztalatai a PS3-al) ha túl nagy az eltérés a CPU és a GPU hőmérséklete között, az nem túl jó hűtést feltételez. Mondjuk nekem csak SuperSlim-em van, ott 65°C körül van mindkét hőmérséklet, teljesen alap ventillátor szabályzással.
-
A`rpi
addikt
-
válasz
perge666 #77858 üzenetére
Igaziból verekedős játékok úgy jók, ha van 2 kontrollered és valaki aki leül melléd és gyakjátok egymást. A legjobb amikor egyikőtök sokat veszít és felkiált "ez egy szar játék"!, majd kiviharzik és 10 perc múlva visszajön és csakazértis újra megpróbálja szétverni a másikat
-
válasz
perge666 #77856 üzenetére
Nekem volt egy csomó MK-m. PS2-n: MK5 Deadly Alliance, a 4-hez képest szép mozgások meg karakterek voltak kb ennyi. 1 kivégzése volt minden karakternek... A 6-ban a stor mód volt nagyon jó. A 7-ben egy gagyi MK trilogy 2-t kapott az ember nagyon nem volt ugyanaz a hangulata... Utána jöttek a modernebbek PS3-on és 4-en. Túlrajzolt mozgások és részről részre gagyibb kivégzések... 0 eredetiség a szebb grafikán kívül. Nem ugyanaz a hangulata. Ja és a 4-ben volt utoljára futás, a többiben nincs.
Tekkenből a 4-et annyira nem komáltam, az 5-ös még a 3-nál is nagyobb kedvenc volt
A Tekken 6 volt PS3-ra sztem nagyon szép. A Tekken Tag Tournament pedig az addig megjelent összes karaktert tartalmazza. Szerintem nagyon állat. Sajnálom, hogy PS4-re nincs Tekken Tag 2, biztosan megvettem már volna a Tekken 7 mellé -
válasz
perge666 #77852 üzenetére
Szerintem a MK a trilogy-ig volt jó, talán még a 4 is úgyahogy. Ps3-on én az alábbiakat javaslom:
Tekken 6 vagy Tekken Tag Tournament 2. Ezek kivégzés nélküliek, de nagyon jók. Szép mozgások, jól kidolgozott karakterek.
Gyorsan mozgó verekedéshez, visszatámadásokhoz pedig Dead or Alive 5 Last Round. Ez kevésbé ismert, de ez is nagyon jó ha 2-en játszátok.
Talán ha van fent doa 5 core fighters azzal ki tudod próbálni a játékot. (Szokni kell de ha belejöttök nagyon izgalmas meccseket lehet tolni egymás ellen) -
perge666
veterán
válasz
perge666 #77852 üzenetére
WoW,most nézem hogy a Tomb Raider akciós,most csak 918ft,ráadásul nem is az alap hanem a bundle!
Nem is érdekel már a verekedős cucc.Látom a Resident Evil4 és a Code Veronica X is nagyon olcsó,átrágom magam hogy megvegyem e még,ebben a hónapban már volt Storeba költekezés PS3-ra és Vitára is.
-
Peat76
őstag
válasz
perge666 #77790 üzenetére
Én inkább azt mondanám a régmúlt varázsa!
Bánon hogy eladtam a régi masinákat!
Nem baj úton van két kedvencem, a Castlevania Lords of Shadow PS3-ra és a Gran Turismo 3 PS2-re, de hát a 3-mam futtatja, annak idején hónapokig ódákat zengtünk róla, kíváncsi vagyok milyen lesz felskálázva..😃
Addig is mulatom az időt a God of war Ascension-nel, mert ez annak idején kimaradt!
Technikailag egy csoda..😃 😃 -
-
-
w.miki
veterán
válasz
perge666 #77694 üzenetére
Köszi! Tényleg vállalja, csak 12eFt lenne, és belehalhat a PS3, ha nincs szerencsém.
Nem tudom érdemes-e így belevágni?
Nálatok mennyi szokott lenni a CPU/RSX hőmérséklet, és mivel méritek, ami pontos?
GSM szerint nálam CPU: 75 RSX: 55 celsius fok a hőfok, újraindulás, vagy kevés játék után. -
Bogyi007
veterán
válasz
perge666 #77624 üzenetére
Start the Partyból van egy masik resz is, az is jó még.
Valamint ha szereted a regi fénypisztolyos játékokat, akkor talasz par hasonló címet itt is, pl House of Dead, Time Crusus, a Dead Spaceből is van egy ikyen rész, a Residebt Evil játékokból is vannak ilyen részek... -
kreten67
senior tag
-
Pöttön
őstag
válasz
perge666 #77561 üzenetére
Nem, nem tudtam, hogy \\PS3\UPDATE mappa rendszerbe kell rakni a frissítést.
Egyébként sajnos még nem oldódott meg a problémám...
A másik vinyóval is ugyan ezt csinálja...
Illetve meg formáztam a gyári vinyóját is és azzal is úgy szintén...Ilyenkor mit lehet tenni?
Azon kívül hogy szétverem... -
Bogyi007
veterán
válasz
perge666 #77542 üzenetére
Nekem is csak a sima Wonderbook volt meg...
A Navi konti jól jön ha a "fénypisztolyos" stílusú játékokat szerzel be. Ilyenek voltak a Resident Evil játékok, a House of Dead, Time Crisis (vagy valami hasonló a neve), a sportjátékok is.Jó móka a Dance Star játékok is, szerintem a Just Dance széria nokedli mellette..
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #77537 üzenetére
Mondom kipróbálom a Resident Evil 5-öt is,de ahhoz már kellene Navigation Kontroller is ami nincs.
Úgy látom a starter packal sem adnak hozzá navigation kontrollert alapból,gondolom nem sok játékhoz kell,na a resihez pont hogy kell.
A Wonderbook játékokhoz elég a Starter Pack?
Mert ha igen,akkor lehet nem szerzem be 1 játék miatt azt a navigációs kontit pluszba..... -
perge666
veterán
-
-
eeXaa
addikt
válasz
perge666 #77505 üzenetére
van 3-4 alapküldetés ha jól emlékszem, utána viszont bármit csinálhatsz... a város tele mini gamek-el.... a menüben át tudod rakni az online-t passive módban, ha zavarna hogy folyton megtámadnak.....
de a cél ha jól tudom a gegszter karrier építgetése, csakúgy mint a sztori módban.... -
perge666
veterán
válasz
perge666 #77504 üzenetére
Na kipróbàltam és működik,csak nagyon nem tudom hogy mit csináljak.
Régebben már próbáltam,most onnan folytathattam,úgy látom a szerver megjegyzett,kőkemény 7-es szintű vagyok.Ahogy beléptem,rögtön jött egy játékos,és kocsikáztunk egyet,folyton dudált,de nem tudom mit szeretett volna,egyszer kiszállt és szerintem pénzt adott.
-
eeXaa
addikt
válasz
perge666 #77502 üzenetére
...nem hallottam róla hogy nem menne már.. tavaly év végén játszottam vele utoljára, akkor még volt.... sajnos nincs már meg a lemez hogy biztosra mondjam... viszont 2 hete még a max payne 3 multija is tobzódott, ...hétfőn.... pedig azt csak tesztből próbáltam, hátha van még...
..úgy tűnik a rockstar nem kicsinyeskedik..
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADVA! Értékelésre vár.PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Miyoo Mini V4
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest