- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
bostone #77848 üzenetére
"Egy vásárolt játék meddig élvez támogatást? Ha egyszer kifizettem bármikor elérhető? Más gépre is telepíthető?"
Támogatást? Kifutott konzolszériáról beszélünk.
Ha a Store-ból megvásárolt "digitális" (nem kézzel fogható) tartalmakra gondolsz, nem tudom meddig lesz elérhető a felület. Remélhetőleg még jó darabig. -
A`rpi
addikt
válasz
bostone #77830 üzenetére
"Azt hittem a rendszer alatt nem működik a hack. Ellenben bizony tapasztalni furcsaságokat."
Nagyon régóta feltörték már a rendszert, így a csalók könnyedén tönkretehetik olykor az ember játékát.
Mondjuk sok a hardcore játékos is, akik minden nüanszot ismernek a játékban, és ki is használják, azok ellen is kevés az esélye egy "kezdő" játékosnak multiban. -
A`rpi
addikt
válasz
bostone #77824 üzenetére
Érdekes, én úgy tudom hogy ha nem naprakész a játék elvileg nem lehet a multival játszani (PSN-en) aztán ez vagy változott vagy rosszul tudom.
Olyan elő szokott fordulni hogy a hibajavítások nem töltődnek le (patch-ek), de hogy patch nélkül működjön a játék online része ilyet még nem tapasztaltam.
GTA5 esete megint más, ott gyakran lehet belefutni abba a hibába hogy a lemezes játékot nem tudja feltelepíteni a rendszer, (olvasási hiba végett) ez más kérdés. ("Digitálisan" PSN-Store-ból érdemes beszerezni.)
"Fagyása" sem biztos hogy szorosan összefügg a játék hibajavításainak meglétével. Pláne hogy a GTA-hoz érkező frissítések zömében a multit- bővítették. -
shaddam
aktív tag
válasz
bostone #77714 üzenetére
Próbáld ki a jó öreg ps3 media servert
-
nomic
aktív tag
válasz
bostone #77708 üzenetére
Állítva ajánlott egy vertical standet venni hozzá.
"A store-ban nem találtam medialejátszó alkalmazást, a gyári nem ismeri fel, amiket én használok. "
Mármint nem ismeri fel a fájlokat, amiket te le akarsz játszani, mondjuk pendriveról? Mert ha így értetted, akkor a megoldás az, hogy a pendriveon létrehozol egy VIDEO nevű mappát, és abba pakolod. Pendrive FAT32 kell legyen, támogatott formátumokat megtalálod az interneten.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest