- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Milyen switch-et vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Adobe Lightroom topic
- Jelszókezelők
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
-
IT café
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
Viszonylag sok csomagom érkezik egy évben, a legtöbb esetben a futárok hozzáállásán múlik minden. Sokaknál nem működik az ExpressOne. Nálunk most egy olyan ExpressOne futár van, szerintem hétvégén hívnám akkor is felvenné a telefont. Nyilván nem hívom. A múlthéten felhívott, hogy ne haragudjak, egy kicsit beszorult az egyik utcában, tesz egy kerülőt, így viszont kivisz más csomagokat akkor ha már arra jár, tényleg ne haragudjak, mindenképpen kihozza a csomagomat, de lehet nem a magadott idősávban, ha nem jó, akkor másnap hozza. Mondtam neki semmi gond, itthon leszek jöjjön amikor tud. Még az idősávban odaért. Olyan még nem volt, hogy ne ért volna ide idősávban. Ilyen is van.
DPD futárt láttam merre jár, hívtam nem lesz jó az idősávja, hol lesz szerinte 30 perc múlva, itt és itt, odamegyek, ha nem érek oda időben ne várjon meg! Megvárt, pont rágyújtott egy cigire amikor odaértem, dumáltunk kicsit, megköszöntem, mentünk. Ilyen is van.
Magyar Postánál soha nem tudtam úgy hívni a futárt, hogy felvegye. Viszont legalább az ügyfélszolgálat normális.De a UPS az minden téren förtelem. A futárok nem hajlandóan dolgozni, az ügyfélszolgálat meg bunkó. Sakk-matt. Nem baj, olvastam a minap, hogy 50%-kal kevesebb kiszállítások lesz az Amazontól, be is zuhant a részvényük. Hehe.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Kingston 2x16Gb DDR5 5200Mhz CL40
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest