Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnzy
tag
válasz
Essejó #70304 üzenetére
Szervusz!
Nagyon jó a kamerád, nekem egy S22-es nem tud ilyen, jó látni, hogy akkor mégis megy, még ha kevesebb fénnyel de működik.
A parancssoros kérdésre egyszerű a válasz: nem mindenki rendelkezik managelt eszközökkel!
Ha visszakeresel, akkor láthatod, hogy a legtöbben olyan unmanaged eszközöket használnak, amik legtöbbjén még SFP sincs. Az eredeti kérdés is arra irányult, hogy melléképületbe szerettek volna kivinni valamit, csak a Wifi nem igazán jött be. Sokan beszámoltak arról, hogy aggódnak a túlfeszültség miatt, néhányan villámkárokat is szenvedtek, teljesen megértem, én is támogatom.Itt az ég egy adta világon semmiféle parancssoros diagnosztika nem került szóba, pláne aztán úgy, hogy a kérdezők nagy része unmanaged eszközöket keres. Nekik a "telefonnal belenézős módszer" kiváló segítséget nyújthat. De kíváncsi lennék, hogy az itteni fórumozó illetve kérdezők hány %-a hívja le parancssorból a modul információkat.
Kérlek, oktasd ki azokat is, akik egy webfelületről beállítható, "Light Managed" switchtől is tartózkodnak, csak azért mert IP-címe van a készüléknek.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest