- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toby888
senior tag
ja meg ha esetleg valakinek van valami ötlete,hogy mitől lehet az hogy játék közben gondol egyet és elkezd felpörögni a ventilátor, de a ps max 69 fokos, megy kb 2 percig, és beál a venti olyan 28%ra, kb 10 perc játék után megen felpörög ... ma pasztáztam újra, de a jelenség megmaradt :/
-
Toby888
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #75841 üzenetére
2003a
-
Toby888
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #75843 üzenetére
igen, eddig nem is volt hangos, de pár napja nekikezdett hogy gondol egyet és felpörög a venti elég magas fordulatra majd fél perc mulva lemegy, és ezt csinálja 10 percenként, épp ezért van most szétszedve
-
Toby888
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #75845 üzenetére
igen, ez jutott nekem is eszembe hogy holnap nekiugrok, de ami az érdekes hogy 69 fok fölé eddig még nem ment, mégis felpörög a venti mintha fel felugrottak volna a hőfokok 75-80 fele,d e nem ... itt valami galiba lesz szerintem
-
Toby888
senior tag
válasz #42308056 #75833 üzenetére
visszatérve erre a "Ventilátorral fújod a levegőt a ventilátorra" dologra, szerintem sincs vele semmi gond, mert ha megfigyeled pc hűtőknél is van olyan hogy mind 2 felén ventilátor, ja meg láttam olyat is hogy 8 ventilátor volt egybe rakva valami spéci matx hűtéshez, és ott se harcoltak a ventik
-
Toby888
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #75859 üzenetére
igen, vágom miről beszélsz, én meg nézegettem a víhűtést csinosan ki lehet alakítani, szóval megvan az új projekt
-
Toby888
senior tag
olyat lehet csinálni hogy a kép hdmin,a hang meg azon a másik csatlakozón aminek most nem jut eszembe a neve ??
-
Toby888
senior tag
szerintetek mi lehet a baj ?? egyik napról a másikra a proc 68-70 fok, a gpu meg max 54, a venti meg üvölt :/ delideljem talán a cpu-t ?? vagy elég lesz az újrapaszta ??
-
Toby888
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #75978 üzenetére
nálam valami kekeac lesz... azt írja hogy a cpu 68 fokos, venti 78%-on, a teteje lent a gépnek, és a masinát meg tapicskolva , épp hogy alig langyos a levegő is amit kifúj tök hideg, úgyhiszem azért érezhető kéne legyen az a 68 fok, még lekapott burkolatnál is, de semmi
[ Szerkesztve ]
-
-
Toby888
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #75991 üzenetére
pedig rendesen le volt pasztázva !! szerkezet : alul felül oldalt tapicskoltam hogy meleg-e, de még a levegő is hideg volt amit kifújt
-
Toby888
senior tag
-
Toby888
senior tag
Üdv.Nálam az a probléma van hogy amióta megjött az új frissítés, azóta szórakozni kell a géppel bekapcsoláskor... ami azt takarja hogy bekapcsolom, ledek világítanak, ventilátor megy, de se kép se hang, és nem reagál a bekapcsoló vagy a lemez kiadó gombra, szóval hátul a főkapcsolónál kell lenyomjam, és ezt elkell játszani 3-4szer mire beindul...
-
Toby888
senior tag
a konzol halott, BGA-s :/ le tudom valahogy szedni a vinyóról a játékmentéseket ??
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Előzetes élménybeszámolókon az Avowed
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- További aktív témák...
- Playstation 5 Disc Drive (LEMEZMEGHAJTÓ) - Új
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Xbox Game Pass Ultimate - 4-19 Hónap - Ajándék hónap - OLCSÓBB LETT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest