- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Linux kezdőknek
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kendek #81877 üzenetére
mármint mostmár más a helyzet ps4-en?
mert korábban voltak meglepetések, konkrétan emlékszem egy srácra, aki a witcher3-al pórul járt és ott azért nem egy órányi progress volt a bukta
azt tudom, hogy mostmár legalább a psn+ BF4 installom elindul a BF4 lemezemmel (miközben nincs psn+ előfizetésem). csak 10 évet kellett várni a feature-re
-
válasz
vm93hun #81869 üzenetére
ha ez segít: a sony ezen kreténállatsága a ps4 korszakban is megmaradt
nem tanulnak ezek semmiből, szalad a szekér, nincs ok "fejlődni"
nagyon oda kell figyelni a kódokra.... pontosabban kellett, amíg volt böngészős store, ahol az URL alapján láthattad, hogy az kompatibilis lenne-e a lemezeseddel. mivel már csak ps3 app store van, innentől ez oroszrulett. for the players
-
-
válasz
Dinomano #81844 üzenetére
"Mennyivel jobb volt az első, mint a WD2! Komoly, mature story, földhözragadtabb játékmenet. A második részben meg jöttek a 'hüje hipster gyerekek, a majom ruháikkal, maszkjaikkal, pózolgatással."
sokkalsokkalsokkalsokkal! ezerszer inkább bele tudtam magam élni, igen.
viszont a második humora, a hangsulyosabb párhuzam a googleel és a többi nagy tolvajcéggel azért azon is sokat segített... három platinámból az egyik
ami igazán drámai visszaesés, az a harmadik rész... élveztem, nem volt elnyujtva, gyorsan túl lehetett rajta lenni és ... London
kb ennyit tudott, de nem óriási gond, ha sose jön negyedik rész (hacsak nem az elsőt vinnék tovább)
amugy ha az x360ast kibírtad, akkor a ps3ast is kifogod
-
válasz
Payphone #81842 üzenetére
az nagyon durva, hogy a ps4 verzióhoz képest kb a felbontás kisebb és a frém rosszabb, de egyéként összlátványra pazar a ps3as is, ez nem is kérdés!
nekem nem tünt rossznak a wolf se (és a rage se), nyilván nem WD-nek néz ki, de a 60fps nagyon élvezetes és egy idő után a rosszabb grafot megszokod
-
én régebben nem tudtam, hogy ez sima fps/tps játékokban is előjöhet... tehát emiatt nem gondoltam, hogy amit a wd1 közben tapasztalok az AZ!
aztán most a WD1 kapcsán, hogy a ps3as rossz élmény után a 360as is problémás lett, kezdtem utánajárni kicsit....
és életemben rengeteg esetben játszottam rossz frémmel játékot, sose jött soha elő a probléma! de mindig van egy első....
tehát nem önmagában a frém a baj, ez fix, de nem jártam eléggé utána, hogy akkor mi.... és ráadásul ez emberfüggő is, mivel én túlvagyok az xboxos HL2-n, ami 10fps alatt fut nagyon sok esetben, SEMMI bajom nem volt tőle (vele annál inkább
), míg az erre kimondottan érzékeny haver fél perc után öklendezett (ő az FPS nézetben bármitől rosszul van - frém, fov, inputlag, mindegy ... )
-
válasz
Dinomano #81837 üzenetére
WD1 újra.... biztos?
Én nagyon szeretem, végigjátszottam anno pécén és tavaly újráztam a PS4-est PS5-ön. Gondoltam poén lenne a ps3-ast is végigtolni, megvettem és.... nos, konkrétan hányingerem van, olyan a szaggatás autózás közben (és azért sokat kell itt autózni is
)... felteszem ez a motion sickness, de csak tipp, mert nekem nincs olyanom, még VR-ban sem igazán, de EBBEN fizikai rosszullétet okoz az fps.
Persze nem nyugodtam bele, akcióban megvettem a 360as változatot is, hátha ezesetben is jobb a boxos, de az se jobb sokkal (picit, talán). Úgyhogy most ott tartok, hogy a harmadik végigjátszásom lehet h XSX-en lesz (az xbox one változat azon 60fps-el megy) és a gen7-es végigjátszás kimarad kompletten.
Ha ismered a ps3-as WD1 állapotát és téged nem zavar, akkor nem szóltam, de ha nem és éppen megvennéd vagy valami... gondold át
Ami fura: a mai napig megy az online része a játéknak és mások is játszanak vele
Tehát simán bejött multhéten a hacker az én "szingli játékomba", hogy majd meghekkel... ami őrületesen jó játékelem (segíthet neked, vagy a rendőröknek akár!).
-
válasz
Kalacskepu #81780 üzenetére
nem, az NFS-ek folyamatosan tünnek el a storeból... autólicenszek X évre szólnak (így olcsóbb EA-nak)
vs. Ninja Gaiden 2 ott a(z xbox) storeban
miközben kijött a remazter/collection
és most a remaster remasterje isez azért elég "korrekt"! (másrészt atomgáz)
oké, ebben autómárkák nincsenek -
válasz
Kalacskepu #81777 üzenetére
jah a vip pass brutál
pláne pl EA játéknál, ahol utólag INGYENESSÉ tették a vip passt, de meg kell venned 0 forintért.... namost ha leveszik a storeból a játékot (hello EA
) , akkor az ingyenes pass se megvehető
sakkmatt, NFS HP
#81776 Dinomano
akár hányszor próbáltam a Neverdeadet szeretni, mindig ez a dögunalom középszerüség taszított (én csak videokig jutok, mindig csábít h olcsón ott a bolti polcon...)ennél generikusabb környezetet nem tudom játékba hogy lehet kitalálni.... itt mértani pontossággal sikerült a sejó-serossz
-
válasz
Kalacskepu #81768 üzenetére
najó, de két skinért nem préselnek uj lemezeket
amugy anno, amikor még nem volt ilyen öreg a ps3, volt h kódok működtek ilyen használtban is.... érdekességképpen kipróbáltam és jéé, megy. "nagy öröm"bezzeg amikor én vettem ezeket ujonnan, nekem se volt sokszor erőm begépelni 1-2 kódot ilyen semmi extrákért (nem adott örömet, hogy működnek-e hiszen biztosan működtek volna, ezért nem is igazán érdekeltek vs használtak)......... más kérdés, hogy én az eladással is hadilábon állok, szóval tuti h nálam rohadt meg a dobozában jó sok ilyen "semmi" kis kód
(és biztos van ami még most is működne! de tuti nem nézem át a gyűjteményem ilyenekért....)
-
válasz
Kalacskepu #81766 üzenetére
lejárt kódként kaptad a liveryket?
(irigykedek!!!)
-
válasz
Kalacskepu #81761 üzenetére
ráadásul easyn!!!!
de azért közben nekik agyalni is kell és beszélgetni komplexebb problémákról éshát férfiként megosztott figyelem, na olyan nincs
vagy-vagy
szóval én pl simán viszontláttam magam.....
Jah, pokol a classic 30fps-e
ráadásul abból a coop is kimaradt, pedig az egy komplett kampány külön!!!!
#81762 kerti008
ha megy, az FC3 coop elég jó online cooppal rendelkezik (ha még mindig megy), igen!
kz3 gondolom osztottképernyőn mentcod waw, ami coop kampányos (és az megy LAN-on is!), ill. Aliens Colonial Marines, Operation Flashpoint játékok, Inversion, Fuse, Army of two 1-2-3, Kane & Lync 1-2, Haze.... otthon kéne állnom a játékos polcom előtt, akkor tudnék még mondani
van ami csak online, van ami lan is, van ami csak splitscreen!
online esetén mindig kérdés, hogy megy-e még a multija...... -
skyrim esetén hallottam UGYANEZT... előrehaladással rohad el alatta a játék, játszhatatlanra... ami ezeknél a 100 órás játékoknál különös élmény lehetett
#81758 taki01
Terminator Salvationt anno bírtam. Nem jó játék, de... rövidGyerekkel is szeretném letolni osztottképernyős coopban majd, mert az a része viszont poén.
-
válasz
kerti008 #81751 üzenetére
Fiad gépén legyen aktiválva, a te gépeden pedig... nem kell. Ott úgyis a saját accountoddal használod a játékokat, ahoz tudtommal nem kell aktiváció.
Egyébként meg vegyél lemezeket, mert.... olcsók.
A farcry3-at is lemezen ajánlom, hiszen 2 perc próba után valszeg úgyis el akarod majd adni (15-20fps-el futó, undorítóan szar port a ps3-as, de az x360as is csak one/series gépeken értelmezhető).Sok játék telepít, a 12GB döglassú tár, szerintem csomagold ki nyugodtam az SSD-t
A HEN-t nem ajánlom, ha vannak megvett játékaid az accountjaitokon, rosszul éreznéd magad egy acc ban után
(aki ezt máshogy gondolja, kérem köldjön szerződést Kerti008 fórumtársnak, amennyiben vállalja acc ban után h megtéríti a kárát!)
-
áh, nem bírom ki, hátha betalál egyik-másik NEM-IGAZÁN-SHMUP, de ps3-ra "nincs más":
After Burner Climax (ha joysticket is támogatna, odáig lennék tőle, gamepaddal csak tökjó)
PixelJunk Shooter 1-2
Super Stardust HD
Geometry Wars nemtommelyik része jött ki ps3-ra (ős xboxos cím)
Skyfighter
... -
válasz
Kalacskepu #81741 üzenetére
nekem az a legolcsóbb, ha te teszteled
(de ne emulátorban, az erre nem jó, a nail'd-el megtanultam...) - bár én már megtaláltam a tökéletest
usa - jah, ők totál nem foglalkoznak a nemzetközi vásárlóikkal, elég nagy a belső piacuk... így aztán rájuk kell írni, bénáznak és max felteszik neked új listing-ként a kettőt egy postával, stb. aztán már csak egy hónap és a global shipping programon át a fél világot 2x megkerült jön a cucc
japánból ellenben a csúcs az ilyen szombati rendelés és csütörtöki kiszállítás, foxpostot akár szegedről simán veri
---
Oldman2 - jaoké
nem volt egyértelmü!
ps3 shoot'em upok:
Under Defeat HD
1942 Joint Strike
R-type Dimensions (első és második rtype, felujitott és original graffal!)
Raiden IV
Gradius 5 (ps2 classic)nem teljesen klasszikus shmup, de hátha bejön:
Renegade Ops
Choplifter HD
Resogun - sajna a ps3 port csak 30fps, ha valaha lesz ps4-ed, inkább majd azon játszd!
Galaxy Force 2 - ps2 classic, óriási kedvenc superscaler árkád összes portja bennevan!...de a ps3 viszi a ps1 játékokat, ahol azért nagyobb a kínálat
feltéve ha a
pixel-art is játszik - márpedig szerintem az igazi kincsek abban a korszakban születtekIn the hunt - a legszebb pixelart shooter és a ps1 verzió nem szaggat (vs saturn/árkád port!)
Shienryu - személyes kedvencem, megunhatatlan a villámfegyver
Rayforce (pixelart első rész a Ray szériában)
RayStorm és RayCrisis és G-Darius és Einhander (korai 3D, jók, de nem kedvenceim)
Capcom Generation 1 (1942 1943 1943KAI )
Strikers 1945 I és II (bár az első az inkább saturnon jó port)
R-Types
R-Type Delta
Raiden gyűjtemény, pontos neve nem ugrik be, 1-2 van benne
Cotton original
Cotton 100% (snes játék ps1 portja, én szeretem, mert sokkal könnyebb, mint az átlag!)
Detana Twinbee collection / Parodius collection - ezek pontos nevét nemtom, guglizd meg esetleg
Sonic Wings - talán valami gyűjtemény is van, több résszel?
Donpachi / Dodonpachi (nekem ez nagyon hc bullethell, főleg a második rész)
Darius Gaiden
Soukyugurentai
Toaplan Shooting Battle ( Tiger Heli, Kyukyoku Tiger, Twin Cobra - kedvencem a középsőde a helis shmupok egyébként is nagyon közel állnak a szívemhez!)
Gradius Deluxe Pack / Salamander Deluxe pack
Gunbird
Viewpoint - itt a topikban már említettem, BORZALMAS irányítása van, pedig amugy tök jópofa lenne (izometrikus!)mivel a bullethellek nekem nem mennek, azokat majd megírja más, semennyire nem ismerem őket.
Steredenn -t nem ajánlom, nagyn szaggat (ps4en ok)
... és nyilván van még sok, ami féligmeddig fér bele a shoot'em up / shmup / lövölde műfajába, nem akartam vitát
-
válasz
Oldman2 #81737 üzenetére
igen! xbox one/series konzolokon a 360 és a natív one változat is elérhető, játszható, illetve ps vonalon is kijött a felújított, rendes 16:9-es változat és ps4-5-ön játszható ( Sine Mora EX ), sőt switchre is kijött.
ps3-ra a psn storeban nincs már fent? ill. a szinkron miatt kérdezed? mert azt nem tudom, hogy elérhető-e a modern változatokban.... ha kell megnézem neked!
amugy fantasztikus jó kis játék, anno nem szerettem, mert nagyon szokni kell a mechanikát (hogy a sérülések az idődet veszik el, gyűűűűlöltem anno!)
a szinkron pedig.... 13/10, borzongatóan jó!
-
válasz
Kalacskepu #81735 üzenetére
akkor az FedEx vásárlás lehetett
legalja, undorító cég. végtelen rossz tapasztalatom volt velük, ezek az utólagos számlázások... volt h 2 hónappal kiszállítás után(!!!!) kaptam tőlük a számlát/fizetési felszólítást. kifizeted a sokezer szállítási díjat és utólag a vámkezelés mégegyszer annyi náluk. soha többet!
hátigen... de az usa cuccok mégrosszabbak
onnan az 5k játékon a posta 8k, amire rájön a 3500 áfa, amire fizettet veled rossz esetben a posta 1200 vámkezelést.... így a végére az 5k játék 18ezer forintodba kerül. de mivan, ha valami csak ott jelent meg?
covid előtt a japán posta gombokért dolgozott ill. akkor nem volt vám-áfa se ugye...
kicsit offtopik, de beszédes a covid előtte/utána NFS1 vásárlásom:
3600 vs 12400 ft (japánban Over Drivin' de nem gond, mert az első rész full angol, nem honosított... a későbbiekkel ellenbenés a lelakott PAL változatokkal szemben ez folyamatosabb (60hz) és nagyobb képü (nincs feketeség fent-lent) és mivel japó, nehéz nem 10/10-es állapotút venni)
korábbiakra: fuel-t x360ra vedd, akkor is ha nincs xbox(one)-od, stb
visszafelé kompatibilis és még 360on is annyira akadozik (nem szaggat!), hogy kb félbehagytam és utána látom h jééééé hopppáááá.... és uj xboxon olyan fix a 30fps + a motion blur, hogy szinte(!) 60-nak érzed, konkrétan MÁS játék
és majd csak lesz egyszer egy ócsó one-od/series géped
a ps3 verzát el se tudom képzelni milyen
lehet nem is akarom.......
-
válasz
szika87 #81730 üzenetére
+ #81736 Wlac
a "híres" rambo dlc sztori: [link]szumma: 2(!) évvel az alapjáték után jött ki, amikorra már mindenki eltemette a játékot és a fejlesztőket is (belebuktak a rambóba), mindenféle fanfár nélkül.... aki akkoriban nem volt rajongó (én a move support miatt nagyonis!!!! és persze vártam a mindent megoldó patch+dlc-t, ami "sose" jött*), az szerintem elmulasztotta
mert aztán lejárt a rambó jog és levették a store-ból
HA netán anno leszedted, akkor ma az új gépedre is le tudod tölteni ! HA leszedted.... nézd át az accountod ps3-on, hátha!
* vicc, hogy azóta se játszottam végig persze, mert anno bughalom, balanszolatlan, jank volt, a pecs/dlc javított, de.... mamár ugye a figyelemért ezer játék küzd, ami nem aktuális, annak másik 10 játszandót kell lenyomnia
persze a dlc csodát nem tett a rambóval, nem lett tőle totál más/sokkal jobb játék, de a játszhatatlanságból talán kiemelte
(mert az bizony akkoriban totál játszhatatlan volt!)
-
válasz
szika87 #81725 üzenetére
ezigen! van pár komoly ritkaságod
- szomoru olvasni, hogy sok ebből csak polc dísz... ha megvetted, játszd!
azért az említett címekből sokat mai pécén egyáltalán elindítani is sokszor rémálom... nekem a directx troubleshoot NEM játék
- rambohoz leszedted anno a híres DLC-t? (és pecset, egyben)
- spyro szerintem 15-20e körül lehet, én boxra vettem meg még tavaly.... de már drágán
- az a valamilyen crown mindig is érdekelt, de a fizikai ára helyett megbékéltem egy 2000 forintos ps4 remazterrelfélek, tul erpégés és kevésbé beat'em up.
mindenesetre
mindenkit csak buzdítanék, hogy ossza meg a saját élményeit, gyűjteményét, pörögjünk
-
válasz
Kalacskepu #81724 üzenetére
naigen, a UK importokra akkora a felár általában, hogy el tudtam ezt engedni....
pontosabban.... játékban legyen angol nyelv és ne legyen cenzúrázott ÉS a borító elején ne legyen bazinagy német cím
hogy a hátoldal, manual német, francia, olasz, spanyol, stb - nemérdekel.
anno darkness-ből küldtek németet egy konzolboltból, az pl cenzurázott és angol nyelv se volt benne - kuka
(rendes volt a bolt, visszaadták a pénzt).
igaz, xboxra, de vettem Cobra11 játékokat, az angolul.... vagy nincs vagy vagyon (ugye a német tévésorozat miatt ott volt népszerü). mindegyiken van angol nyelv! noha ezt előre nem tudtam, ezesetben megbékéltem vele h németül játszom őket.....
(neten nem volt info roluk... ill ps3-ra pl aszem csak utolsó 2 rész jött ki, Syndicate és Undercover, vagymi)
-
válasz
Kalacskepu #81722 üzenetére
a ritkák már elkeltek, ráadásul a német.... ha csak borító, oké, de ha a játék maga is az ill. cenzúrázott, az gáz. szerintem az a birtoklás lényegét öli ki - hogy használható játékod legyen a polcon
(bár lehet oké valakinek a német, ha tudja a nyelvet és nem zavarja a csonkított tartalom/játékmenet.... nekem ez duplán kizáró
)
-
válasz
Kalacskepu #81717 üzenetére
painkillerem van xboxra, de minden ilyen hirdetés tőr a szívembe
nem érek rá napi 3x átnézni az aprót
-
válasz
Kalacskepu #81711 üzenetére
az érdekes, ugyehogy a Nail'd nem is volt rossz, az egyből lecsusszant!?
-
válasz
Kalacskepu #81704 üzenetére
gyűlöllek
a két legritkább dirt, egy(!!!!) eladótól.... ilyen nincs.... én a sokszorosát fizettem
gondolom ötpercen belül lesz fent egy fuel x360-ra is ezeröté', csak mert épp most installálom a UK példányom.... (amugy ez is rosszabb ps3on, de ami nagyobb baj, hogy még 360on is akadozós, namost versenyjátékban a folyamatos kép az a minimum
ráadásul a mentésem is bukta, anno pöcén kezdtem el, de a games for windows pokolban ragadt a cucc....)
mindegy, ez a sorsom, a drágán szart
#81708 Kendek
szerintem a nightdive tudna csodát tenni, nézd meg a The Thing remazterjüketoké, igaz, kicsit jobban hozzányúltak, mint a Turokhoz, pedig az korábbi generáció.....
valójában egy HD trilógia elég lenne, minden játék 4k/60al menne, értelmes/konfigolható irányítással.... olcsón... mert ebből komoly eladások nem lesznek. de nem, a sony most kukáz naponta egy liveservice játékot, mennyi idő és pénz ment bele azokba a szarokba, aztán semmi nem lett belőlük..... (hálistennek... remélem megtanulták a leckét... kár, hogy az fizeti, aki playstationon játszik
)
-
válasz
Kalacskepu #81702 üzenetére
naneee, nem lééééétezik h 3k volt a dirt darabja
hol az istenben vásárolsz ilyeneket?? angliában élsz?
melyik hd kiadások kellenek még?
amugy tök gáz, h a ezen kiadások jó egy része még így is ps3on a legszarabbpl a splinter és a prince of p trilógia nekem óriási csalódás, de a tombraidert se teszem soha többé gépbe (végigmentek)
-
válasz
taylordaichi #81695 üzenetére
egen, ez egy kedves sonygeciség.... hiába lenne használható a gép BT, wifi vagy BD nélkül, nem engedik, kvázi brickelik a konzolod
igazi tetvek.....
-
válasz
taylordaichi #81692 üzenetére
szerintem elsőre is látta mindenki
csak tippünk sincs, mivel kb mindent megcsináltál, amit bárki megcsinált volna, sőt.... ha a gyári fw után is fekete a kép egy ex-henes gépnél, az gyanus, lehet hibás a gép.
a ps store appon kivül a játékok se futnak? beteszel egy régi játékot, inditás után az is rezeteli a konzolt?
-
válasz
Kalacskepu #81677 üzenetére
Sajnálom, de a kritikád abszolut nem volt elrettentő, a vele eltöltött röpke idő alapján ráadásul nekem nagyon tetszik
Ennyire állat sebességőőőőőőrületet még nem láttam játékban. És emellett jó és reszponszív az irányítás.
Naigen, hogy mikor robban a quad, az nem teljesen konzisztens, de hogy ez mennyire lesz gond később, az majd csak később tud kiderülni
-
válasz
Kalacskepu #81675 üzenetére
és MAJD a négyest se feledd!---
Mud és Nail'd
A motoros elég meh, de emuteszten egész okés fizikát mutatott, hátha bejön... (mxgp-ket bírom, ez annak kvázi az elődje). Bár német borítós, a játék angol. Csak online multi van benne, ez is komoly hiányossága.
A quados pedig.... hát azt tudjuk, volt már itt ajánlva és a pécés és az emudemózás meggyőzött, hogy jó ez!
Ez volt az ami az rpcs3 alatt 60 frémmel ment, akár mit csináltam... valós gépen pedig 25-35fps, töri is néha a képet, szal so-so. A sebességérzet kétségtelenül megvan itt/így is. Meglátjuk kibírom-e majd 8 órán át
Online mellett tud LAN játékot is, respekt a deveknek!Mindkettő meglepően ritka és emiatt drága is, jobb érzés lett volna valami konzolbolt sarkában ezeröté' megtalálni őket
-
válasz
Kalacskepu #81672 üzenetére
nekem is polcon a ps3as new order és bakancslistás, mert a modernebb kiadása óriási kedvencem - valójában mindent bezabáltam már, ami wolf*.* , csak még nem minden platformon
nagyon érdekel, hogy volt ez a cucc képes egyáltalán csak elindulni is a ps3-on....
első élmény volt rpcs3-al, már untam a sok mellényúlást/felesleges költést, aztán a polcon rohadó sok szirszart aka videojátékot
de jah, tanulságos volt. nem irigylem, aki nem tud eredeti hardveren játszani.... és jah, egyszer majd neked és nekem is kényszer lesz az emu, amikor az utolsó retrokonzol is elpatkol, de addig.....
addig szívhatunk eredeti vason, vassal
-
válasz
Kalacskepu #81670 üzenetére
a 'direkt' az tuti kamu. az akkor új deferred rendering és post processing + tapasztalatlanság az agyfasz uj hardverrel (SPU-k!) inkább reális ok ... dokukból kijön, hogy már a kz1-el is bajban volt a guerilla, aztán a kz2 erre csak még rátett a kamurenderrel, óriási volt rajtuk a nyomás.
az eseted is bizonyítja, mint amit az akkori playtesterek is állíthattak: ezzel "szar" játszani.
"oké, de legalább MAJDNEM úgy néz ki, mint a prerender kamutrélereken"így is volt elégedetlenkedés és sárdobálás (jogosan) a sony kamumarketingje miatt..... pedig a kz2 tényleg elég jól néz ki még ma is!
(ps4-et szerintem skippeld, arra a gépre CSAK gyűjtőszenvedély-okokból lehet indokod
szóval tudom h kell neked is
nekem egy classic, utolsó szériás trapéz modellem már van, már csak egy slim és egy pró kell majd
féltem h elkel minden okés CUH-12xx, amire van is reális esély szvsz.... slim és pró lesz elég, még egy ideig, meg árban is mehetnek még lefelé.....)
---
vettem pár címet (meglepetés h mit
), mert RPCS3 alatt okésnak tűntek ps3-on (vs x360), ill az eurogameres face-off cikkek szerint is "okésak".... DE! utólag rájöttem, hogy az emulátor mindenképpen több frémmel futtatja az unlokkolt frémes ps3 játékok jórészét, tehát valós hw-n lehet h jön a pofáraesésem
még 1-2 nap és jövök sírni!
de amugy nemértem.... miért nincs kapcsoló RPCS3-ban h "leg-akkurátusabb" emuláció? eleve, miért nem ez az alap? és aztán kapcsolgasd magadnak a hekkeket, mint felbontás és frém, HA akarod.....
-
válasz
Kalacskepu #81666 üzenetére
igen, BRUTTTTTÁLIS a kz2 input lagja, az akkori renderer mellett ilyen 100+ ms-t sikerült összehozni guerilláéknak.... egy cod a fele-harmada, persze h ezt "nehéznek" érzed
anno simán megkötöttem a kompromisszumot, mert a grafika (is) elvitte a hátán, mert az érdekes világ, a jó lövölde. ma.... nos, én most tettem pár óra után félre a dead island reptide-t x360on, UGYANEZÉRT. csak ott még a frém is szarabb, de olyan nehéz az irányítás, hogy konkrétan ROSSZUL vagyok tőle (pedig a VR-t is bírom, akár fél napon át!)
persze addig nem akartam abbahagyni, erőltettem magam, amíg nem leültem utána a cod mw3 remake elé, 120frémmel.... és egyrészt visszavettem 60-ra,legyen szebb, az irányítás (DI után) ez bőőőőven jó ígyis, másrészt eldöntöttem, hogy NEM SZÍVATOM magam egy fizikai rosszullétet okozó zombifossal, ehez az élet rövid.
ha van ps5, nyomd a kz4-et, HÁTHA AZ elkap
#81667 Kendek
azért az akkori átlag fps sztorihoz, világhoz képest ez rohadt jól ki volt dolgozva... vagy csak a kissé náci utópia jött be, nemtom. számomra óriási hangulatbomba volt, a 3 kevésbé, a 4 megint nagyon. ps3--on a 3 viszont csodaszép volt és jól is futott, valóban addigra vagy megszoktam az irányítást vagy az tényleg jobb volt. -
válasz
Kalacskepu #81661 üzenetére
jó az ujaknak is - sírni/röhögni
és a későbbi részek elismeréséhez/értékeléséhez elengedhetetlen látni, honnan is indultak a készítők - mélyről
ha a gow1-2 ős3 remaster ment 60fps-el, AZZAL a grafikával, akkor a KZ1 a 0 grafikájával is simán 60at kellett volna tudjon!
oké, a platinum talán tényleg esélytelen, de essentialst láttam többet is vaterán!
(oké, ez nagyon rossz volt, de mentségem, h a platina megocédézett
)
amugy kz2-3-4 szuper játékok, utóbbi ráadásul ps5-ön 60-al suhan!
-
-
TE!
azzal, hogy itt áradoztál róla!
de most ne kezdj el kihátrálni mögüle!!!!!!(órák alatt jön le 2.6 gigabyte a ps3-on.... + install 1 óra)
ps3on semmi változtatás nincs, sima upscale 720/1080-ra és ennyi ( tehát a játékok TOVÁBBRA is eredeti felbontásban futnak ! )
---
ah, szal a vásárolt játékot akarod törött gépre átmókolni.... na, EZ a darabka az én kirakósomból is hiányzik
mondjuk leginkább egy cím miatt kellene: Galaxy Force 2 PS2 classic, hogy tudjam nyomni ps3-on, CRT tévén
(a nem tört ps3-am ugye pal ország lévén crt-re csak 50hz-et tud kiadni
k.anyádsony!)
de ezen tul szerintem minden más játék letölthető netről pkg/iso formában.... vagy találtál valami ritkaságot, ami mégse?
-
"Meg kellene egy tuti módszer, hogy egyik gépről a psn játékokat átteszem a másikra. nemrég találtam is valami leírást, de most nem lelem.
"
gyári digitális játékokról beszélünk, nem feltört gépek esetén?
-> a játékot birtkoló accountal bejelentkezel és annak letöltési sorából leszeded az adott gépen a játékot
#81626 Bondix
ha nem akarsz psn accountot, lemezes játékok offline/lokál accal is játszhatóak!
de én ajánlom h regeljés NE veszítsd el a jelszavát, stb
mert ha bejön a konzolozás, később a trófea vadászat, multi, stb .... kellhet.
-
válasz
Kalacskepu #81609 üzenetére
magyar, UK, USA, HongKongi* és JAPÁN acc is _KELL_
*oké, ez mamár nem feltétlenül....
én most japán accra ezeket vettem ps3 storeban:
Arcade Hits Sonic Wings Special
R4 RIDGE RACER TYPE 4**
Donpachi
(ps1 classics, elég kemény meló megtalálni bármit "ott"és ki tudja még mennyi kincset lapoztam át....)
**elvileg ez a ps4/5ös ps1 emuban is játszható így! japán és eu lemezesem volt már, sokáig halogattam a digit vásárlást... de ez így a legolcsóbb, a legtöbb ps1 cucc 628 yen, ami 1568 ft jelenleg.
---
hamár japán store... OFF, de pl a WRC Generations ps4-5 változata 158 yen, azaz kevesebb mint 400ft ....
---
#81631 Vladi
igen és valóban 1090ftsose láttam a storeban, szerintem nem litázódik, csak rákeresve lelni rá ..... (sok ilyen van mára a ps3as storeban!)
megvettem, felkeltettétek az érdeklődésem
impulzusvásárlás volt, de ha nem jön be, ÖLÖK!
-
válasz
Kalacskepu #81606 üzenetére
add el a bontatlant
(nekem, aprópénzért!)
-
válasz
Kalacskepu #81603 üzenetére
xbox.com store-ban még ott látom az autosportot, ezért gondoltam h talán ps3-on is létezik még...
vm93hun: cool! én csak a g-police és a ridge racer type4-ről tudtam
és nekem is ma lejárt a plus, szal holnap szintén ellenőrzés jön -
válasz
Kalacskepu #81601 üzenetére
autosporthoz nem árt pár dlc (szvsz a grid2t csak ez után nézd meg, mert rengeteg az ujrahasznositas... de az autosport mindenben jobb vétel), az vajon elérhető még psnen??
-
dehogy jegeld!!! csomó jo fps volt a generációban, plusz a ps3 exkluzivok se rosszak! (resistance+killzone széria)
shift: bevallom az elsővel keveset játszottam.... de a másodikban nem lehet agresszívan menni, mert összeragadnak a kocsik és TUTI eldobod
---
A dirt3 complete edition-al teljes a család:
tudom, tudom, nem teljes a pakk, de jó okom van rá:
- Grid2 nem jó, nincs benne LAN (oké a showdownban sincs) és a driftes fizikát nem szeretem (pécén azért anno lement), ill szaggat/töri a képet ps3-on
- Grid Autosport, bár LAN ebben sincs, de mivel megy series X gépeken is a 360as változat, így oda megvettem a store bezárás előtt (bár pécén végigtoltam már, de hátha egyszer kifogyok az autósjátékokból)A dirt3 complete editiont franciáktól* vettem, francia mindene, de a játék angol és a lemezen vannak a dlc-k (3gb helyett 4gb-t installál és az 1.01-es patch is már a lemezen!). Ha valaki elkötelezett rajongó, érdemes erre rámenni, mert a Monte Carlo Rally nagyon jó helyszín és az X games pálya is jópofa és mindkettő integrált a karrierbe, tehát nem külön menü + sok dlc kocsi. Itt ráadásul nem csak LAN, de splitscreen verseny is van, ráadásul AI versenyzőkkel együtt akár 8-an is lehet menni (utálom, h általában osztott képernyőn csak egymás ellen lehet játszani ÁLTALÁBAN a játékokban).
Személyes kedvencem egyébként Dirt2, azon belül is a horvát rally. Sajna abból nincs komplett változat tudtommal
*UK-ban ritka és méregdrága és erre még jön a vám. usa/kanada oké lenne, de ott a lemezen nincs körbe aranykarika, amiről megismered, hogy TUTI a komplett változatot veszed és simán lehet, h átvágnak (ott a sima és a komplett egyforma lemezes, csak a borító más). szerintem a teljes EU-ban egyféle változat jelenhetett meg és talán mindegyiken van angol nyelv....
-
a kényszer nem a játék, hanem a kontroller megszokása
ha nem fogadod el, hogy a konzolhoz ez való (meg egyébként a videojátékhoz, általánoságban - a bill/egér az excelhez van....), akkor valóban sose fogsz jól szórakozni
én a ps3-on a shift2 karrierrel haladok "manapság" és én is élvezem... néha kevésbé, ez h a kocsik ragadnak egymáshoz, pokoli bosszantó
apro kocc és restart.....
-
válasz
kissbill #81589 üzenetére
én pécén próbálkoztam vele, tényleg fantasztikus hangulata volt, de egy idő után segítség nélkül egy lépést se tudtam tenni... nem állt rá az agyam a logikára (vagy csak buta vagyok hozzá), youtube alapon ezeket szerintem értelmetlen játszani.
Vladi: ne halasztgasd, hanem állj neki olyan fps-eknek a ps3-on amik nagyon tetszenek
a kényszer nagy úr, ha nekem sikerült, neked is fog!
(mamár soha az életben nem állnék neki egerészni, csak kényszerből, pl pécés retrofpsek esetén... ami 5 évente 1 akad
)
Payphone: tényleg bődületes előrelépés az infamous2 - de pontosan így volt ez a Resistance, Killzone(2), Uncharted, GT esetén... a folytatásokra kiismerték a nagyon nem egyszerű ps3-at a devek és csodákat alkottak. (ellenben az első részek valóban elég méltatlanok egy konzolhoz
)
-
11 ezer nem a világ, de szerintem ezzel csak elodázod a problémát, nem megoldod
2007-ben jártam a te cipődben.... amikor 10+ év billegeres pécémultal beültem az xbox elé.... pokol volt, igen! aztán a Halo-k EASY végigjátszásai után jöttek a többiek előbb NORMAL-on, majd HARD-on, mára pedig akár egy cod is lemegy VETERÁNON(multiban nyilván végem... de oda is bemegyek, ha kell, akár billegeresek közé is!
R6 Vegas és BF3-4 alatt megtörtént eseményeket emlegetek fel!
)
point and click sose jött be, végigjátszás nélkül csak elakadni tudok bennük... és a játékmenet se szippantott sose be
(kivéve Gemini Rue, de azt is feladtam, mert az nem pálya h 1:1 youtube alapján haladok, az úgy nem játék)
amúgy a ps1-2 grafika is szokható
nyilván CRT tévén jobbak, de pár éve én is elképzelhetetlennek tartottam, h a ps1-et akár csak bottal is megpiszkáljam és a ps2-n is csak fanyalogtam.... mára "nem is látom a grafikát, csak a játékot"
persze ehez kellett, h a mai játékok "kimenjenek" alólam és jobban a retróra kényszerüljek!
-
válasz
Kalacskepu #81580 üzenetére
Borzasztóan idegesít ez az igénytelenség, Juiced2 dettó ez volt.... egy felirat, nyertél, bravó. Ez a C64 korszakban még elment, de ott se szerettük.
Viszont a 7-8 óra PONT jó szerintem!Vladi: szokd meg a gamepadet. ezek az eszközök "drágák", szarul működnek és soha nem lesz valódi egér-irányításod, csak egéremulált borzalmad, max ha multiban akarsz vele csalni, akkor van értelme, mert hatékonyabb, az tény
cserébe totál elveszted a konzol kényelmét.... +ha egyszer megszokod a gamepadet ps3on, az a "tudás" vihető minden más konzolra is.
Felnőttként szívesebben játszok súlyos témájú/történetű játékokkal. Ezekből eleve kevés van, egy heavy rainre jut 10 bugyuta-súlytalan zombigyilkolda
Túl régóta játszok, hogy ezek adjanak bármit is. Egy heavy rain, egy tlou1 viszont "örökre" velem marad.
-
válasz
Guitar14 #81573 üzenetére
és MINDEN kicseszett részbe került ilyen WTF pálya engem is gyomrosként értek ezek az epizódok....
Beyondot szerettem, bár a vége ott is picit ... khm
Én a földhözragadtabb játékokat szeretem.
(Miközben a scifi téma viszont teljesen rendben van!)#81576 P41N
Heavy Rain + MOVE kontroller!Engem a ps3 vett rá és nagyon nem bántam meg.... sima kontrolleres gombnyomkodásra nem vágytam. (Detroit azért a téma miatt csak bejött, de na
)
-
válasz
Kalacskepu #81571 üzenetére
steam tippet köszi, már demózom
-
válasz
Kalacskepu #81568 üzenetére
Nail'd nekem is bakancslistás, de beszélj le róla!
Pure-t bírtam, de azt se toltam végig.........Matr x: hát igen, amikor ez volt az első és egyetlen souls játék, volt meglepetés
amugy tökre tetszett a harc, h van stamina, a rongybaba fizika is jó volt, de a nehézség??? elengedtem gyorsan, amig még el tudtam adni árában
-
válasz
Kalacskepu #81556 üzenetére
Eh, az sok csak egy "fél" KZ1 HD-ért
KZ2-3(-4) megvan a polcon, a KZ1 ellenben csak digitálisan van meg ps3-ra, fizikai kiadásként a ps2-et birtoklom.... (de belenézve, inkább a ps3-as fog végigmenni, ám ahoz is kell lelkierő, mert nem egy jó játék, legyünk reálisakés rondácska is, más ps2 címekhez képest is!)
Showdown ügyben írok privit, hátha még nem késő
-
válasz
Kalacskepu #81554 üzenetére
Oh, oke, köszi. Akkor mennyi is egy ilyen trilógia?
-
válasz
Kalacskepu #81551 üzenetére
KZ szuper LENNE, de a kz1 sima kód ebben, nem?
-
válasz
Kalacskepu #81543 üzenetére
régebben volt valamiféle logika az árakban, én mára semmit nem érzékelek
tök random....nagy általánosságban a 360as változatok jobbak, DE
- sok x360 cím megy a mai xboxokon is, ámde a series S-ben ugye nincs meghajtó - így talán több fizikai példány kerül piacra -> olcsóbb ár?
- ps3 gyűjtés talán magasabb presztízsű? pláne h mostanra az xbox brand eléggé kopik elfelé...
- miattamps3-ra van több/jobb kormányom, autós címeket így sokszor akkor is ide veszem, hiába szebb/fut jobban a boxos
showdown-om sose lesz
nem is emlékszem, mikor láttam belőle eladó használt példányt, bármire...... (azt spec boxra venném, mert csak digitálisan van meg, de anno pécén játszottam végig, szerintem tök oké cím)
-
válasz
Kalacskepu #81540 üzenetére
wet/wanted - ígéretes címek, én 360-ra tettem őket a fizikai backlogomba. egy gyors próba után abszolut értem, h miért nem lettek "nagyobbak", de a mai openworld szeméthegy mellett szerintem igazi pótolandó kincsek! az enyhe hasonlóság miatt még egy strangehold hiányzik a trióhoz
(vagy már megvan?)
dirt2 - napokban szerváltam én is be, dirt1 és grid mellett. pécén ezeket én anno végigjátszottam, de a jövőben már csak ps-en fogok velük játszani (lan, stb)
MK/Avatar/AvsP - szintén 360on vannak meg, ebből kettőt már ki is végeztem, de az Avatar is el lett kezdve.... (MK számomra a legjobb MK ever, sztorit imádtam, az AvsP pedig kb az első alienjáték amit végigbírtam idegekkel
)
-
a marioban teknősöket trancsírozol szét! az nem túl erőszakos?
ilyenformán a ratchet is "vállalhatatlan", de reálisan nézve szerintem 3 évesnek is oké
(bár a PEGI ratingje 7+ ! )
lányok mindegy mit mondanak előzetesben, vedd! és ha 2 óra után nem ragadja őket magával a közös játék, akkor... jöhetsz ide szidni engem és eladni
---
A Haze valóban halo killernek készült, végül a fejlesztők csődjét és egy jónagy ubi buktát hozott, a ps3 egyik ikonikus szégyenfoltjává vált
Nekem erős a gyomrom a rossz játékok tekintetében, de elsőre bevallom a haze-ről lepattantam. Coopban adok még neki egyszer esélyt, hátha a közösségi (lan coop) élmény elviszi a hátán.
Az a vicc, hogy egy reviewt nézve az ember nem érti, h ez miért nem inkább hidden gem. Aztán elkezdesz játszani vele........... (és beüt az irányitás, grafika, hangulat) -
Haze és Alien nálam már készen áll coopra
Neked ajánlottam, de tudva h gyerek van, inkább csak viccbő'
Ami KÖTELEZŐ coop, de ahoz elég egy db ps3 is: Ratched and Clank: All 4 One
két gyerekkel végigjátszottuk hármasban és szvsz baromi jó, utána a kisfiam még egyedül is végigtolta ujra, annyira beleszeretett (aztán felnőtt és mamár csak a roblox)
és jah, LBP1-2-3 is szuperek, meg a kart játékok: zojjektum által emlitett sonic racingek mellett a ModNation racers és a Little Big Planet Karting
+playstation all stars battle royale
-
-
válasz
Guitar14 #81525 üzenetére
wolfenstein...
new dawn és old blood két kedvenc volt, a wolf2-t és dlc-it is imádom.
a 2009-es wolfra sokáig fanyalogtam, aztán pár éve én is megvettem 360-ra és nagyon tetszett, ezen felbátorodva jött a még korábbi xboxon (majd most pár hete ps2-n is), illetve régi adósságom az eredei wolf3d (xbox arcade címként)... de amugy az xboxos* lemezes wolf a végigjátszás után unlockolja, ha valaki crt-n szeretné nyomni(spec az xboxos megy x360on is, de a frameráta elég szar - kb mint a ps2-es ps2-n
ill nem tudom h 360on is fut-e az unlockolódó wolf3d
hjaigen, a wolf3d ugye a wolf2 beli árkád gépen is játszható, ha valaki nagyon perverz, de ingyé' kéne neki
)
-
-
a ps3 slimem takarítását sose felejtem el.... pokol volt, az én modellemben az a fajta bd olvasó van, aminek a szalagkábelét maga alatt kell az alaplapra csatlakoztatni, de oda csak akkor ér el, amikor már majdnem a helyére tetted....
#81431 Kendek
nekem is csak jó tapasztalatom van eddig erste/kh párossal, de azért nem csak egy email volt és eléggé időben is szóltammondjuk időben jelzett problémánál a paypal is okés volt....
-
válasz
Kendek #81425 üzenetére
Az ilyen tipusu csalással szemben szvsz csak az utánvét véd... paypal eleve elhajtana, ha 2 hónappal később mennél reklamálni, de a bankod is simán megtagadhatja a visszatérítést, semmi nem kötelezi őket erre. De az utánvét is pokol, hiszen simán küldhetnek "téglát" a valódi termék helyett, viszont ha azt már bankkártyával fizetted ki, még mindig ott az esély a visszatérítésre
Új helyről 1-2 első alkalommal utánvéttel szoktam vásárolni, most kétszer is nagyon bejött
---
Vladi: ps2-re a ps3 kb felejtős
ps1-ps3 kényelmesen megy HEN vagy CFW alól is, igen.
-
válasz
Kalacskepu #81423 üzenetére
- rájukírsz jofogáson, vaterán, válaszra sem méltatnak. ha mégis: nemannyi az ár, weboldalon vannak a valós árak.
- saját weboldalon rendelsz, bár tényleg drágább ott minden, rádírnak, hogy bocs nemannyi az annyi, még annál is több, kell-e ígyis a cucc.
- kell, jöjjön (pedig ez itt már nagyon red falg kéne legyen).
- 5-6 hét is eltelik, nemjön. felhívni nem tudod. emailre nem válaszolnak.
- újabb hetekkel később írnak csak, h itt a játék (nyilván berendelték istentudjahonnan és késett?), kell-e, héten kiküldenék.
- kellpersze.
- nem jön. emailekre soha többet nem válaszolnak.
- ha előre fizettél, akkor ilyenkor mehetsz polgári perre, 5-7 év, ideg és a pénzedet sem biztos, hogy egészében viszontlátod.legalja tetvek
konzolsarok/konzolsec (elvielg egy cég egy raktárkészlettel) ugyanez, bár őket telefonon legaslább fel tudod hívni, aminek a vége persze a beszéljünk jövőhéten
csak a hitegetés, bár még mindig korrektebb mint ezek a fenti legaljáék....
és igen, ritka címeknél az ember hajlandó lenne kompromisszumra, de sajnos semmi pozitív tapasztalatom nincs, így ha valami nincs a bejáratott helyeimen, akkor ebay inkább, akár drágábban.....
-
válasz
Amadako #81404 üzenetére
nem feltétlenül gyűjtöm őket, pontosabban az ilyen "kamerások" nekem inkább kinect címek.... de köszi!
---
Ha már move.... Mad Dog McRee-t sikerült végre végigjátszani (tudom h elvileg ez egy 15 perces laserdisc lövölde, de mivel elég bénácska, kell hozzá lelkierő, hogy igazán nekiülj... állj....
Sajna 1-2 helyen kellett youtube, a végén... hogy pontosan mit is vár a játék, hogy mit lőjek le (nem embert....).
---
KungFu Rider is végigment, 1-2 órányi szórakozás. 2-3x ennyi pálya elférhetett volna a lemezen, még simán bírtam volna. Mire belejöttem, vége. Persze csak D és C eredményeim vannak, 1-2 B mellett, A és S az nincs is
(E-vel pedig nem lépsz tovább a köv pályára
). Szal ez így egyelőre inkább csak végigrohanás, nem tudtam h ennyire "tartalmatlan". Próbáltam pár pályán eredményt javítani, de az A és S az ilyen földöntúli ügyességet és szerencsét(!) igénylő.
---
Még move:
Child of Eden-t játszotta valaki ? mennyire "jó" ? van értelme ? vagy nagyon ritmusjáték ?---
Nem move!
Amit még végigjátszottam mostanság: tegnap a HalfLife2 Episode1-t, a "játszunk végig minden halflife játékot, de mindből a legszarabb változatot/portot" projekt keretében
Így került elém EP1-2-ből a ps3-as. Hátigen, vannak bruttttális beszaggatások és az "imagequality" sem acélos (bár a graffal amugy sok gondom nincs, így h már nem is emlékszem, hogy nézett ki anno pécén).A port minőségétől eltekintve a "nagy" részek után ezek az epizódok atombénák... és mindezt a HalfLife1 ps2 és a HalfLife2 xbox portja mellett/után mondom, pedig azok aztán rendesen "visszavágott" verziói két remek játéknak, de mégis: a sztori és a történések/feladatok sokkal beleélhetőbbek voltak nekem. Alyx ügyes és hasznos, de pont emiatt olyan "melónak" érzem a haladást, olyan alibizés, ami alig-alig viszi előre a "világot". Sokszor félpercet is nézem, ahogy leszed mindenkit, mert hard-on inkább spórolom a lőszert a "bossokra"...
Mindenesetre ha lement az ep2, az megkönnyebbülés lesz (még fele tuti hátravan)
-
válasz
Kalacskepu #81419 üzenetére
szerintem a jóáras gép az inkább ilyen 20-25e egy kontrollerrel...... nekem afelett fáj(na) minden
(de persze egy jó slim még kéne, ill az egyik superslimem meg el kéne adni....)
kommersz címek jóárasak ez tény, de sajnos minden máshoz "már késő"
x360 ugyanez.... ez a generáció "kifutott" a "minden filléres" kategóriából
sajog is a pénztárcám....pláne, miután már nem egy konzolbolt (webes) így kib*szott velem, most legutóbb a Konzol Neked - Xbox 360 | Xbox One | PS2 - PS3 - PS4 "csapata"
hálistennek utánvétes vásárlás volt (lett volna), szal anyagilag nem buktam.
-
válasz
Kalacskepu #81395 üzenetére
No more heroest probáld ki plz
Move cím, kéne! De ha béna, akkor elengedem...
Amugy ez a 3 cím egyazon dizájner műve? Valahogy az én fejemben totál összeillenek.(japó elmebetegség
)
Ha már move.... tegnap csatlakozott a gyűjteménybe:
jó lesz levakarni a 10 éves óriásmatricát
-
az usa profil, amin a játék és a dlc számok vannak, az sem tudja játszani a dlc zenéket, csak az alapjátékot? (vagy az alapjáték lemezes?)
ez az usa profil más megvett tartalmakat le tud tölteni és utána játszani?ha elvileg minden oké, akkor szerintem a sony supporthoz kell majd menned, ami kamu usa accal lehet h problémás lesz
én is ettől rettegek....... (de mégjobban a jp/hk accom féltem
)
-
válasz
vm93hun #81342 üzenetére
tipikus sony. a mai napig sem sikerült az ilyen kreténségeiken javítani, de legalább mamár a ps5ös mentéseid mentésére egyáltalán nincs is megoldás ... (csak az online, fizetős, letörlődős)
részvétem
egyébként mivel xbox360-on/one-on sincs lehetőség az xboxos játékok mentésének kezelgetésére, így én is kb háromszor játszottam el a Mercenaries-t a feléig, kétharmadáig, de végig még SOHA
-
válasz
vm93hun #81307 üzenetére
mi az úristent pakoltál ennyit a kosárba?
én nemrég vettem egy Jet Car Stunts játékot (borzasztó, senkinek nem ajánlom, szar az irányítás is, de hogy az egyébként szép 60fps játék pálya restart után 15-30fps-el szaggasson és így kb egy lehetőséggel kell végigtolni egy pályát, az nonszensz), előtte szerintem évek óta semmit...........
azért remélem a store-t nem zárják be
---
ps1 classics címet vett valaki storeban, ami után aktiválta a ps4-5 verziót ?
nekem egyelőre egy g-police -m van, ami beugrik.... (magyar accal amugy NE vegyetek ps1 címet, mert ps3on elég használhatatlan lesz az 50hz-es PAL játék - ps4-5ön asszem választható h melyik verzát akarod futtatni) -
-
válasz
Dinomano #81290 üzenetére
lehetni lehet a DS3-at használni a mozgáshoz, de nem kényelmes - ezért találta ki a sony a navi kontrollert
ha kipróbáltad a KZ3-at és bejön, esetleg egy sharpshooteren is elgondolkodhatsz:
ezzel a leg-intuitívebb a mozgás-célzás, de még ez se százas, én max ilyen easy-medium nehézségen tudok boldogulni, úgyahogy, de valójában 0db játékot játszottam végig vele..... pedig a KZ3 az kb 6-8 óra max és mégseez nem véletlen.... (de lehet neked bejönne, szerintem körülményes-nehézkes*)
amire nagyon bejött a sharpshooter (tok a két move kontrollerhez), az a house of the dead 3
az alját ugyanis shotgunként lehet huzgálni és ezzel reloadolni - pont mint a játéktermi shotgunban
(najo, majdnem!
)
lényeg a lényeg: egy starterrel teszteld le az élményt első körben!
dead space extraction ill. egy house of the dead 2-3-4 / time crisis talán a legjobbak tesztre!
* ellenben a PSVR1 + AIM kombó, ami ennek szerintem a továbbgondolása, nos az a legtökéletesebb immerzió, amit valaha videojáték-lövöldében átéltem
de az itt offtopik
#81293 Tex Murphy
ESETLEG kreten67 -t keresd, bár ő nem budapesti és simán lehet, h inkább egy már delidelt gépet fog ajánlani, mert mondjuk a te modelled erre kevésbé alkalmas.... (és akkor nem kell oda-vissza postázgatni se!) -
válasz
Dinomano #81276 üzenetére
én is nagyon megbocsájtó vagyok, de azért látom, amit látok
uncharted pont azon a határon van, hogy még nem tudok rá retróként tekinteni, ahoz tul szép, de nem ELÉG szép egy jobb ps3-x360* cím mellett
*napok óta a 7. generációs gyűteményt rendezem (most éppen x360 installálások, gép/hdd variálás, most hogy bezárt a digit store...), és az a helyzet, hogy bár a 16 bites korszak is közel áll a szívemhez, igazi nosztalgia ezen korszak irányában van - ps3 csak 2010-ben lett, szóval "ide" kevesebb emlék fűz, de így is jelentős a vonzalom
-
válasz
fausto #81247 üzenetére
ez a "fele" ez addig hangzik jól, amíg meg nem nyitja az ember a kompatibilitási listát: [link]
.... nálam négyből 0
Burnout Legends
Motorstorm AE
Killzone
DaxterRidge Racer 2 elvileg oké, de ... nem ehez van ezernyi dlc? (gondolom azokat is betenni még nem egyszerü...)
(persze értem én, hogy "darabra" jó a helyzet, de amiket az ember TÉNYLEG játszana, ott dráma van.... ráadásul a playable pecsét akkor is jár, ha mondjuk nincs map vagy 60% sebességgel fut a játék
khm, szvsz ezek NEM játszhatónak számolandók... )
Viszont ha neked PONT megy ami kell, akkor irigyellek, nyilván ez szerencse kérdése. Azért a PSP játékok jórészéből van ps2-3-as jobb változat általában.
---
Nekem PSTV csak az uncharted miatt kellene, de amiatt max a 6000es akciós árát nem sajnáltam volna érte
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Keresünk dokkolókat
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest