Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
Üdv! Külföldre ugye még mindig lehet ajánlott levélként dobozban küldeni valamit? Régen ugye belföldön is lehetett 2kg-ig, de ez megszűnt.
EU-n belül kellene postáznom egy kisebb dobozt, nincs fél kiló az egész és ajánlott levélként küldeném. Pontosabban ajánlott-elsőbbségi-tértivevényes-értéknyilvánított levélként
Ilyenkor, ha a címzett átvette, arról kapnék valami papírt? Nem szeretném, hogy az legyen, hogy megkapja és azt mondja nem ért oda. Látok a feladószelvényen olyat, hogy E-értesítés. Ha azt bejelölöm, akkor online is értesítenek, vagy csak online és akkor nincs papír alapú?
Így durván hány nappal lehet számolni EU-n belül?
Sajnos látom, hogy vannak EU országok, ahol nem enged értéknyilvánítást (csak mert lehet, hogy több helyre is postázok), ez elég furcsa nekem. Elveszik véletlenül a csomag, én meg nézhetek, mint a torta és kapok valami átalány kártérítést. Viszonylag értékesebb dolgot készülök feladni.
Köszönöm
-
bl4ze
veterán
válasz Dealer95 #7294 üzenetére
MPL automata nem volt opció, házhoz kérte az ismerős, és a FOXPOST nagyon hirdette ezt a házhoz szolgáltatást, de úgy nézem soha többé. 3 munkanap után is csak "úton" az állapot.
Érd-Salgótarján útvonal. Ennyire nem olcsó, hogy megérje, ennyi idő alatt EU-ba is kiér egy pakk, nem pár száz km távra.:. bl4ze .:.
-
The DJ
addikt
válasz anonymus89 #7288 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, akkor ma is tanultam valamit
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Melack
veterán
Én ezt elég sokat használom, korábban cca 2 nap volt, de érződik, hogy fut fel a biznisz, most 3-6 nap iránytól függően, míg odaér. De a csomagvarazslós oldalon jól látható, mi a helyzet. Meg kapod az e-maileket is.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
anonymus89
addikt
Megelőztek, vagy a postait töltöd ki, ahogy jónak látod.
Szia!
"Hogyan küldhetek csomagot Csomagautomatára címezve?
Csomagautomatára MPL Üzleti csomag és MPL Netcsomag címezhető. MPL Üzleti csomag automatára történő feladása címiraton a címzett és az automata címének feltüntetésével kezdeményezhető. Az automaták címeit itt találja. A címzett értesítéséhez e-mail cím és SMS fogadására alkalmas telefonszám megadása szükséges. A Netcsomag feladásához szükséges címiratot az online címiratkitöltő alkalmazással készítheti el. Itt is ügyeljen a címzett adatainak pontos megadására! Nemcsak automatáinkon keresztül, hanem postáinkon is van lehetősége csomagot feladni csomagutomatára."
A címirat kitöltőt itt találod Feladás helye: postahely Kézbesítés módja: Csomagautomata
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Egy fórumtárs vásárolna tőlem és azt mondja, hogy én simán a postáról is tudok 490 forintért feladni csomagot csomagautomatába. Tudtommal ez nem lehetséges, de szerinte mégis. Valaki tudna ebben segíteni? Ha megoldható, akkor mi ennek a menete?
A közelemben nincs csomagautomata, tehát csak a postai feladás játszik, amit küldenék nem megy el ajánlott levélként, de a rendes csomagküldés árát pedig nem szeretné kifizetni a vásárlóm.
Tehát tudok postáról 490-ért feladni avagy sem?
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
optikus
senior tag
-
havri1
félisten
Köszönöm!
havri
-
havri1
félisten
Helló!
Tegnap feladtam egy csomagot, levélként, ajánlva.
Direkt kértem, hogy követhető legyen.
Erre nem az. Amit kaptam ragszámot, nem látja a rendszer.
Miért?havri
-
optikus
senior tag
válasz (Bundás) #7279 üzenetére
ebay topic osszefoglalojaban benne van, nyilvan pp fizetes eseten mukodik es a pp-nel kell kezdemenyezni. amugy eleg egyszeru volt, visszakuldtem a cuccot, kaptam rola bizonylatokat szamlat a postan, ezt beszkenneltem es feltoltottem a visszaigenylo urlapra. par nap mulva visszautaltak. aztan kesobb a cucc arat is, igy nullan voltam.
https://prohardver.hu/tema/ebay_tapasztalatok/friss.html
[ Szerkesztve ]
Buy books not gear.
-
optikus
senior tag
válasz (Bundás) #7275 üzenetére
a pp visszateriti a visszakuldes dijat, max 9e ft-ig (evi nehany alkalommal). mpl-t nezted mar, en olaszba kuldtem tertiv ajanlott biztositott cuccot es nem volt draga (3e valahanyszaz), a nem szabvanyos levelet kell valasztani, mert az kint mukodik (nem ugy mint itthon ahol megszuntettek...)
Buy books not gear.
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Észtországba kéne visszajuttatnom egy dobozt (40x30x5 0.7kg). Valami futárszolgálatot tud ajánlani valaki? Gyors körbelestem már internetes kalkulátorokon, de 8000 Ft alatt nem találtam semmit. Téves vásárlás miatt kéne visszaküldenem egy ebay-es cuccot, de az összérték 10e Ft... Ők +3 e Ft-ért küldték el Royal Mail szolgáltatással...
Köszi a tippet
-
bl4ze
veterán
válasz anonymus89 #7273 üzenetére
Várható volt.
MÁS : Foxpost-tal adott már fel valaki nem automatába csomagot?
Automatából-házhoz?
Mennyi idő alatt viszik ki?
Hétfőn este dobtam be automatába, Érd-Salgótarján útvonal, és ma még csak annyi volt, hogy elhozták az automatából. 890 Ft egy "S" méretű csomag..:. bl4ze .:.
-
anonymus89
addikt
Tájékoztatás:
" Kedves Partnerünk!2016 augusztusában a WEBOX Hungary Kft. a FOXPOST Zrt. 100% -os tulajdonába került. A WEBOX automatákat telepítő és üzemeltető lengyel anyacég megváltozott nemzetközi stratégiájára hivatkozva a közelmúltban bejelentette, hogy szerződést bont és kivonul a magyar piacról, ezzel együtt elszállítja csomagautomatáit.
A lengyel partner ezen lépése ellehetetleníti a a WEBOX működését, így a WEBOX Hungary Kft. kénytelen megszüntetni csomagszállító szolgáltatását és a partneri szerződéseket 2017. október 20-ával hivatalosan felmondja.
Fontos dátumok és határidők:
Csomagtervezőn új küldemény létrehozásának utolsó dátuma 2017. október 5.
Automatánál történő csomagfeladás utolsó napja: 2017.október 13.
Automatából történő (vevői) csomagátvétel utolsó napja: 2017. október 19. (a futár érkezéséig)
Utánvéttel beszedett összegek, illetve feltöltött egyenlegek október 19. után végleges elszámolásra kerülnek.A hazai csomagautomata hálózat fejlesztése továbbra is elsőszámú célunk, ezúttal már tisztán FOXPOST technológiával hajtunk végre jelentős mértékű bővítést és technikai fejlesztést 2018 folyamán.
Tartson velünk továbbra is immár a FOXPOST Zrt. színeiben! Amennyiben még nem szerződött csupán néhány perc alatt megteheti online az alábbi linken: www.csomagvarazslo.huA FOXPOST új, csomagvarázsló felületén kedvező díjak mellett számos új szolgáltatással várjuk:
Utólagos elszámolás és online szerződés üzleti partnereink számára
Átlátható utánvét nyomon követés
Gyűjtőcsomag feladás üzleti partnereink számára
Házhozszállítás automatán feladva
Magánszemélyeknek feladás, akár címke nyomtatása nélkül"Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Czimby
addikt
válasz anonymus89 #7270 üzenetére
Szia!
Köszönöm a kimerítő választ, sajnos falun nincsen webox, legalábbis nálunk, de a Vaterafutáros történet már jobban hangzik!
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
anonymus89
addikt
Szia!
Bizonylatgarnitúrás feladást szerződéses ügyfelek vehetnek igénybe ezt vedd figyelembe.
"A fizetést követő kézbesítés lapot díjmentesen biztosítjuk ügyfeleinknek, míg a technikai nyomtatványt tartalmazó bizonylatgarnitúrát a szerződéssel rendelkező ügyfeleink a rendelkezésükre bocsátott műszaki útmutató alapján önmaguk is előállíthatják, vagy előállíttathatják."Amennyiben nem állsz szerződésben a királyi postával akkor a fizetést követő kézbesítési lap sor vonatkozik rád így 2085,-Ft-ba kerül.
Javaslom ha van webox terminál feladási és kézbesítési helyen akkor azzal add fel.
Ha nincs akkor vaterafutar postán maradó kézbesítés vagy házhoz, előbbi esetben: 1340,- míg utóbbi: 1440,-Ft-ba kerül.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Czimby
addikt
Nézegetem itt a tarifatáblázatot...
Ha fel szeretnék adni egy 110g-os levelet, utánvéttel ami kb 6000Ft.
Akkor "Fizetést követő kézbesítés 500g-ig 1215Ft" és ehhez hozzá jön még az első sorokból az hogy sima levél 250g-ig elsőbbségivel 375Ft?
Szóval a végösszeg 1215Ft vagy 1215 + 375Ft lesz?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
aspire30
csendes újonc
válasz anonymus89 #7260 üzenetére
épp ezt irtam.. akkor a vaterafutár marad.. Ha nincs nyomtatóm,pendrivera,hogy tudom trátenni,hogy valahol kinyomtassák?
-
anonymus89
addikt
válasz aspire30 #7259 üzenetére
Ne azt számold, hogy súlyra mennyibe jönne ki a utánvét nélkül hanem azt, hogy neked 50g felett van és fizetést követő kézbesítéssel kéred ergo alapból 2085,-Ft lesz az. Teljesen mindegy, hogy 55 g vagy 450g akkor is ugyanannyiba kerül.
Utánvételesen nem éri meg feladni a királyi postával.
Add fel vaterafutárral, ahogy azt fentebb javasolták és a legolcsóbb esetben 1440,-ből kijössz 2kg-ig 50.000,- utánvétig. Ugyanúgy bármelyik postán feladhatod és akár postán maradóra is küldheted.
Annyi szükséges, hogy ki kell nyomtatni a kitöltött űrlapot a végén és azt vinni magaddal a postára.Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
aspire30
csendes újonc
válasz anonymus89 #7258 üzenetére
de akkor eddig nekem mi került még 900 ft-ba?
-
anonymus89
addikt
válasz aspire30 #7257 üzenetére
"A fizetést követő kézbesítés lapot díjmentesen biztosítjuk ügyfeleinknek, míg a technikai nyomtatványt tartalmazó bizonylatgarnitúrát a szerződéssel rendelkező ügyfeleink a rendelkezésükre bocsátott műszaki útmutató alapján önmaguk is előállíthatják, vagy előállíttathatják."
-
aspire30
csendes újonc
Sziasztok egy postai utánvétes levélküldés mennyibe kerül? elsőbbségivel a Posta oldalán nem találom..
-
D.Orion
veterán
Jelenleg még nem tudok arról, hogy változott volna a CS automata díja, beérek és utánanézek.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Fancy-boy #7248 üzenetére
30 perce átvettem. :] A flottás SIM-ek délelött megérkeztek. :] Az aktivalasuk mas kerdes, az csuszhat sajna ugy nez ki.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz wwenigma #7241 üzenetére
Na zsir, tegnap kihozták. Viszont van egy azonosito nelkuli ertesitom amit a postaládában találtam igy mehetek be hogy az mi lehet vajon....
Más. Anyumnak rendeltem otthonra egy LTE routert hétfőn délelött ebay-ről, vajon ezt kihozzák ma? Érdekes mert a DHL hozzárendel egy tracking numbert amikor elhagyja németet, arra nem kereshető de a csomagszámra hozza a posta keresője...
A belevaló SIM-re tegnap kötöttem flottaszerződést, az holnapra erkezik. ^^
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Dealer95
őstag
Nekem is 490 helyett 890 volt tegnap!
--------------------
De eddig is (idén-től) 890 volt (MPL Vaterafutár oldalon),az aztán megint visszaírták az árat a vaterafutár oldalán nemrég 490-re, de még mindig maradt ezek szerint 890 Ft...
--------------------
De ha a posta weboldalán töltöd ki, ugyan úgy 490 Ft, és 490-ért is veszi be a gép[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Állítólag annyi. A tegnap kinyomtatotton ugye 490 szerepelt. Amikor ma beolvasta a kódot a hölgy a postán, akkor a gép 890-et dobott.
A főnök gyorsan elkezdett valami körlevelet felolvasni, mert nem értették ők sem. Abból ők azt a következtetést vonták le, hogy ma 00 órától 890.
Meg valami olyan is volt benne hogy folyik a rendszer átállítása.
Én ott úgy értelmeztem, hogy hiába a gép 891-et mutat, 490-be kell elszámolni.
De nem mentem a 400 Ft. miatt bele nagy vitába, ismerem őket, sokat segítettek, nekem nem ért volna meg 400 Ft.-ot egy esetleges elmérgesedett helyzet.
e mire hazaértem, már csörgetett is a főnöknő a mobilomon, hogy mégis csak 490Ft., és menjek be a 400 Ft.-ért.
Így jelen állás szerint, ami infóval én rendelkezek, 490Ft.[ Szerkesztve ]
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
embe
nagyúr
válasz anonymus89 #7240 üzenetére
Sok csomagot adtam már fel, de automatába még nem.
Fel is adtam a csomagot. Igaz volt egy kis vita, mert mindenütt 490Ft. szerepel, mint feladási díj, ellenben amikor beolvasták az általam kinyomtatott feladóvényt, 890Ft.-ot kértek. Kikeresték, és kiderült hogy mától emelkedett a feladási díj, vagy valami változás van mától. De elég zavaros volt.
Erre most hívtak a postáról, hogy visszajár a 400 Ft. menjek be érte.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Nah a helyi posta megint alakít, kamu adat bejegyezve nemzetközi rendszerben a magyarban meg semmi...mehetek pultot csapkodni megint.
-
anonymus89
addikt
Szia!
Én még eddig soha nem írtam MPL Üzleti csomagként feladott dobozra semmilyen adatot. Csak a kinyomtatott feladószelvényt ragasztották rá a dobozra.
A címzett úgyis az automatához fog menni így én címzett adatinál is az automata/postapont/ számát, nevét majd a címét írom rá és úgy nyomtatom ki.
A lényeg a személy pontos e-mail címén és mobilszámán van, amit kitöltéskor megadtál.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Segítsetek már kicsit légyszíves! Posta automatával még nem volt dolgom. MPL Vaterafutárról lenne szó, a címzett postapont automatába kéri.
A dobozra azt a címet írjam, ami az elkészült feladóvényen is van?
Mert ugye felvittem a vevő címét, kiválasztottam az automatát, de az iratra az automata címe kerül.Akkor a dobozra felvitt címzésnek az elég a név, illetve az automata címe?
-
func93
senior tag
Üdv,
Utánvételes csomag átvételekor, ha számlára kértem a pénz utalását, mennyi időn belül kapom meg?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
optikus
senior tag
hat en jartam ugy a foxal hogy egy hetet vartam, mert nem volt ures dobozuk fel volt torlodva a sor es 3 napig tartott hogy a kozpontbol ki tudtak tenni dobozba. 2 nap volt a tenyleges szallitas, 3 napig vartak ures dobozra es kozbe beleesett egy hetvege is. azota inkabb mpl. plane hogy most ajesz is van a dobozban
Buy books not gear.
-
embe
nagyúr
válasz anonymus89 #7228 üzenetére
Ok. Köszi!
És nem tudod a nyíregyi Tescoba mikor szállítanak vajon? Melyik napszakban?Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Nincs tapasztalatom a Foxpost csomagküldéssel.
Ma 17 órakor Bp.-en automatában feladtak nekem egy csomagot, Nyíregyházára, szintén automatába.
Mikorra várható az érkezése?Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
Fancy-boy
addikt
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Szeretnék feladni egy LED televíziót dobozában egy embernek. Na most a doboz 27kg, a körmérete pedig meghaladja a 300cm-t. Ebben az esetben nem vállalják futárszolgálatok (ennek ellenére és már nem egy alkalommal láttam futárok kocsijában irdatlan méretű tévés dobozokat, szóval nem értem). Posta meg 6000Ft< . Milyen lehetőségek vannak még erre a dologra?
Opciókat várok, ki hogy szokta ezt intézni!!!???
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
anonymus89
addikt
Szia!
Sajnos nem, "A fizetést követő kézbesítés lapot díjmentesen biztosítjuk ügyfeleinknek, míg a technikai nyomtatványt tartalmazó bizonylatgarnitúrát a szerződéssel rendelkező ügyfeleink a rendelkezésükre bocsátott műszaki útmutató alapján önmaguk is előállíthatják, vagy előállíttathatják."
Így szerintem ez rád nem vonatkozik azaz ha utánvét és levél akkor rögtön 20.000,-Ft-ig 1965,- pénz szóval nem épp gazdaságos módszer.
Ez az utánvétes levél régen is sokba került én úgy emlékszem.
Ha nincs webox a feladó és a címzett településen akkor vaterafutarral add fel.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Czimby
addikt
A tarifatáblát nézegetve most akkor ha van egy 50g-os levelem amit utánvéttel szeretnék feladni az 1100Ft-ot kóstál?
Régen ez kijött kb 700ból.
Ekkora áremelés volt?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
totyak
aktív tag
Nem posta, de olyasmi, sajnos nem találtam jobb topikot.
Foxpost csomagautomatánál ha feladok valamit egy dobozban, a dobozt be kell csomagolnom, vagy feleslges, mivel se cím, semmi adat nincs rajta úgysem, a Foxpost rendszerének kell tudnia, hogy hova megy?
Köszönöm, és elnézést, hogy nem idevágó a kérdés.
-
D.Orion
veterán
CS: Csomagautómata.
PP: Postapont
Magánszemély magánszemélynek adhat fel csomagot bárhonnan bárhova. CS->CS, CS->PP, PP->PP, PP->CS.
Posta honlapján ott a címiratkitöltő, rém egyszerű.(#7218) TheProb: Ez még semmi, van amit. Június 30.-a úta keresek. Már megvan a zsákszám is, csak még nincs felbontva.
(#7219) hramon94: Kormány elfordít, tehát nem menetkész állapotban, hogy kisebb helyet foglaljon. Pedálok esetleg levesz és a vázhoz gyorskötözővel rögzítve. Minden vázfelületet és ami sérülékeny azt nikecellel burkolni, fólia és kartonpapír nikecell borítás nélkül semmit nem ér. De a nikecellre nyugodtan rakhatsz. Fogás legyen rajta valahol a vázon(ne az ülésnél, mert letörhet) és az se baj, ha gurul a kerekén(de mivel gurul így ne legyen közlekedhető(gondolom kitalálod miért).
Kerékpár elvileg mindig XXL jelzős, tehát terjedelmes díjat számolnak fel.
[ Szerkesztve ]
-
hramon94
tag
Sziasztok. Kerékpárt hogyan érdemes feladni, mennyire kell becsomagolni és mennyibe kerülhet egy kerékpár feladása?
-
TheProb
veterán
Vajon meddig ülnek még rajta...? [link]
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Soma01
veterán
Azt tudjátok, hogy magánszemélyek is címezhetnek csomagot csomagpontra?
Vagy egy darab SSD-t magánszemély hogy adhat fel úgy, hogy a címzett bármikor átvehesse és a legolcsóbb legyen? (tehát nem saját címre kérem, mert a körzetes posta nekem nagyon nagy kínlódás sajnos) Én a postán maradó ajánlott levélre gondoltam, ha a csomagpont (amúgy, most éppen akciós szállítási díj) nem lehetséges. -
DeathAdder
veterán
válasz anonymus89 #7214 üzenetére
Világos, köszi szépen
-
anonymus89
addikt
válasz DeathAdder #7213 üzenetére
Szia!
Vaterafutar mpl-el add fel ott tudsz utánvétet kérni és olcsón is meg lehet úszni viszonylag. Kérheted házhoz, postára vagy postapontra.
Postapontra: 990,- + 350,- (utánvét)Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
DeathAdder
veterán
Hali.
PostaPontra hogyan kérjek utánvételes csomagot?
Posta cime + nevem + telószámom?Vagy "postán maradó"? Hogy is van ez?
-
Soma01
veterán
válasz D.Orion #7211 üzenetére
Szombat reggel óta még csak a helyi logisztikai központig jutott el. De én is úgy vártam volna, ahogy írtad. Az országosig minden csomag elmegy, ami más megyébe megy? (jelen eset: Bács-Kiskun --> Hajdú-Bihar)
Ezek szerint Ez már csak kedden lesz nálam. Mert az már csak hétfőn megy el szerintem Pestre, onnan meg szerintem nem indul el és ér oda még aznap egy másik vidéki városba úgy, hogy kézbesítésre is legyen idő. (még ha csomagpontra kézbesítik, akkor sem)Az OLK-ból, csak napi egyszer történik szállítás vidékre?
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Meg tudjátok mondani, hogy a (ma) szombaton feladott csomagokat a posta elszállítja a postahivatalból ahol feladták legalább a logisztikai központig? Vagy abban a posta hivatalban marad hétfőig ahol most van?
-
D.Orion
veterán
Üdv! 09.04-től mindenki figyelje, hogy mi lapul még az mpl csomagautomata rekeszében a csomag mellett.
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki "csomagautomata műszaki probléma" szöveggel a nyomkövetéskor? Posta csomagautomata. Mire számíthatok? -
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Egy neten rendelt cucc elromlott, amit jeleztem a bolt felé. Mondták, hogy oké küldjem vissza nekik megnézik.
"Kérlek nyomtasd ki az RMA Csomagolási címkét és ragaszd a csomag külsejére és küldd el a csomagot a címünkre:
Pixel Kereskedőház Kft.Budapest 1145, Laky Adolf utca 21."
Az lenne a kérdésem, hogyha ezt így ráragasztom a csomag külsejére, akkor a Postán egyáltalán beveszik?
Tudtommal nem lehet semmi a doboz külsején, csak a Postának szánt adatok.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz dellfanboy #7200 üzenetére
Régen DPD, manapság már nem vagyok benne biztos. [link]
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest